[REPLY]
Bestilte varen 14 dage før jul. Jeg troede at jeg var smart, så jeg bestilte kun varer som havde lagerstatus "på lager" med levering indenfor et par dage.
Men så smart var jeg så heller ikke.....Efter et par mails hvor jeg har rykket for varen, fik jeg besked om at varen skulle være blevet afsendt, men underlig nok kom varen ikke kom frem til min postkasse. Nu har jeg så fået endnu en mail med beklagelse og at varen skulle være blevet sendt....så lad os se hvad der sker.
Jeg fik i øvrigt også en mail inden jul hvor Gaffa shop skrev at jeg ville få direkte besked hvis de ikke ville kunne nå at levere inden jul....Jeg fik så heller ikke lige direkte besked.
Efter 12 telefon opkald og 4 mails uden svar er min tålmodighed opbrugt med dette amatørfirma. NUL STJERNER!
Kan se, når jeg læser anmeldelserne, at der er mange, som har oplevet problemer med bestilling på Gaffashop.dk. Til det kan jeg bare sige, at jeg så må have været heldig, da jeg har været foruden disse problemer. Jeg fik leveret min pakke inden for kort tid og det gik nemt og smertefrit. Så tak til Gaffashop for en god handel!
Hvis du vil bestille noget fra gaffa, så sørg for at varen er på lager, for deres leverandør ligger åbenbart på antarktis ! De har nu brugt solidt nok halvanden måned på at skaffe en sølle lp hjem.
Bestilte varer d. 16/5.
Har intet hørt fra dem , på trods af en mail til dem d. 7/6 og d. 16/6.
Og stadig ingen varer , men pengene har de selvfølgelig trukket.
Hvordan kan man drive virksomhed på denne måde??
Jeg startede med at bestille 3 lp'er og en cd den 3. marts. Den 9. marts har jeg hverken set skyggen af min bestilling eller en forklaring på hvorfor jeg ikke har modtaget den. Derfor skriver jeg til gaffa's email. Jeg får så først svar 5 dage efter den 14. marts. Hvor de skriver at de er til genoptryk og forventes indenfor 14 dage. Utrolig at det er kunden der skal tage ansvaret og høre hvor bestillingen bliver af.
Den 31. marts, altså 17 dage senere har jeg hverken hørt eller set min bestilling, og vil høre efter hvor langt de er kommet. Først den 5. april altså 5 dage senere får jeg et svar om at de bliver sendt næste dag. 4 dage efter, får jeg en mail om at de er blevet sendt og 3 dage efter denne mail modtager jeg bestillingen.
JEg syntes det er utrolig dårlig service at man selv skal kontakte firmaet når der er forhindringer for ens bestilling, og især deres svar tider syntes jeg er for dårlige, det kan ikke være rigtigt at deres kundeservice bruger 5 dage på at svare på emails.
Trine Kia L fandt anmeldelsen nyttig
Jeg bestilte 2 arcade fire LP'er som det tog dem en måned om at levere. Jeg kan sagtens leve med en lang leveringstid hvis det bliver varslet ordentligt, men hver gang jeg tog kontakt til dem sagde at de havde den ene på lager men at de fik den anden hjem "i morgen". Der gik 4 uger før jeg fik en mail om at nu havde de afsendt LP'erne, og alligevel dukkede de ikke op. Jeg kontaktede dem for at hører hvor de blev af og om man kunne trace pladerne, men gaffa sender lp'erne med almindelig post så de kan ikke traces, og de sender i øvrigt pakkerne afsted uden afsender(dog med gaffahop.dk logo), så de bliver sandsynligvis ikke sendt tilbage til gaffa hvis de ikke når frem til kunden. Jeg blev ringet op af en kammerat jeg har boet sammen med, som sagde at han havde en pakkekvittering liggende fra gaffa, og da jeg fik hentet pakken kunne jeg se at gaffa havde sendt pakken afsted uden fuldstændig adresse. Navn og postnummer stod korrekt, men kun første stavelse af gadenavnet var på pakken. Postdanmark havde så selv på mystisk vis koblet mit navn sammen med adressen på min kammerat og leveret pakken der. Meget uprofessionelt at sende en pakke afsted uden fuldstændig adresse, uden afsender og i øvrigt med meget lang leveringstid. Der er heldigvis masser af alternativer til hvor jeg kan købe min musik for det bliver ikke hos gaffashop.dk igen.
Hurtig respons på mail, bredt udvalg, hurtig levering på trods af at varen ikke var på lager.
Den manglende stjerne skyldes at det på siden var svært at finde ud af om en vare var udgået eller ej.
Jeg var lidt betænksom, da jeg valgte at bestille en cd inde på gaffashop.dk, efter at have læst anmeldelserne herinde.
Jeg bestilte en cd derinde en sen aften. Allerede dagen efter fik jeg besked om at cd'en var blevet sendt, og modtog den allerede dagen derpå.
Jeg kan klart anbefalde dem, og er fuldt tilfreds med mit køb.
Jeg har nu ventede siden 07.01.11. på min ordre har kontakte dem de mangler stadig en cd, ja så send dog de to andre, men nej nu må vi se om der skal gå 5 uger til.
Jeg bestilte to plader den 18 december 2010 og jeg har stadig ikke set dem. Jeg har klaget flere gange og de bliver ved med at skrive den ene ikke hjemme og så er det den anden der ikke er. nu skal jeg så vente 3 uger på jeg får en plade som da jeg bestilte havde de på lager.
Syntes det er alt for dårligt.
Jeg har handlet hos gaffa flere gange og hver gang er leveringstiden meget forskellig på trods af info på deres side er det skam ikke altid de dage det nødvendigvis tager! Dog skal det siges at deres service er ret god. Jeg købte en VETO T-shirt i en størrelse for lille desværre og de byttede til den rigtige størrelse dog skulle jeg betale porto...fin service
Bestilte en t-shirt og en plakat på gaffashop.dk og på hjemmesiden lovede de 6 - 10 dages levering. Der gik over 14 dage inden varerne kom! Eneste lille undskyldning kan være at betillingen skete 21. december, men der stod ikke noget på hjemmesiden om forlænget levering pga. jul og nytår.