Execution time: 953ms

Myndigheder

Medier

Alternativ til Post Danmark

www.nordjyske.dk

GLS har nu pakkebutikker over hele landet

Indsendt af   (9. oktober 2009) (Rapportér til kundeservice)

GLS til tiden

Superbekvemt at få leveret til den nærmeste Blockbuster, der har åbent hele aftenen

Udvalgt anmeldelse om GLS

3. maj 2010

Pæn behandling af forsendelser og levering til tiden!

Havde gentlig regnet med, at min bestilling fra en forhandler ville blive sendt med Post Danmark som sædvanligt og derfor var det til min store forundring, at der ligepludselig stod en GLS-mand med min pakke og ringede på døren.
Har ellers læst at GLS somme tider ikke er så pålidelige med leveringen og har derfor ikke handlet med nogen som sender med GLS, men den holdning må jeg da sige, at de har gjort til skamme. Der var levering til tiden og pakken var behandlet meget pænt. Ikke så meget som en bule eller skramme! Dette kan man jo til tider godt komme ud for, når man får sendt noget med Post Danmark.

Så mit indtryk af GLS er derfor meget positivt og så var det jo godt også at få alternativet til Post Danmark prøvet af :-) Ingen tøven med at benytte GLS en anden gang.

Gnule fandt anmeldelsen nyttig

• Per
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

hurtig levering

hurtig levering

Hurtig leverance , gode SMS beskeder undervejs ... perfekt leverance

Købt harddisk hos getmore ... leveret via GLS ... hurtigt og effektivt ;-)

Ganske god service

Udbringeren tog fejl af leveringsadressen (firmaadresse) og ringede senere på eftermiddagen for at opklare sagen.
Hvis han havde ringet da han stod ud for firmaet, kunne jeg have haft min pakke en dag før.
- Ellers god service.

det går hurtigt og nemt

men karakter på 4 stjerner er fordi at Gls gør det hurtigt og problemfrit hver gang jeg har skulle modtage pakker af dem.

1. september 2010

super

Varene blev leveret som lovet. Jeg fik tilsendt sms om, at varen kunne afhentes. Genialt at varerne kan leveres til andre steder end posthuset. Havde sent fri fra arbejde og kunne lige luske forbi Blockbuster på vejen hjem og hente mine varer.

1. september 2010

Kom til tiden

Intet at bemærke

31. august 2010

Det er bare ikke gennemtænkt

De er sikkert flinke - men de kan ikke tænke selv..

Havde mange pakker til levering samme sted - fra samme leverandør fra samme bestilling - afsendt samtidig...

Det endte med 5 leveringer og 2 ting måtte jeg hente selv ... det er ganske enkelt dybt godnat!!!!!

Cristian fandt anmeldelsen nyttig

24 timer!

Jeg købte en blækpatron til min printer. Ikke nok med at getmore.dk havde den billigste pris, så brugte de også GLS, så det vil sige at jeg havde min pakke kun 24 timer efter jeg havde bestilt varen. Kan klart anbefales!

31. august 2010

Harddisken blev leveret på min arbejdsplads dagen efter bestillingen

Købt Hard Disk 1TB:
HD SATA2 1 TB SEAGATE BARRACUDA 7200.12 32MB 7200

Fantastisk service

Synes rigtig godt om konceptet med pakkeshoppen vil helt klart bruge det igen

Fin levering

Intet at udsætte. Pakken leveret som aftalt og i perfekt stand.

30. august 2010

Fungerer fint og hurtigt.

Super hurtig levering. Pakken var ikke bulet, eller viste andre tegn på dårlig behandling under transporten.

Super levering..

GLS leverer til tiden hver gang og der er aldrig fejl, mangler, eller noget som helt i vejen.. Lækker service siger jeg bare.. :)
Hilsen Mogens.

30. august 2010

Godt koncept med alternative afhentnings steder

Jeg blev positiv overrasket da jeg kunne hente en pakke i min nærmeste blockbuster

29. august 2010

Levering uden problemer på min arbejdsplads

Jeg fik en SATA disk leveret på min arbejdsplads, og den kom fint frem i hel stand og til tiden (dagen efter bestilling).

Leveret smertefrit

Ug med x og slange

nemt

Tak fordi i har lavet muligheden for at pakker kan hentes hos købmanden i stedet for posthuset som kun er åbent i min arbejdstid.

Fin hurtig pålidelig

Handlet forskellige ting fra online shops - alt gik fint

27. august 2010

Dårlig service, 5 dage levering tid fra Ishøj til Ishøj!

GLS svar på mailen 3 dage efter. GLS er lukker over weekend, så hvis man står i akut situation, skal man bestemt vælge en anden form for forsendelse. Personlig vil jeg aldrig igen bruge GLS, aldrig!

Ingen problemer

Pakken kom til tiden uden noget problemer undervejs. Dem behøver man ikke være bange for at bruge.

27. august 2010

"Pakken er klar til afhentning i Dronningmølle"

Jeg bor i Søborg og det tager i hvert fald 3 timer at komme til Dronningmølle med det offentlige. -Til sammenligning tager det en halv time at komme ind til centrum af København.

Da jeg kontaktede GLS sagde de, at Købmanden i Dronningmølle var det nærmeste sted at hente pakker. Dette har jeg svært ved at tro... -Vil det sige, at alle der ikke er hjemme i København skal tage til det nordligste af Nordsjælland for at hente deres pakker?

Det kører bare...

Nemt, og billigt .... det ka vi li

• Kim
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Hurtigt og nemt

Jeg købte en game mus, bestilte den ene dag og hentede den via GLS dagen efter....hurtigt og nemt uden problemer

• evk
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Første gang jeg brugte GLX

Levering af DVD brænder. Alt forløb som det på forhånd var beskrevet. Ingen Irritationsmomenter. Jeg vil nok anvende gls i fremtiden.

26. august 2010

Fungerer godt ved levering til pakkeshop

Jeg fik en SMS, der fortalte, klokkeslettet pakken kunne afhentes, og det passede fint med at tage den med hjem efter arbejde.

26. august 2010

bare så meget i orden – super hurtigt og lige til døren!

MilleArtDesign bestilte tirsdag morgen en canon pinter ip100
- og onsdag blev den leveret - sådan da!

GLS et godt alternativ

Kan varmt anbefale GLS, som et godt alternativ til fx PostDanmark. Jeg bruger dem specielt gerne, når jeg skal sende noget som vejer meget, men ikke fylder, da de udmåler deres pris efter størrelse og ikke vægt.

Har altid været godt tilfreds og vil fortsat bruge dem.

god oplevelse

dine pakker behandles korrekt, ligner ikke maste og ødelagte ting og skal noget byttes med det firma der er handlet med tager de dem med retur uden problemer - retur porto betaler du direkte med et girokort

Udmærket service

Har ikke oplevet nogen problemer - fin service.

Altid super levering med GLS

Fik leveret pakker fra Getmore af GLS, hvilket er sket en hel del gange efterhånden. Der har aldrig været noget at udsætte på leveringer via GLS.

Svindel!

Påstod pakken var udleveret mod kvittering igår, men der var med sikkerhed ingen henvendelse på addressen, og pakken blev ikke modtaget. Der var to forskellige trackingnumre på pakken, så det ligner tilsammen ren og skær SVINDEL!

Jørgen

Elendig oplevelse

Havde bestilt en pakke der skulle leveres med GLS. EFter mange dage, får jeg en sms kl 15. om, at varen er forsøgt leveret og at jeg skal ringe inden kl 16, elleres returneres varen.
Havde været hjemme hele dagen, og der havde ingen bil været. Jeg kigger alligevel straks i postkassen, men der ligger ingen seddel på at de har været der. Ringer og fortæller dem det og de vil levere pakken dagen efter (kundeservice lyder som om de ikke tror på mig).

Ringer dagen efter kl 17. og spørger til pakken. Får at vide at den er leveret og at Carl har skrevet under for mig. Problemet er, at jeg ingen Carl kender. Dvs. nu har en fremmed mand, der bestemt ikke bor i nærheden af mig mine varer. Jeg tjekker self. om den står uden for nogle af deres døre, men nej.
Brokker mig selvfølgelig, men de kunne intet gøre før dagen efter.
Ringer derefter hver dag i 3 dage og spørger til pakken og de siger de forsøger (hvilket de sikkert også gør, men det hjælper ikke rigtigt mig) og at chaufføren skal se om han kan huske hvor han leverede den.

Den 4 dag om aftenen, ser jeg ud af vinduet at der nu står en pakke i en kælderskakt lidt oppe af vejen. Går hen og kigger.. pakken har været åbnet og er våd, men det er mit navn der står på den (her er jeg gået forbi de andre dage også og der stod den der ikke). Har en aftale, så stiller den bare ind uden at åbne.
Jeg ringer og fortæller det til GLS og fortæller jeg ringer tilbage dagen efter for at fortælle om der mangler noget. Her får jeg fin service og de "udsætter" klagefristen til dagen efter, da den jo først er i mine hænder senere end beregnet.
Jeg har gennem hele forløbet snakket med den samme person i kunceservice som, på trods af jeg kunne høre jeg irreterede ham, forsøgte at hjælpe mig på bedste vis.. bare ikke særligt effektivt for mig.
Dagen efter ringer jeg og informerer om at jeg mangler 2 ting i pakken og at ydereligere 1 er ødelagt af fugt (havde bestilt 10 elektroniske tægevedhæng til hunde). Den person jeg havde snakket med, var ikke ledig og jeg lagde en besked. Jeg hørte intet og ringede tilbage dagen efter med samme besked.
Jeg har stadig ikke fået svar fra dem, på trods af, jeg menere at de skal erstatte det der mangler i pakken.

Havde så et par uger efter, bestilt noget ved et andet firma. Opdagede for sent, at de leverede med GLS. Stort set samme historie.. har ikke set noget til dem, men fandt pakken længere nede af vejen.. Denne gang gad jeg dog ikke bruge tid på at ringe til GLS.

Vælger ALDRIG mere at få noget leveret med dem.. Er rasende over at de bare leverer til en tilfældig og lader dem skrive under, når varerne er bestilt i mit navn og adresse.
At de så efterfølgende ikke tager ansvar for at erstatte de ting der mangler i pakkerne (eller i det mindste svare på mine henvendelser), pga. deres fejl, er utroligt uproffessionelt!

Usability og Cristian fandt anmeldelsen nyttig

24. august 2010

Man skal ikke være hjemme og bruger Blockbusters åbningstider, NICE!

Fleksibilitet er alfa omega for mig og da headsettet så samtidig kom 2 dage tidligere end forventet fra Getmore, tjae, så var der jo bare dømt succes.

Hele den her ordning med Blockbuster, SMS når afhentning ligger klar og alt muligt, det er 100% en anbefaling værd, det virker!

Fantastisk!

Købe min mobil hos en butik i København kl. 15 d. 19/8-2010 og pakken kunne hentes næste dag omkring kl. 14.

Imponerende taget i betragtning til afstanden fra København til Ikast. (lige knap 300 km.)

Super levering

Bestilte varen kl 17, havde den næste dag kl 16 og kunne på hjemmeside følge hvor langt den var kommet. Vil afgjort bruge GLS igen

Perfekt levering

Vareleveringen blev meddelt og varen kunne hentes uden problemer

De kom, De leverede og Kørte

Så gemt kan det siges det var dejligt hurtigt og nemt

5 stjerner fordi gls.dk er hurtig i bestilling og aflevering og god priser

jeg er glad for at handle hos gls . fordi det er nemt og hurtigt er at handle med og god priser

Hurtig og sikker levering

Ingen problemer

24. august 2010

Den nemmeste leveringsform - nydeligt!

Jeg prøvede for første gang leverance med GLS til Blockbuster ved mit seneste netkøb fra Getmore, og det spiller bare. Hvor nemt kan det være? Fik mail om afsendelse og mail og sms da pakken lå klar hos Blockbuster. Sådan! Så kan man spare en dag ift. Post DK, da man kan nå at hente sagerne inden lukketid - altså Blockbusters lukketid. Nice.

• LS
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Som lovet

GLS leverede min ordre fra Getmore.dk præcis som lovet

hurtig levering.

Hurtig levering, fin indpakning, syntes dog godt at de kan skrive modtagerens navn ud over virksomhedens på pakken.

Jeg foretrækker Post Danmark - til hver en tid

Tre gange har jeg fået leveret pakker med GLS - den seneste gang, hvor jeg har fået leveret pakken på mit arbejde, er det gået gnidningsfrist, men de to af gangene har forsendelserne været forsinket - én gang fordi pakken var kørt ud med en forkert bil, og en anden gang var pakken ganske enkelt blevet væk på GLS' hub i Taastrup. Ikke videre betryggende.
Post Danmark er dyrt men langt mere driftssikkert.

Usability og Cristian fandt anmeldelsen nyttig

Sådan!

Fik tracking nummer og pakken var klar til afhentning samme dag. Der er kun en ting at sige til det. Sådan!!!

...

GLS er super hurtige og har rigtige fornuftige priser på leveringer. Og det er fedt man selv kan vælge hvor pakken kan afhentes...

Udemærket service

Og vi skal have nogen til at bryde Post Danmarks håbløse monopol.

• Ronja
  • Vamdrup, DK
  • 52 point
  • 5 Anmeldelser

Hej...

ikke altid godt men OK

22. august 2010

Nemt og problemfrit

Jeg bestilte to harddiske på samme tid ved samme firma. Den ene blev sendt med post.dk og den anden med GLS. Gæt selv hvem der kom først. For fremtiden vil jeg få så meget som det nu er muligt sendt med GLS. Når varen ankommer til afhentningsstedet får man en SMS.

21. august 2010

Leveret til tiden

Bruger GLS når jeg køber på internet, så jeg kan få leveret til mit arbejde. De holder bare tiden!

21. august 2010

God

Fik leveret en pakke fra getmore hvor pakken havde grimme trykmærker og en våd fugtskjold, det havde dog ikke berørt indholdet, men gjorde det problematisk at returnere varen hvor emballagen skal være ok.
Det var nemt, hurtigt og med venlig betjening at returnere post via GLS indleveringssted OK-tanken i Humlebæk.

Kanon service

Vælger altid jer når man kan i netbutikker. I yder bare en kanon service, derud over er jeres chauffører også mega flinke.

Resultat

I skal helst ikke komme tidligere end kontortiden fra kl 0830. Her var det 0745, og på det tidspunkt er vi altså ikke klare til at modtage forsendelser! Det gik så alligevel - meeen...

20. august 2010

God service - fin repons...

Gls bliver brugt hverdag på mit arbejde. Fint firma med deres service i orden. De er gode til at følge op på efterspørgsler og er meget hjælpesomme. Syntes de er gode til private og erhvervskunder, og så leverer de fra dag til dag :)

Hurtigere leverering end tracking

Trackingen virker ikke helt efter hensigten. Pakke nåede destinationen i Ballerup umiddelbart efter at trackingen viste dens ankomst til GLS i Tåstrup.
Faster than lightning ;-)

• BB
  • 100 point
  • 204 Anmeldelser
20. august 2010

Pakker kommer ikke ud til tiden

Har en del erfaring med GLS og de er ikke de hurtigste til at levere pakker, der går typisk 2-3 dage og ikke som normalt med f.eks. post DK fra dag til dag.

19. august 2010

Perfekt og hurtig levering af GLS

Købte Western Digital(e) harddiske. Levering med GLS var perfekt, leveret til døren som aftalt.

19. august 2010

Hurtigere kan det ikke gøres---

Købte en vare hos Getmore.dk til levering med GLS. Blev afsendt fra Getmore.dk torsdag, ankom til min arbejdsplads fredag formiddag. Undervejs kunne jeg følge forsendelsen via et track&trace-nummer. Hurtigere og lettere kan det vist ikke gøres---

Problemfrit

Ganske enkelt og problemfrit - genialt med den længere åbningstid i den lokale butik.

Informativ og hurtig levering

Som leveringskilde valgte jeg GLS, der skulle aflevere det bestilte ved den lokale Blockbuster.
Samme morgen/formiddag, som pakken ville være fremme om eftermiddagen, modtog jeg en sms. Der var angivet afhentning fra kl. 16.00. Jeg forsøgte mig med held ca. kl. 15 efter arbejde.
Via Track & Trace havde jeg set, at pakken var på vej, men det var rart med en sms som bekræftelse på, at jeg ikke ville komme til at gå forgæves, hvis jeg holdt mig til det annoncerede tidspunkt.
Alt i alt en positiv oplevelse, der ikke vil afholde mig fra at benytte GLS en anden gang.

GLS hurtig og pålidelig

Nu kender GLS fra mit arbejde. Jeg kan kun sige at det fungere, der kunne postdanmark godt lære lidt.

19. august 2010

Jeg var meget tøvende overfor det faktum, at jeg for første gang selv fravalgte Post Danmark, men ville give dem en chance.
Jeg vidste, at jeg ikke ville være hjemme til at modtage pakken og valgte derfor at afhente den på et pakkested. Det gik hurtigt og upåklageligt.
Jeg kan dog ikke vide hvordan de leverer til døren - og derfor vil jeg ikke 'anbefale firmaet uden forbehold til andre', som de 5 stjerner betyder på Trustpilot.

Hurtig og hensigtsmæssig levering

Givet konceptet som GLS arbejder med, så er jeg godt tilfreds med de tjenester de stiller til rådighed, såsom tracking af pakker og oversigt over pakkeshops.

19. august 2010

GLS - forsøgt levering allerede dagen efter bestilling. Super.
5 stjerner hvis der havde ligget en seddel i postkassen med adresse til afhentning.
poul erik

19. august 2010

Juhuu for GLS - endelig nogen der kan gøre op med elendige Postdanmark.

Kun gode oplevelser, billigere og hurtig levering. Har oplevet min pakke blev væk i spanien pga det firma de har aftale med derover ikke leve op til forventningerne. jeg havde min penge forholdsvis hurtigt efter. ingen problemer med erstatning.

Fik aldrig min pakke

Pakke er bleve væk

• msn
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

GLS 5

hidania.net

Utroligt nemt at bruge

Jeg valgte at få leveret min pakke til afhentning hos Blockbuster. I forhold til Post Danmark, som altid forsøger at aflevere pakker til mig i normal arbejdstid, hvor jeg ikke er hjemme, og hvor jeg derefter skal vente på at få et lille brev og derefter kan hente pakken den efterfølgende dag inden kl. 18, er dette så meget nemmere! Jeg modtog en SMS om morgenen og hentede pakken på vej hjem fra arbejde.

• Jan
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Problemfri levering som sædvanlig

Købte et hukommelseskort hos Getmore og fik det leveret på firmaadressen af GLS.

super hurtig og præsis

super hurtig og præsis, det kan man bruge til noget!!

Hurtigt og let

Fik en mail dagen før og dagen efter kunne jeg hente min pakke..

17. august 2010

Excellent levering til tiden.

Varerne kom som forventet og uden transportskader.

Upåklagelig levering

Til tiden det rette sted

17. august 2010

GLS leverede pakke til min nærmeste pakkecentral hurtigt og helt OK.

17. august 2010

GLS kunne ikke finde adressen...

Da online track and trace viste at pakken var forsøgt leveret på det GLS kaldte 'Ukendt Adresse', måtte jeg ringe til dem, og snakke med et par forskellige før jeg fik lov at tale med pakke-chaufføreren, der så leverede senere pakken samme dag.

Rigtig godt

Suveren og meget hurtig levering og opfølgning af ordre og god indparkning men et lille minus er prisen på fragt

Perfeeeekt

Sådan! Endelig modspil ti Post Danmark. Og så er GLS endda bedre. Levering super tæt på, hurtigt og man kan hente fra tidlig morgen til sen aften. Perfekt!

16. august 2010

Hurtig og præcist, perfekt information

Edbudstyr fra GetMore

Pakkeshops er guld værd

Tæt på - når det passer - sådan skal det være.

Levering til tiden

Varer købt via internet blev leveret gennem GLS. Varen belv leveret uden forsinkelse og med umiddelbar mulighed for at anvende alternativt afleveringssted.

16. august 2010

De leverer ikke pakken til døren....

På trods af at jeg må forvente at pris og kvalitet hænger sammen, bør jeg kunne forvente at de ringer på døren for at levere pakken!
Nu har jeg desværre været nødt til at få leveret varer med GLS flere gange. Hver gang har chaufføren smidt en seddel i postkassen og skrevet at pakken er forsøgt afleveret! Dette er en direkte løgn! Jeg har samtlige gange været hjemme! Jeg har så ringet til deres kundeservice og beklaget at dette tydeligvis oftere er reglen end undtagelsen, men eneste bemærkning er et "Nå. Jeg har jo ikke været ude med pakken, så jeg ved ikke hvad der er sket!".
Firmaet er tydeligvis gennemsyret af dårlig service fra chauffører og til kundeservice.

SKODFIRMA! Jeg vil aldrig anbefale GLS til nogen!

Perfekt

Info og forløb helt OK