We are hiring!

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Fint

Har handlet en enkelt gang hos gaveservice.dk og det fungerede lige efter bogen.

Filmen vi købte ankom 2 dage efter bestilling.

Udvalgt anmeldelse om Gaveservice

Fin side

God side, billig på mange ting, og fedt det kan pakkes ind, eneste jeg manglede var GLS til privatadresse, men fint man kan støtte GLS til pakkeshop frem for postDK ;)

Kan klart anbefales til andre :)

Gaveservice

Fin shop og hurtig levering

Jeg købte en dvd-film i shoppen forleden og fik den med posten dagen efter. Filmen (The Commitments) kunne ikke fås andre steder og det i sig selv er da et plus til Gaveservice.dk. Det tekniske virker fint, dog vil jeg gerne have en mail, når varen er sendt og på vej. Det er vel mere eller mindre standard i dag, men jeg fik det ikke af Gaveservice.dk. Det koster en stjerne, men medvirker selvfølgelig ikke, at jeg ikke vil anbefale det til andre.

Alt er perfekt

Jeg købte en julegave og den var pakket fint ind og kom til tiden. Portoen er billig :) Kan i hvert fald anbefales!

Gaveservice

super service. Og god kundemoral.

god service. valgte stedet fordi porto stod til 40 kr andre steder 75kr. hvilket er urimelig højt i min verden. Men da han så sender pakken skal han kun give 25 i porto og den rabat sender han vidre til mig det er fandme god service!!! Hurra for det. Gid der var flere net butikker der havde lignende moral.

Hurtigt afsted og med GLS

Jeg bestilte en DVD-boks hos Gaveservice og den kom tilsyneladende hurtigt afsted. Varen var som den skulle være og til billige penge.

Da jeg fik leveringen gennem GLS Pakkeshop, fik jeg ingen besked om, at pakken var klar til afhentning. Fejlen lå sikkert hos GLS selv, da tankejeren heller ikke havde modtaget papirerne på pakken.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk