[REPLY]
Jeg var på jagt efter et par Crocs til min datter til at medbringe på en ferie og fandt et meget stort udvalg hos Funkykids. Da jeg var lidt sen på den, hastede det lidt, og heldigvis var de hurtige til at sende.
Eneste ting der kunne være bedre var, at jeg savnede en en mail om, at skoene var afsendt.
skønt man ikke har bedt om det, så er der hurtig levering og skønne Crocs de har, håber snart de får støvler hjem også, min datter havde sådanne et par sidste år og de er dejlig lette og hun elskede dem ;)
Hurtig og kvik leverance. Ingen problemer med vare eller noget...
Vi har købt et par superfit vinterstøvler til vores søn, og modtog hurtigt de bestilte støvler i perfekt stand. Er glad for Funky-Kids store udvalg af superfit.
Eneste kritik er, at den fodmåler, man kan printe ud fra siden, er upræcis - den afviger i hvert fald fra mit målebånd med en halv cm. Og det er jo ikke så godt, når man skal købe sko. Så vi brugte bare en fodmåler fra en anden side.
Funkykids har en super-overskuelig hjemmeside, hvor str står angivet direkte under den enkelte vare, så man ikke behøver klikke ind under detaljer og finde luppen frem for at finde ud af om den findes i rigtig str. Desuden opdateres konstant, så man oplever aldrig varer der "pludselig er udsolgt". De leverer nærmest fra dag til dag, højst 2 dage (bestiller søndag, pakke tirsdag).
Har handlet flere gange og har altid været yderst tilfreds! Prisen er rigtig hos Funkykids, man finder varen til den rigtige pris og i rigeligt udvalg!
Jeg bestilte støvler - Superfit, til min søn ud fra jeres måleskema på nettet. De passer perfekt og støvlerne kom allerede dagen efter jeg bestilte dem, næste dag igen skulle min søn i skoven med børnehaven, og da kunne jeg så allerede give ham støvlerne på - og det var jeg meget glad for, for vejret var koldt.
Jeg endte med å betale 760 norske kr for et par sko som kostet 299 DK.. Det tok 17 dager fra jeg bestilte til skoene var kommet frem grunnet lang tid i tollbehandling..
Jeg er ikke fornøyd og kommer ikke til å handle hos dere igjen..
SELV om d helt sikkert er Norges regler som har gjordt d vanskelig....
Bestilte babysko og natdragt. Skoene kom i forkert størrelse, men efter at havde kontaktet dem, havde jeg skoene i den rigtige størrelse dagen efter, og kunne bare sende de andre retur efterfølgende.
Var meget tilfreds med den service jeg fik..
Havde støvler til min datter meget hurtigt,
Fik svar på spørgsmål med det samme. ;)
flot og super sæt af fixoni.Meget behagelig i stof og lige tilpas i størrelsen
Havde lidt svært ved hjemmesiden, synes den er lidt ulogisk opbygget, - men fik rigtig god og hurtig hjælp på mailen. Hurtig levering, hvilket er rigtig godt. Kan anbefales til andre!
Superfit støvlerne er de bedste støvler jeg har haft til mine unger.. Hurtig og nem betjenning og absolut ingen problemer hvis noget skal byttes til f. Eks andre størrelser..
God overskuelig, brugervenlig hjemmeside.
Alt omkring ordren fungerede upåklageligt.
Hurtig levering.
Stor fleksibilitet ved afhentning af varer og super god service generelt!
Varen levede helt op til min forventning.
Nem og overskuelig hjemmeside
Det var nemt og ligetil at finde de oplysninger jeg skulle bruge, og både produktet og varen levede fuldt op til min forventning
Er meget tilfreds med mit køb gennem www.funkykids.dk, det var det eneste sted jeg kunne få superfit sandaler i str. 26 med lukket snude.
Det var hverken første eller sidste gang jeg handlede der :)
super godt crocs o de var leveret til os i to dage :)
Jeg købte 2 par sko til min datter på 3 år. Lyserøde Crocs og sunde sandaler. Det var nemt og overskueligt at finde det jeg ville på hjemmesiden og det kom indenfor 2 dage.
Datteren blev virkelig glad for begge par.
Efter en hurtig bestilling på en overskuelig hjemmeside fandt jeg ud af, at varene kunne afhentes i nærheden af min bopæl. Jeg lavede ordren om, og fik et par timer senere en bekræftelse på, at mine varer kunne hentes samme eftermiddag!?! Ydermere var varerne helt i top.
Det bliver bare ikke hurtigere og bedre end det!
Jeg købte et par Crocs til min søn, som viste sig at være for store.
Da jeg skulle bytte dem, var der mulighed for at bytte dem på adressen, uden de mindste problemer. Så flot service.
Det er ikke sidste gang jeg køber Crocs hos Funkykids.
Virkelig god service hvis noget skal byttes, dejlige tilbud. Udvalget bedst til de mindste.
Modtog min bestilling i dag, havde bestilt den i går. Og den lever helt op til mine forventninger og mer til. Forsæt det gode arbejde.
Fuldt ud positiv oplevelse.
Nem og overskuelig hjemmeside, let at bestille og betale!
Meget attraktive priser.
Virkelig god service og varerne altid modtaget indenfor en-to dage.
Kan kun anbefales. :)
Jeg har købt vinterstøvler til begge mine børn samt undertøj og nattøj. Og det var her allerede næste dag. Super god service.. :o)
Jeg bestilte en vare en lørdag og havde lidt problemer med onlinebetalingen, hvilket betød at jeg kom til at bestille og betale varen to gange.
30 min. senere lå der en mail fra Funkykids om det var meningen eller om det var en fejl - på en lørdag!
Super flot service! Vi fik løst problemet og min vare kom til tiden.
Jeg har 2 gange købt et par Crocs sko til min søn og har modtaget dem dagen efter - begge gange :)
Nem og overskuelig webshop
Jeg købte superfit kondisko til min datter og jeg er meget glad for det store udvalg af både Superfit sko og støvler. Også et plus at jeg kunne købe Crocs til hende.
Jeg købte et par vinterstøvler til min søn og jeg fik så god email-service og til sidst telefon-service. Super fed shop!!!