Execution time: 1919ms

465 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed

Fullrate A/S - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 11 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
Jakob Kristensen (11. november 2009)

Fullrate kan i dag fejre kunde nummer 100111, 100112, 100113.....

465 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Fullrate på vej med tv - ComON

www.comon.dk

Fullrate kan i dag fejre kunde nummer 100111, 100112, 100113.....

Indsendt af Jakob Kristensen (11. november 2009) (Rapportér til kundeservice)

Her er firmaerne i skattely - Børsnyt

www.business.dk

Kendte brands som tøjkæden Esprit og brilleforretningen Synoptik er ejet af moderselskaber i eksotiske skattely. Se her, hvor firmaerne gemmer sig. - Børsnyt

Indsendt af Mads Dørup (19. oktober 2009) (Rapportér til kundeservice)

Fullrate sætter farten op - ComON

www.comon.dk

Opdateret: Fullrate kommer nu med sin første nyskabelse siden ægteskabet med TDC. 40 Mbit-hastigheder.

Indsendt af Jakob Kristensen (16. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

TDC køber Fullrate - Tech & mobil

www.business.dk

Bredbåndskometen overtages nu af Danmarks største teleselskab for små 400 millioner kroner. (Opdateret kl. 14:22) - Tech & mobil

Indsendt af   (13. marts 2009) (Rapportér til kundeservice)

Fullrate billigst på bredbånd

www.comon.dk

Den seneste prissammenligning fra IT og Telestyrelsen sætter kort fortalt M1 og Fullrate i førersædet, når det gælder de laveste priser på mobiltelefoni og bredbånd.

Indsendt af   (8. august 2008) (Rapportér til kundeservice)

Fullrate skal sælges om et år

www.comon.dk

Det går så godt for bredbåndsselskabet Fullrate, at ejerne snart vil indløse gevinsten og sælge firmaet.

Indsendt af   (11. marts 2008) (Rapportér til kundeservice)

Set på nettet

Fullrate betaler bøde på 100.000 kr. - Forbrugerombudsmanden

www.forbrugerombudsmanden.dk

Fullrate, der leverer bredbånd, betaler nu en bøde på 100.000 kroner. Det sker efter, at forbrugerombudsmanden i foråret 2009 politianmeldte selskabet for overtrædelse af markedsføringsloven.

Indsendt af   (23. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)

TDC køber Fullrate

om.tdc.dk

TDC har i dag indgået aftale

Indsendt af   (13. marts 2009) (Rapportér til kundeservice)

:: macnyt :: Problemer med Fullrate trådløst netværk

www.macnyt.dk

Macnyt er et dansk nyhedssite for og om Apple, Mac, iPod og iTunes samt iPhone.

Indsendt af   (15. februar 2008) (Rapportér til kundeservice)

Blandede oplevelser ved installation af Fullrate produkter - Mobildebat.dk

www.mobildebat.dk

[Arkiv] Blandede oplevelser ved installation af Fullrate produkter Teleselskaber og mobilnet

Indsendt af   (12. maj 2007) (Rapportér til kundeservice)

Fullrate og Ekstra Bladet

www.retsinformation.dk

Pressenævnet har behandlet sagen og er nået frem til denne konklusion:

Ekstra Bladets artikel var usandfærdig og uacceptabel.

Fullrate har ikke opkrævet penge for noget der ikke er bestilt.

30. juli 2010

God service, lave priser

Jeg har aldrig haft nogle problemer hos Fullrate, og er rigtig godt tilfreds med deres internet og deres service! Deres priser er også meget rimelige.

Udvalgt anmeldelse om Fullrate A/S

23. juni 2010

Informationsniveau på særdeles højt plan

Bestilte 14/6. Modtog bekræftelse og velkomstbrev på mail
15/6 fik jeg mail med information om at der ikke var telefon lagt ind i mit hjem, og at der vil komme montør 23/6.
16/6 fik jeg mail om at udstyr var sendt - kom dagen efter (tak PostDK). 19/6 fik jeg mail om at min onlinebetaling var ok. 23/6 kom montøren fra TDC og da stikket var lavet af TDC, var det bare at tilslutte udstyret så virkede det. Vejledninger til at opsætte trådløs forbindelse og optimere hastighed er i top, medfølgende guider er godt skrevet og ikke bare oversat i blinde som det nogen gange ses når noget skal oversættes til lille DK. Tak foreløbigt for super modtagelse som kunde hos jer.

• A.V
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
29. juli 2010

gennemgående godt :D

det spiller perfekt...(fullrate) der er aldrig problemer med det det eneste men er at jeg kun har 8 og ikke 10 mb. som jeg betaler for, men det er noget med stedet hvor jeg bor?

29. juli 2010

Michael Krøl

jeg arbejder til dagligt som fotojournalist og er derfor meget afhængig af at have tlf og internet i mit hjem, jeg var kunne ved Fullrate.dk for 2 år siden og har aldrig har jeg oplevet så dårligt en service både når jeg skrev men også ringede til dem jeg fik en meget, negativ person hver gang som der ikke selv have styr på det vedkommende sagde eller gjorde, betaling synes jeg lige så vel er for slap`t da man kun kan benyt, dankort og ikke har mulighed for girokort eller anden betaling. hvilken tyder på det er igen en Tdc små samarbejder der intet forstand har, Håber derfor en dag fullrate for styr på deres ting eller må de tage flaget ned igen.

28. juli 2010

bredbånd fint, fastnet telefon mindre god

Bredbåndsforbindelsen fungerer upåklageligt.
Fastnet telefonien er noget irriterende - røret skal tit løftes flere gange for at få klartone og telefonnummeret skal tastes ind ret hurtigt, ikke noget med at sidde og rode efter nummeret hverken i begyndelsen eller halvvejs, så slås opkaldet fra.
Fullrate har et høj og klart informationsniveau.

27. juli 2010

dårlig forbindelse

fulrates router falder ud ,utrolig dårlig række vide .kan ikke få forbindelse på loft .. har klaget og klaget over deres udstyr svar deres router er et discount router som høre med i tilbud der for dårlig forbindelse og udfald .,

Stoppet som fullrate-kunde

Jeg er netop stoppet som Fullrate-kunde - fordi jeg har fået en bedre pris-tilbud fra Dansknet.dk.

Men generelt det været acceptabelt med Fullrate. De er gode til at sende informations-emails. Og oplysninger om pris-stigninger etc. Samt der er meget god information på fullrate.dk.

Baggrunden for at jeg skifter er, at Fullrate i det seneste halve år de har sat en del priser op på bl.a. fri telefoni, fjernet billigere aften-takst og hævet minimum-båndbredden til 4mb samt prisen med 10 kr.
Som i alle andre tele-selskaber sidder økonomerne hele tiden og regner på hvordan de kan omlægge priserne, så der kan tjenes flere penge. Det er fair nok. Men jeg synes dog at Fullrate har hævet priserne lidt for meget på det sidste. Måske skulle Fullrate i stedet spare lidt på de store dyre annoncer, som de kører i Tv og på busser ??

Jeg skulle sende router m.m. tilbage til Fullrate - og det kostede 75 kr. på posthuset - det er også ok.

Måske vender jeg tilbage til Fullrate - hvis de igen får nogle billige discount-tilbud til os kunder - som ønsker de billigste bredbånd.

Super service - hver gang

Jeg har installeret Fullrate hos mig selv plus tre andre, og hver gang er det gået super fint. To gange har jeg måtte ringe til support, og begge gange kunne de hjælpe (en gang krævede reset af boksen, anden gang sad telefonen i det forkerte stik). Og så er priserne de bedste jeg kender.

Fint bredbånd

Jeg er ikke så meget inde i prisniveauet men bredbåndet kører uden problemer og har altid gjort!

Billig og hurtig

Her har vi en billig internetforbindelse (inkl. et fastnets telefonnummer) som ikke bare er billig men også hurtig både med hastighed på nettet, men også fra man bestiller til man få sin forbindelse !!
Kan kun anbefale det vidre, selv om jeg har fået et par tilbud fra andre steder med en startpris der ligger lidt under så bliver de næsten alle dyre med tiden her er det enste der stiger hastigheden !!!
Tak, og så kan man for næsten ingen penge få gratis telefoni til alle fastnet telefoner i DK samt billig udenlandspriser !! Det er nogle at de ting der vejer hårdt ved mig !!

