[REPLY]
Har lige modtaget varer fra Gaardbutikkendirekte for første gang, kun for at blive skuffet. Havde glædet mig til at få FRISKT frugt og grønt. Imidlertid fik jeg mellem andre varer: 1 Mango DKK 13,25, der var så blød at den ikke var til at spise og derfor måtte smides ud. I skraldespanden fik den følgeskab af 6 Kiwier udaf 13 der var ligeså bløde og derfor uspiselige. Det er uhyrligt til de priser. Forstår slet ikke hvordan det kan ske. Varerne var absulut ikke friskere end når de bliver købt andre steder. Avocadoer plejer jeg at få lidt for hårde, men de 2 jeg fik her var så bløde at de måtte spises lige med det samme. Ikke så smart hvis man vil gemme den ene eller begge til lidt senere. Både første og sidste gang jeg handler hos Gaardbutikkendirekte. Der findes heldigvis andre steder hvor man kan få Økologisk frugt og grønt bragt ud. Det ærgrer mig bare, for selve conceptet med at få bragt ud fra en Gård virker ret så tillokkende.
Der er ingen tvivl om, at varerne var helt i orden. De var forsvarligt behandlet, pakket, opbevaret og sendt. Og de smagte godt.
På trods af, at jeg bestilte en pakke med økologiske specialvarer, så endte jeg med en ca. kilopris på 151 kr. og dertil kommer forsendelsesomkostninger. Det synes jeg er for dyrt i længden.
Hvis priserne var lavere, kunne jeg sagtens overveje at handle der igen.
Når man også skal betale forsendelse oven i en iforvejen høj pris så bliver det for! dyrt for almindelige mennesker.
men vil dog lige nævne at varene er ganske gode.
så må beklage jeg ikke handler der mere pga priserne