[REPLY]
En stor tak for en utrolig flot og veltilrettelagt rejse til Toscana. En super guide som var meget vidende og kompetent, og så skabte han fra starten en god stemning og glæde blandt alle 52 rejsedeltagere. Hotel Columbia med gode værelser og aldeles lækker mad - hver aften. Turene til Lucca, Firenze, Siena og Pisa var jo bare fantastiske, guiden brugte transporttiden i bussen til at fortælle om det, som vi skulle opleve når vi kom til destinationen. Rejsen sluttede med en Toscansk festaften med musik, sang, god mad, hygge og snak.
Vi har tidligere rejst med Gislev og vil også fremover gøre det. Gislev får vores allerbedste anbefalinger.
Vi har gennem mange år rejst med Gislev Rejser. Alle turene har været arrangeret fint. Hoteller, fly og busser har været fine, og guiderne har været meget hjælpsomme og har delt ud af deres store viden om rejsestederne. Vi og vores venner rejser meget gerne med selskabet fremover.
Venlig hilsaen
Arne Mulvad
Var i maj måned på en rundrejse til Sydengland, Cornwall og Bath.
Det var bestemt ikke nogen High Ace præstation fra Gislev Rejsers side. Bussen levede ikke op til det der stod beskrevet i kataloget, meget af guidens information havde karakter af "google-oversættelser", et af hotellerne var af dårlige standard end angivet i kataloget, guiden glemte to gæster i Bath, udgifterne til entreer var meget højere end angivet i kataloget. Mange af gæsterne var ældre mennesker med få eller ingen engelsk kundskaber - guiden glimrede ofte med sit fravær, når der var brug for oversættelse ved måltider, indkvartering etc.
Efterfølgende har Gislev- rejser været meget fodslæbende med at besvare mine henvendelser ensige påtage sig noget som helst ansvar for ovenstående.
Da Gislev Rejser her snart en måned efter min seneste henvendelse, ikke har set sig istand til at svare, er jeg nu istedet ved at forberede en henvendelse til Rejseankenævnet om sagen.
Som sagt: Alt i alt ikke et firma, som jeg ville bryde mig om at sende min gamle mor på rejse med.
Vi har rejst flere gange med gislev rejser. bl.a frankrig og norkap og har kun oplevet god behandling. vi vil helt sikkert rejse med gislev
Har været på første, sidste og eneste rejse med Gislev Rejser. Det er en dårlig behandling, når selskabet ikke leverer det der er lovet og betalt for.
Efter hjemkomst sendte jeg følgende mail til Gislev-rejser:
Vi er lige kommet hjem fra turen til Englands Hjerte.
På turen boede vi på The Holt Hotel. Det var bestemt ikke en god oplevelse. Ifølge rejsebeviset Nr.xxxxx skulle vi have 1 x dobbeltværelse. På The Holt Hotel fik vi et enkeltværelse med en seng 130 cm. bred med 1 lagen, 1 tæppe og 1 badehåndklæde. Det lykkedes dog at overbevise hotellet om at vi skulle have et badehåndklæde hver. Dermed var trængslerne ikke forbi. Lugten på værelset var næsten ubeskrivelig. Det kan vist bedst sammenlignes med en gammel fugtig kælder uden udluftning, hvilket jo betød at vinduerne skulle være åbne næsten hele døgnet. Hvis vi så lukkede vinduerne nogle timer om natten for at få en lidt tålelig temperatur, ja så virkede varmen ikke.
Rejsebeskrivelsen er lidt af et skønmaleri på flere punkter:
Der serveres English Breakfast på alle hoteller. Forkert. På The Fox & Goose serveres der et par stykker brød og et par stykker pålæg.
Dag 3, 5 og 7 køres til en by, man får en kort orientering af rejselederen, efterfulgt af beskeden ”Vi mødes ved bussen klokken xx”
Det er nok mere rigtigt at beskrive rejsen som en pensionistrejse der foregår i et adstadigt tempo.
Det var så lidt om vores oplevelser på vores første rejse med Gislev.
Svaret der kom virker også som om at gæsten er uinteresant når rejsen er betalt:
Tak for Deres henvendelse vedrørende rejsen til Englands Hjerte.
Det ærgrer os at De ikke har henvendt Dem til rejselederen vedrørende Deres anke på værelset, da han så kunne have været behjælpelig med at finde et andet.
Jævnfør rejseledernes rapport har han haft gæsterne med rundt i byerne på dag 3. 5 og 7, og også stillet sig til rådighed for forslag og mulighederne. Hvis dette ikke er korrekt, så hører jeg meget gerne fra Dem igen.
Det er sjældent at vi bliver beskyldt for at ikke at have program nok på rejserne. Vi modtager gerne forslag til yderligere program på denne rejse.
Vi skal beklage meget, hvis der ikke har været serveret English Breakfast på The Fox & Goose hotel, og vi vil derfor straks rette en henvendelse til hotellet vedrørende dette forhold.
På trods af de beskrevne problemstillinger er det vores håb, at de også har haft nogle gode oplevelser på rejsen – det er i hvert fald det, som de fleste gæster på turen har givet udtryk for.
Det er jo meget naturligt at man bakker sit personale op, men det ændrer ikke at der ikke er leveret det lovede. Hvis der havde været lidt velvilje og interesse fra rejselederen kunne værelsesproblemet for os og de andre der havde lige så dårligt værelse let være løst.
Vi har rejst med Gislev mange gange. Kundeservicen er fin og professionel og er der fejl i noget, rettes disse rigtig hurtig. Man kan nemt og bekvemt bestille rejsen via netsiden eller ringe til butikken hvis man syntes bedre om dette.