We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fyrteknik anmeldelser

Fyrteknik Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Fyrteknik før du handler og giv selv din bedømmelse af Fyrteknik 2
Middel
5.8 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Fyrteknik

Dårlig service !

Kan bestemt ikke tilslutte mig den tidligere bedømmelse. Fyrteknik har en meget flot opsat hjemmeside, men så hører al ros også op.
Det gik utrolig nemt at bestille - og selvfølgelig få lov at betale - men da pengene var overført 2. november 2011 hørte den "gode" service op.
Vi har flere gange ringet og bedt om at få det vi bestilte, men undskyldninger som; manglende tid, manglende del, væk i posten og senest ingen penge overført, har præget den "gode" service.

Så hvis I ikke har lyst at betale for ting der ikke kommer og dertil blive afspist med dårlige undskyldninger for firmaets egen mangel på ordentlighed, så hold jer væk.

Fyrteknik

Rigtig god service

Kanon service, han kom som aftalt og indstillede mit fyr så det kørte perfekt, fik en opdatering til fyret gratis (gratis er jo altid godt) en god gennem gang af indstillings mulighederne på fyret.

En rigtig behagelig fætter :-)

Er Fyrteknik din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk