11. juni 2010
Endelig noget, der fungerer perfekt: Fullrate
Skiftede til Fullrate den 06.04.2010. Inden da havde jeg oplevet omgående svar på en del henvendelser til kundeservice (havde problemer med at komme fri af Telenor, hvilket ikke var Fullrates problem, men de var der prompte alligevel). Den trådløse router ankom i rette tid. Alt var nemt at installere, det tog under 10 min. og såvel bredbånd som telefoni har fungeret perfekt lige siden (ikke et eneste udfald på telefonen, hvilket ellers skete jævnligt hos cybercity).
Jeg var meget skeptisk op til installationen den 06.04, idet jeg har mange dårlige erfaringer fra såvel Tele2, som Cybercity og i særdeleshed også Telenor.
Men det har Fullrate gjort til skamme. De lever fuldt ud op til markedets bedste kundeservice i mine øjne.
Skiftede fra Tele2 i 2006 til Cybercity, fordi Tele2 pludselig havde sat minutprisen på internet op uden forudgående varsel. Ved henvendelse til kundeservice, omstilling til en chef, blev jeg belært, at de ikke var forpligtet til at varsle mig forhøjelser. Det var min pligt at holde mig orienteret herom via deres hjemmeside. Jeg var nu ikke enig og skiftede.
Hos Cybercity fik jeg i 2006 oveni i bredbånd fri, fast telefoni til 99,- men har døjet med de mange udfald. Det er jo en stående joke, at man skal pille stik ud af boksen, vente, og sætte stik i igen. Og det virker ikke hver gang. Endnu værre end dette var dog den elendige kundebehandling. Jeg måtte betinge mig alle aftaler på skrift, idet jeg ofte aftalte ét men fik noget andet, altid ringere. Når de havde lavet fejl, kunne jeg ikke én eneste gang komme til at tale med en chef, og den pågældende kunne altid blot feje mig af med, at 'det kunne de ikke gøre noget ved'.
Da Cybercity så blev til Telenor, gik det da helt galt. Jeg kunne pludselig ikke læse mine mails længere, og blev tvunget til at installere Mozilla Firefox og åbne mine mails herigennem. Igen totalt manglende kundeservice, når jeg henvendte mig telefonisk.
Da Telenor meddelte mig, at de ikke længere kunne udbyde 512K/256K andet end at hæve prisen til 152,- pr. md. havde jeg fået nok og betalte gladeligt 497,- for at flytte til Fullrate.
Jeg fik 10Mbit/1024kbit for 199,- og sparede 84,- pr.md. på fri telefoni inkl. samme slags udlandspakke.
Jeg skulle have skiftet til Fullrate for længe siden
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.