We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Gamesweb anmeldelser

Gamesweb Logo
Kunderne om Gamesweb : »Steffen B« »En butik med styr på tingene og ved hvad de snakker om.« »Alt forløb perfekt« 6
Godt
7.4 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)
Gamesweb

Købte et skakbræt, som skulle bestilles hjem. God kommunikation i forløbet, og venlig betjening. Gamesweb kan anbefales.

Gamesweb

Altid super service og venligt personale

Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse med Games hvor jeg dog primært har handlet i den fysiske butik, men både der og via hjemmesiden har jeg altid mødt imødekommenhed, venlighed og fleksibilitet.

Dårlig service

Kiggede på deres hjemmeside og så de havde isis I kugle på lager, så tog ned i deres butik i Århus, men nej!! deres lager betød åbenbart deres udstillingsmodel!, ikke nok med det så kunne man ikke få 14 dages fortrydelsesret og ej heller et byttemærke eftersom den var til en julegave, fordi produktet var åben og stod i et glasskab.

Simpelhen for dårligt de selv render og åbner diverse kasser for dernæst og nægte kunder fortrydelsesret eller byttemærker hvis det er til gaver!!

Steffen B

Hamrendes god service!
De kom desværre til at lave en fejl vedr. min ordre, men da jeg ringede derover undskyldte de meget og afsendte samme dag det manglende uden beregning. Så efter to dage havde jeg alle varer - det er sgu da i orden! :-)

Gamesweb

En butik med styr på tingene og ved hvad de snakker om.

Købte en Rubikscube, men postdanmark ville ikke levere den da de skrev at adressen ikke var rigtig. Men det er jo ikke butikkens skyld. Jeg blev så trukket for den alligevel. Men ringede til en venlig dame hos Gamesweb.dk og hun ville annullere ordren og så sætte pengene ind på min konto igen.

En handel som eftersigenden ville have gået rigtig godt hvis det ikke var for postdanmark.dk

En butik som holder hvad de lover, så køb herfra.

• Schmidt
  • Vallensbæk Strand, DK
  • 9 Anmeldelser

Alt forløb perfekt

Handlen gik lige efter bogen, jeg blev holdt orienteret med mails omkring ordremodtagelse, forsendelse osv.
Hurtig levering. Fik varen dagen efter min bestilling

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk