[REPLY]
Jeg bestilte mine varer den 2 marts.
Jeg forventede ikke at min ordre blev behandlet med det samme da det var op til weekenden.
Den 6 marts skriver jeg til sælger for at tjekke status på min ordre. Skriver det som det er, at jeg blot er nysgerrig fordi jeg glæder mig.
Sælger undskylder sig med sygdom, hvilket jeg både accepterer og har forståelse for.
Hun skriver at hun vil sende den senest dagen efter -altså d. 7 marts.
Det bliver den 11 marts og der er stadig ingen pakke. Ej heller har jeg modtaget et track and trace nummer. Pakken er altså ikke sendt.
I mellemtiden har jeg sendt flere mails, nogle ubesvarede, men pludselig skriver hun at hun vil tjekke lageret.
Jeg skriver til sælger at hvis ikke snart jeg modtager min pakke vil den ikke blive accepteret ved en eventuel levering.
13 dage efter jeg bestilte ankom min pakke pludselig. De får én stjerne for at varen kom frem og endnu én for at varerne i det mindste ikke var beskadigede.
Men det er ualmindeligt dårlig service. 13 dage er ikke lig med deres leveringstider der er opgivet på hjemmesiden. .
Det skulle være hyggeligt at købe nye ting til hjemmet. I stedet for blev det en negativ spiral af løfter der ikke blev holdt. Jeg handler der ikke igen.
Jeg har handlet hér flere gange og der er rigtig go service og hurtig levering, og varen lever altid op til forventningen!
Kan klart anbefales.
Mvh T.Thorsen
Så nemt og hurtigt at handle på denne hjemmeside. Kan klart anbefales.