We are hiring!

Besvarelse fra Fyravindar

[DATE]

[REPLY]

Fyravindar Logo
Kunderne om Fyravindar : »Godt og effektivt« »super-godt« »fin og meget hurtig betjening« 53
Perfekt
9.3 af 10

53 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Udvalgt anmeldelse om Fyravindar

Godt og effektivt

Dejlig hurtig levering. Bestilte om eftermiddagen og havde varerne næste morgen. Og fint udvalg af varer som jeg ikke ville kunne få i de lokale butikker - ekspedienten i XL byg lignede et spørgsmålstegn da jeg spurgte efter tonkinlak ;-)

super-godt

køb din maling hos fyravindar og mal dit hus miljø-rigtig. Skån naturen, så kan vore efterkommere også trække vejret og nyde naturen. Brug miljørigtig maling, så skåner du vores jord og samtidig får du en længere holdbarhed af de ting du gerne vil passe på

Fyravindar

fin og meget hurtig betjening

Jeg kan varmt anbefale butikken Fyravindar.

Fyravindar

lynhurtig levering og super rådgivning

Hvor er det dejligt at man kan få så fine materialer, hurtigt,
og så Margareta der tager telefonen med rådgivning, når der opstår tvivl midt i et husbyggeri -

Fyravindar

fin service, godt produkt!

Fyravinder er et godt firma at handle med!

Fyravindar

Fine produkter fra de gode gamle dage

det fungerede fint med både bestilling og levering

helt fint

alt ok ingen problemer og hurtig... sådan

Fyravindar

Et lynhurtigt og kompetent svar

Det er jo fantastisk, at man kan få svar på en foresprøgsel om brugen af et produkt et minut efter, at man har sendt spørgsmålet!!

Jeg holder min træbåd med linoliemaling, tonkinlak og trætjære, og jeg har kun de allerbedste erfaringer med Fyra Vindar. Det er virkelig en fornøjelse at handle med et firma, som yder så professionel hjælp - noget der jo desværre er ved at være en sjældenhed.......

• Verificeret køber

Meget professionel og kompetent service

Jeg skulle bruge en særlig blå nuance og fik en meget professionel betjening og kompetent service, hvor flere nuancer og mulige forhandlere blev undersøgt.

Træhusets bedste veninde

Margareta og Fyra Vindar har leveret materiale til traditionel vedligeholdelse af mit gamle fuldtømmer-bjælkehus gennem mange år, og vil forhåbentligt blive ved mange år endnu.

Alle produkter er originale og af høj kvalitet. Rådgivningen har været korrekt hver gang det har været nødvendigt. Alle med behov for vedligehold af bevaringsværdige bygninger kan trygt henvende sig her.

Fyravindar

Kvalificeret og omsorgsfuld kundebehandling.

Dejligt at blive mødt med faglig interesse, da vi forelagde problemet: ældre hus som ikke var blevet tjæret de sidste mange, mange år. Hvilken type og farve skulle vi vælge? Skulle vi grundbehandle? osv.
Alt løstes fint over telefonen, og spanden med de 10 liter varmsort kom med posten dagen efter.
Tak for et godt resultat!

Fyravindar

Skønt at vi kan købe sort tjære!

Flot udvalg, bæredygtige gedigne produkter, enkel ekspedering og opfylder vores forventninger.

• Verificeret køber

Godt produkt til rimelig pris

FyraVindar leverer byggematerialer, der er med til at bevare og forlænge levetiden på bygningsdele på ældre ejendomme.

Fyravindar

Korrekt faktura mangler ved levering

Ved leveringen bestilte jeg 10 ltr. Jeg blev gjort opmærksom på, at man muligvis ikke kunne levere det hele, men at prisen så ville blive reguleret på fakturaen.
Jeg modtog 4 ltr. har betalt for 4 lltr.men når jeg vil trække en korrekt faktura lyder den stadig på 10 ltr. og som flg. deraf også med en pris på de 10 ltr. ikke på den pris der er tukket på kontoen.

Besvarelse fra Fyravindar

Hej Nysted Bådelaug
Det var lige en af de sidste som skulle afsted i de hektiske dage op til min ferie... Det jeg sagde var, at der ikke ville blive trukket flere penge end det faktiske antal liter, og det løfte holdt jeg også.... Mht faktura så kan det desværre ikke lade sig gøre at ændre i den faktura, som webshoppen automatisk genererer. Men jeg vil naturligvis gerne skrive en kreditnota på det overskydende beløb :) Håber I er tilfredse med malingen! Mvh Margareta

• Anne

Sådan!

SUPER Service!!! .....helt perfekt....

interessante varer

et godt sted at handle, varer bliver hurtigt afsendt og leveret

Fyravindar

Perfekt - både varer og betjening

Skulle bruge linoliekit og en bestemt blå linoliemaling til mine vinduer, fik fin service hvor der endda blev taget kontakt til producenten for at sikre der ville være forsyningssikkerhed på farven i fremtiden :) Har nu kittet og malet, det rakte langt, som jeg også fik at vide, og det ser 100% ud som jeg håbede!

Fyravindar

Verdens bedste maling - ganske enkelt

Jeg har bl.a købt hvid linoliemaling. Er gået igang med maling af nye kobberrør der er langt inde langs vægge i forbindelse med nyt fyr.
Derudover maler jeg paneler og vindues rammer - sidder her med penslen i hånden og smiler. ALDRIG har det været nemmere og pænere. Ingen striber. Super dækning.
Og som altid en super service op til købet.
Glæder mig til næste projekt som er maling af trævægge i badeværelse....samt en test af om man kan male fliser i gulvet i en bruseniche...nu får vi se...

Perfekt!

Bestilte lak og en pensel mandag aften, og det kom onsdag morgen. Det var virkelig grundigt og sikkert pakket ind. Kunne ikke være bedre!

• Axel

Glimrende vejledning.

Jeg havde en række spørgsmål om, hvilke produkter der ville være mest anvendelige for mit projekt. Jeg er glad for at jeg ringede til Fyravindar inden jeg bestilte. Jeg fik hér både god vejledning om, hvad jeg skulle bruge og i hvilke mængder.

God E -handel

Fyravinder leverer hurtigt og alt forløb perfekt

Super godt

Super god hjemmeside - nemt at finde ønsket produkt. Gode oplysninger omkring produkter.
Nem bestilling og levering.
Super godt produkt - er i gang med at male med trætjære.

Hurtig og fejlfri levering

Kan anbefales

Fint

God og hurtig service.

Fyravindar

Farverne kommer som et lyn

Jeg skrev en mail den ene dag og den næste havde jeg varerne

Fyravindar

Fyra Vindar et forTRÆffeligt valg.

At skulle anmelde et firma hvor alt fungere fra start til slut, ja det er ikke spor svært.Jeg kender kun et sted nemlig Fyra Vindar hvor indehaver Margareta Dahlström står som ildsjælen inden for trætjære og oliebehandling af træ her i norden. Ingen som hende har større paratviden inden for hendes felt.
Det er en sand fornøjelse at gøre en handel på Fyra Vindars hjemmeside. Ved bestilling fungerer opsætningen, med orientering om de forskellige produkter vedhæftende flotte illustrative billeder, virkelig godt, og hvis man er lidt i tvivl, så giver man Margareta et kald og får professionel rådgivning med super service. Varenes kvalitet er helt i top, da jeg selv ved flere lejligheder har haft mulighed for at afprøve dem. Efter et par klik og endt bestilling, kommer varene til aftalt tid og sted. Hvad mere kan man forlange.

• Helle

super service

super god sød service

Fyravindar

Kvalitet og Service til fornuftige priser

fyravindar.dk har de varer, som jeg har haft brug for i forbindelse med istandsættelse og vedligeholdelse af mit hus indenfor bæredygtige og traditionelle produkter.
Tilmed til en god pris, hurtig levering og med gode råd med på vejen.
Kan kun varmt anbefale fyravindar.dk

Fyravindar

Ekstraordinær hurtig og fejlfri ekspedition

Det er en sand fornøjelse at handle med FyraVidar via nettet. Hjemmesiden er let tilgængelig og de bestilte varer blev leveret hurtigt opg uden problemer.

Problemfri net handel

Skulle bruge nogle jordfarver, fandt dem på nettet og bestilte, modtog pakken ( godt embaleret ) et døgn efter bestilling.

Aftalt vare til aftalt pris og tid......

God kundeservice

Gode produkter, som har levet op til mine forventninger.
Hurtig levering direkte til døren.

• Lone
  • Verificeret køber

Gode varer og meget god service

Jeg har været meget glad for at arbejde med Fyra vindars trætjære. Samtidig har jeg sat stor pris på betjeningen, hvor man kunne stole på aftaler og fik god, professionel vejledning.

Det bedste til kunsten

Jeg har brugt linolie- og trætjæreprodukter.
Som billedhugger med speciale i træ, så skal produkter til udendørs skulpturpleje selvfølgelig være topkvalitet.

Det findes alt sammen hos Fyra Vindar, og vejledning og betjening er også toppen.

Fyravindar

God infomation om varene og hurtig levering.

En god hjemmeside med alt hvad en gør-det-selv mand skal bruge til at reparere sit bindingsværks hus med. Der er god infomation om alle varene og det gør det nemt at finde det man skal bruge.

de bedste produkter

Lækre produkter , nem hjemme side , lyn hurtig levering......

Trætjære i superklassen

Fyre vindar sælger rigtig gode kvalitetsvarer. Bestilling, betaling og levering er bare helt i top.
Hjemmesiden fungerer godt, sortimentet er vel fremlagt og meget fyldigt beskrevet. Den historiske dimension i produkterne er med til at optimere fornøjelsen ved at bruge dem.

• Jacob
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

En unik bæredygtig webshop.

Jeg har længe søgt lige præcis de produkter, som fyravindar har i webshoppen. Bæredygtige produkter til en rimelig pris. Bare det at kunne købe et naturligt produkt, som sikrer et bedre miljø, i min lille have, er fantastisk. God kompetent vejledning af hvad man skal bruge hvor. Jeg kan ikke få armene ned over at denne webshop findes. Tak for det Margareta. Glæder mig til at bestille mine næste mange litre linolie og trætjære her til foråret.

Ærlig

Produkterne taler for sig selv

Fyravindar

Godt udvalg og hurtig levering

Jeg plejer at købe tjæreprodukter hos trælasten i Gjern, men de henviser nu til fyravindar.dk
Fint udvalg, og hurtig levering, så det var et godt råd, tak for det!

Fyravindar

Fin og let webshopping og kvalificeret support pr. telefon

Fik rigtig gode råd om trætjære til sommerhuset på telefonen og har fået leveret upåklageligt via webshoppen. Ofte rigtig gode tilbud, som passer mit behov. Trætjæren er fint transperent og dækkende hvor den skal og er let at påføre. Sydfacader skal vist hos mig påføres oftere (havnært) end foreslået - hvert tredie år, men jeg påfører vist også tyndt for at undgå gardiner. Pensler holder fint i vand uden at tørre ind. Maske anvendes med lethed, men duften herlig.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk