[REPLY]
Har skiftet alle mine domæner til Gigahost efter anbefaling, men må sige at de virkelig har skuffet mig.
Specielt deres webmail tjeneste har kørt elendigt, og et hurtigt kig på deres driftstatusside viser også at de slet ikke har styr på tingene. Kontaktede kundeservice, og var i dialog med deres medarbejder Jon FVB. Kundeservice er en by i Rusland for Gigahost. De anerkender at der har været mange fejl, men det kan jo ikke have været så slemt siden jeg har ventet med at fejlmelde til dem.
Jeg bliver nærmest bebrejdet for ikke at bruge deres tjenester ordentligt, og det er min egen skyld at jeg har oplevet problemer, da jeg ikke har kontaktet dem fra start af.
Jeg kan ikke anbefale Gigahost til nogen!
Har nu benyttet gigahost i godt 3år og det fungere umiddelbart upåklageligt, eneste problem er det imap/po3 mailserver den er meget ustabil, der går stort set ikke en uge uden at der er en eller anden form for fejl og så kan man jo ikke hente sine mails med mindre man benytter deres webmail.
Jeg har dog lige hørt at de har skiftet mailservere som vi håber skulle løse problemerne.
Alt i alt syntes jeg man får en fin service og meget for pengene.
Har brugt Gigahost i et par år, og de har de ting jeg har behov for.
Servicen, når der har været brug for denne, har været super.
Har brugt Gigahost i snart 3 år. Fin support. Lidt langsom til at køre hjemmesiden med databasen.
Jeg har i snart 3 år brugt Gigahost til webhosting af både egne og andres sider.
Det er en både prisbillig, fleksibel og enkel brugbar løsning, som alle vil kunne finde ud af.
348 kr. Det er det beløb vi fik en faktura på efter at have benyttet os af gigahost i et år.
Vores konto indeholder over 50 aktive domæner.
Vi skriver i gennemsnit 2 gange til support om måneden, får svar indenfor 24 timer hver gang. Har oplevet der har lavet en fejl en gang - 24 timer efter kom er automatisk en mail der undskyldte fejlen og at de selvfølgelig havde rettet den prompte.
Jeg har ikke en finger at sætte på Gigahost. Til den pris findes de ikke bedre.
Man får det næsten dårligt over a betale så lidt.
Dog vil jeg anbefale alle der bruger mails på deres domæne at sætte Google APPS op, eftersom at der kan være lidt knas med mail serverne.
Jeg havde glemt at forny mit domæne, og skrev til support.
Inden for 10 minutter skrev de:
"Jeg kunne lige nå at fornye dit domæne med et 1 år inden det blev helt låst og har lagt ud for dette. Kunne jeg få dig til at betale følgende hurtigst muligt"
Jeg har i 2 år brugt Gigahost.dk og der har jeg ikke rigtig haft behov for at snakke med deres support, men nu ville jeg gerne skifte et .com domæne til den anden udbyder, det er nu 2 uger (starter på uge 3 nu) siden jeg skrev til dem men intet er sket.
Når jeg efterfølgende skriver til deres support, er det kun halvdelen af tiden jeg får et svar ellers er det bare som om man bliver ignoreret.
Ville ikke anbefale denne løsning til nogle længere.
Jeg har haft gigahost i 3 års tid. Jeg har aldrig oplevet problemer med se services de tilbyder, og stabiliteten er kanon. De få gange jeg har haft brug for at kontakte supporten har jeg altid fået hurtigt svar, og svarene har altid været meget kompetente.
Taget i betragtning af at du kan have alle dine domæner samlet på et webhotel, selv administrere det hele, og frit kan redigere indstillingerne for hver enkelt domæne til så lav en pris. Det kan kun få 5 stjerner, og alle mine varmeste anbefalinger.
Ret meget mere er der ikke at tilføje.
Servicemedarbejderne er høflige og hjælpsomme, men oftest får man først svar, når grænsen på 24 timer for svar, er ved at nlærme sig
Efter en uheldig episode med gigahost, har jeg fået svar fra deres support angående lange load tider og er derefter blevet tilbudt en ekstern sql server! og det er sku service!
Nu funker det igen :-)
Jeg er blevet anbefalet gigahost.dk fra flere kanter, og jeg er ikke blevet skuffet. Jeg er ikke en HTMLwebdesignerFTP-haj, så jeg har haft brug for support. Svaret har været der indenfor 5 min, selv Lørdag aften kl 21, det har jeg ikke været vant til fra tidligere webhoteller...
Thumps up her far!
Vi laver hjemmesider, og bruger Gigahost til fleste af vores kunder. Vi har brugt dem i 2 år nu, og vi har ikke haft én eneste dårlig oplevelse endnu.
De er samtidig hurtig til at svare, hvis der er nogen spørgmål.
god kundeservice hurtig respons... var utilfredsmed de ikke understøttede ioncube loader... men de tilbød at give besked når de gjorde og ville gerne give mig pengene retur for mit hotel... men jeg beholder dem til noget andet.... bare positivt overrasket over deres meget positive og proffesionelle svar på en lidt sur mail :-) thombs up
Vi har brugt gigahost som test af vores produktion websites i lidt over 1½ år. De har været stabile og gode. De har haft lidt problemer med deres mailservere men det har tyde på belastning og intet andet.
Generalt en god oplevelse.
Vi blev anbefalet af dem der lavede vores hjemmeside til at bruge Gigahost.
Og det virker samtidig med at de er meget billige.
Når man tager prisen i betragtning, får man virkelig meget for pengene - over 15GB plads, utallige features og fint kontrolcenter.
Der er selvfølgelig enkelte mangler, men største problem er nok stabiliteten. Der er en en smule downtime ind i mellem, men når man tager den lave pris i betragtning så betyder det ikke det store. Hvis dette problem blev rettet, ville det være den perfekte "billige" hosting!
Vi har benyttet os af Gigahost i et års tids og generelt-set har siden aldrig kørt helt optimalt. Men i det sidste stykke tid, har det været helt kritisabelt, idet siden konstant har været helt nede, også når man har henvendt sig til supporten hos Gigahost, ser de den anden vej og indirekte ignorer problemstillingen samt beskylder kunden for at være skyldige i problemet. Det skal siges at vi har testet siden, fra flere internetudbydere idet, at de har beskyldt vores udbyder, for at have blokeret vores IP hos Gigahost. Vi har dog ikke kunne nå siden, fra nogle af disse udbyder. Vi bestemte os så for, at forlade Gigahost til fordel for Meebox.net - hvilket er et billigere samt markant bedre webhotel.
Vi tager stærk afstand fra Gigahosts forretningsmetoder, det minder mest af alt, om et amatør foretagende af rang.
hilsen en utilfreds kunde.
Kristian Mølholt fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har oplevet nogle få udfald på webserveren og mysql serveren.
Det er indenfor acceptabelt, men at deres IMAP mail server kører så ustabilt som den gør, er IKKE acceptabelt.
Hvis du kan undværre at have en mailkonto tilknyttet, er Gigahost er godt og billigt webhotel, men deres mail opsætning stinker.
I just ordered a webhotel Yesterday and get in 2 sec the login to my webhotel after i paid. Very fast. but the domain name for Dk is still high about 123 hope they will make it down under 100.
Jeg orker simpelthen ikke at slås med Gigahost's elendige support, der gang på gang skyder skylden videre på brugerne. Tag jer så sammen for fanden! Det er ikke nødvendigvis amatører der sidder og bruger jeres webhoteller! - men det bliver det fremover!
Du kan ikke se logfiler. Du kan ikke ændre DNS-opsætningen for dit domæne, hvis Gigahost håndterer det. Der er ingen telefonsupport ved nødstilfælde. De sender supportsvar til adresser som ikke findes i stedet for at svare på de mails de får. Alt igennem et ringe hostingfirma.
JB fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har nu siden kl. 0900 i dag prøvet at få fat i gigahost's abuse/support afdeling ang. et site som har Phishing sider samt Malware (Ramnit) liggende.
Intet har jeg hørt, intet er der sket!
Det er sgu for dårligt!!
Skam jer!! At I ikke har bedre sikkerhed er en ting, men at I så hellere ikke engang har support når det kommer til stykket. Føj!!
Køber man host hos gigahost kan man godt forvente mange nedetider, både af server og mysql server.
Der er en log i ens kontrolpanel, så man kan læse om nedetider, men det er langt fra alle der bliver registreret.
Men det er nu ikke det jeg er mest utilfreds over, nej det er de små nedetider, som ca sker engang hver 3 time, hvor hele mit site bare står stille i 1 minut, det er så belastende, og bestemt ikke noget jeg vil byde mine brugere.
Hold jer langt væk fra Gigahost hvis i skal have noget til regneligt.
My 50 cents.
Vagn Steensgaard fandt anmeldelsen nyttig
Der er problemer med oppetiden en gang i mellem, men der er en rigtig god support til at løse problemerne når de kommer.
Jeg har brugt Gigahost i et halvt års tid, og er yderst tilfreds!
De negative omtaler der er her på trustpilot kan jeg altså ikke genkende.
Svartiden fra serveren oplever jeg lidt langsom, men ikke noget der generer på et site af vores størrelse (Det er til en roklub).
Deres support kan jeg ikke sætte en finger på. Der er svar inden for kort tid, også om aftenen. På tidligere webhoteller har vores side været lukket, hvis Joomla har sendt nyhedsbreve til ugyldige adresser. Hos Gigahost har jeg blot fået en venlig mail om problemet, og så har jeg kunne rette det; og var jeg i tvivl har der været en god dialo omkring mit problem. Sådan skal det være!
Og så er det super, at man kan have flere sites på samme konto.
Vi kører Joomla 1.5 med ca 400 brugere og er yderst tilfredse.
Gigahost har tidligere haft problemer med at få svaret tilbage inden for et acceptabelt tidsrum, men jeg kan love for at de har strammet op.
Jeg får svar inden for 5 minutter til en halv time - nærmest uanset på hvilket tidspunkt af døgnet.
Jeg er en tung bruger med ufatteligt mange SQL databaser, og en masse spørgsmål - også af de mere kryptiske - og hver gang har de svaret hurtigt tilbage.
Man føler ikke at det er et discount webhotel med de svartider de har nu. Så thumbs up for at I har rykket jer i den rigtige retning.
Det der er så fedt ved Gigahost er at du ikke har nogen begrænsning på antallet af databaser du kan oprette. Sammen med med det har du fri trafik, IMAP på dine mails, mulighed for at rette i dine PHP indstillinger.
Jeg kører med Joomla 1.6 på serveren. Jeg kører med OpenCart og med WordPress - alt sammen kører som det skal.
Så kudos til Gigahost! Fortsæt den gode stil.
Jeg er fuldt ud tilfreds med Gigahost. Jeg har muligvis ikke det største behov, men det jeg bruger dem til, så kan jeg simpelthen ikke sætte en finger på dem - og så er de billige også.
Ja de er billige og du får meget plads.
Tilgengæld, får du, elendig eller ingen support.
Mange uforklarlige nede tider på dit webhotel.
Og lukker din side/konto uden forklaring.
Jeg har anvendt Gigahost nu i mere end 1 år, og har aldrig haft problemer med dem eller supporten.
Det har kørt uden problemer fra dag 1, og så snart jeg sender en mail til supporten så får jeg svar indenfor maks 2 timer selvfølgelig i dagtimerne. interfacet er nemt at bruge og yderst brugevenligt. Oppe tid er 100% jeg har på ingen tidspunkter oplevet at jeg ikke kunne nå mit website.
Så min konklusion er at gigahost er den webhost i danmark du får mest for pengene.
Jeg har læst om en del der har problemer med Gigahost, og jeg ved ikke om jeg har været specielt heldig i forhold til dem, men jeg har nu været kunde hos dem i ca. to år, og har aldrig oplevet problemer. Jeg har godt nok aldrig haft brug for deres support, så den kan jeg ikke udtale mig om.
Min oplevelse har dog været at alt altid bare har kørt, og at det er går stærkt - har heller aldrig haft hastighedsproblemer med dem...
Så længe det virker er det godt og billigt. Men der er en del driftsproblemer, og det er ikke altid de oplyses på Gigahost "driftsstatus". Deres support er ikke på toppen. Henvendelser besvares sent.
Kan kun anbefales til private "hobby-sites" - ikke til forretningsapplikationer.
Men man får, hvad man betaler for.
I starten var jeg SUPER glad for gigahost. Det kørte bare og konceptet er stadig skidegodt. Men nu har jeg prøvet i over en uge at få kontakt til dem. Deres server samt sql server går ned med 10-15 min mellemrum. Deres FTP adgang er til grin.
Jeg synes de er blevet meget arrogante og jeg er så småt begyndt at flytte min handel.
Hvilket virkelig ærger mig! Gigahost... Stram op!
I starten var jeg godt tilfreds med Gigahost, men efterhånden blev serverne langsommere og langsommere.
Så blev den ene server hacket, og da jeg fik fat i support fik jeg at vide, at det muligvis var pga. jeg ikke havde holdt mine WP blogs opdateret.
Jeg fandt derefter også ud af at Gigahost ikke tager backup særlig ofte, så det var ikke specielt brugbart.
Jeg vil desværre ikke anbefale Gigahost, og de får HELE(i deres tilfælde) 2 stjerner pga. det SUPER GODE interface og lave priser.
Alt det andet er dårligt - desværre :) Stram Jer an! Det har været bedre før iflg. det jeg har hørt.
Min favorit host siden 2005. Lækkert produkt, som snilt slår prisen på alle konkurrenter. Jeg har på EN konto til 20 kr. om måneden 54 domæner. Noget der i 2004 kostede mig flere tusinde kroner....
Ingen problemer, 5 år på bagen for mit vedkomne.
For nogle år siden var jeg kunde, det gik helt fint og der var intet at klage.
Men pga. økonomiske grunde måtte jeg stoppe som kunde..
Nu har jeg kommet tilbage...og jeg kan kun sige... JEG ER SKUFFET!!
De er blevet mere ustabil end de gratis hoteller du kan finde på nettet, FTP mister tilfældigt forbindelsen mens man uploader.
Web serveren er også mange gange utilgængelig
Deres kontrol panel er lidt forvirrende..
Til Gigahost... Hvad f***** sker der for jer?!
Jeg bliver dog som kunde pga. hastigheden er lidt højre end Servage...
Jeg har brugt Gigahost tre gange til forskellige formål - intet har været tilfredsstillende.
Første gang for ca. 2,5 år siden - der viste det sig hurtigt at de havde alt for meget nedetid - der gik sjældent en uge uden at jeg selv oplevede at siden var utilgængelig... Desuden viste Google Analytics adskillige gange 0 besøgende flere timer i træk, hvor der almindeligvis ville være en pæn sum besøgende. Gigahost blev herefter hurtigt udskiftet med anden Servage.
I samme periode var Gigahost i medierne fler gange for på mystisk vis at ha' mistet en masse kunders data.
Andet webhotel blev oprettet for lidt under et år siden - denne gang var det et system som kun skulle bruges 3 dage pr. måned - jeg troede at Gigahost havde fået rettet deres problemer, og at de nok skulle kunne klare en oppetid på 10% - men nej, igen skete det at websitet ikke kunne bruges.
Grunden til at jeg gav dem en chance mere, var at flere af mine bekendte forsikrede mig om at deres websites kørte klippe stabilt og fejlfrit hos Gigahost - det tvivler jeg altså kraftigt på nu.
I de to tilfælde har det været ekstremt frustrerende at Gigahost ikke har telefonisk support. Man er altså nødt til at sende dem en e-mail, som de i mine tilfælde har været op til to hverdage om at besvare.
Jeg er udemærket klar over at Gigahost er et discount webhotel, og at man ikke kan forvente alverden, men det her er altså under al kritik.
Tredje webhotel jeg oprettede hos dem, for 14 dages tid siden, var kun som en udviklings-legeplads som kun skulle bruges af mig selv. Det viser sig så at Gigahost ikke har de mest basale Apache-moduler installeret - så det kan det ikke engang bruges til.
Det eneste positive ved Gigahost er den forholdsvis pænt konfigureret php-installation. Serveren er sådan set også hurtig nok... når den er oppe.
Hvis man endelig vil køre på et discount webhotel kan jeg klart anbefale servage.net fremfor Gigahost. Servage er godt nok en smule langsommere, og har større restriktioner på ressourceforbrug - til gengæld har jeg ikke oplevet nedetid på de 2 år det først omtalte website har været drevet der. Desuden har Servage et mere omfattende kontrolpanel, samt de mest almindelige apache moduler installeret.
Fejl jeg har oplevet hos Gigahost;
-PHP-filupload fejler, ingen fejlmeddelelse tilgængelig, ingen logs.
-Webserver svarer ikke, hverken på http request eller ping.(adskillige gange)
-Ikke nok plads til session data, uden manuelt at rekonfigurere session_save_path.
-Databaseserver får timeout (adskillige gange)
2 stjerner da produktet er elendigt, men der ikke er tale om decideret svindel.
Jeg har været glad Gigahost kunde i snart 4 år.
Der har sjældent været bøvl med mit webhotel, og på trods af at jeg har haft et par store velbesøgte hjemmesider, så har det for det meste kørt godt.
Mine sider har inden for de seneste 2 år nok været så velbesøgte - og belastende for serveren - at jeg med garanti nok var blevet smidt af webhotellet, hvis det havde været alle andre end Gigahost der hostede mine sider.
Største kritikpunkt er at deres smtp mail er hamrende ustabil. Udsending af mails via php mail() glipper en del gange, desværre.
Næststørste kritikpunkt er, at support mange gange har været dage om at svare tilbage. De har dog også svaret tilbage inden for få timer.
Altid venlige og hjælpsomme dog.
Jeg har nu købt en VPS i Tyskland og det har jeg ikke fortrudt! Responsetiden er gået fra optil flere sekunder til under 1 sekund.
Mails bliver nu altid sendt ud ;o)
4 stjerne herfra. Man får meget for 20kr,- om måneden hos Gigahost og ens hjemmeside har god grobund for vokseværk (mine havde i hvert fald).
Mere styr på deres smtp server og support burde svare tilbage inden for 24 timer, så havde jeg givet en 5'er.
Mvh
Stig
Gigahost har leveret den perfekte løsning for mig som semi-pro programmør med masser af små hjemmesider.
Jeg har i øjeblikket omkring 15 domæner liggende hos dem, og jeg er fuldt tilfreds med driften af siden. Specielt det at jeg kan styre PHP-indstillinger for hvert af mine domæner er perfekt, da det giver mig gode muligheder for at tilpasse indstillingerne til den enkelte sides behov.
Jeg har dog i mine to et halvt år hos Gigahost oplevet nedbrud to gange, hvor det i første omgang var samtlige index-filer, der forsvandt, hvilket Gigahost undskyldte med et års gratis hosting.
Anden gang forsvandt der også nogle index-filer, men der havde jeg lært at tage backup, hvilket derfor ikke var det store problem for mig.
Når man betaler 20 kr/måned for et webhotel, kan man ikke forvente, at webhotellet har mulighed for at genskabe enkelte filer til den enkelte bruger.
Så generelt er jeg overordentlig tilfreds med Gigahost.
Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos Gigahost i lidt over 3 år.
Før var jeg kunde hos skandale ramte Web10 (TalkActive), hvor en del af mine udenlandske domæner var fanget i et net af svindel og humbug.
Gigahost hjalp mig hurtigt videre med både flytning og oprettelse af Joker service. Endvidere bliver alle mine spørgsmål besvaret hurtigere end lynet, selv om aftenen/natten får man svar. Det er fed kundeservice.
Uden gigahost havde jeg ikke haft mine udenlandske domæner, hvor et af disse har meget betydning for mig.
Tusinde tak for et supergodt produkt med rigtig lækker kundeservice.