Execution time: 967ms

Forbrugerklager

Myndigheder

12. maj 2010

Alt er i top!

Har en ventrilo server hostet hos gamelaunch.dk og der har aldrig været problemer med den. Supporten og kvaliteten er i top!

Keep up the good work, Gamelaunch!

19. april 2010

Har købt vt servere der(:

Hej alle sammen(: Hos http://www.gamelaunch.dk/ Får man sine ting hurtigt efter man har købt det, og jeg har købt en ventrilo server hos dem. Og de er mega gode derinde. Så kan kan anbefalde at købe ventrilo server der. Men i skal købe server hos www.Dhosting.dk Der har de de bedste server man kan få, man kører med low ping gos dem, og deres soupport er syg god(: Så skynd jeg ind og købe nogle servere(:

15. januar 2010

Lækkert!!

Hurtig service
stjerne betjening,
og kompetente mennesker!
Jeg har kun godt at sige om produkter, priser osv.
5 herfra.

15. januar 2010

KANON VIRKSOMHED!

Har købt BNC lifetime, billigt og virker bare. VT server, stabilt, lav ping og super nemt.

- Kan kun anbefale denne virsomhed, som dit købe sted. Hvis du skal have BNC, VT server, Mumble server, TeamSpeak server, CS server, CSS server, TrackMania Server, Condition server, Call of Duty server, HLTV server.
Man kan os købe spille grej, fx. musemåtter, mus, Mouse Skates osv.

GL and HF

• Bo
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
15. december 2008

...

Sjovt som historier har 2 sider Patrick :) du fortæller åbenbart en meget cutted version af det der er foregået :)

Jeg har kun oplevet positive ting omkring BNCs fra gamelaunch. De få gange jeg har skulle bruge hjælp til min BNC har den været der. Og de kører sku konstant.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (5 anmeldelser)

Gamelaunch ApS Support

Om supporten

Udbyder af online spil services som Counter-Strike gameservere, Ventrilo & Teamspeak voice servere samt salg af BNC og spil.

Skriv til kundeservice@gamelaunch.net
Ring til 77347737
Vi bor Kærnehøjvej 86
5260 Odense S
Denmark

Alternativer til Gamelaunch ApS

Dhosting

Christine : "Havde lidt problemer med serverne på grund af jeg købte lige da de var ved at opdatere og den nye steam kom ud, men så deres side funge" Læs mere

13. juli 2010

Abakomp

Henrik Nielsen : "Ifbm et projekt henvendte jeg mig til abakomp for at få en dedikeret server, og helt fra start af fik jeg den rådgivning jeg havde behov. Nu" Læs mere

22. marts 2010

Abakomp

22. marts 2010

battlefield 2 · counter-strike · server udlejning · spil server udlejning · ventrilo Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og