[REPLY]
Jeg bestilte en mælkeskummer før ferien og får mail tilbage at han først er tilbage d. 17 og sender derfor pakken d. 18, jeg ringer og siger at jeg skal bruge pakken senest d. 20 og han siger at han nok skal sende den d. 17. d. 18 får jeg mail at pakken er sendt og ringer og spørger om vi ikke aftalte d. 17.. han siger at han havde glemt det og han havde sendt den som alm. post, så der var intet track nr. jeg kunne følge, så jeg kunne se hvor langt pakken var. det ender med at jeg utallige gange ringer til ham og siger at jeg stadig ikke har modtaget pakken og han siger at det ikke er hans fejl, da han sendte den af sted som post. Modtog aldrig pakken, fordi han glemte at jeg havde ringet og ændret adressen. fik pengene retur og han prøvede at sige det var min egen skyld.
den eneste grund til at han får en stjerne, er at han sagde at hvis jeg modtog pakken efter at jeg fik mine penge retur, kunne jeg bare beholde den. Men som sagt, modtog aldrig pakken.
Har lige lavet en bestilling hos Gastromania (en gave), men opdagede at jeg havde lavet en fejl da jeg modtog ordrebekræftigelsen. Jeg ringede straks til dem og fik en rigtig god service. Klart anbefalelsesværdigt!
Chris
Jeg har købt en Dualit brødrister hos Gastromania.dk, og kan roligt anbefale dem. Alt kørte som det skulle - hurtig levering og hurtig svar.
Yderst tilfreds:-)
Michael, Herning.
Købte en Waring blender hos gastromania.dk. På siden står der lev:1-3 dage. Jeg bestilte den onsdag aften, fik en kvittering med det samme. Hørte ikke noget før jeg tirsdag ugen efter måtte ringe og fik af vide, at den lige var blevet sendt. Fik ingen e-mail om at blenderen var blevet sendt. Blenderen kom da også dagen efter. Lidt skuffet over leveringstid og manglende status mail, hos et e-mærke butik, men ellers OK. Imødekommende telefonsamtale.
Claus Christensen fandt anmeldelsen nyttig