We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Future Phones anmeldelser

Future Phones Logo
Kunderne om Future Phones : »Super fedt og kanon service sådan skal en webshop bare fungere!« »Kanont service!!!« »Hurtig service, dårlig kvalitet« 4
Godt
7.7 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Kanont service!!!

Jeg har købt et Bag glas Cover til min iPhone 4 hos www.futurephones.dk.
Hurtigt levering over al forventning og højt kvalitet vare!
www.futurephones.dk KEEP ON!!!

Udvalgt anmeldelse om Future Phones

Future Phones

Super fedt og kanon service sådan skal en webshop bare fungere!

Rimelige priser, lynhurtig ekspedition og ikke mindst en utrolig god og hurtig service!!!
Forsendelses mulighed med maxibrev hvor man i modsætning til visse andre kan finde ud af at lave en sikker emballering, hvilket burde give en 10 stjerne!
De bedste anbefalinger herfra.
www.futurephones.dk kan varmt anbefales herfra!!!

Perfekt hele vejen

Fin service, hurtig levering og varer i top. 5 stjerner herfra.

Hurtig service, dårlig kvalitet

Jeg købte et iPhone 4 cover hos futurephones.dk. Leveringen skete hurtigt og over al forventning fordi der stod på hjemmesiden at de ikke havde varen ved bestilling, alligevel havde jeg det efter 3-4 dage.

At coveret så slet ikke levede op til forventningerne er en anden sag, der var grimme støbekanter og så begyndte den lille beskyttelseslæbe af gummi at fnulre af allerede efter første dag.

Tror ikke jeg handler hos futurephones.dk igen desværre!!

Besvarelse fra Future Phones

Hej Morten,

Vi er glade for at du er tilfreds med at købet gik hurtigt igennem, vi bestræber os på at kunne levere så hurtigst som muligt, så at brugeren som har købt en vare, hos os, kan få mest glæde ud af produktet.

I forhold til forventningerne til coveret, vil jeg anbefalde dig at, hvis det ikke overholder standarderne for en god kvalitet, at du sender cover ind til os, i følge vejledning under kundeservice, på siden, så du kan få et du kan være tilfreds. Du har som forbruger, 2 års reklamationret, og vi kan ikke gøre nået ved sagen, med mindre vi ved nået om det.

Vi håber at du vil gøre nytte af reklamationen, så vi kan være behjælplig med, at du kan få et cover som du kan være tilfreds med.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk