[REPLY]
Grunden til at jeg valgte Fullrate var netop priserne på deres bredbåndsserier. Som studerende køres der med et stramt budget og har hørt fornuftige ord omkring Fullrate. Det faldt naturligt ind at skulle vælge det.
Vi har dog siden oktober haft løbende problemer med internettet. Først med den lovede oprettelse, hvor vi ventede 4 dage (i storkøbenhavn) inden de ville sende teknikeren ud og se på det og får det op og kører. Dernæst viste det sig at routeren heller ikke virker efter hensigten. Vi valgte under købet af bredbånd at købe ZyXEL routeren til 400 kr., i stedet for standard til 0 kr., da jeg gerne vil have trådløs hjemmenetværk. Men det der kommer ud af det er verdens mest upålidelige trådløse forbindelse. Javist at internettet virker, men ideen var ikke at bruge 400 kr. på en router, der smider enheder ud af netværket hver 30-50 min.
Med dette ringede vi til den hjælpsomme support og guidede igennem diverse indstillinger, som skulle være sådan at det kørte mest optimalt ifølge Fullrate. Der er nu gået 2 måneder, og nej, computeren bliver stadigvæk smidt ud af det trådløse. Så sent som i forgårs kontaktede vi Fullrate support med det vedvarende problem. De er så enige i at det ikke er den mest optimale router de har solgt os, og sender derfor en ny router, der understøtter 802.11n forbindelse og skulle virke efter hensigt. Modtager gladeligt den nye router idag, og med det samme sætter den op.
Det viser sig så til stor "overraskelse", at denne router (ZyXEL) er defekt, hvor vi derefter ringer til Fullrate, som konstatere at vi har modtaget den serie router som er defekte. Vi skal vente til mandag næste uge før den nye router kommer ind ad brevsprækken. Ja, det er den samme model vi får. Krydser fingre.
Den ene stjerne står for den gode support og selvbetjening.
En aftale, som min, indeholdende fast pris for telefoni til fastnet og mobil samt internet, bør være af interresse for alle voksne over 6o. Jeg vil anbefale at Fullrate også søger denne målgruppe.
Jeg er i hvert fald meget tilfreds.
Jeg har været kunde hos Fullrate i to et halvt år nu, og er egentlig rimelig godt tilfreds. Jeg får den forbindelse, jeg betaler for, og det kører smertefrit det meste af tiden.
Dog har jeg haft en del problemer med at forbindelsen pludselig forsvinder, men Fullrate har været gode til at skifte routeren ud, sende teknikere ud for at tjekke osv. Der er aldrig gået lang tid fra jeg har ringet, til de har prøvet en ny afhjælpning af problemet.
Så jeg er rigtig tilfreds, ikke mindst fordi kundeservicen er god, hvis man skulle være så uheldig at have problemer.
Hastigheden er god, men den kan desværre droppe ned, eller helt forsvinde om aftenen.
Kan anbefale.
Hej Tobias.
Jeg er ked af at høre, at du oplever problemer med din forbindelse - særligt om aftenen. Har du været i kontakt med vores support, for at få lokaliseret problemet? Fx. om det er selve forbindelse mellem central og routeren eller problemet skyldes knas på den trådløse forbindelse?
Vil anbefale dig at tage kontakt til vores support (igen) for at få tjekket, at din er som den skal være.
Hold jer væk!
Jeg har prøvet Fullrate og jeg fik 4-5 mbit hvor det lovet var 8 mbit.
Dårlig kundeservice først sidder man i 100 år bare for at få fat på en medarbejder der enda ikke ved en pind om noget som helst og ikke kan tage en beslutning uden at "spørge" om lov først.
Da en kammerat og jeg flyttede i lejlighed for nogle måneder siden bestilte vi fullrate. Leveringen kom fint, men i starten havde vi lidt småproblemer med internetforbindelsen.
Vi startede med at ringe til kundeservice, som mente det vores egen router som var i stykker, så vi satte vores computer direkte til deres netværk.
Vi oplevede stadig problemer, så vi ringede igen, og der mente de at det var fordi vi hentede alle mulige ting over vores netværk, selvom der kun var en computer sat til!
Vi ringer igen, fordi vi STADIG oplever at vores internet er UTROLIGT langsomt og ustabil, og de sender endelig en teknikker ud, og kigger på vores netværk.
Efter teknikeren havde lavede om på ledningerne, og været ud i deres boks på vejen, virkede det en smule mere stabilt, vi fik en lidt højere hastighed, og næsten det vi var blevet lovet. Dog fortalte teknikeren at signalet fra vores stik i lejligheden målte 20m/bit - så alt skulle jo være perfekt.
Nu blev vi nød til at ringe igen, og sige at vi havde prøvet alt udover at få skiftet routeren. Udover en utrolig flabet kundeservice, så gik han med til at sende en ny router.
Jeg ved ikke om det er vores placering (de har sagt vi kan få op til 40 m/bit) eller hvad det er, men vi oplever gang på gang at vores internet lukker ned, ikke virker, er utroligt langsomt og lign. Jeg ved ikke om dette er standard for fullrate, men vi er i hvert fald ikke tilfredse, med en forbindelse for 2m/bit (FAST, når vi sætter computeren DIREKTE til DERES router) når vi betaler for 20m/bit.
Jeg har haft Fullrate Bredbånd i Valby, Kbh.siden 2007 og generelt været rigtig godt tilfreds. Mit oprindelige 20/2 abonnement gav mig dog kun op til 10-11 Mb/s på en Zyxel Router. En dag tog jeg imod et tilbud om en trådløs Netgear Router gratis, som vist også markerede skiftet til ADSL2 eller deromkrings. Herefter har jeg haft den fulde udnyttelse af købte hastighed, og har i dag 30/4 abonnement med fuld hastighed. Mere kan kobberet så heller ikke bære.
Så få, og normalt så korte udfald at man ikke husker det igennem årene. De gange jeg har haft behov for support, har jeg også haft gode oplevelser.
Men er de så billige som nogen ynder at nævne? Jeg betaler 399 for 30/4. Yousee tager 299 for 30/3. For 399 kan jeg hos Yousee få 50/5. Jeg bor i ejendom hvor TV-grundpakke fra Yousee er tvunget, så forudsætningerne for et skifte er i orden. Sorry Fullrate, i har et udmærket produkt, men jeg overvejer at skifte.
Fullrate er okay så længe der ikke er problemer! Zyxel routeren er tilgengæld noget af det dårligste elektronik jeg har haft med at gøre. Jeg forsøgte at fejlmelde min forbindelse, men fik at vide af en flabet konfirmand i kundeservice at det ville han altså ikke. Han mente ikke at der var noget galt og hvis jeg var utilfreds kunne jeg skifte til en anden udbyder.. Det blev gjort et øjeblik efter telefonen blev lagt på.
efter en kedelig start med en router der ikke helt virkede, fik jeg tilsendt en ny og bedre router.
Nu kører min internet forbindelse i den grad perfekt til en acceptabek pris.
Fullrate er gode til at sende beskeder til en, når deres forbindelse af den ene eller anden grund skulle være nede, hvilket for mit vedkommende kun er sket en 3-4gange på 1.5år
Hej Mark.
Mange tak for din fine anmeldelse - den sætter vi pris på!
Husk, at du altid kan se vores planlagte og akutte driftsændringer på vores hjemmeside: www.fullrate.dk/support/drift/
Skifter du mobilnummer, så husk at opdatere dine kontaktoplysninger på MIT FULLRATE, så du fremover altid modtager vores driftssms'er hvis uheldet skulle være ude.
Dine oplysninger: https://www.fullrate.dk/selvbetjening/abonnement/mine-oplysninger
Søren // Fullrate
Ikke nok at det er det billigste udbyder,men de har jo også det bedste service,man får hurtig hjælp og respons.hjemmesiden er meget let at navigere.
Som altid en fornøjelse at kontakte teknisk support, fik uden problemer afsendt en ny router til mig og min søster, da vi begge har problemer med det trådløse signal. Og vi fik endda tilbudt en ny model Super service af fullrate... +++++
Rigtig fremragende firma.Super kundeservice.
Jeg har en 12/1 forbindelse. Jeg kommer op på 650kb/s i gennemsnit når jeg downloader.Det er ganske pænt og især til en pris på 199,-kr månedlig .
Indimellem oplever jeg langsommelighed, men aldrig mere end det er til at holde ud.
Betalingsdelen er jeg også tilfreds med da det er dejlig at fullrate selv trækker pengene.
Så fem stjerner herfra.
Hej Mick.
Tak for de rosende ord - dem er vi glade for!
Mht. den langsommelighed du til tider oplever, så kontakt evt. vores support for at sikre at din forbindelse er i tip-top stand. Det kan være der blot skal justeres en smule, for at undgå dette.
