We are hiring!

131 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (131)

Tiptop

Pakken kom hurtigt som lovet. Intet negativt at påpege

Udvalgt anmeldelse om Gadgets

Fede produkter

Bestilte tre ting, en t-shirt folder, the ubåden og et stempel sæt.

Er super tilfreds med alle mine varer, god kvalitet, faktisk bedre end forventet. Modtog min pakke rigtig hurtigt og syntes varene var rigtig billige :)

• Fie Olsen
  • Tårnby, DK

SJOV

Alle tiders sted at handle, der er mange sjove og underholdende ting. vil klart handle der igen. :-)
tak for jeres gode ting, som også er brugbare. :-)

• Kiella

Ecxellent!

Bestillingen var nem, leveringen hurtig og oplysninger om forsendelsens forløb var i top!
Eneste minus er udsolgte varer (den slags sker jo, desværre).

• Jens N

Hurtig levering. Ingen problemer. Kan sagtens anbefale gadgets.dk

Gadgets

Sjove gadgets - hurtigt og nemt

Mange sjove ting. Nemt at bestille - hurtig levering.

Rigtig god service

Der var sket en fejl med pakning af de ting jeg havde bestilt, men et telefonopkald også sendte de den ting jeg ikke havde fået uden problemer og ingen fragt. Hurtig levering!!

Bestemt et sted jeg vil handle igen.

Alt klappede :)

Kan varmt anbefales!

Hurtig betjening!

Fik varerne dagen efter. Alt var fint.

Kan varmt anbefales

Har i flere år handlet en del gange med Gadget. Varerne er som beskrevet og altid i orden, hurtig levering - ingen problemer.
De fører sig frem som en forretning for drengerøve, men jeg har altså fundet mange gode gadgets til mig selv.
Kvinde 68 år.

supert hurtigt

Det gik hurtiger end regnet, jeg havdet dårlig nok givet min ordre før beskeden på sms kom nu er den sendt afsted, og da den ankom til udleveringsstedet under 24 timer efter jeg havde bestilt,fik jeg igen en sms om at den var klar til afhentning. Super Super service.

• Bjarke
  • Verificeret køber

Leveringsservice var rigtig god!

Leveringsservice var rigtig god!

Gadgets

Intet mindre end 2 "thumbs-up"

Skulle bestille en fødselsdaggave til en ven, og var lidt sent ude med at få bestilt den. Jeg bestilte varen 10 minutter inden deres ur om "bestil indenfor xx og varen bliver sendt i dag" nåede 0. Og sandt nok, en time efter, modtog jeg en mail om at varen var afsendt.

Jeg valgte at få pakken leveret til en lokal butik rundt om hjørnet, hvilket er første gang jeg har prøvet det. Dagen efter fik jeg en mail om at jeg kunne afhente pakken det valgte sted indtil kl. 23, så det må også siges at være en succes i forbindelse med min sene bestilling!

Alt i alt, med hurtig afsendelse, og den flexible butiksafhentning, så kan jeg ikke komme med én grund til at give mindre end topkarakter!

• Camilla
  • Søborg, DK

Slår aldrig fejl.

Leverer altid super hurtigt, har billig porto og fede, spændende og anderledes ting. Har aldrig været andet end super tilfreds.

Gadgets

Danmark´s Bedste OG Hurtigste?

Jeg synes at det er total fed hjemmeside med alle de ting man lige står og "mangler" :) (det kommer man ihvertfald hurtigt til).
Jeg får altid mine varer utrolig hurtigt (næsten altid min. en dag før den dag jeg forventer at modtage mine varer) og hvis der opstår et problem ringer de til alle de kan få fat på for hurtigst muligt at få rettet op på en fejl.
Så om Gadgets.dk er Danmarks hurtigste kan sikkert diskuteres men jeg giver ihvertfald Gadgets topkarakter :)

• Rolf

Super!

God information og varen blev leveret til tiden. Thumps up herfra :-)

Gode priser - hurtig levering

Der er altid sjove ting at købe her til rimelige priser og hurtig levering

Nemt og hurtig levering!

Der er altid en gadget, som man står og mangler.

• Rune
  • København, DK

Perfekt

levering dagen efter. Prof hjemmeside.

• Merete
  • 23 Anmeldelser

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, god pris og varen som beskrevet og fungerer super fint:-)

Hurtig betjening

Kendte ikke Gadgets, men faldt over siden , bestilte en helikopter til iphone, den var 200 kr, billigere, og det var akkurat den samme som i butikken.
Hurttig betjening som lovet, så handler helt sikkert der igen

Perfekt gaveshop

De bedste gave idéer på nettet. Ja også live... :-)

• Torben

Nemt

Ingen klager - hurtig levering! Nemt!

• Lars

hurtigt og nemt

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.

Sjovste, billigste og bedste

Som overskriften siger, så er det den sjoveste, billigste og bedste butik med gadgets i Danmark. Jeg har bestilt 2 gange inde ved dem den sidste mdr. Jeg bestilte en oppustede ballerina dragt, som fik alt opmærksomheden ved fastelavnsfesten og så en star wars kageform, som jeg ikke har afprøvet endnu. Har nogle spørgsmål, som blev svaret tilbage hurtigt med brugbart svar. Vender tilbage igen

Helt igennem fint køb

Alt fungerede perfekt og en god pris!

• Ditte
  • Verificeret køber

der er aldrig bøvl med gadgets.dk

Altid hurtig levering, hvis lageret er tømt går det ikke mange dage før det er fyldt igen så det er super. man laver altid en god handel på gadgets.dk

• Kunde

Effektivt!

Man går aldrig forkert i byen når man bestiller vare hos Gadgets.
Altid hurtig og effektiv ekspedition.

• Rasmus

HERLIGT!!

Modtog min pakke ganske hurtigt efter bestillingen, den var forsvarligt pakket ind. så ingen klager her fra

Gadgets

Herligt- det var lige i skabet!

Det var en rigtig god oplevelse med Gadgete- fandt det jeg søgte til en herre-fødselsdag. Fik gave to dage efter jeg indgivet min ordrer. Det er en sjovt sted hvor man kan finde produkter der ikke er i de almindelige butikker. Især hvis det er til mænd, og man ønsker at komme med en anderledes gave.

• Laura

Lynhurtigt

Hvor er det rart med dag-til-dag levering! Tusind tak.

Fuld tilfreds

Jeg har fået en god telefon betjening og varen kom til tiden.

De lever op til den lovede kundeservice

De lever op til den lovede kundeservice

• B.C.

Super super handel.

Bestilte varen den ene dag og havde varen dagen efter.Jeg havde købt et gavekort hos Mydeal for 150 Kr til en værdi af 250 Kr.men der var åbenbart sket et eller andet så jeg blev trukket for det fulde beløb,men efter en opringning blev det ordnet og pengene blev overført med det samme.Det er ikke sidste gang jeg handler der og der er mange sjove og spændende ting.

Gadgets

super hurtig forsendelse !

Jeg synes prisniveauet er højt ...men hvis man vil have gadgets er man nok nødt til at betale.

Kanon

Hurtigt og effektivt.

• Mads

Perfekt

Bestilte mine varer og hentede dem dagen efter.

Gadgets

Hurtig levering. Produkt som lovet.

Ikke så meget at berette. Meget tilfredsstillende

• Kunde

fungerer

Kanon god kundeservice
Alt fungerer optimalt
Det gik rasende hurtigt
Fuld tilfredshed.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk