[REPLY]
rigtig god og hurtig handel, ingen problemer, lige ud af landevejen! Kun posetivt her fra!
Det virker effektivt. Det var lige før jeg modtog pakken før ordrebekræftelsen! Det er ikke helt rigtig, men der gik kun én dag fra jeg fik ordrebekræftelsen, til jeg modtog pakken, så det kan nok ikke gøres meget bedre.
Nu er det første gang jeg har handlet på Geoprof´s hjemmeside, så en meget uddybende anmeldelse kan jeg selvfølgelig ikke lave, men jeg må sige at hvad levering angår var de meget hurtige. Alt i alt er jeg meget tilfreds med både leveringen og feedback fra Geoprof´s side super hurtig service, det er ikke sidste gang jeg har købt udstyr gennem dem. Jeg har da også fået en af mine venner til at handle på deres site.
Gode priser, super service og hurtig levering.
Bestillingen gik nemt leveringen kunne ikke have været hurtigere.
Nemt at overskue produkterne-pænt præsenteret.
Nemt at bestille.Varen kom som forventet-ifølge meddelelse på e-mal fra firma til mig som kunde.
Virker som et godt firma der gerne vil gøre det bedste for deres kunder. Svarer hurtigt tilbage på henvendelser.
Varen kom 2 hverdage efter bestilling og var i perfekt stand. Prisen var lavere end andre steder
Jeg havde varen, dagen efter bestillingen, så nåede ik engang at se faktura og leveringsdag inden den var på min adresse.
Perfekt til en som mig :O)
Hurtigt, personligt - helt i orden
Det er nu anden gang jeg køber noget hos Geoprof ... begge gange forløb alt som det skal, og varen (der er delvist lavet af glas) var meget forsvarligt pakket ... anbefaler gerne Geoprof til andre !!
Hvis du nogen sinde skal bruge ting som denne firma har, kan jeg varmt anbefale at du køber her, det gjorde jeg, jeg købte en luplampe, en gave til min mor på snart 90 år, den er virkelig god, nu kan hun igen læse avis og lave håndarbejde... firmaet er utrolig seriøs... og meget hurtig levering.... Kan varmt anbefale firmaet....
Som ovenfor, hurtig behandling og rigtig god og hurtig bekræftelse på ordre, og hurtig levering. men måske lidt svært med telefonkontakt kl. 9.oo og derover har d.d. kl 11.oo endnu ikke fået kontakt.
Alt kørte efter forventningen, professionel feedback, hurtig levering.
Bestilte varen fredag eftermiddag. Mail senere på eftermiddagen,om at pakken var sendt. Modtog pakken allerede mandag formiddag.Og varen er i tiptop.
Bestilte mine vare på en udmærket hjemmeside. Levering allerede den følgende dag.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Geoprof
solid indpakning
fuldt tilfreds
handler gerne hos jer/dem igen
GRAFEN Studio F
v/Frank Lynard
Pris, lageroplysninger og forsendelse er alle OK.
Varen er helt som beskrevet og lever op til min forventning.
Der er jo ikke så meget mere at sige, det virker.
Bestilte en urkasse ca. kl. 15.25 og fik en mail ca. en halv time efter, at nu var varen sendt.
Blev leveret dagen efter.
Flot kasse.
Perfekt!
siden er nem og overskuelig, der blev svaret hurtigt tilbage på mit spørgsmål, og så blev varerne leveret lynhurtigt. Her handler jeg helt sikkert igen :o)
Vi har forespurgt hos flere guldsmede, en urmager og optikker for at ville købe en lup, uden held. Vi søger derefter må nettet og Geoprof dukker op. Her finder vi lige det som vi har søgt og da til en meget rimmelig pris samt med en lav levereingsomkosting. Pakken ankommer 2 dage efter bestilling !
Har handlet på GeoProf to gange. Super godt site. Varerne kommer lynhurtigt, og de lever altid op til forventningerne.
Jeg synes jeg fik rigtig god service. Meget tilfreds!!
Jeg var imponeret over det kan lade sig gøre at man allerede har varen dagen efter ordren er afgivet.
Jeg bestilte min mands julegave og den blev afsendt næsten inden jeg havde bestilt. Hjemmesiden er også god og overskuelig.
Fossilerne kom hurtigt og de var sikkert indpakket. De var iøvrigt meget flottere end på billedet.
Kan kun sige det har været en fornøjelse at handle her og en god service og hjælpsom :-)