Meget tilfreds

Min kæreste og jeg, bestilte Fullrate for et par måneder siden, med en god portion generel skepsis for tele/bredbåndsudbydere. Den skepsis gjorde Fullrate til skamme!

Da vi først fik vores udstyr, der skulle være aktiveret, virkede det ikke. Kundeservice sendte lynhurtigt en tekniker ud, der kunne konstatere vores telefonlinje gik ned til naboen? Egentlig er det jo ikke Fullrates fejl at bygningen vi bor i har fået ført ledningerne korrekt, men ikke desto mindre var det ordnet på en time! Gratis for os vel at mærke :)

Senere i forløbet, hvor jeg bestiller en offentlig IP, siger fortæller teknikeren mig at vores forbindelse ikke ser ud til at fungere optimalt, og sender derefter en tekniker med det samme igen. Teknikeren konstaterer det er en fejl på kobberet og bestiller et kabelhold til at komme forbi. 1½ uge senere bliver vores fortov gravet op, og vores forbindelse bliver fixet igen!

Alt i alt gik der en lille måned inden vores forbindelse virkede optimalt, og det havde været vanvittigt irriterende hvis ikke Fullrates kundeservice havde været SÅ fantastisk hjælpsomme. Jeg har ikke et været et sekund i tvivl om der er blevet taget hånd om de problemer der har været, hurtigt og effektivt :)

Ikke nok med det har vi fået offentlig IP gratis i 3mdr + vi bliver krediteret for den tid vores forbindelse ikke har virket optimalt.

Eneste minus har været det medfølgende udstyr, der ikke har været stabilt nok til download og onlinespil (om det har været p.g.a det dårlige kobber skal jeg ikke kunne sige).
Vi har købt en D-Link Dir-655 og siden da har vores internet været klippestabilt.

Egentlig havde vi tænkt os at skifte til det bredbånd vores antenneforening udbyder da det er hurtigere til den samme pris, men efter min oplevelse med kundeservice regner vi med at være kunder på livstid :)

God udbyder

Billigere end de fleste, men måtte jo gerne være ENDNU billigere!
Har fri telefon og internet i min pakke.
Stadig bedre og billigere end TDC.
Lidt problemer vedr. betaling, fordi de KUN tager online betaling med kort, ville være nemmere med PBS mv.
Kun 1 gang, har nettet været nede, eller har det fungeret.

Kørt med fullrate i 3 år nu

Jeg har nu kørt med fullrate i snart 3 år, og det har bare kørt! Endelig en internet udbyder der har styr på sagerne :)

Jeg snakket med support en del gange, og de har kunne hjælpe alle gange med det samnme.

Super! Stor ros til Fullrate

22. juli 2010

De er gode til det de gør

Og der er ikke nogen problemer med dem. Deres hjemmeside er nem at finde rundt i og det er hurtigt og smertefrit at ændre det produkt du køber hos dem. f.eks. hvis du vil opgradere din hastighed, så vælger du bare en ny hastighed og venter et par timer. Så kører det. Din regning bliver også automatisk justeret.

I det hele taget har jeg nok fundet min permanente udbyder.

mvh
Preben Lang

Rigtig god kundeservice

Jeg har været kunde i 3 år. Hver gang der er kommet kampanger for nye kunder har vi eksisterende kunder også fået opgraderet hastighed. Desuden fik jeg en trådløs router den anden dag. uden merebetaling. Det er da service
Desuden fik jeg svar søndag aften på en request. Sådan

(Næsten) ingen problemer

Har haft Fullrate i flere perioder og der er som regel aldrig problemer med dem :)

21. juli 2010

Ingen problemer. Virkede som det skulle på datoen. A++

Har købt en fullrate "op til" 10 mb og "op til" 1 mb. De kunne åbenbart ikke levere mere end en 5mb/768. Det virker som det skal. Nem opsætning og fin rouder med WIFI og AB adaptor. Fullrate skulle møske deaktivere WIFI så brugeren selv skal aktivere det og sætte et password, istedet for at der ikke er password på når den starter op. Mange vil nok ikke tænke over at de levere internet til alle der har lyst til at logge på i nærheden. Ellers super service og god info under leveringen.

19. juli 2010

Svært at komme ud

Bare vendt til i skal skifte væk fra Fullrate så kommer problemmerne, jeg skifter mit fastnet nr. til ny udbyder men straks vil de bare give mig et nyt nr. for de ser ikke en np til andet selskab som opsigelse og de opsiger heller ikke dit internet selvom jeg havde mailet det til dem.

17. juli 2010

Godt internet

Har internet fra Fullrate i min lejlighed, da jeg skulle have internet valgte jeg Fullrate pga. prisen og har ikke fortrudt. Havde på et tidspunkt et problem med at komme på nettet, men det løste Fullrate med en tekniker uden beregning, så nu virker det helt optimalt. Kan kun give 5 stjerner for deres gode service og gode internet.

MVH Mikael

17. juli 2010

Godt produkt. God hastighed

Eneste minus er den IP telefoni der hører med. Den kan vi ikke bruge samtidigt med internet. og man kan ikke ringe til den, kun fra den.
Men vi bruger alligevel ikke fastnet :D
Alt i alt anbefaler jeg fullrate

16. juli 2010

God og stabil leverandør til billig pris

God og stabil leverandør til billig pris

15. juli 2010

Enkelt, billigt og hurtigt.

Jeg har benyttet Fullrate i 1½ år. Havde nogle få problemer med forbindelsen i starten, som blev ordnet i løbet af en uge af en tekniker fra TDC. Selvfølgelig på Fullrates regning.

Forbindelsen er hurtigt og fungerer upåklageligt.

Jeg har dog et enkelt problem, som er ekstremt irriterende; jeg bruger en trådløs forbindelse, som Fullrates router ikke har det så godt med. Signalkvaliteten er udmærket. Men så heller ikke mere. Men største irritationsmoment må være, at den trådløse forbindelse nogle gange forsvinder i 30-40 sek, hvorefter der automatisk bliver oprettet forbindelse igen. I starten troede jeg det var min computer der var noget i vejen med. Men nu har vi 3 computere i huset og de har alle det problem.

Men udover det, så kan jeg sagtens anbefale Fullrate. Fint firma med god kundeservice og rimelige priser.

Stabilt, hurtigt og nemt

Det fungerer bare, nemt at sætte op. Gode hastigheder til lave priser og så sender de en sms hvis de foretager afbrydelser af ens linie, hvilket sjældent sker.

15. juli 2010

Ganske godt, men mangler lige det sidste

Har haft Fullrate bredbånd længe efterhånden. Er såmænd ret godt tilfreds med selve produktet. Men er utrolig irriteret over jeg ikke kan få lov at betale over PBS. Jeg skal betale over dankort. Man skulle mene et firma som efterhånden er ret stort, var i stand til at kunne give en PBS-aftale. Ud over det var det lidt besværligt at finde dokumentation på det udstyr jeg modtog. Undrede mig først over der ingen vejledning var. Fandt så efter noget søgning frem til de havde en beskeden guide på deres hjemmeside til at sætte det op. Så dokumentationen kunne godt være bedre.

Men nettet kører fint og jeg prisen er absolut fair. Så det skal de ihvertfald ikke høre noget for :o)

Billig og hurtig

De har altid været blandt de billigste og de har en utrolig god kommunikation med alt hvad der omhandler ens abonnement.

Mads Eriksen og Jesper Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

God service og kommunikation

Fullrate er fantastiske til at kommunikere. To gange på et år har jeg oplevet at modtage en sms i løbet af dagen, hvor jeg bliver orienteret om at min internet linje er nede og inden jeg kommer hjem har de udbedret fejlen.

De får 4 stjerner herfra, da internet trods alt har haft udfald 2 gange på et år.

14. juli 2010

Er altid online og de har yderst rimelig priser

Kan klart anbefales

12. juli 2010

Problemer ordnes med det samme.

Få problemer og de ordnes med det samme.
(det firma der sender deres Hardware ud til os er en helt anden sag, husk altid at få kvittering når du sender noget med posten!!!)

12. juli 2010

Intet ud over det sædvanlige

Intet ud over det sædvanlige. Det hele virker som det skal. Jeg fik dog et 'modem- og router-in-one', hvilket jeg ikke førhen har fået, hvilket er ganske smart. Det er dog sørgeligt at monstrummet ikke er så kønt.. Udover dét, så er jeg yderst tilfreds med at være kunde hos Fullrate, men stadig intet ud over det sædvanlige.

Billigt, men...

Prisen kan man ikke klage over, og opkrævningerne har jeg heller ikke oplevet problemer med.

Min forbindelse er desværre ikke fantastisk, så det trækker markant ned.

• Merete
  • merete@baklarsen.dk, DK
  • 27 point
  • 7 Anmeldelser
11. juli 2010

Super oplevelse

Det var fantastisk nemt at bestille og installere bredbånd fra Fullrate. De er megadygtige til at lave driftsinformation og så leverer de en 40 mbit, hvor Telenor ikke kunne levere 20 uden hik.

Eneste negative er, at det trådløse modem er en anelse ustabilt. Det kan vist løses med en firmwareopdatering, men jeg begriber ikke at følge vejledningen i forumet og deres support har meget begrænsede åbningstider i forhold til andre internetudbydere.

11. juli 2010

Okay service.

Havde i starten en del udfald i forbindelsen, men efter opkald til kundeservice blev det hurtigt fixet.

Kan klart anbefales

10. juli 2010

Man skulle være ny kunde og spare 50 kr pr. måned.

Har haft fullrate og været rigtigt godt tilfreds. Men ser nu nye kunder kan få samme hastighed som jeg har, dog bare 50 kr billigere pr. mrd. Det giver ingen mening at trofaste kunder skal betale mere end nye kunder. Jeg overvejer at skifte til Telmore, som har samme pris som jeg giver nu.

9. juli 2010

Perfekt

Lynhurtig forbindelse, virker altid og man får sms beskeder hvis der kan forventes nedetid. Perfekt.

8. juli 2010

Super godt produkt, og kompetent kundeservice

Har været kunde hos FullRate i 2 år, og har kun godt at sige om dem. De havde et problem da jeg blev kunde, som gjorde at man blev smidt af nettet flere gange dagligt i ca 1 minut. Dette blev der taget hånd om så snart fejlen blev lokaliseret, og der var konstant info i deres forum og på hjemmesiden om forløbet. Jeg har haft en død router, og den blev skiftet uden brok. Deres forum er en god hjælp i weekenderne eller når kundeservice er lukket, da der ofte er en der lige ved hvordan man kan løse et eventuelt problem - jeg er rimeligt overbevist om at der også sidder en fra supporten en gang imellem :-) Jeg har ALDRIG hverken før eller siden set et teleselskab, med et så velfungerende og generelt højt informationsniveau til kunderne, på både mail og SMS - FLOT! Jeg er ikke provisionslønnet af FullRate, blot endnu en tilfreds kunde... ;-)

8. juli 2010

Det virker bare

Har haft Fullrate i 2 år nu. Og der har aldrig været problemer.

super service

ville rette min internet hastighed, og det gik bare så fint på fullrate.dk
Desuden er det rart at de sender en mail med et link til regning og forbrug

billiggt - sikkert

hurtig og sikker forbindelse på netet.
lidt dårlige forbindelse på fastnet/telefon

• Urup
  • 43 point
  • 11 Anmeldelser
7. juli 2010

God support men udstyret et ikke helt stabilt

Har brugt Fullrate i flere år og men oplevet flere problemer med det leverede udstyr fra Zyxel.

Telefonien virker overvejende fint, hvis telefonen ellers undserstøttes af Zyxel, men der er ikke alle telefoner der gør det, selvom de kun er få år gamle og er til godkendt til brug i Danmark.

Telefonerne er alle testet på fastnet, IDSN samt en Linksys VoIP-boks, hvor de godt virker, så fejlen må ligger i Zyxel udstyret - en skam det stadigt ikke kan løses.

Supporten er som oftes flinke til at hjælpe, men de kan desværre ikke rette firmwaren, så den virker bedre.
Det trækker desværre ned i den samlede vurdering, at telefonien giver disse problemer - ellers havde vi gerne givet 4 stjerner.

• Jess
  • København, DK
  • 47 point
  • 4 Anmeldelser
6. juli 2010

Stabil, billig og god kundeservice

Hos Fullrate ved hvad der koster og man ved hvad man får for pengene. Forbindelsen er stabil, om end mit sidste modem har haft nogle problemer og skal genstartes med jævne mellemrum.

Servicen er som regel rigtig god og ofte får man fat i rigtige nørder der faktisk ved hvad NAT og Port Forwarding er.

Fullrate, I får et stort firtal af mig.

6. juli 2010

har kun positive oplevelser med Fullrate

Jeg havde for godt og vel 3 år siden Fullrate, jeg havde et par problemer i begyndelsen, men det fik deres support afdeling hurtigt bugt med.
I al den tid jeg havde fullrate, var der ingen problemer med mit internet...
Havde dog lidt problemer med det fastnet som følger med. Men hva fanden, jeg brugte det ikke alligevel...

6. juli 2010

Hopper af mange gange om dagen

Det er idag 6 gang at mit internet forsvinder. Jeg er igang med at downloade et 10.1 gb program på min storebrors Macbook, men da nettet hopper af mange gange om dagen, kan jeg aldrig få det gjort.

Desuden forsvinder nettet også når folk ringer til vores hjemmetelefon. Et ord. WTF?

Internet dyrt i taletid!

Jeg har haft internet fra Fullrate i over 2 år. Det er dog kun gået ned ad bakke de seneste måneder. Deres modem begynder at lyse rødt og der er ingen internet i de næste 10-16 timer. Det sker et par gange om måneden.
Det har de ikke kunne finde en løsning på. Men kostede en del i taletid at ringe flere gange for at finde noget som ikke er en midlertidig løsning.
Jeg fik opdateret firmware på deres modem og lavet diverse nulstillinger.

Jeg startede med at have en 20/2mbit forbindelse da jeg oprettede. Da jeg ligger under 1km fra centralen kørte det med FULD hastighed uden problemer. Men da forbindelsen pludselig forsvandt hver eneste dag, og jeg var nødt til at genstarte deres modem var jeg (efter at have talt med support mange gange) nødt til at få sat hastigheden ned til 10/1mbit.
Det har de ikke kunne finde en løsning på. Men det koster sgu stadig i taletid. Ville være rart hvis de da i det mindste gad at give et par måneders internet gratis. Som er STABILT!
Igen fik jeg opdateret firmware på modemet. Problemet er der stadig. Spild af taletid at ringe ind igen igen.

10/1 kørte fint. Eftersom priserne falder stiger min hastighed. Logisk nok da jeg jo stadig betaler det samme hver måned. Nu har jeg en 15/2mbit forbindelse. Stadig med problemer. Senest har problemet været at internettet taber hastighed efter et minuts brug. Det bliver så ulideligt langsomt at det nærmest er ubrugeligt!
Der er MÅSKE fundet en løsning på dette problem. Jeg får en offentlig IP. Det koster selvfølgelig penge. 10kr om måneden. De første 2 måneder får jeg gratis. Derefter bliver Modemet sat som bro mellem mig min router og deres router. Så fik jeg at vide at hvis der var problemer derefter var det ikke deres problem.

2 måneder med offentlig IP á 10kr/md? Det er sgu nærrigt når jeg har brugt 60kr i taletid på at Hænge i telefonen med dem i ca 60 minutter.

Nåja... En sidste ting som gjorde mig ret irriteret. Da jeg ringede ind (fra 13:09 - 14:07) var jeg #10 i køen. Fair nok de har jo nok travlt med ferie osv.

Får endelig fat i en medarbejder. Der er støj fra andre ansatte i baggrunden. Det lød som om jeg ringede i en frokost pause. For det var sgu ikke kunder de snakkede med. Med mindre selvfølgelig alle kunderne ringede til support for small-talk.

Alle medarbejdere optagede? Det kunne i godt have skjult lidt bedre Fullrate. Giv dem dog et pause lokale! Så jeg ikke skal have at vide at alle er optagede (af noget helt andet end deres arbejde) når jeg ringer ind.

Øv øv øv. Jeg skal køre med denne løsning i "en lille måneds tid". Hvis problemet bistår herefter skal jeg muligvis have skiftet deres modem ud. Det er det tredje modem jeg får fra dem pga fejl.

Det næste der skal skiftes er ikke mit modem. Det er sgu min internet udbyder!! Det er surt at blive spist af med 20kr i kompensation for en 60 minutters samtale og en masse nedetid og ustabilt internet.

Kom nu fullrate, i var seje i starten. Nu går det bare helt ad helvedes til. Hvis jeg havde skrevet denne anmeldelse for et års tid siden ville den være meget kortere og overklistret med stjerner. I må nøjes med 3.
Men det ville nok være en 2'er på en trist regnvejrsdag.

Opdatering. Jeg har fået 50kr krediteret for taletid hos fullrate. Det giver 1 ekstra stjerne.

Efter sidste nye forsøgte løsning kører mit internet stadig meget dårligt og skal have ringet til dem igen i morgen.

Altid god services.

Har været kunde siden fullrate startede, og der er altid god og hurtig services. Ved alle rettelser / opdateringer får man besked vis SMS.

Jet beklager

Tidligere gav jeg Fullrate 2 stjerner i min anmeldelse. Dette fordi der ikke var netforbindelse fra første dag af oprettelsen. Men jeg fandt ud af, at det er min pc, der er noget galt med. Dvs. at forbindelse har været i orden fra dag 1, beklager for først anmeldelse.

3. juli 2010

Tunge at danse med

Levering af udstyret kom til tiden, men umiddelbart efter startede problemerne. Konstante udfald og ikke megen hjælp fra deres support som selvfølgelig ikke er til at få fat på når man har brug for det f.eks. en lørdag!
Så må man pænt vente til mandag hvor de er færdige med at holde weekend eller håbe på at nettet kommer tilbage af sig selv.
Imens alle disse udfald står på lader jeg fullrate om at jeg gerne vil fortryde, men det kan jeg ikke da jeg har bundet mig for 6 mdr. PIS!
Det er virkelig ufedt at få af vide når man har så mange problemer med udfald.
Nå, men tiden går og pludseig en dag stopper de udfald og vi må pænt vente på at de 6 mdr er gået. I mellemtiden har vi erhvervet os et andet internet abonnement hos en anden udbyder - kører upåklageligt!

Efter noget tid hvor vi ikke har brugt forbindelsen fra fullrate ønsker vi at opsige, det var der heller ingen problemer i og omkring opsigelses tidspunktet modtager vi den sidste faktura. Det er så her det rigtig sjove begynder at ske, da vi ikke længere har dankort men er gået over til et visa electron. Jeg kontakter kundeservicen og får en mildest talt sur madamme i røret der fortæller mig at de tager imod kortet, men at de ikke kan trække fra mit kort (ja der var dækning på).
Jeg beder om et konto nummer så jeg kan betale mit mellemværende, men bliver afvist "fordi det er for administrativt at skulle bogføre indbetalinger via banken"
Så nu står jeg så og kan ikke betale min regning, og har fået rykkere, brev fra advokat. Jeg vil stadig gerne betale mit skyld på 370kr, men jeg hverken kan eller vil betale en advokat fordi fullrate har afvist at modtage betalingen via banken.
Det sidste gør at jeg ikke kan sige noget pænt om fullrate. Jeg håber da at de kommer til fornuft og lader mig overføre de 370kr via banken og ikke 7-800kr eller mere via en advokat.

Kenneth K Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

3. juli 2010

Fornuftig pris og høj oppetid

Som Fullrate-kunde gennem flere år er det vist på sin plads at give dem et par ord med på vejen.

Fullrate er stabilt og det er billigt. Vi betaler kr. 299,- / md. for 12/2 Mbit og fri telefoni til alm. fastnet. Mobil, udland og servicenumre takstseres særskilt. I over 2½ år har jeg én gang oplevet, at telefonen har været død, når jeg ville ringe. Internettet har været det et par gange, men der har altid været en forklaring at finde på Fullrate's site om driften og fejlen har altid været udbedret inden for en absolut overkommelig tidshorisont.

Vi bor i centrum af Aalborg og sikkert tæt på centralen. Om det har nogen betydning for hastighed og stabilitet, kan jeg ikke vide, men det har det jo nok.

Overvejer du Fullrate, så tjek deres website og søg på din adresse - så kan du se, om de leverer, hvor du bor.

2. juli 2010

super billigt

dejlig men nå net det vikke :) til en gode pris

2. juli 2010

super godt

har brugt fullrate i flere og og kan stærkt anbefale til alle, bedste service og bedste kvalitet

28. juni 2010

Skide godt og Billigt. kan snildt anbefales!

Hej jamen ja... hva kan jeg sige det er røv godt og super billigt, der var dog lidt problemer med at jeg røg af på min egen router, men så sendte fullrate en af deres egne, top service og top produkt

24. juni 2010

Ingen problemer

Har aldrig oplevet nogen problemer med dem, det hele kører som det skal, og så er det rigtig billigt for tlf og internet!

23. juni 2010

Levering til tiden. Linien er ustabil

Jeg har fået min bestilte vare til tiden, Så det var jo nogle gode tegn men det skulle hurtig ændre sig.
Ryger dog jævnligt af, Har skrevet en mail til supporten om hvor fejlen muligvis kunne ligge.Har en af de gamle fordellingsdåser af jern som kunne værer den store synder til den støj som jeg har på min linie.Fik hurtig svar tilbage med en prisliste over hvad TDC skulle have for at skifte den udvendige fordelingsdåse, alle huse på vejen hvor vi bor har en af de nye..Mellem mit og min nabos udvendige fordelingsdåse er det ca 6meter han kan trække en 20mbit og jeg kan få en 6mbit..Lidt underligt. 2 dage efter linien var kommet op og kører fik jeg en mail hvori det stod at de havde testet min linie til at værer OK og jeg fik den ønskede hastighed som jeg havde bestilt. Findt og flot men de skriver os at hvis jeg ville have en større hastighed var det ingen problem i at sætte den op..

21. juni 2010

Overvejende godt

Har en opkobling til mit arbejde, der fungere; men modemet havde det med at genstarte ca 2 gange om dagen. Løste det ved at skifte Fullrates kabler med mine egne (parsnoet).

21. juni 2010

Dårlig eller manglende kundeservice !!

Jeg kan ikke anbefale Fullrate. Forbindelsen er alt for tit nede og den lovede båndbredde holder næsten aldrig. Jeg syntes ikke at det er tilfredsstillende, at man gang på gang bliver kastet af nettet, og derved også mister sin telefonforbindelse. Jeg bestilte en 20 Mbit forbindelse, og har kun få gange oplevet en tolerant hastighed. Jeg betaler for fri telefoni, men har flere gange været tvunget til at anvende min mobiltelefon i stedet. Så Fullrate kan bestemt IKKE anbefales. Jeg syntes også at kundeservice er et stort ord om en mildt sagt ikke fungerende funktion. Hvordan kan det tage mere end et døgn på en almindelig hverdag, bare at skrive at man arbejder på sagen. Lever hvad i bliver betalt for, og sørg for en optid på jeres grej der er til at leve med. Hvad med kompensation for manglende telefon / net, det er efterhånden ved at være dyrt at være kunde hos Fullrate.

22. juni 2010

Hej Carsten

Vi er selvfølgelig kede af, at du ikke er tilfreds med dit abonnement hos Fullrate.

Ved gennemgang af dit sagsforløb, er der dog nogle ting vi er generelt uenige i. Den forbindelse du har er en Op til 20 Mbit/s forbindelse, som du har testet til 17,5 Mbit/s gårs dato, hvilket er indenfor du har bestilt og betaler for.

Du modtager et svar når vi har kigget på din forbindelse, men jeg har svært ved at forstå din kritik af vores kundeservice, da du ikke har henvendt dig til vores support omkring hastighedsproblemer og/eller problemer med telefonen tidligere. Det er selvsagt svært at løse en fejl, som vi endnu ikke er blevet gjort opmærksomme på eksisterer.

Jeg vil dog opfordre dig til at tage dialogen med vores support omkring din linje, da jeg er overbevist om de kan løse dit problem.

0 problemer giver 5 stjerner

Jeg har haft TDC, Sydenergi, Cybercity og Telia bredbånd, før jeg nu skiftede til Fullrate. Ingen af de nævnte pånær Fullrate har formået at levere en fungerende forbindelse til tiden, med den aftalte hastighed. Derudover blev jeg løbende holdt orienteret om ordreforløbet, både på SMS og på mail. Udstyret kom i god tid og var konfigureret. Kort sagt 100% OK indtil videre. Godt gået Fullrate.

16. juni 2010

Topkvalitet til billig pris - uden problemer

Efter at have prøvet Stofa, TDC, Cybercity (Telenor) endte jeg hos Fullrate - og dér bliver jeg!

Stabilt internet med høj hastighed ift. prisen. Og muligheden for at tilkøbe høj upload for relativ lille ekstrapris er et stort plus.
Kundeservice pr. hjemmeside/mail reagerer hurtigt, også om søndagen, og abonnementsændringer sker prompte, ikke noget med 1 måneds opsigelse af bla bla bla her.

12. juni 2010

De leverer hvad man aftaler

Fullrate er en seriøs spiller på markedet. Jeg har anbefalet det til flerer.

12. juni 2010

Alt kører som det skal og har gjort det i flere år. Derfor.

Det har bare kørt i flere år og jeg har sparet mange penge.

Medium båndbredde - ustabil

Jeg har fået min bestilte vare til tiden, og opkrævningen fungerer fint.
Ryger dog jævnligt af, og kan ikke få kvalificeret hjælp.

Modtager en del spam fra Fullrate - f.eks. "vores 25 mb/s linie er blevet til 30 mb/s" - ja, og hvad rager det mig?, jeg har en 10 mb/s

Desuden har Fullrate hævet min kampagne pris med 20 kr., få dage efter fortrydelsesfristen var overskredet. - Der vcar ikke noget at gøre, jeg var bundet i et halvt år.

Maja Andersen og Frederic Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

Hej Michael

Tak for din bedømmelse af Fullrate her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre omkring dine problemer med forbindelsen. Så vidt jeg kan udlede af vores system, lader det dog til, at der er tale om problemer med det trådløse. Jeg vil derfor kraftigt anbefale dig at rette henvendelse til vores support endnu engang, da vi skal være i stand til at løse sådanne problemer.

Den omtalte spam du henviser til, må jeg antage at være vores nyhedsbrev, der sendes ud på månedsbasis med gode tilbud. Ved tilmeldingen blev du spurgt om, hvorvidt du ønskede at modtage dette, og såfremt du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevene, kan du nemt afmelde dem ved at følge det link, der er i bunden af hvert nyhedsbrev. Alternativt må du gerne e-maile eller ringe til os.

Da kampagneprisen på vores 10/1 Mbit/s produkt igennem en længere periode har været den samme, og også er det, du betaler, har jeg svært ved at se, hvorledes du skulle være blevet snydt i forhold til prisen. Såfremt du mener, der er tale om en fejl, er du meget velkommen til at kontakte os og spørge efter undertegnede.

11. juni 2010

Fullrate er det bedste produkt i genren.

Efter at have skiftet til Fullrate internetforbindelse med tilvalg af såkaldt "fri telefoni", har vi sparet tusindvis af kroner på 3 år, i forhold til det abonnement vi før havde hos TDC.

11. juni 2010

svær start; men nu uden problemer

Efter at være skiftet til fullrate, oplevede vi en masse bøvl med router; "forbindelse" og andet. Servicen var der ikke noget i vejen med; "det" virkede bare ikke. Det tog ca 3 mdr; og har siden de sidste 2½ år fungeret upåklageligt, med kun ganske få nedbrud.

Ovenud tilfreds

Bedste og billigste koncept: Fullrate bredbånd med fri telefoni - fullrate mobilt bredbånd til sommerhuset - M1 mobiltelefoni - TV via antenne.

fuld tilfredshed med fullrate

jeg har haft fullrate som levenradør i små 2 år. har haft 2 udfald på telefonen opkald til support begge gange problemet løst med det samme og her for 1,5 uge siden var det galt med nettet og telefon kontaktede support de fremsender ny router, kan ikke få det at virke kontakt support de kan godt se der er noget helt galt, de bestiller teknikker, men 2 dage efter kører tdc. rundt her i området hvor de finder brud på deres kabel og alt virker igen, ringer igen til support og fortæller at alt virker og afbestille teknikkeren. der har aldrig været nogen sure miner, jeg føler de gør alt for at hjælpe kunderne.

11. juni 2010

Super produkt med super service!

Jeg har siden november 2007 haft internet gennem fullrate. Jeg er kun blevet positivt overrasket over deres venlige og kompetente kundeservice, de dejligt få gange jeg haft brug for dem! Desuden er de supergode til at informere på sms, de få gange der har været kabelbrud og lign.
Oven i dette har jeg flere gange oplevet at have købt et produkt som er blevet mere værd, fordi fullrate skruer op for hastigheden, men ikke prisen!!

Køre der ud af

Jeg har haft fullrate i snart 2 år og aldrig oplevet svigt eller ustabilitet på linjen. Da jeg fik pakken med routeren virkede det ikke, men efter få dage havde fullrate en tekniker ude og på 2 min virkede det hele og det har det gjort lige siden. Jeg har endda anbefalet det til flere venner og bekendte da jeg ikke synes man kan finde bedre, hurtigere og billiger net i hele Danmark.

Ingen problemer.

Har været kunde hos Fullrate siden November 2009. Jeg har aldrig haft problemer med hverken produktet (bredbånd), service eller kontakt.
Fullrate har tidligere øget min downloadhastighed uden jeg behøvede kontakte dem for det. I forbindelse med firmware-problemer med min router, kom jeg hurtigt igennem på telefonen, og betjeningen var professionel og hurtig. Jeg er flatrate bruger,, der ikke har brug for fancy ekstraservice såsom TDC Play o.lign - jeg sparer 1800 kr/årligt ved at anvende Fullrate fremfor min tidligere udbyder.

11. juni 2010

Husk eksisterende kunder i jeres nye tiltag

Alt kører fint med Internet-forbindelsen - hvis man altså ikke leger superbruger og installerer beta-firmware på routeren, når den driller med en stabil forbindelse til f.eks. Apple iPhone. Men der kommer hele tiden nye tilbud på markedet fra Fullrate til nye kunder.
Ja, det er rigtigt man kan tjene nogen hurtige penge på mange nye kunder, men en fast kundekreds betyder en fast indtægt.
Så husk de eksisterende kunder - nye tilbud til dem også!
Sats primært på at få jeres upload-hastighed højrere op.

Husk de gamle kunder

Alt kører fint med nettet og Fritelefon (bortset fra pris stigningen) Men der kommer hele tiden nye tilbud på market fra Fullrate til nye kunder.
Ja det er rigtigt man kan tjene nogen hurtige penge på mange nye kunder, men en fast kundekreds betyder en fast indtægt.
Så huske de gamle kunder, nye tilbud til dem også!
Sats på at få jeres Upload højrer op.

Hej John

Vi laver løbende fx opgraderingskampagner for eksisterende kunder. Eksempelvis har vi for blot et par måneder siden opgraderet stort set samtlige vores kunder med lave båndbredder til 10/1 uden merpris.

Dit forslag vil blive taget med i vores overvejelser omkring fremtidige opgraderingskampagner.

Ingen problemer

Har kørt i over 3 år uden problemer. Spørgsmål får hurtigt svar.

11. juni 2010

Endelig noget, der fungerer perfekt: Fullrate

Skiftede til Fullrate den 06.04.2010. Inden da havde jeg oplevet omgående svar på en del henvendelser til kundeservice (havde problemer med at komme fri af Telenor, hvilket ikke var Fullrates problem, men de var der prompte alligevel). Den trådløse router ankom i rette tid. Alt var nemt at installere, det tog under 10 min. og såvel bredbånd som telefoni har fungeret perfekt lige siden (ikke et eneste udfald på telefonen, hvilket ellers skete jævnligt hos cybercity).
Jeg var meget skeptisk op til installationen den 06.04, idet jeg har mange dårlige erfaringer fra såvel Tele2, som Cybercity og i særdeleshed også Telenor.

Men det har Fullrate gjort til skamme. De lever fuldt ud op til markedets bedste kundeservice i mine øjne.

Skiftede fra Tele2 i 2006 til Cybercity, fordi Tele2 pludselig havde sat minutprisen på internet op uden forudgående varsel. Ved henvendelse til kundeservice, omstilling til en chef, blev jeg belært, at de ikke var forpligtet til at varsle mig forhøjelser. Det var min pligt at holde mig orienteret herom via deres hjemmeside. Jeg var nu ikke enig og skiftede.

Hos Cybercity fik jeg i 2006 oveni i bredbånd fri, fast telefoni til 99,- men har døjet med de mange udfald. Det er jo en stående joke, at man skal pille stik ud af boksen, vente, og sætte stik i igen. Og det virker ikke hver gang. Endnu værre end dette var dog den elendige kundebehandling. Jeg måtte betinge mig alle aftaler på skrift, idet jeg ofte aftalte ét men fik noget andet, altid ringere. Når de havde lavet fejl, kunne jeg ikke én eneste gang komme til at tale med en chef, og den pågældende kunne altid blot feje mig af med, at 'det kunne de ikke gøre noget ved'.

Da Cybercity så blev til Telenor, gik det da helt galt. Jeg kunne pludselig ikke læse mine mails længere, og blev tvunget til at installere Mozilla Firefox og åbne mine mails herigennem. Igen totalt manglende kundeservice, når jeg henvendte mig telefonisk.
Da Telenor meddelte mig, at de ikke længere kunne udbyde 512K/256K andet end at hæve prisen til 152,- pr. md. havde jeg fået nok og betalte gladeligt 497,- for at flytte til Fullrate.

Jeg fik 10Mbit/1024kbit for 199,- og sparede 84,- pr.md. på fri telefoni inkl. samme slags udlandspakke.

Jeg skulle have skiftet til Fullrate for længe siden

11. juni 2010

Gode produkter og god kundeservice

For 1½ år siden blev jeg kunde hos Fullrate. Selve overgangen fra min tidligere udbyder til Fullrate forløb bestemt ikke uden problemer, idet Fullrate var rimeligt længe om at få opsagt mit abonnement hos den anden udbyder, således at jeg kom til at betale dobbelt abonnement i et par måneder. Men herefter har jeg været ovenud tilfreds med Fullrate, da internet forbindelsen har været ekstremt stabil og lydkvaliteten på IP-telefonien har også været i top.

Ligesom andre udbydere skruer Fullrate også jævnligt op for båndbredden til samme pris, så de forstår at forblive særdeles konkurrencedygtige.

Ved skriftlige henvendelser til kundeservice får man i regelen (venligt) svar tilbage inden for et par dage, så også her fungerer det.

Een ting savner jeg dog, som visse andre udbydere allerede tilbyder: Muligheden for at afvise anonyme opkald til ens fastnet telefon.

fullrate leverer varen

Nu har jeg haft Fullrate som internet og fastnet leverandør i ca 1½ år uden problemer, kan varmt anbefale denne leverandør.

• ES
  • Herning, DK
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

Fremragende produkter!

Jeg synes lige jeg vil komme med en bedømmelse af Fullrate, især på baggrund af alle de reklamer, der kommer fra andre udbydere.
Jeg fik mit Fullrate i september 2009.
I den tid der er gået siden, har jeg været fuldt ud tilfreds med de 10/1 mb jeg har. Jeg har dog overvejet at tilmelde mig fibernettet, men så længe de kører deres - efter min mening - alt for høje priser, så holder jeg mig til Fullrate. Deres service er god, produktet er godt, så der er ingen grund til at gå over til noget, der er dårligere.
Kort sagt, det bedste og billigste internetabonnement du kan få med fast telefon + mobilt internet til kun 9 kr. pr. måned + forbrug.
mvh
Erling Simonsen

10. juni 2010

En god virksomhed

Efter jeg har skiftet til Fullrate, så får jeg ikke længere store regninger.
Jeg har fået min far og bror til at skifte til Fullrate. De er glade.

Keep up the good spirit

DÅRLIG KUNDERSERVICE

DÅRLIG KUNDERSERVICE

9. juni 2010

Afslutte ordre som værende etableret

Ekstrem dårlige service fra deres side.

Tekniker kommer og kan ikke få linje op at kører mellem lejligheden og central. Ham fra TDC måtte give op og melde tilbage til sit bagland at der er en kable fejl.
Senere på dag få man en mail fra Fullrate at dette bare spiller. Det kunne jeg ikke selv se og ifølge dem er ordre afslutte. Samme dag skriver jeg en mail til dem om der ifølge TDC er en kablefejl og vi ikke er online. Her får man et svar: "Vi vil gerne kreditere dig for den tid dit net ikke har virket, hvis supporten vurdere at det ikke er din egen skyld" Min egen skyld jo jo taler i ikke sammen i Fullrate og TDC??? Dagen efter ringer jeg så for min kæreste til supporten. Det kunne de ikke forstå. Forklaret historien for supporteren og han ringer til TDC og han ringer tilbage og fortæller at der vil være en tekniker inden kl. 16 samme dag. Jeg måtte tage fri da min kæreste ikke kun være der helt til kl. 16 og her venter man på at ingen dukker op. Fedt så har man lige brugt nogle flextimer på ingen ting. Hvem betaler det for dem kunne jeg da godt havet brugt på noget bedre???
Så skriver jeg en mail til support om aften at der ikke kom nogen tekniker og det var ikke tilfredsstillende. Med i brevet var der tlf. nr. til min kæreste og mig selv mere hvis nu de skulle være blevet væk. Hører intet fra dem og vi kommer hjem fra arbejdet og min kæreste åbner spændt sin mail for se hvad support havde svaret. I stedet lå der en mail "Kvittering for indbetaling" for næste måned og ingen svar fra supporten. Må man over hovedet begynde at trække penge når en varen ikke er leveret eller er jeg helt forkert på den???

Afventer stadig Fullrate kommer ud af røret.

Hej Maria

Jeg vil bestemt gerne medgive, at det beskrevne forløb lyder uacceptabelt, og heldigvis er det et fåtal af vores kunder, der oplever at blive svigtet af teknikeren.

Vi arbejder løbende på at optimere kommunikationen imellem TDC's teknikere og Fullrate, hvor din sag selvfølgelig vil indgå fremadrettet.

Såfremt du har mulighed for at skrive os en mail på support@fullrate.dk att. Nicolas, vil det gøre sagsbehandlingen en del lettere, således at jeg kan følge jeres sag til dørs.

9. juni 2010

Super priser, og stabil forbindelse

har kun prøvet en enkel dag hvor det kørte som en pakke pølser...
har haft det i 3 år nu, uden problemer..
kan kun anbefale det...

8. juni 2010

Over al forventning

Full Rate.
Levering og informationsniveau vedr. bredbånd og mobilt bredbånd har været i top. Information vedr. næste step og tider overholdt - selv info om efterfølgende test af hastighed, som man måske regnede med, at man selv skulle i gang med.
Med den service man er vant til fra lignende firmaer, kan man kun blive positivt overrasket.
Alt fungerede fra starten og ingen problemer så vidt.

Konklusion: Med min oplevelse indtil nu, kan Full Rate kun anbefales.

7. juni 2010

God forbindelse dårlig hardware

Jeg bestilte bredbånd ved fullrate.dk - 10/2 Mbit med trådløs router.

Levering:
Super hurtigt, alt kørte som det skulle.

Installation:
Virkede ikke de først 4 dage pga. en fejl i routeren som de ikke ville indrømme før jeg selv fortalte dem hvad fejlen var og de mens jeg havde dem i telefonen fik dem til at tjekke.
Fejlen blev rette.

Daglig brug:
Routeren går ofte ned. dette sker når vi downloader, uploader, ser Net tv, kigger meget på youtube.com osv.

Support:
Efter nettet gik ned 2-5 gange dagligt, kontaktede jeg supporten igen, de sagde at man ikke MÅ/KAN downloade med deres bredbånd produkter, jeg spurgte så hvorfor de så solgte op til 40Mbit internet ?
Svaret: Det ser godt ud, og kunder efterspørger disse produkter.
Jeg forstår på nuværende tidspunkt intet, hvad er formålet med at være kunde ved dem hvis man ikke kan bruge produktet.

Jeg har efterfølgende selv fået en EDB mand/netværks programør til at lave en ny router og sætte det nye op, den køre nu fint, trods vi skal genstarte routeren engang om dagen fordi fullrate har sat et spærring på download/uploade.

Så snart bindingen er ovre skifter vi til et andet selvskab hvor man kan få lov at bruge hele den forbindelse man betaler for.

Konklusion:
Fullrate er BILLIGT, MEN du får osse hvad du betaler for.

7. juni 2010

Kan slet ikke anbefales...

Blev kunde i februar og fik udstyr tilsendt.. Hurtigt og nemt at installere og var hurtigt på nettet..

Desværre viste det sig dog også lige så hurtigt at der var problemer med forbindelsen - Både internet & telefon - Jeg har haft fat i teknisk support så menge gange at jeg er ved at være død træt af det..

Jeg betaler for 20 mbit men hastighedstesten viste kun 13 - Ringede derind og fik afvide at man altid mistede noget hastihed fra centralen og herud !! Så det kunne der ikke gøres noget ved !!

Bærbarene kunne jeg ikke få på nettet - Ringede derind og fik afvide jeg manglede noget software på routeren som han ordnede med det samme.. Herefter virkede det upåklageligt men kun for en ganske kort periode..

Telefonen kan IKKE bruges - Den hakker og bliver afbrudt i få sekunder, så vender den tilbage igen og bliver så afbrudt igen.. Havde ellers købt fri tale som selvfølgelig nu er afmeldt.. Røv irreterende..

Internetet kører simpelthen så ustabilt, så det er umuligt at genneføre noget på nettet.. Bærbaren hopper af og på, så du hele tiden skal ind og logge på igen.. Nogen gange kan den slet ikke oprette forbindelse til mit net.. På en aften kan jeg sagtens opleve at forbindelsen ryger op til 15 gange og der går automatisk nogle minutter før det igen virker.. Bærbaren har jeg i det hele taget meget svært ved at få på nettet men efter flere gentagne forsøg lykkedes det til sidst - Hvorefter jeg så gentagne gange bliver afbrudt igen..

Jeg har siden februar gentagne gange haft fat i teknisk support hos fullrate og hver gang har der været en ny grund til det ikke virkede..

Ringede derind i sidste uge hvor jeg her fik svaret at det var min stationære computer med ledning til routeren der var problemet.. Nu ville han lige prøve noget med hvis det ikke virkede var det min computer jeg skulle have kigget på.. Denne computer har nu været slukket siden og har slet ikke været i brug..

DER ER DOG STADIGVÆK DE SAMME PROBLEMER !!!!

Har nu idag atter ringet til teknisk support og syntes faktisk at han var ret nedladende !! Han virkede som om jeg var en total belastning - Måske har det skyltes at vi konstant blev afbrudt i få sekunder pga den ekstrem dårlige telefonforbindelse...Da jeg ydermere gjorde ham opmærksom på at jeg ikke ville betale for fritalepakken + sikkerhedspakken når alligevel det ikke virkede fik jeg kort og meget bestemt " Ja det er jo op til dig " !
Han mente så idag at min hastighed skulle sættes ned, da jeg nok havde "dårlige koppertråde i rørene" ??

En ting de dog alle har sagt når jeg ringer er " ja jeg kan godt se din router ter sig tosset " - men ikke en gang er jeg blevet tilbudt en ny router !! Nu venter jeg på teknikker til at tjekke evt fejl på centralen og evt hjemme hos mig..Og dette er klart sidste chance og ellers er jeg hoppet tilbage til TDC..

Kan efter at have været kunde hos fullrate i 4 mdr absolut ikke anbefale det til nogen..

5. juni 2010

top telselskab

Deres kundeservice er i top og deres teknisksupport er endnu bedre!
De ringer tilbage som lovet og gør en kæmpe indsats for at gør kunden glad
tak fullrate

Merethe Østbye fandt anmeldelsen nyttig

Mister meget tit forbindelsen

Efter at min internet endnu en gang har mistet forbindelse har jeg nu valgt at skrive denne anmeldelse. Når jeg er på internettet, kan jeg sagtens opleve at det på en aften måske ryger 10 gange i et par minutter hver gang. Er man i gang med noget på nettet, fx spil eller søgning på nettet, er det meget irritende.
Har kontaktet Fullrate er telefon, som ikke gjorde meget andet end at konstatere at fejlen ligger hos hos (kunden). Og det var med stor sandsynlighed (i følge dem) pga VORES udstyr. Men... hvis vi kobler internettet DIREKTE til deres udstyr ryger det stadig. I så fald at det var vores udstyr den var gal med, ville det da også være noget ringe udstyr, som Fullrate leverer til kunden. Har også mailet med kundeservide, hvor jeg fik samme svar som i telefonen: at det nok var vores udstyr, for det var det ofte...
Jeg er nu så utilfreds at jeg simpelthen har fundet en anden internetudbyder. Og faktisk er forbindelsen så dårlig at jeg knapt nok kan vente de 30 dage!
Og ja, så må jeg nok hellere inden jeg trykker "anmeld virsomhed" lave en copy af denne test - for man ved aldrig hvornår nettet ryger igen :-(

Frederic Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

2. juni 2010

Jeg skulle havde haft fullrate bredbånd idag men teknikeren havde det forkerte telefonnummer så han fik aldrig fat på mig, teknikeren har haft 15 dage til at få telefonnummeret ændret!

jeg ringede personligt op til fullrate og fik det ændret. nu skal jeg vente 15 dage igen har allerede ventet omkring en måned siden jeg bestilte det, plus de kræver 700 kroner for en ny tekniker.
Ud over det betalte jeg 1185 kroner hvor 500 af dem er for en router som få dage efter jeg betalte blev gratis i et tilbud mange tak for lort!

Super service og levering

Ingen problemer oplevet

• jan
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
1. juni 2010

hmm

nok den dårligeste udbyder jeg længe har haft.. jeg har aldrig fået den forbindelse jeg betalte for og der har kun været problemer med alt siden jeg kom over til fullrate... men er nu gået tilbage til min gamle udbyder hvor alt virker som det skal... kom ind i kampen og lav jeres skrammel om så det også virker til andet en google

31. maj 2010

Den bedste internet udbyder jeg har prøvet.

Det er stabilt, man får hvad man betaler for (Minus lidt overhead - jeg har 25/8 og får 24,2/7,4). Og så har jeg kun oplevet at de informerer ved nedbrud, opdateringer og lign.

26. maj 2010

Hurtigt internet - ingen dikkedarer - laveste priser - god kundeservice

Jeg har haft Fullrate i 5 år nu, og jeg er meget tilfreds. Jeg oplever yderst sjældent nedetid, og hvis der er fejl, bliver de hurtigt rettet. Hastigheden er tilfredsstillende, og prisen er meget konkurrencedygtig. Derudover fungerer kundeservice upåklageligt.

Jonas Konski fandt anmeldelsen nyttig

• Chris
  • Nørrebro, DK
  • 51 point
  • 12 Anmeldelser
26. maj 2010

Tilfredstillende

Jeg er en glad og tilfreds kunde hos Fullrate, men det kunne blive bedre hvis de forhøjede deres upload.

31. maj 2010

Hej Chris

Vi tilbyder faktisk op til 8 Mbit/s i upload, såfremt man bor inden for en rimelig afstand af centralen.

Du kan se alle de hastigheder, vi tilbyder her.

22. maj 2010

Godt stabilt netværk

Har haft fullrate i 1 års tid nu og er rigtig godt tilfreds det eneste der trækker ned er da helt klart de ikke har PBS

22. maj 2010

dejligt med stabilt internet

FIK fullrate idag det køre bare derud af ingen probs MEN blev lovet 20/2 men har så kun lige 7-8 :S håber bare det er en rettelse der skal se til og så virker det men 4 stjerner herfra

19. maj 2010

Hold dig fra deres Trådløse Router tilbud.

Som andre skriver så er den trådløse router man kan vælge hos Fullrate elendig.

Jeg har store problemer med mit netværk, som ellers understøtter N. Hos Fullrate får du kun G.

Det er måske til at leve med, men vær opmærksom på at routeren er yderst ustabil, og smider klienter af uden grund, indtil flere gange dagligt. Begge mine bærbare mister forbindelsen ved ganske allmindelig surf, og jeg må genforbinde. Det er yderst irriterende. Nu vil jeg forsøge at kontake FR for at få den byttet til den normale type, og så må jeg ud og investere i en D-Link som kan sit kram.

Hej

Tak for din feedback vedrørende det trådløse router-tilbud. Det er selvfølgelig noget, vi vil tage med i vores overvejelser omkring fremtidige tilbud, men når man forærer en trådløs router væk, er der selvfølgelig grænser for, hvilke muligheder den har. Derfor har man også som kunde muligheden for at opsætte sin egen trådløse router efterfølgende, såfremt man har behov, der strækker sig udover dem, man har med vores trådløse router.

Vedrørende ustabilitet, så vil jeg anbefale du retter henvendelse til vores support, da den nyeste firmware-version retter de fejl, du beskriver.

18. maj 2010

Intet nyt under solen fra teleselskaberne

Linien var ikke klar til tiden, og det har i elektrikerbesøg vist sig rigtig dyrt at skifte til fullrate. Ville ikke have skiftet, hvis jeg havde vidst, hvad jeg ved nu!

fg, Michael Olsen og Claus Krogsgaard fandt anmeldelsen nyttig

18. maj 2010

HURTIG etablering...

Bestilte fredag, var på tirsdag formiddag - inkl. teknikerbesøg. Jeg er vendt tilbage til Fullrate (fra Telenor mobilt bredbånd, som IKKE fungerer). Tidligere erfaringer er: få nedbrud, rigtig god info om nedbrud og varighed pr. sms, og hastighed som lovet. Håber intet er ændret siden, jeg sidst var kunde hos Fullrate.

Claus Krogsgaard og Jesper Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

17. maj 2010

...

Deres kundeservice er i top og deres teknisksupport er endnu bedre!
De ringer tilbage som lovet og gør en kæmpe indsats for at gør kunden glad.

Claus Krogsgaard og Jesper Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

12. maj 2010

Ringe forbindelse

Jeg kan heller ikke anbefale Fullrate. Forbindelsen er alt for tit nede og den lovede båndbredde holder næsten aldrig. Jeg er glad for, at jeg ikke har tid til at være den store "gamer" da jeg kunne forestille mig at online gaming ville være noget lort med den forbindelse. Til gengæld har jeg været ude for, at jeg måtte tage ind på skolen for at få ordentlig forbindelse i forbindelse med mine lektier. Så Fullrate kan bestemt IKKE anbefales - og alle der anbefaler dem enten arbejder for Fullrate eller har fået gratis produkter, for det er en rigtig amatørvirksomhed!!

fg og Michael Olsen fandt anmeldelsen nyttig

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse af Fullrate her på Trustpilot.

Jeg vil meget gerne kigge på din linje for at se, om der er noget, vi kan gøre, for at få den til at køre bedre. Det er selvfølgelig ikke meningen, at den skal køre ustabilt, og det mener vi heller ikke, vores linjer generelt gør.

Hvis du skriver en mail til support@fullrate.dk att. Nicolas, så tager jeg et kig på din linje med det samme.

• Elo
  • 27 point
  • 5 Anmeldelser
12. maj 2010

Bundet til Fullrate trådløs router

Fullrate bruger desværre en WAN opsætning (encapsulation) som ikke findes på andre routere. Det betyder at man er nødt til at køre med to routere=flere apperater og mere strøm hvis man vil have sin egen løsning. Det er fx relevant hvis man ønsker en router med Gigabit hastighed og/eller kan køre det nye trådløse n-standard netværk. Det er også mildt irriterende at fakturabeløbet trækkes på dankort og ikke overføres via betalignsservice.

Alt andet har fungeret super.

Hej Elo

Det er korrekt, at man ikke har mulighed for at sætte sit eget udstyr på - direkte i telefonstikket, såfremt man ønsker at benytte telefonidelen. Løsningen adskiller sig dog ikke fra andre udbydere på markedet, hvor det også er påkrævet, at sætte et modem/router op som den første enhed.

10. maj 2010

???

Tja ved ikke hvorfor jeg skriver her var det eneste sted jeg måske kunne få lidt svar --- er TDC-Kunde , og overvejer at skifte til FullRate -- og det gør jeg nok da der er flere posiitive anmeldelser end dårlige -- og primært prisen -- men ved intet om fullrate endnu -- jeg ville egentlig bare have svar på om man kan tage sin gamle E-mail adresse med sig fra TDC ??

10. maj 2010

skammeligt ringe, kan ikke anbefales!

Fullrate insisterede på at vi fik en teknikker ud ved oprettelse, som vi selvfølgelig blev faktureret for. Vi stillede os undrende overfor dette, da der var telefonlinie i lejligheden. Forøvrigt ikke noget de ikke kunne have klaret ved at pinge routeren.
Stabilitet, det er en anden sag!! Vi bliver smidt af nettet flere gange om dagen, oftest når folk begynder at logge på om aftenen eller i weekende/helligdage. Tror simpelhen ikke de har båndbrede nok udadtil.
Hvilket giver mening når vi på en 12/2 forbindelse i bedste fald får 10/1.75, oftest ligge downloaden på mellen 2.5 og 8.5.

Har selvfølgelig kontaktet deres support og kundeservice gentagene gange, og bare fået at vide at vi får de 12/2 vi betaler for. Og at der forøvrigt er noget der hedder overhead, så man må forvente mindre end 12/2.

skifter helt sikkert når bindingsperioden er ovre, og vil ikke anbefale andre at forsøge dem

Tommy, Jesper Petersen, fg, Michael Olsen, Claus Krogsgaard og Maja Andersen fandt anmeldelsen nyttig

Hej

Tak for din anmeldelse af Fullrate her på Trustpilot.

Vi fakturerer ikke for teknikere ifbm. etableringer på nuværende tidspunkt, hvorfor jeg har svært ved at forstå, hvorfor du har betalt for den pågældende tekniker.

Vedrørende de problemer, du oplever, hastigheden, så vil jeg klart anbefale, at du skriver en mail til mig på support@fullrate.dk att. Nicolas, så jeg kan kigge på din linje. Du skal dog stadig forvente, at der vil være mellem 10 og 15 % overhead på din forbindelse. Den tekniske forklaring på det, kan du læse på følgende link: http://pflog.net/dsl_overhead/.

8. maj 2010

Lever op til forventningerne om kundebehandling, pris og stabilitet

Som den tredie i rækken af internetleveradører, har jeg nu brugt Fullrate med telefon i en måned (2Mb/500Kb), og det har virket upåklageligt. Modem/router kom forudkonfigureret og til tiden, efter en næsten overvældende mængde kommunikation og orientering om levering etc. - godt det! Idriftssættelsen var problemløs.

Undgå opkald til mobilnumre, det er langt billigere, at bruge din mobiltelefon!!

Jeg har ikke haft svigtende/manglende internet eller kabelfejl, og forventer, at eventuelle klager i så fald vil blive behandlet lige så hurtigt og effektivt som leveringen.

8. maj 2010

super

altid god info. virker perfekt, ingen skjulte gebyrer, du får hvad du ser,

Se alle anmeldelser

Se alle 465 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (465 anmeldelser)

Fullrate A/S Support

Om supporten

Fullrate er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2005, og som nu har over 100.000 kunder. Vi sælger bredbånds- og mobilt bredbåndsløsninger til både private og erhvervskunder. Vi er kendte for at have markedets bedste kundeservice, og det vil vi gerne cementere ved vores synlighed her på Trustpilot.

Skriv til kundeservice@fullrate.dk
Ring til 32 15 45 00
Vi bor Jemtelandsgade 1
2300 København S
Denmark

Alternativer til Fullrate A/S

Maxtel

Kasper Pedersen : "Jeg er rigtigt godt tilfreds med at være kunde hos Maxtel. De er superhurtige til at få lavet ændringer/forbedringer jeg beder dem om, " Læs mere

4. marts 2010

Bibob

Sussi Hansen : "Har nu haft bibob i et år og har på alle måder været fuldt ud tilfreds. Flytningen fra Telenor gik nemt og smertefrit og jeg fik m" Læs mere

2 dage siden

Spywarefri Shop

Niels Sørensen : "Kaspersky Internet Security 2010 (1 års licens til 5 PC) Nemt og hurtigt. God rabat. Gode anmeldelser og vejledninger" Læs mere

15 timer siden

bredbånd · internet · tele · telefoni · teleselskab Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og