[REPLY]
Havde forudbestilt D3 gennem Gamers Shop (GS). Havde fået dem anbefalet af flere venner der havde benyttet dem før og havde gode erfaringer med dem. Dagen før udgivelsen ringer min ven så til GS og får at vide vi nok ikke får vores key til tiden. Det viser sig også at holde stik, vores key kommer først kl 17.00 dvs vi var allerede der 17 timer bagud :(
Da jeg så får min key viser den sig at være forkert :(
På den positive side skal dog siges at deres service er i top. Fik svar på mail indenfor 10 minutter. Og de fik rettet min key så jeg ku bruge den efterfølgende. Så på trods af 17 timers forsinkelse !!! så får de 3 stjerner.
Genial side!!!!!! De har fat i det rigtige koncept, med gamekeys og billige spil. Service var i top, og da EA så klokkede i det fik jeg hjælp, af en rigtig engageret og venlig fyr. Han scorede mig også karkand expansion GRATIS!!!! DET er kundeservice!!!! Kan kun anbefales. :D
Hervard Merved fandt anmeldelsen nyttig
Kan kun anbefale og handle ved gamers shop. altid hurtig levering.
og servicen er helt i top.
Jeg havde forudbestilt Diablo 3 hele 2 måneder for frigivelsen, alligevel kom key'en først sent på eftermiddagen den dag spillet udkom.
Jeg havde bestilt en Collector Edition fra en anden butik som ankom dagen før, og alle mine kolleger fik også deres boxed spil dagen før.
Så jeg sparede ikke rigtig nogen penge, for key kostede det samme som boxed til gengæld kunne key ikke bruges ved launch.
Jeg har handlet her før og været tilfreds, men denne gang er jeg ikke imponeret.
Siden virker som den skal og jeg har endnu ikke har problemer med nogle af de keys, jeg har købt - og de er næsten altid billigere end Steam/Origin.
Købte Diablo 3 d. 15 Maj, og ikke mere end 3 minutter efter min betaling, havde jeg min licens. Perfekt!
Man bestiller sin vare og i løbet af 10-15 minutter har man sin kode til det spil man nu har bestilt.
Jeg er hvertfald super tilfreds :)
I har gode priser og mange gode spil intet der!
Men da jeg havde købt mit spil viste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle gøre jeg havde fået min CD-key men der stod ikke noget om hvad jeg skulle gøre med den nu er jeg lidt en nørd så fandt ret hurtigt ud af det men tænker mere på andre måske ville de ikke vide hvad de skulle gøre så vil foreslå jer måske at skrive hvad man skal gøre med sin CD-key : )!
Undskyld for ingen kommaer og sådan håber i kan læse det :b
Billigt og nemt!
Det ihvertfald ikke sidste gang jeg handler her!
Ganske enkelt en fantastisk webshop. Bestilte en kode kl. halv ni om aftenen. Der var lidt problemer med den, så skrev til kundeservice. Fem min efter var der svar. Sjældent den slags sker!
Gode priser, god service. Anbefales klart!
Jeg synes det er en god hjemmeside og det er meget billigt. Jeg vil helt sikkert købe mere der inde og der var ingenting galt bortset fra at man lige skulle finde den nye sprogpakke men sådan er det jo.
Når man køber spil derinde, får man dem ikke bare billigt, men også nemt og hurtigt!.
Jeg har købt Battlefield 3 [RU] to gange, (til min bror og mig selv) - Vi fik bare en kode til Origin, og indløste spillet der.. Spillet var klar til download med det samme (dog efter vi havde installeret sprogpakken der lavede spillet om til engelsk. Der var også et tekstdokument vedhæftet, der forklarede hvordan og hvorledes det hele skulle ordnes) Jeg er fuldt tilfreds!! Keep up the good work. :-)
Jeg købte D3 hos dem og fik min key på release dagen. Ingen problemer. Fik fin service via. email da jeg spurgte til levering af key's osv.
Kan kun anbefale at handle her.
Købte Diablo 3, som jeg havde pre-ordered.
Desværre viste dig sig så ikke at være det billigste sted, da fx. Elgiganten var billigere. Hvilket jeg self. opdagede "for sent".
Men alt i alt en fin handel.
Har kun haft gode oplevelser fra dem af... Man betaler og 2-10 min senere har man sin kode og man kan komme i gang med at spille... Kan unden problemer anbefale gamers-shop.dk
Super billigt , nøglerne til spillene kommer på få sek og svar på spørgsmål ang spil, nøgler osv kommer også dejligt hurtigt !!
Kan kun anbefale Gamers Shop til alle !!
Sidder egentlig og surfer på nettet en sen lørdag aften og finder denne side, da jeg har intereresse for PC spil.
Efter et besøg på hjemmesiden, super flot lavet iøvrigt, ser jeg også at firmaet har mange stjerne på trustpilot.
Jeg opretter mig og køber et spil med download på steam.........Super hurtigt får jeg tilsendt nøglen til spillet.
Sparerede lige 100 kr ved at købe gennem Gamers-shop og alligevel kunne jeg spille lige så hurtigt som havde jeg købt og downloadet det fra steam.
Denne side er nu lagt under favoritter til næste køb.....Og jo dem kommer der flere af.....
Nem og hurtigt bestilling, plus support i top
gamers-shop er den side hvor jeg køber mine spil, det er billigt og nemt at finde rundt på deres side. jeg vil give dem max stjerner for en super fed kunde service.
Jeg fik den bestilte ordre, så det fungerer som det skal.
Mine venner sagde vi skulle have en omgang Dungeon Defenders, jeg havde ikke spillet i forvejen, men hoppede ind på Gamers Shop, og fik koden med det samme og aktiverede den i Steam.
Det er vildt at gamers-shop kan gøre et så godt stykke arbejde! Og hver gang de har haft udsolgt af en vare og jeg har ringet ind giver de et 100% svar omkring deres leverandør. Thumbs up :)
God service hurtig leverance!
Det eneste minus var at i skriver at man modtager cd-keys over e-mail og de ikke dukker op, men dukker op på ens gamer-shop bruger i stedet var lidt irriterende? men alt i alt 4 ud af 5 stjerner fra mig af !
Henrik Carlslund fandt anmeldelsen nyttig
Jeg vil fuldt ud anbefale gamers-shop.dk. Alle mine køb er forgået uden problemer, både alm. køb, forudbestillinger og russiske keys.
Jeg kan intet dårligt sige om Gamers-Shop.dk :)
Hurtig levering og god kundeservice
Jeg køber spil hos Gamers Shop, fordi de er billigere end på Steam eller Origin, og fordi de giver GS points til min GS Konto. deres kundeservice oplever jeg som hurtig og effektiv. Så 5 sjerner fra mig
Martin Løvendahl
købte mit spil, og med det samme fik jeg en email om at det var registreret, en halv time efter sad jeg og spillede mit spil
Alt i alt, de handler jeg har gjort på Gamers-shop.dk har været yderst smertefrie - Også pengevis! Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her!
Jeg kan kun anbefale denne virksomhed, tager 2 min fra du har handlet til du modtager dit spil, og så er priserne helt igennem geniale 5/5 !
Ville handle der til hver en tid.
Nu har jeg efterhånden købt en del spil hos Gamers-shop.dk og har ikke haft nogen problemer overhovedet...! Bedste sted på nettet til at købe spil!
Skide hurtig levering og endnu bedre priser ! kan varmt anbefale gamers-shop til ALLE andre !!!!!!!
Jeg har i alt købet 2 spil fra GS og der kom en email after få sek/min.
Det først spil var batman arkham city (Steam) der gik der et par minutter after købte før jeg fik email, han ringede også sagde undskyld at der gik så langt tid før jeg fik mail'en..
Det andet spil var need for speed the run (origin) jeg tro det var 5 sek after køb, så var der email med en cd-key og det var ca kl 5.45 om morgen/natten..
Så jeg kan klart anbefale GS her får du hurtigt og god kundeservice..
5 stjerner her fra..
Gamers Shop er hurtigt, billigt og troværdigt. Mere er der ikke at sige om det! Fem stjerne her fra! :-)
Jamen.. Betalte som ny bruger, og ventede til natten over, og fik bekræftet mit køb tidlig næste dag - Noget at klage over? Næh.. Det fungere bare! :-)
Købte et spil kl 15 søndag eftermiddag og ingengang 20 minutter efter fik jeg CD-key'et
Absolut ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg har ad flere omgange benyttet Gamers Shop, og været godt tilfreds hver eneste gang. Deres priser er helt i bund, og har man spørgsmål eller problemer er deres kundeservice helt i top. Jeg vil bestemt anbefale Gamers Shop til enhver gamer.
overskriften siger hvis det hele. Deres Kundeservice svarede på mine spørgsmål inden for 15 min så det var super
Det er hurtig bestilte Football manager 2012, så 1-2 minutter efter var der en kode på min mail. Den skrev jeg ind i steam, derefter havde jeg det.
Super god service!
Det var nemt, billigt og fik varen med det samme var simpelthen lækkert at handle der.