Søren // Fullrate
Enkelt og effektivt. Forbindelsen har virket upåklageligt og prisen er i ganske fornuftigt. Det er lidt sjovt at de bruger kobberforbindelsen men det fungerer.
Jeg bruger Fullrate på flere adresser, og har gode oplevelser med både abonnementerne og supporten - både den skrftlige og den telefoniske.
Jeg bruger dem udelukkende til internet forbindelser.
Forbindelser der ikke virker, teknikere der aldrig kommer på de aftalte dage, en kundeservice der slet ikke fungere
Stefano Fava fandt anmeldelsen nyttig
Hej Seth.
Jeg er ked af din dårlige oplevelse som kunde hos os og at du synes vi har en dårlig kundeservice.
Jeg vil rigtig gerne forsøge at rode bod på det, men har behov for lidt flere oplysninger, da jeg ikke kan finde dig i vores system på baggrund af de informationer du deler her på Trustpilot.
Du er også meget velkommen til at kontakte os igen, så vi kan få bragt den forbindelse i orden.
Søren // Fullrate
Ingen problemer her. Har ikke haft behov for kundeservice, og kan derfor ikke anmelde denne.
Vi fik vores bredbånd kort tid efter bestilling - det var let at installere og så er det billigt. Det eneste dårlige at nævne om Fullrate, er deres fordærdelige tv-reklamer...
Jeg har tidligere haft store tekniske problemer med min internetforbindelse hos et andet firma. Det var til stor irritation.
I den tid jeg har haft Fullrate har det hele kørt problemfrit og jeg er derfor meget tilfreds med samarbejdet.
MVH
Judith Nake
Havvej 29, 8420 Knebel
Hurtigt, pålideligt, dejligt :D Fullrate er en af de gode internet udbydere. 5 stjerner fra mig :)
Jeg har i flere år været kunde hos Fullrate, og har bare fået en supergod behandling altid, deres forbindelse virker bare altid, og går en router istykker hjælper de dig hurtigt på nettet igen.
Håber de fortsætter som de er nu.
Fullrate er et fantastisk koncept: Som udgangspunkt er der minimal kontakt mellem kunde og udbyder, og det fungerer kanon. Skal man så have fat i en hos Fullrate er de lynhurtige til at svare på mails. Fik hjælp af Brian til at udskyde min betaling, og hvor andre firmaer ville pådutte dig rykkerer og langsomt svar er fullrate lynhurtige og imødekomne. Klart den bedste internetudbyder man kan få sig!
Nettet fungere fint med få nedbrud. Skulle det endelig ske at der er nedbrud, bliver man informeret via sms, så man er velorienteret.
Fullrate er en udbyder der også tilbyder fastnet telefoni (pt til 50 kr pr md), som er et godt supplement til min mobil.
Nettet kører godt og stabil. Meget få nedbrud
Kort ventetid i telefonkøen med venlig og kompetent service.
Ved nedbrud bliver man automatisk opdateret på sms om hvornår man kan forvente at nettet er oppe at køre igen.
Klart den bedste udbyder jeg har haft.
Fullrate leverer de aftalte hastigheder, og det er generelt nemt at sætte op. At min router til gengæld gennem de sidste 6 måneder konstant hopper af-og-på nettet, kunne de åbenbart ikke gøre noget ved.. Så ja, goodbye fullrate og hello-alle-andre-internet-udbydere!
Hej Anders
Det er selvfølgelig ikke meningen, at din forbindelse skal være ustabil.
Men man er som kunde, også forpligtet til selv at kontakte os, hvis der opleves problemer med forbindelsen.
Jeg kan se, at du har kontaktet vores support per e-mail, men ikke har reageret på vores svar. For at få dit problem løst, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til vores support per tlf. på 32154500 og tast 1-3 for at komme igennem.
Ben // Fullrate
Ja i mere eller mindre hele perioden som kunde hos Fullrate har jeg måtte ringe ind og brokke mig og linjens stabilitet. At man selv skal komme med løsningen til hvordan man fixer problemet efter et ½ år med problemer er bare til grin. Det hele drejede sig om at jeg bor 3+ km. væk fra centralen, som derfor ikke kunne trække en 10 mbit som bestilt. At man ikke opdager sådan en fejl noget før er godt nok dårligt efter så mange opkald.
Efter ca. et år kom jeg ud på en fremskudt central og fik en 10 mbit som har kørt fint indtil nu.
Nu er den så igen igen begyndt at køre af røven til, og det er præcis de samme problemer som sidst.
Glæder mig til at høre hvad de har af forklaring denne gang når jeg ringer ind til supporten, på næste mandag.
Alt i alt, super super dårlig oplevelse med supporten. De er altid venlige at snakke med, men at der bliver ved med at være problemer med linjen er bare for dårligt.
Hej Pete
Jeg vil meget gerne undersøge sagen, og komme med et kvalificeret svar på, hvad der er gået galt. Men det er desværre ikke muligt at finde dig i systemet, på baggrund af de oplysninger du deler med os her på Trustpilot. Du er velkommen til at svare tilbage med kunde nr. så vi kan undersøge sagen, eller skrive en mail til support@fullrate.dk med att: Ben i emnefeltet, så vil jeg personligt tage hånd om din sag.
Ben // Fullrate
Udbyderen er affektiv, produktet er billigt og fungerer. Vi oplever meget få udfald.
Vi har dårlig dækning og måtte opsige abonnementet hos dem. Undersøg først hvordan dækningen er i dit område. Trods alt god service, hvilket muliggjorde returnering uden problemer.
Fullrate tilbyder, at man kan portere 2 telefon numre, da den medfølgende ADSL-router kan understøtte 2 linier, man kan derfor bevare sin fax.
Et stort minus er dog, en til tider langsom fejlsøgning, hvor kundens udstyr mistænkes for fejl, før de begynder at fejlsøge på eget udstyr.
Oplever en del problemer med den leverede Zyxel P-2602HW-D1A, som har fejl omkring WPA og WPA2, fejl som er erkendt af supporten.
Desværre vil Fullrate ikke ombytte til Zyxel P-2812-HNU-F1, som ikke har denne fejl, uden jeg skal betale 298 kr.
Jeg har haft kontakt til flere supportmedarbejdere, men ingen vil udskifte udstyret til den fejlfrie model, dog vil de godt ombytte til samme model, men da fejlen ligger i firmwaren, er fejlen at finde i alle P-2602HW-D1A, så det vil intet løse.
Supporten er jo ellers rigtig god, det samme er stabiliteten af nettet (undtagen WiFi-delen) og telefonien.
--- Opfølgning 20.jan.2012 ---
Tak for ombytningen af udstyret, jeg ser frem til at modtage det.
Har rettet vurderingen op igen, da problemet ny syntes at blive afhjulpet.
Hej Jesper.
Tak for dit kundenummer. Jeg skal kigge på din sag og vende tilbage med et svar.
Jeg vil dog bede dig om, at du ikke igen sletter din anmeldelse og opretter den påny efterfølgende igen. Ved at gøre dette, sletter du også vores tidligere svar til dig, hvilket betyder din anmeldelse ikke gengiver et retmæssigt indblik i vores håndtering af din henvendelse overfor andre besøgende.
***********************
Opdatering d. 20/1-2012
***********************
Hej Jesper
Jeg har d.d. undersøgt din sag, og kan godt se at du har haft en længere mail korrespondance med Support. Det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt, at du har oplevet så mange problemer med forbindelsen.
Det er meget blandet tilbagemelding vi har fået, ifm. de nye firmwares. For langt de fleste kunder, har opgraderingen af firmwaren afhjulpet problemet, men vi har også set tilfælde hvor det ikke har hjulpet.
Vi har dog også registreret, at mange wifi problemer skyldes forældet drivere.Windows ikke automatisk selv kan opdatere disse, vil de aldrig blive opdateret og skal derfor gøres manuelt. Dette er en af grundene til, at vi spørger meget indtil det udstyr, der skal online.
Det er en standard router, som vi sender ud, og mod betaling har mulighed for at opgradere til en større VDSL router, der understøtter N standard. Dette er helt normal praksis, og også grunden til at mine kollegaer har oplyst omkring prisen. Vi arbejder på, at finde en erstatning til vores standard router, så man i fremtiden får en router der understøtter N standarden uden ekstra omkostninger.
Vi ombytter derfor ikke vores VDSL router gratis, under normale omstændigheder, men fordi du har oplevet problemer over længere tid, vil jeg gerne tilbyde dig dette, som et plaster på såret. Jeg vil derfor sende dig en N standard VDSL router uden det koster dig noget.
Du skal sende den gamle retur, med den medfølgende returlabel. Du vil modtage routeren i løbet af 3-5 hverdage.
Med Venlig Hilsen
Ben // Fullrate
et godt produkt og hjælpsomme medarbejder når der en sjælden gang er problemer.
efter ca 6 måneders problemfri internet ved Fullrate fik jeg problemer med min ruter. Fullrate kunne tilbyde mig en ny roter, (til låns for 199,-) hvilket jeg sagde nej til og opsagde i stedet mit abonnement.
En måneden senere havde de hævet 1500,- på min konto.
Da jeg ringede ind sagde de at det var fordi jeg ikke havde regeret på deres mails, derfor bad jeg dem sende en ny (3 gange) som ikke gik i gemmen (påstod de).
Men 3 uger senere modtager jeg et nyhedsbrev fra dem selv om de sjovt nok ikke kunne sende de tidligere mails omkring opsigelse til mig.
Hej Søren.
Jeg beklager den oplevelse du har haft, og synes det lyder som et mystisk forløb, du har været igennem.
Jeg kan dog ikke finde dig via de oplysninger du deler her på Trustpilot, og kan derfor ikke give dig et bedre svar.
Oplys dit kundenummer, så vi kan undersøge sagen.
Søren // Fullrate
Jeg har to abonnementer og synes de har været gode og hjælpsomme, og ikke krævet mere i abonnement end min linie faktisk kan trække.
Jeg skulle finde en ny udbyder af internet, da jeg fraflyttede min gamle lejlighed hvor der var indgået aftale med andet firma.
Fandt en del forskellige udbydere, men læste herinde på trustpilot (som jeg tager meget alvorligt!), at man af de andre kunder til andre firmaer ofte var rendt ind i problemer med regninger, hastigheder som ikke kunne overholdes, ventetid og nedbrud. Altsammen noget jeg IKKE kunne overskue at skulle igennem.
Så fandt jeg frem til Fullrate, og folk jeg spurgte sagde det umiddelbart var bedste udbyder på markedet, pris kontra hastighed.
Valget blev taget og jeg kontaktede Fullrate. Alt er gået som smurt i olie, deadlines bliver overholdt mht. forsendelser og regninger, hastigheder bliver overholdt og gratis boost-kampagner får man også oveni købet!
Har brugt supporten en gang, for at omkode min router så jeg kunne bruge min egen trådløse router istedet for at købe en ny. Det var lidt svært at finde på nettet, men fik direkte link af supporteren. Og under 10 minutter efter kørte alt som det skulle - TAK FULLRATE!
Derfor - 5 stjerner!
Nu har jeg oplevet på 2 uafhængige routere, at der er konstant udfald på wireless. Ringede til Fullrate i begge tilfælde, og de kommer med samme standard svar: "Nå men den skal nok bare lige opdateres, og hvis det ikke virker, så er det nok signalforstyrrelser og du skal du for EGNE penge købe en ny og dyrere router. Det kan ikke være rigtigt. Det lykkedes da også min kompagnon at få Fullrate til at dække den nye router ved at stå fast ved sin mening i telefonen, så udholdenhed betaler sig.
Jesper fandt anmeldelsen nyttig
Ikke noget bøvl med dem.
- Du får hvad du betaler for! Det er vist den største ros man kan give nogen i deres branche.
Jeg bor på landet så stabilitet kan ofte være lidt af et problem, men det problem har jeg ikke oplevet med Fullrate. Det køre altid stabilt som det skal, og de levere den hastighed de har jeg skal have.
Deres kundeservice er også helt iorden. Det er nemt at finde den information man skal have, og det er nemt at få hjælp skulle man have behov for det.
Jeg vil klart kunne anbefale Fullrate
God information fra start på mail. Fik min levering af router og tv boks en uge før opstart, så jeg var klar til at sætte stikket i på dagen. Efter en 1/2 time virker både internet og tv. Jeg meget tilfreds med hele forløbet og kan klart anbefale fullrate.
OK, bortset fra da jeg fik den første router faldt den ud hele tiden og min kone var tosset, jeg fik så byttet til en bedre router, som jeg måtte betale 199 kr., som jeg var utilfreds med, da det ikke var min skyld at jeres router var dårlig.
Hilsen
Torben Briand Pedersen
jeg er 100% tilfreds med min fullrate, både når det gælder service og vejledning i kundeservice
Det fungere uden problemer, og er væsentlig billigere end andre udbydere. Jeg vil ikke have andet......