We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Gasvaerket anmeldelser

Gasvaerket Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Gasvaerket før du handler og giv selv din bedømmelse af Gasvaerket 2
Godt
7.7 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Gasvaerket

Gasvaerket

Altid en fantastisk oplevelse!

Fra den første gang jeg var på Østre Gasværk og var inde og se Atlantis, har Østre Gasværk altid stået som noget helt specielt: Stemningen i bygningen kombineret med det helt specielle indtryk man fik, når man gik igennem de snævre gange ind til scenen, hvor alt så bare fremstod åbent, helt op til loftet.

Det var så specielt, at da jeg skulle aftjene min værnepligt og så, at man havde mulighed for at aftjene den ude på Østre Gasværk, der var der ikke meget tvivl hos mig: Det skulle prøves! Det blev 4 (halv)hårde måneder med masser af oplevelser.

Ikke overraskende, så er holdet bag de store oplevelser også alle 5 stjerner værd - jeg kommer derud lige så tit, som økonomien tillader.

Gasvaerket

Super underholdende

Vi har for nyligt været inde og se Come Together.
Først var jeg i tvivl om jeg syntes det var godt da det bestemt var den mest underlige teater forestilling jeg har set, men efter pausen fandt jeg mig selv endnu mere smilende over de underlige personer som bogstaveligt talt kom flyvende i hovedet på os....

Tusind tak for en super underholdende forestilling, i andre bør helt sikkert også se den, men gå derind med et åbent sind.

Er Gasvaerket din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk