We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Gedebjerg anmeldelser

Gedebjerg Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Gedebjerg før du handler og giv selv din bedømmelse af Gedebjerg 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Gedebjerg

Undgå Gedebjerg Camping

Min familie og jeg har overnattet på Gedebjerg Camping som ud fra hjemmesiden ligner en rigtig hyggelig campingplads.
Aldrig er jeg blevet så skuffet! De tager betydningen "grøn camping" til helt nye højder.
Campingvogne til udlejning er GRØNNE og ulækre. De lugter af mug og virker generelt meget uhygiejniske. Hynderne var revet i stykker og enkelte havde brandmærker. Under hynderne lå der døde fluer/edderkopper og halvspiste kiks. Gulvet i forteltet var vandskadet, og nærmest indvaderet af snegle.
Hytten var ikke meget bedre. Der var fugtskader forskellige steder. Rækværket udenfor var rådnet væk, ligesom trappen op til hytten var vind og skæv, så man nemt risikerede at falde.
Pladsen generelt var så som så. Græsset var ikke blevet slået længe, og man skulle være forsigtig med ikke at træde i hundelorte eller rådne nedfaldet frugter.
Eneste lyspunkt var toiletterne - dog et lille minus at det ene wc var stoppet. På toiletterne ved kiosken kan man komme i bad med frøer - hvilket sikkert også er meget hyggeligt.
Alt i alt en ret kedelig oplevelse!

Er Gedebjerg din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk