Execution time: 1139ms

PERFEKT

3 / 10
112 kunder har anmeldt GLS
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 112 brugeranmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 3 / 10 = DÅRLIGT. Med 112 anmeldelser er den statistiske signifikans høj.

GLS - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 1 steder på nettet

Medier

Alternativ til Post Danmark

www.nordjyske.dk

GLS har nu pakkebutikker over hele landet

Indsendt af   (9. oktober 2009) (Rapportér misbrug)
Frank Hansen

10. marts 2010

Fleksibel og høj service

Jeg synes faktisk, at det er skæmmende at læse mange at indslagene på denne side. Meget høje forventninger til superlavpris skal "naturligvis" følges af høj service og super præcis levering. Måske skal danskene til at vende sig til at ikke det hele kommer automatisk ind af døren, blot forbi man giver hele 40 kr. i fragt !! Har brugt GLS et utal af gange, både erhvervsmæssigt og privat og er meget tilfreds...og nu er jeg faktisk også af de få som "gider" at skrive når man er tilfreds !

Udvalgt anmeldelse om GLS

Thomas N.

10. marts 2010

Pakke blev ikke bragt ud som lovet

Jeg modtog en anmeldelse på 2 pakker. Der stod på anmeldelsen at jeg skulle kontakte GLS inden 17.00 for at få mine pakker næste dag, der var oplyst en mail og et telefonnummer. Jeg mailede mine 2 pakke numre inden 17.00 og bad om levering næste dag.
Næste dag gik jeg ind og kiggede på track and trace og kunne se at de ikke var sendt afsted til levering. Kl 8.00 da deres kundecenter åbnede ringede jeg og bad om at få mine pakker. Damen sagde at hun ikke kunne gøre noget, og at mine pakke kunne blive leveret dagen efter. Jeg prøvede at spørge hvorfor jeg ikke kunne få mine pakker når jeg nu havde gjort som der stod man skulle gøre og det kunne hun ikke svare på.
Jeg overvejer nu at lade forsendelsen gå retur og finde et andet firma at handle med der IKKE bruger GLS.
Det har været det samme hver eneste gang GLS har skullet levere pakker til mig.
Jeg forstår ikke helt hvorfor de ikke blot afleverer mine pakker til den GLS butik der er i den by hvor jeg bor, og lader mig hente dem der.

Mia

9. marts 2010

Får aldrig sin pakke

GLS mener åbenbart at min adresse er ukendt, til trods for at deres GLS bil holder her dagligt. Min pakke kom aldrig, og blev ikke kontaktet - Pakken blev derimod sendt retur! Dårlig service - Håber aldrig jeg skal bruge det firma igen.

Mette L

5. marts 2010

Dårlig service og smadret pakke

GLS havde forsøgt at aflevere min pakke hvor jeg ikke var hjemme. De sendte derfor et brev, om at jeg kunne aftale en dag, hvor jeg skulle være hjemme mellem 8-16, eller afhente pakken selv. Da jeg ikke umiddelbart havde mulighed for at komme til GLS afhentningsstedet - betød det, at jeg blev nød til at holde en fridag fra arbejde. Jeg aftalte at de skulle komme torsdag, men GLS valgte at forsøge at aflevere pakken onsdag - hvor jeg jo selvfølgelig ikke var hjemme. Jeg ringede derfor til GLs for at gøre dem opmærksomme på deres fejl - men de afviste mig på en meget ubehøvlet måde - og påstod at det var min fejl. Min eneste mulighed var derfor at tage offentlig transport og gå 2,2 KM for at komme til afhentningsstedet. Da jeg endelig kom til GLS var pakken helt smadret - og delvis åben (heldigvis var alle mine varer stadig i pakken). På mit spørgsmål om de havde spillet fodbold med min pakke, svarede medarbejderen at han ikke havde været med - istedet for at beklage... Utrolig dårlig service!

Jens Rasmussen

1. marts 2010

Absolut skandaløst

Kan IKKe anbefale GLS det er et skandaløst firma der kaster med kundernes pakker og har absolut ingen service nårt de smadrer dem.

Casper

26. februar 2010

Perfekt

Hurtig levering, pakken ankom som planlagt, og så pakken var 100 % intakt.
Har ikke rigtig noget at beklage mig over.

Michael

Århus

23. februar 2010

Leverer som det passer dem

Har ved flere lejligheder fået pakker via GLS, og jeg ender normalt med selv at måtte køre til deres lokale post station som ligger 10 km væk :-(
Selv når de indrømmer fejl, er der ingen lyst til at forsøge at rette op på fejlen, eller bare gøre en mindre indsats for at rette op på fejlen.

Niels

22. februar 2010

Løgn fra GLS

GLS har flere gange returneret pakker, som jeg skulle have modtaget, til afsenderen. Deres chauffører hævder at have ringet på min dør på tidspunkter, hvor jeg med sikkerhed kan sige, at jeg har været hjemme. Når man ringer og spørger til hvad der sker, får man at vide at man lyver, og at chaufføren HAR ringet på.

Elendig service! Det er kun et spørgsmål om tid, før sådan et firma går ned!

Vagn Rydeng

19. februar 2010

Hævdede 2x at være kommet, mens jeg var hjemme!

Jeg havde bestilt en vare hos Batterilageret, der skulle leveres med GLS, fik et brev efter et par dage om at der ikke havde været nogen hjemme, aftalte ny levering, hjemme HELE dagen, der kom ingen.

På GLS hjemmeside kunne jeg se, at de hævdede at være kommet første gang på et tidspunkt, hvor min viv og jeg var hjemme, hvilket vi som nævnt også var anden gang.

Så opgav jeg GLS, mailede til Batterilageret, som straks kontaktede GLS og derefter ringede til mig og tredje gang KOM GLS faktisk og afleverede pakken.

Totalt utilfredsstillende fra GLS, levering tog 10 dage, og jeg måtte spilde en masse tid og besvær på et firma, der ovenikøbet har den frækhed at hævde, der ikke havde været nogen hjemme de først to gange!

ALDRIG mere GLS for mit vedkommende

Molle

Frederiksberg

18. februar 2010

professionel pakkedistributør

når muligheden er der får jeg det sendt med GLS og har fået pakkerne i god behold, hurtig levering med track & trace. Nemt at hente pakker i blockbuster, uden at skulle tænke på åbningstider

Christoffer S.

København

15. februar 2010

God behandling af kasser

GLS er et godt alternativ når det kommer til pakkeforsendelser, dog er jeg ikke helt tilfreds med deres distribution af pakkerne. Ved forsendelser til udenfor EU er GLS ikke helt gode. Der skal sendes en seperat faktura, til en angiven emailadresse, inden næste dag kl. 9:00, ellers sendes den retur til afsender. Det burde være muligt for GLS blot at se på fakturaen i kassen og derefter udregne told + moms.

GLS får 3 stjerner for den lidt bedre håndtering de har ifht. Postdanmark. Postdanmarks papkasser ligner altid fodbolde når de kommer frem, hvorimod GLS's leveringer fremstår pænere.

Lis Jensen

11. februar 2010

Genialt med Pakkeshop

Jeg synes det er genialt at jeg blot kan hente mine forsendelser nede i Brugsen sammen med de varer jeg ellers skal købe ind til husholdningen.

Anders Kikkenborg

10. februar 2010

Uacceptablet

GLS skulle aflevere en pakke til mig fra England, den kom dog aldrig frem.
Det ser ud til at ombudsmanden blev grådig og besluttede sig for at forfalske min underskrift, så han selv kunne løbe med pakken.

Da jeg tog kontakt med deres kundeservice, for at melde pakken forsvundet, fik jeg afvide at der intet kunne gøres. Ingen erstaning, ingen mulighed for kompensation, intet. Jeg er taberen og de er ligeglade.

En lukrativ forretning GLS kører. Først kræver de penge for at sende dine ting, så beholder de pakken for egen grådige intentioner, derefter blir du høfligt bedt om at rende dem i røven.

Martin Tästensen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Martinta

Padborg

10. februar 2010

genial pakke shop

købte en ny pc for ikke så lang tid siden, der havde forhandleren mulighed for at sende den via GLS pakkeshop, og den løsning må siges at være intet mindre end fantastisk..

pakken blev leveret tidlig om morgenen, og jeg kunne stille og rolig køre ned til den lokale bog&ide butik for at hente den efter fyraften :) dog kan de kun få 4 stjerner da deres forvirrende T&T system trækker lidt ned

Kåre Gorm Hansen

8. februar 2010

Langsom levering med tvivlsom kundevejledning

Lørdag 16/1 Bestilte 40" Sony ved SHG Data

Mandag 18/1 mail fra SHG: Pakken afhentet af GLS

Onsdag 20/1 GLS ringer om aflevering torsdag men da vi ikke kan være hjemme aftales fredag efter 13.

fredag 22/1 kl 11 ringer GLS og siger at de står hjemme hos os og kan ikke aflevere pakken da vi ikke er hjemme (flot!)
De stiller så alligevel pakken i udhuset og får så ingen modtagerkvittering.

Hvorfor bruger GLS overhovedet tid på at aftale tid med folk - hvis de ikke selv overholder aftalerne???
Og al den snak om at pakker ikke kan afleveres uden modtagerkvittering er så heller ikke 100% gældende.

Jeg er da glad for at de aligevel satte pakken i udhuset - så jeg kunne nyde det nye TV i weekenden - men mit indtryk af firmaet er meget skidt

Mette B.

4. februar 2010

Altid til tiden og stiller pakkerne som aftalt

Jeg driver virksomhed hjemmefra og modtager ofte pakker via GLS. Det er altid den sammen chauffør som kommer med pakkerne og altid dagen efter mine leverandører har afsendt dem.

Vi har lavet en aftale om et afleveringssted i tilfælde af, at jeg ikke er hjemme og de står altid på aftalte sted (i modsætning til Post DK, som bare smider dem åbenlyst i carporten). Nogle gange forsøger chaufføren dog at aflevere på aftalte sted selv om jeg er hjemme....

Han er hurtig inde og hurtigt ude igen. Altid til tiden og pakkerne er i pæn stand. Alt i alt ganske godt tilfreds med GLS.

Carsten Cederholm

Slangerup

Kan ikke holde aftaler

I stedet for at aflevere pakken på adressen, lægger GLS et kort om at de har været her, selvom min kone var hjemme hele fagen. Da vi ville hente pakken oplyser de en forkert adresse, så vi ikke kan nå det og har nu spildt to dage uden at få det vi har bestilt. Nu er der ikke længere nogen grund til at hente pakken, da det er for sent (reklamefoldere til et kursus jeg holder i morgen). GLS har kostet os tid og mange penge. Jeg har aldrig oplevet noget lindende!!!

Michael O'Halloran

Hurtig og sikker levering

Jeg bestilte en Printer fra Wupti.com igår kl 13.30. Jeg fik den idag kl.13.00.
Det må siges at være SUPER SERVICE. Chaufføren var også meget venlig. Godt gået GLS.

Jakob

2. februar 2010

Leveringsmetode og fejlleverancer

Har en del leverandører som sender deres varer med GLS. Ofte modtager vi pakkerne forkert, det vil sige til andre kunder end os, og ofte modtager vi kasserne ødelagte.

Sidste gang vi skulle have en leverance, drejede det sig om 10 kasser.

Pludselig kom en kunde ind i butikken med en kasse under armen, som han sagde han havde fundet, liggende på jorden, på en parkeringsplads foran et supermarked.
Det skal siges at dette supermarked ligger ca. 1,5km væk fra os. Den fandt han liggende på parkeringspladsen og ingen GLS biler i nærheden.

Heldigvis var han så venlig at læse hvor kassen skulle hen, og kom op med den til os i forretningen.

Jeg ringede så til vores leverandør og fortalte ham om sagen, hvorefter de ringede til GLS for at udbede sig om en forklaring.

Da GLS så kom til os med de sidste 9 pakker, fortalte chaufføreren at hans kollega havde sagt, at han havde fundet pakken på parkeringspladsen og havde afleveret den til os.

Meget mærkelig opførsel.

Lene

1. februar 2010

Flabede...

Desværre er mine oplevelser med gls heller ikke de bedste, flabet og ligegyldig kundeservice når man ringer til dem med spørgsmål. Track and trace der aldrig virker. Har tilmed også modtaget 2 ødelagte pakker.....

Kamilla Ekstrøm

29. januar 2010

GLS STJÆLER OG FedEx vil ikke gøre noget ved det

Jeg er simpelthen så meget oppe i det røde felt... det jo komplet vandvid det her... Hvis man Googler GLS og pakke stjålet eller gået tabt eller andet.. så kommer der SÅ mange hits.

Kort, min kæreste og jeg køber på PixMania.com et fladskærms TV den 19.1.2010. Jeg kunne se ud af bestillingen at jeg det var FedEx der ville handle vores pakke og at det vil blive leveret 2 hverdage senere. det var ligesom det vil betalte for.

Vi får en mail om at pakken er på vej og at den vil blive leveret man d.25.1. Og vi sørger derved for at en af os er hjemme hele dagen. Tirsdag har vi stadig ikke set noget til vores TV. det viser sig at når vi bruger FedEx link til track trace så er status at TV ER LEVERET!!! Dette undre vi os over. Efter vi snakkede med FedEx viser det sig at de har udliciteret det til .... ingen andre end GLS.....!!! GLS for helved.
Når vi så ringer til GLS bliver det oplyst at vognmanden har leveret det.. så siger han en time senere at det er FORSØGT leveret og derved kørt tilbage til lagret.. og lagret siger så at der ikke afleveret noget..SÅ det ser nu såen ud at ingen ved hvor det TV er. Efter en dag siger lagret hos GLS sørme pludselig, til FedEx, at de har det stående herude, så de skal bare bruge vores kontakt oplysninger så levere de det. dette var så i onsdags. Og i dag fredag er beskeden. at de ikke ved hvor det er.. Tilmed har vi nu dels fået et svar fra GLS om at det var i Blockbuster!!!! det blev dog trukket tilbage, og derefter sagt at det var leveret med fuldmagt!! De må være de STØRTE LYSTLØGNERER GLS.... og FedEx stort int. anerkendt.. hvad faen laver de.... de piller næse.. og vasker hurtigt sine ænder og siger de ikke kan gøre noget..
Pixmania... de tager det stille og roligt.. og sidder støt på vores penge indtil de hører fra FedEx der venter på at hører fra GLS...

Det simpelthen FOR langt ude. OG OG vi har ingen gang valgt det her lorte GLS ej heller Fedex. der står på Pixmanias hjemmeside at Postdanmark levere , og eller UPS

Jeg synes vi burde få det her lort ud i offentligheden.. Shit der er nogle lagremedarb. på GLS og/eller vognmænd derfra der har nogle fede apparater derhjemme... TYV!

kenny

29. januar 2010

kan man give negative stjerner

GLS, jeg har købt et fjernsyn 42^

chaufføren har angivet at det er leveret, men derefter at der ikke var nogen hjemme. Det har medført at vi har kontaktet GLS hver dag i 5 dage. her er deres svar:

dag 1: fjernsynet var kørt tilbage på lageret
dag 2: Fjernsynet er blevet stjålet fra en af vores biler, du skal anmelde det hos afsenderen, da det er dem vi er erstatningspligtige over for.... selvom at det er mig der har betalt det.
dag 3: Fjernsynet dykker op igen på lageret, men de kan ikke få kontakt til mig?!
dag 4: fjernsynet er menes nu at være leveret, og at scaningen chaufføren har lavet efterfølgene var en fejl, og der er enda kviteret for pakken med en fuldmagt, som betyder at en anden har kviteret for den??? de ved dog ikke hvor den er afleveret eller til hvem???
dag 5: GLS vil ikke hjælpe os med at finde pakken, og ve skal kontakte Pixmenia.com for at få den erstattet.

GLS giver en totalt uacceptable oplevelse og virksomheden har behandlet os helt urimeligt groft.

Tag: GLS priser pakker levering

Alex Andersen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Per Andersen

22. januar 2010

Hold jer fra GLS

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte... GLS er ude af stand til at tilbyde en ordentlig kundeservice endsige holde en aftale...
Jeg skal modtage en pakke fra GLS, jeg ringer tidligt om morgenen og spørger om det er muligt at få en opringning af chaufføren når han er ved min dør, det får jeg at vide sagtens kan lade sig gøre og jeg oplyser kundeservice om mit nr. Jeg venter hele dagen indtil kl. ca. 14.00 hvor jeg kontakter GLS igen. Her får jeg at vide at pakken er på vej og at jeg nok skal blive ringet op. Kl. 15.30 hører jeg stadig ikke noget så jeg kontakter GLS igen. Nu ringer de til chaufføren som åbentbart har været hos mig kl. 10, han vidste godt han skulle ringe men han havde ikke mit nr. Det havde jeg ellers oplyst. Så han var bare kørt videre. Hvorfor fanden ringer han ikke ind til centralen og får mit nr. så han kan ringe. Nu er min pakke starndet hos GLS og de kan intet gøre, jeg kan ikke engang hente den. Det var kamera udstyr jeg skulle bruge på min ferie som jeg tager på i overmorgen... Det er desuden ikke første gang jeg oplever noget lignende med GLS. HOLD JER FRA GLS de er en flok amatører...

TMEH og kenny fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
middelfart39

middelfart

19. januar 2010

Ingen Hjemme ??????

Sendte en pakke den 13/01 idag den 19/01 er den ikke fremme endnu.
UNDSKYLDNING! ingen hjemme. Hallo pakken skal leveres på en efterskole med ca. 100 elever og personale. Med bare lidt rotation i kasketten ville det da være mulig at finde bare en hjemme. Desværre var opgaven for stor en mundfuld for GLS. Jeg håbede på et seriøst alternativ til POST DK.
det var første og sidste gang jeg brugte dem

Ang. kundeservice eller mangle på samme. på en skala fra 1 til 10 så får de Minus 10.

K. Pedersen

14. januar 2010

GLS ANMELDELSE

Bestilte den før Jul og fik varen D.4 januar efter 3 forsøg.
Jeg var hjemme alle dagene fra kl.8 alle 3 gange, men alligevel formår de ikke at finde frem til min hoveddør. Det er ihvertfald det jeg får at vide når jeg ringer til GLS. Hvordan kan det være at de kan finde min postkasse, men ikke min hoveddør når der er mindre end 15 skridt imellem? Jeg kan jo også bare have været uheldig.

2. gang får jeg en "dørringer" som jeg får afvide man gør hvis man bor i en opgang. Jeg bor ikke i en opgang, og de klarede da fint første gang at smide et brev i min postkasse.

Selvom alt dette slet ikke er nødvendigt da jeg har været hjemme hele dagen!

Bjarne

12. januar 2010

Leveret i fjerde forsøg

GLS hentede pakken hos sælger 4 januar og har først leveret idag d. 12. januar.
Rykkede gentagne gange sidst på eftermiddagen og fik meddelt at budet var der indenfor en halv time - For senere at se på track & trace at den var gået retur til deres terminal.
Jeg har været tilstede alle dage (firma adr.) og vi har modtaget forsendelser via Post Danmark alle dagene.
GLS starter ud med at budet har været der - Når man så kan sandsynligøre at det ikke er korrekt, lover man levering dagen efter, men ligemeget hjælper det.
Leverings stedet er Nordsjælland og her har vintervejret ikke været så dårligt.
Hvorfor er GLS så dårlige?
Mit gæt er, at budene er selvstændige vognmænd der der får et fast beløb per pakke (leveret/afhentet).
Mange privat modtagere arbejder i dagstimerne så sandsynligheden for at levere første gang, er ikke så stor, så han tager pakken med tilbage til terminalen og skanner at han har forsøgt at levere (dørringer)
Kunden får et brev hvor de kan aftale en ny dag, nu er vognmanden nogenlunde sikker på at der er nogen hjemme og han er sikret sin betaling.
Dernæst er det lidt bedre økonomisk at levere/afhente hos et firma med f.eks. 10 - 15 pakker - Det tager mindre tid og han tjener mere end at skulle parkere og løbe op til fjerde sal med en enkel pakke.

Deres "kundeservice" er at kunden som udgangs punkt er utroværdig.

De tager ikke en reklamation seriøst og trækker sagen i langdrag så man tilsidst ikke kan/vil bruge mere tid på det.

Er ovenstående enestående - Nej desværre - jeg har 10 - 12 "sager" med GLS indenfor det sidste år.

Så mange andre Trustpilot anmeldere er vel heller ikke helt galt på den.

Men glæd jer efter Posten i Sverige og Post Danmark er gået sammen er de blevet tvunget (EU) til at afgive en del af deres erhvers kunder til GLS så det bliver kun værrere.

Ulrich Nielsen

12. januar 2010

Effektivt, hurtigt og et meget billigere alternativ til post danmark

Jeg har købt en Nintendo Wii over nettet og GLS leverede den på 1 dag. Fragten fik jeg 40 kr billigere end med post danmark. Jeg skulle en tur om min lokale blockbuster for at hente den, pakken var i fin stand og sikkerheden i top. Jeg syntes det er fedt at der er et godt billigt alternativ til post danmark og vil klart anbefale andre at benytte sig af GLS.

Arne Jensen

Slagelse

9. januar 2010

Langsom levering og repræsentanter der ikke ved hvad de foretager sig

Jeg bestilte for nylig en stor pakke, som til min store forbavselse blev leveret med GLS. Nå da, tænker jeg. Det må jeg jo så tage med...

Den bliver aftente hos afsender lige før weekenden. Mandag ringer jeg så først på eftermiddagen, for at høre hvor pakken bliver af - og om den overhovedet kommer pågældende dag.
Damen i røret fortæller mig, at hun kan se den desværre ikke er blevet læsset på bilen i dag, så den vil komme efterfølgende dag - om tirsdagen.

Samme sker om tirsdagen, jeg ringer midt på eftermiddagen, og spørg igen.
Der får jeg så meldingen at så han kan se at pakken er ude og køre, men at de desværre grundet lidt snevejr, har problemer med leverancer, og prioritere firmaer før privatpersoner. Og lover, at hvis ikke jeg når at få pakken pågældende dag, vil den senest dukke op onsdag.

Post Danmark har dog ikke haft problemer med leverancer trods snevejret.

Onsdag, så nåede vi så langt. Så ringer jeg igen kl. ca. 15.30, og spørg - og får så her af vide fra damen i røret - at leverancen er bestilt med aftenlevering, og vil komme ud følgende mandag mellem 17 - 22.

Det må da vist siges at være hvad man kan kalde for "styr på tingene".. Eller måske ikke..

Alt i alt tog det 10 dage for en leverance fra Jylland til Sjælland..

Jeg vil nøje overveje fremover, ved bestilling af forsendelser på over 20 kg, om jeg skal finde andre forhandlere. I hvert fald vil jeg så vidt muligt vælge GLS fra.

Jens Hansen

7. januar 2010

Man kan ikke stole på deres track and trace funktion

Selvom GLS har informeret mig om at pakken er klar til afhentning i en af deres pakkeshops, så er pakken der ikke alligevel. Der er simpelthen for åndssvagt at det eneste produkt firmaet har, ikke bliver leveret. Det er absolut sidste gang jeg sparer 25 kr mod at få PostDanmark til at levere. Ågerpriser eller ej, så kommer pakkerne trods alt frem!

Thomas Gosvig

7. januar 2010

Ingen levering grundet lidt sjap!

Bestilte en pakke, der skulle leveres med noget express-halløj. Pakken har (jf. tracking) været ude til levering tre gange, men jeg har ikke set skyggen af den, og ingen seddel eller noget er lagt. Kan simpelthen ikke forstå det, og ringer så til GLS. Det viser sig at den ikke er blevet leveret pga. vejret. Fair nok hvis det var sådan at der lå flere meter sne på vejen, men både den vej jeg bor på, og vejene omkring mig, er over den sidste uge blevet ryddet af sneplove flere gange! Post Danmark har ingen problemer med at komme frem, hverken på scooter, cykel eller i bil. Skraldemændende kommer uden problemer osv. GLS har brugt lidt sjap på vejen, som en undskyldning for at springe over hvor gærdet er virkelig lavt!

Det er simpelthen for dårligt. Vejret bliver ikke ændret den næste uges tid, så nu bliver jeg nødt til selv at skulle ud på en halvlang køretur for at hente pakken. Jeg er forarget, og vil aldrig bruge GLS igen, hvis jeg har muligheden for at fravælge dem.

Hans Nøhr

Langsom levering

En gang har GLS påstået at modtageren ikke var hjemme. Så gik pakken retur. To gange har GLS påstået at afsenderen ikke var hjemme. Alle 3 gange var der notorisk nogen hjemme på de angivne tidspunkter. Hvis jeg vil have pakken, må jeg ud at køre 40 km, og GLS antyder, at det er min egen skyld. Med omkostninger i form af tid og kørsel har det taget en måned, at få udleveret den pakke. Heldigvis plejer jeg at få pakker med Postdanmark, som i næsten halvdelen af tilfældene afleverer på min adresse, og ellers må jeg bruge 5 minutter på at gå til posthuset dagen efter.

Peter

6. januar 2010

Fin service med Pakke-Shop

Jeg har bestilt en vare fra it-netsupply i Padborg mandag aften. Tirsdag aften er den afleveret til GLS og onsdag morgen modtager jeg en SMS at pakken vil kunne afhentes i Pakke-Shop efter kl 16. Det var muligt at følge pakken via T&T. Afhentning af pakken var i orden med kontrol af pakkenummer og ID. Til en billigere pris end Post Danmark, vil jeg gerne benytte GLS fremover.

L. Thomsen

29. december 2009

3 strikes and you're out

Jeg har 3 gange fået leveret med GLS og 3 gange har jeg måtte lade sælger få at vide at handlen desværre nok måtte gå tilbage fordi GLS ikke var i stand til at levere på de lovede vilkår (betalt ekstra for speciallevering på bestemte tidsrum) og hver gang har sælger måtte indover og tale med store bogstaver til GLS før leveringen har kunnet gennemføres som aftalt og betalt!

Jeg er SÅ træt af GLS at jeg overvejer ikke at købe hos firmaer der benytter dem.

Klaus

22. december 2009

Kanon Levering

Fik leveret via GLS fra et firma. Valgte levering til pakkeshop.
Der er track og trace nummer på og fra da GLS fik pakken først på aftenen, kunne jeg afhente i den valgte pakkeshop om eftermiddagen dagen efter.
Hurtigt og smertefrit

Jannich Rindom Petersen

Sendt pakken over 7 gange men modtagerne får aldrig pakken

Jeg har forgæves sine August måned prøvet at fremsende en pakke til kunde, de første 3 gange kom pakken reur, hvorpå der stod modtagelsen var nægtet, vi kontaktede vores kunde, som på ingen måde havde nægtet modtagelsen og var dybt chokeret over at GLS havde skrevet det på pakken som ankom retur til os. VI kontakter GLS`i Taastrup og aftaler med GLS at den omtalte pakke kan sendes til dem, hvorved at kunden kan afhente pakken hos GLS i Taastrup. GLS sender pakken retur til os, uden at meddele kunden den var på deres lager, faktisk har de sendt den pakken retur til os 2 gange fra deres lager, uden at meddele kunden det. Men i stedet sagt at kunne ikke har afhentet pakken?! Aftalen var de ville kontakte kunden, når i de havde pakken i hus, hvilket de til synladende ikke har gjort !!!! Vi prøver forgæves og sende pakken afstend til kunden igen til hans adresse men igen for vi pakken reutr selvom vi skriver de kan sætte pakken ved døren eller naboen (3 gange til ca.) Det vil sige siden augsut og frem til december har vi sendt pakken mere ind 7 gange. Samlet pris på ca. 392kr. og kunden har stadigævk ikke D.d. fået pakken!
4måneder?!?!? jeg er frusteret.
Jeg er i dialog med deres Serivce chef d.d. og meddeler hende at nu orker jeg ikke at bruge flere timer/minutter på denne her sag, og beder dem afhente pakken i dag, og levere den til vores kunde omgående d.d. Hvilket hun ikke kan gøre noget ved, i stedet tilbyder at hun kan kreditere mig for det beløb det nu engang har kostet og sende pakken af flere omgange?! Pointen er ikke beløbet, men sagens lange og useriøse forløb! Yderst mærkelig og useriøs måde at håndtere sådanne sager på.

David Olsen og Jens Hansen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
dawin

ingen levering af pakke

de laver det sædvanlige "ingen hjemme"-trick, man skal vente 3 dage på at få et brev om at manskal ringe til dem og når man så ringer er der på INGEN måde en mulighed for at forhandle med dem. De virker til at de ingen interesse har i at få løst problemet og få pakken ud. Jeg ringede så tidligt jeg kunne da jeg havde fri den dag og bad om at få den ud samme dag da jeg havde fri, kunne jeg ikke. Endte med at de fik lov til at aflevere den på mit arbejde næste dag. Her havde de klistret leveringsadresse og navn over med firmanavn, ikke skrevet nogen ATT på pakken. Derfor blev pakken åbnet på arbejdet så de kunne se hvad det var, der stod jo ingen modtager, var umuligt at få med hjem. Måtte pakke den om inden jeg kunne få den med hjem.

Virkelig dårlig service fra nogen der eftersigende skulle leve af netop at levere denne service.

Oskar

Danmarks værste fragt firma

Dårlig forståelse samt dårlig service

Kevin Lousen

Tinglev

18. december 2009

Levering til tiden

De gange, jeg har brugt GLS til levering, har jeg modtaget til tiden. Så jeg har ingen klager.

Anette Johansen

16. december 2009

Over 200,- og sen levering!

Jeg har betalt over 200,- for en hastelevering og fik en mail med forventet levering torsdag d. 11. dec.
Fredag d. 12. dec gik jeg ind på tracking og kunne se pakken var ankommet Taastrup om morgenen fredag og sendt ud til kunden. Det var glædeligt, for så får jeg den INDEN weekenden! Så jeg venter spændt der hjemme...men ingen pakke kommer! Om aftenen tjekker jeg igen tracking og der står forsøgt afleveret til mig kl. 10.30. Jeg VAR hjemme! Men ingen har ringet til min mobil og jeg har ikke hørt dørklokken. Dette var noget jeg skulle bruge i weekenden! Lørdag modtager jeg et brev, hvor de skriver jeg kan hente pakken i Taastrup eller ringe og aftale ny tid. Jeg ringer mandag og efter 10 minutters venten får jeg vide de vil forsøge igen onsdag (jeg fik tilbud tirsdag, men jeg er i udlandet tirsdag). Jeg fik dog hurtig svar på mail, men det hjælper ikke meget når jeg er uden min pakke. Hvis jeg ikke modtager pakken i dag, onsdag som lovet, vil jeg bringe sagen videre til forbrugerrådet via min advokat, idet dette er helt uacceptabel forretningsgang. Jeg har meget god erfaring med andre fragtfirmaer både som privat- og erhvervskunde, så mit møde med GLS ligger langt, langt fra konkurrenternes niveau. Her må noget gøres. Hvis det havde været en forsendelse, der ikke hastet kunne jeg godt accepteret lang leveringstid eller en times tur til Taastrup, men når jeg betaler ekstra for en hurtig levering, er det netop fordi jeg ønsker en hurtig levering.
Det kan heller ikke være sjovt at arbejde et sted, hvor man får så meget kritik. Jeg håber ledelsen får løst knuden i dette tunge system.
Held og lykke.

Krainert og David Olsen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Emilie Hansen

15. december 2009

GLS er det værste fragtfirma i hele Danmark!

Jeg har haft 2 virkelig dårlige oplevelser med GLS: begge indebar at de på ingen måde notificerede mig om at de havde prøvet at aflevere en pakke og begge gange har de været arogante på deres "kundeservice". Den første gang endte det med at virksomheden jeg bestilte fra sendte pakken igen med Post Danmark (succes!) men her anden gang er det endt med at jeg skal valfarte hele vejen ud til deres lager i Taastrup (hvis adresse forresten nærmest ikke er til at finde på deres hjemmesiden) og hente pakken. Jeg vil, som mange andre, hellere betale ekstra for at slippe for dette talentløse "firma". Pinligt GLS, pinligt!

Daniel Aundal

9. december 2009

Ikke til at få fat på.

Har prøvet at komme i kontakt med dem siden 15/11, uden held.
Og på trods af de skriver de returnerer pakkerne efter 5 hverdage, uden afhentning, er min pakke stadig fastlåst til deres depot i Taastrup.
Hvilket den har været siden d. 23/11.

Ville ellers være dejligt, hvis den kunne blive returneret, så den kunne blive sendt med PostDK, så jeg har 1km til pakken, istedet for 27km til Taastrup, eller 40km til Næstved som var første depot pakken havnede på.

frederik pilebo

5. december 2009

GLS - et firma uden ansvar!!!

Jeg bestilte i sidste uge 2 skræddersyet jakkesæt fra England, noget jeg har gjort en del gange før. Men de andre gange har GLS ikke stået for levering.

Jeg var blevet lovet fra butikkens side at pakken senest ville være der fredag(i går), da jeg ikke har mulighed for at afhente min pakke den næste uge. Pakken blev også sendt samme dag, og kunne følge min pakke på parcelforce via mit track & trace. Fredag morgen står pakken til levering, og jeg sørger derfor for at være hjemme i det beskrevne tidsrum (08-16). Jeg modtager dog ingenting, heller ej et kort hvor der står levering forgæves eller hvad de nu plejer at snyde sig frem til. Jeg kontakter firmaet i england, og senere fredag aften, opdager vi at pakken ER leveret, og signeret af en "LARSEN". De kontakter derefter GLS, som nægter NOGENSINDE at have haft pakken i deres varetægt. Jeg kontakter parcelforce for at høre hvad det her går ud på. De forklare mig at GLS står for deres pakker i Danmark, så det var selvfølgelig kun dem som kunne levere deres pakker. Jeg står stadig uden min pakke til en HEL del tusinde kroner, og et firma der nægter at have leveret pakken.

Det skal lige siges at jeg har tjekket alle i hele ejendommen, INGEN hedder Larsen til efternavn. Spurgte endda vores vicevært.

Så alt i alt, har jeg tænkt mig at melde GLS her på mandag. Da jeg ikke skal betale en eller anden Larsen for at rende rundt i mine jakkesæt til over 10.000,- Dog skal det engelske selskab have stor ros for at have deres mail åben i weekenden, for at kunne hjælpe & besvare mine mails.

Håber GLS går konkurs!

Daniel T Molin

29. november 2009

GLS hovedsageligt BUSINESS-TO-BUSINESS DISTRIBUTØR

Alternativt GLS Pakkeshop hvis du er privat modtager.
Hvor er det ærgeligt at læse om private modtagere der er utilfredse med levering af pakker gennem et business-to-business system til deres private adresse! Hvis man da bare benyttede deres GLS Pakkeshop til Business-to-Consumer leveringer, så er det et virkelig godt alternativ til Post Danmark.
Problematikken er ofte afsendere der vil spare penge og sender til private gennem B-to-B systemet eller at pakkerne kommer via udenlandske websites.

Jill Iversen

29. november 2009

Hurtigt og nemt

Jeg har brugt GLS nogle gange privat, og det firma jeg arbejder for, som sender og modtager rigtig mange pakker, bruger kun GLS. Det er nemt og det er hurtigt, og de ansatte er høflige. Kan kun anbefales

Steffen Kokholm Pedersen

Odense C

23. november 2009

Mit førstehåndsindtryk var positivt

I sidste uge bestilte jeg en vare, som jeg valgte at få tilsendt via GLS. Jeg fik tilsendt min vare til en af de mange pakkeshops, som der er her i Odense C. Varen var klar til afhentning allerede dagen efter bestilling og modtog en e-mail, som der blev lovet (-dog ikke en SMS?)

Det eneste lille men, som skal nævnes er, at de hos pakkeshoppen hverken krævede at se billedlegitimation eller pakkenummeret.

Med postdanmark som alternativ foretrækker jeg efter mit førstehåndsindtryk at bruge GLS fremover, når jeg skal have tilsendt varer!

Kjartan

15. november 2009

Elendigt service, pakke budene kan ikke finde vej...

Har nu 3 gange haft købt ved firmaer der bruger GLS og her er hvad skete.

Først gang betilte jeg for 3000 kroner i tyskland, ram til min pc, pakke budet valgte at ligge min pakke under min dørmåtte, som om det skulle være sikkert.... Jeg bor i etage bygning på 4 sal og havde jeg ikke været kommet hjem lisom han gik ville min pakke med 99% sandsynlighed ha været væk.

Anden gang bestilte jeg katte mad + grus fra tyskland, pakkebudet kom op på 4 sal UDEN min pakke, den måtte jeg selv hente i hans bil for den kunne han altså ikke bære helt op til 4 sal...

Tredie gang... har været hjemme i 2 dage for at modtage min pakke... Intet bud, kan nu se på gls hjemmeside at min pakke er forsøgt leveret men der var ingen der svarede på dørtelefonen... DER ER INGEN DØRTELEFON her hvor jeg bor så hvor fanden har de forsøgt at aflevere min pakke, hvis de overhovedet har forsøgt at aflevere den?? Nu vil gls ha extra betaling for at skulle aflevere min pakke igen... En pakke de ALDRIG har forsøgt at aflevere, ikke på min adresse ihvertfal...

Elendigt firma, hold jer fra det, en 12 årig på en cykel ville være mere effektiv end GLS, de skider højt og helligt på deres kunder.

lars

7. november 2009

superlevering

bestilte et ur kl. 17.00 mandag og fik sms om at den kunne hentes tirsdag eftermidag og havde pakken med hjem tirsdag aften - super

willy

3. november 2009

Så er der dømt skattejagt!

min pakke blev fundet af en rar mand der fandt den i et sving, og kontaktede mig så jeg kunne få den. Hvis jeg kan undgå det vil jeg ikke have det sendt af dem.

Troels Winther

2. november 2009

Pakkeafhentningssted og beskadigelser

Udlevering sker mellem kl. 0800-1600, hvor de fleste er på arbejde og ikke hjemme til at tage imod en pakke. Forbavsende hurtigt efter, at en pakke er afsendt fra leverandøren, meddeler GLS så per brev (dateret samme dag som leverandøren har afsendt pakken!), at de ikke har kunnet aflevere pakken.

Kørsel fra København til GLS i Taastrup = ialt 45 km og 1 times spildtid.

Pakken så ved afhentning beskadiget og jeg måtte bede om forbehold ved modtagelsen og fik desuden ikke kvittering for forbeholdet. Men betjeningen var rimeligvis eller venlig nok (det manglede da også bare, når jeg transporterer pakker for dem ...)

I dette tilfælde burde det være logik, at GLS uopfordret af leverandøren afleverer en pakke hos en af de såkaldte GLS pakkeshopper, så kunden ikke skal køre 45 km.

Er GLS billigere end f.eks. PostDanmark, er der altså en god grund til det.

Anders Risager

28. oktober 2009

De stiller varen af hos kunden selv om man ikke er hjemme!

Jeg har nu i løbet af den sidste måned fået leveret 2 varer igennem GLS og den første gang afleverede de en meget dyr pakke til et andet hus, selv om min adresse stod tydeligt på pakken.
Pakken blev endda modtaget med underskrift af ejeren af det andet hus og selv om den person havde et efternavn der på ingen måde minder om mit, blev pakken bare afleveret alligevel.
Jeg fik dog pakken tilbage efter at have kontaktet GLS der sendte deres fragtmand ud for at indrive den forkert afleverede pakke.

Anden gang var jeg ikke hjemme og der blev pakken bare stillet af i kælderskakten til mit hus og så blev der smidt en lille håndskrevet seddel på blankt papir, i postkassen med sætningen "pakken står i kælderen"...
Hvis kunden ikke er hjemme, så må de da tage den med igen og så må jeg evt. køre forbi dem og hente den.

Line H.Pihl

28. oktober 2009

det der pakkeshop det fungerer fint.

Fin ide med en pakkeshop og jeg har ikke sålangt derhen og så har de lønge åbent i min kioask alias pakkeshop...
Men jeg gad ikke bo i oplandet til vores by for så skal der trædes i pedalerne ind til byen.

Sara Bøttcher

22. oktober 2009

ubrugelige vare

Det er muligvis billigt, men det dur ikke når varene er smadret ved ankomt. Modtog i dag et defekt tørrestativ, heldigvis får jeg et nyt af firmaet.

Jonas Konski

21. oktober 2009

Billig fragt - men tvivlsom service

Jeg har lidt blandede følelser overfor GLS. Deres priser er utrolig billige i forhold til andre fragtselskaber. Både ved afsendelser af store pakker indenfor Danmark, men også til fx. Europa.

Det er især en fordel med tunge pakker kontra andre fragtfirmaer.
Samtidig er tilgængeligheden via deres pakkeshopper en utrolig stor fordel.
Det skal siges at jeg hár modtaget 2 pakke fra dem uden problemer.

Den sidste pakke jeg modtog var der dog flere problemer med. Primært med levering, hvor jeg ifølge track & trace kunne se at status var at den var forsøgt leveret samtidig med at jeg havde siddet hjemme på spring for at åbne døren. Leveringstid mellem kl. 8-14!
Dette oplevede jeg 2x og ringede så til GLS for at få en forklaring. For jeg var sikker på at der hverken var nogle der havde ringede eller bankede på.

Jeg blev jo bekymret, da pakken ellers efter 3x forgæves forsøgt levering skulle afhentes på deres lager i Taastrup eller sendes igen mod betaling.

Den 3. gang dukkede den op med fragtmand. Mit problem var nu at pakkens indhold var en computer og harddisken var defekt. Noget af computerens indhold som RAM'ne lå løs inde i den! Jeg fandt aldrig ud af om den var defekt fra afsendelse (hvilket sælger nægtede) eller gik i stykker under fragten. Proccessen med reklamation blev indviklet med at det var sælger der skulle reklamere til tyske GLS, da pakken var fra Tyskland. Reklamationen endte i et afslag, selv om pakken burde være forsikret.

Pga. den lave pris vil jeg overveje at vælge dem igen i håbet op at deres service er blevet forbedret, dog ikke hvis det drejer sig om noget alt for kostbar eller skrøbeligt.

mtn

18. oktober 2009

utrolig dårlig

Deres tracking system virker ikke, lang vente tid på kundesupport og de har ikke styr på hvor deres pakker er henne. Det for første og eneste gang jeg bruger det firma!

pgo

16. oktober 2009

Fedest med GLS Pakke Shop

Bestilte parfume how www.parfumeplus.dk og kunne så selv vælge hvor og hvornår jeg ville hente pakken. Valgte så OK+ på sommerfuglevej og kunne hente pakken på vej hjem fra arbejde. Perfekt - så skulle jeg ikke en tur på posthuset dagen efter for at hente pakken.

Kolding 70

15. oktober 2009

super service og produkt

Bestilte en vare på internettet og fik mulighed for selv at vælge i hvilken GLS pakkeshop jeg ville hente den. Valgt så lokalbrugsen der ligger 200 m væk og havde åbent til kl. 21.00 om aftenen. Havde ikke kunne hente den på posthuset da de lukker inden jeg har fri

Lene B

12. oktober 2009

Jeg købte en vare af et firma på nettet. Firmaet skrev en fredag kl. 14.30 at jeg ville få varen den dag. Den kom så ikke, men jeg havde heller ikke ventet på at pakken skulle komme, så det ærgrede mig ikke.
Mandag morgen kl. 7.30 ringede det på døren, blev mødt af et stort smil og et godmorgen og fik min pakke. Så her er der vist ikke så meget at komme efter.

Peter

7. oktober 2009

falsk underskrift

Jeg modtog en pakke fra gls, og kunne efterfølgende erfare, at de havde forfalsket min underskrift. På deres hjemmeside kan man se modtagerens signatur som bevis for modtagelse af pakken. Problemet var bare at det ikke var min underskrift! Jeg blev aldrig bedt om at skrive under nogle steder for modtagelsen, så en medarbejder fra gls må have forfalsket min underskrift.

Casper Blom, David Olsen, Jens Hansen og Natasha fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Peps

5. oktober 2009

Virker ganske glimrende

Jeg har fået pakker fra GLS i Hinnerup seks gange og det eneste problem jeg har oplevet var, at de ikke kunne identificere pakken ud fra pakkenummeret da jeg ringede til dem. Et problem der blev løst på under et minut!

Flere gange har jeg ikke været hjemme da budet kom og der har været en seddel på min dør. I disse situationer tilbyder GLS at udbringe pakken igen eller udlevere den fra lageret.

John H

2. oktober 2009

Pakken fra Wupti

Købte et polfilter på Wupti.
Fik et kort i postkassen om forgæves besøg. Ringede og fik sat pakken til side og hentede den efterfølgende dag!
Ønske: at pakkefirmaerne fik sms- service så man kan se hvornår vognmanden vil ankomme med pakken!

Maria Sara Andersen

25. september 2009

GLS er fuld af løgn!!

Hver dag sidder man hjemme og venter på en pakke, som indeholder ting man skal have med på ferie. Selskabet man bestiller fra lover at man sagtens kan nå at få pakken inden afrejse, blot man bare er der til at modtage pakken når den ankommer til Danmark. Så derfor sidder man altså hjemme og venter og venter, mens man på GLS' track and trace kan se at pakken bliver ved med at flytte fra varehus, til varehus. hvorfor kommer den ikke hjem til mig, tænker jeg så, og kontakter dem!
"jamen den vil komme en af de nærmeste dage mellem 8 og 14".
Okay så !
Nu sidder jeg så her og føler mig rigtig dum over at GLS har "taget fejl af adressen".. De har nemlig forsøgt sig "mange" gange med at aflevere pakken på min adresse, men i en anden by end min, men forgæves.. Nu har jeg så kigget efter, og der findes ikke engang det såkaldte vejnavn i den by, hvor de har forsøgt sig.. GLS er derfor bare fuld af løgn!!!! Dårlig service, så uprofessionelt !!!!!!!

William

København Ø

20. september 2009

Det fungerer bare ikke

Find et andet fragtfirma

kim ell

9. september 2009

bruger aldrig mere gls

så meget besvær for at sende en pakke fra jylland til sjælland og en hel masse tlf samtaler til gls fik alt at vide lige fra deres computer var nede til pakken var beskadiget og skulle tjekkes til de skulle have haft smidt en seddel ind i postkassen selvom de aldrig havde været på min adresse, de er ikke særlige troværdige aldrig aldrig mere gls
06-09-2009 12:19 DK0030 Taastrup, Danmark 3.0 Pakken er leveret
31-08-2009 17:57 DK0063 Kolding, Danmark 0.0 GLS har modtaget data fra afsender
31-08-2009 17:53 DK0093 Nørresundby, Danmark 1.0 Pakken er sendt fra terminal

NetKritik

1. september 2009

Jeg kan kun give de fleste ret.

Må stemme i koret med folk, der har siddet hjemme en hel dag for at modtage en pakke hvorefter jeg kan se på deres T&T, at jeg åbenbart ikke har været hjemme alligevel... Løgn og latin...
Synes det er en underlig arrogant holdning og GLS ledelsen burde virkelig slå hårdt ned på den slags for at redde hvad de har tilbage af godt omdømme og troværdighed.
Da jeg ikke gider tage chancen med at få den leveret igen er jeg nu i gang med at skaffe kørelejlighed til deres lager i Tåstrup. Som mange andre allerede har sagt vil jeg heller ikke bruge GLS igen.

Jacob

28. august 2009

Elendig service

Afleverede en pakke til en GLS pakkeshop. 2 dage senere undrer både modtager og jeg os over ikke at kunne lave track&trace på pakken?
Da jeg undersøger sagen dagen efter viser det sig at pakken stadig står i BlockBuster og ikke er blevet afhentet af GLS.
Ringer til GLS, som frasiger sig ethvert ansvar og intet vil gøre, så nu må pakken stå weekenden over.
Man kan ikke som firma med underleverandører eller partnere fraskrive sig sit ansvar for deres handlinger på ens vegne.

Hov hjulet faldt af min bil .... det var bare ærgerligt, det har vi købt af xxx.

RiX, Aalborg

28. august 2009

Hurtog og god levering

Jeg bor i Aalborg og har købt et kamera fra Tyskland. Jeg havde min skeptis med leveringer fra gls pga. denne side, men blev positiv overrasket.
Der stod på hjemmesiden, hvor jeg købte kameraet, at der ville gå omkring 2 uger inden modtagelse. Der gik ikke en gang 1 uge og personalet var venlig og høflig. Jeg var hjemme da de komme, så jeg skulle ikke ned på en post-station og få pakken udleveret. Pakken var i upåklagelig stand, da jeg modtog den og alt virker efter hensigten. Det er første gang jeg har anvendt gls. men kun positive ord herfra.

Natasha

26. august 2009

Smadret computer (som jeg, efter deres mening, selv havde smadret!)

Jeg havde købt ny computer som skulle fragtes til mig af GLS. Jeg modtager pakken og da jeg ser computeren, får jeg mildest talt et chok. Grafikkortet var revet ud og bøjet så meget, at det ikke kunne sættes på plads igen. Jeg kigger på kassen for at se om der skulle være tegn på mishandling. I bunden af kassen er det ene hjørne helt trykket. Ikke noget jeg havde set da jeg modtog pakken. Jeg kontaktede GLS. De spurgte om der var synlige skader på pakken. Jeg sagde ja. Intet problem!Fik at vide, at jeg skulle sende billeder af min ødelagte computer til dem, samt der hvor kassen var i stykker. Så ville de komme og hente min computer og betale for en ny. Jeg ventede flere dage. Jeg ringede til dem. Jeg havde fået en forkert e-mail adresse. Hende jeg snakker med fra GLS denne gang, spørger også om der er synlige skader på pakken. Jeg siger ja som første gang jeg snakkede med dem. Nu var det en helt anden sag. Jeg kunne lige så godt droppe det, for jeg skulle havde nægtet modtagelse af pakken, også selvom "den synlige skade" på pakken ikke var synlig efter min mening. Hun anklagede mig for selv at have ødelagt min computer. Jeg forklarede hende, at det ville da være dumt, for HVIS jeg havde gjort det, ville de jo skulle betale for NØJAGTIG den samme computer. Det eneste jeg ville få ud af det, var at forlænge ventetiden på min nye computer.
Jeg ringede til butikken hvor computeren var købt. De sagde: "selvfølgelig skal du have en ny computer". Vi aftalte, at hvis jeg betalte fragten (med post danmark) ville de betale alt det andet, så min computer virkede igen og var hel. Jeg var SÅ glad for ellers havde jeg smidt næsten 5000 kr ud af vinduet og det var ALT hvad jeg havde sparet sammen.
Butikken var ikke i tvivl om, at det var GLS der var skyld i skaderne. De sagde til mig, at GLS ikke tager ansvar for noget. Det lød som om, at butikken aldrig vil bruge GLS mere.
BRUG IKKE GLS!!!

Long

19. august 2009

Bestilte vare, som de aldrig kom ud med

Måtte selv kontakte GLS for at høre, hvor min pakke var henne.... De påstod at de havde været forbi og afleveret en seddel, det havde de dog ikke - giver ikke nogen mening, at man selv skal ringe ind for at finde ud af hvor pakken er henne, og skal køre 70km for at hente sin pakke.... utrolig dårlig service.

J.Ebbe

Maribo

18. august 2009

Skod

Jeg skulle sende min bærbar retur til reperation igennem en bærbarproducent som valgte at bruge GLS.

det skal lige siges at det min bærbar fejlede var inde i computeren. Da jeg fik bærbaren retur var et hjørne på 5x3 cm knækket helt af bærbaren og der var synlige skader på forsendelsespapkassen...

Det tog mig 3 måneder at få dem til at erstatte den....

Line Riis

18. august 2009

Generel dårlig service!

En stjerne er faktsisk for meget for GLS, aldrig har jeg oplevet lignende. Et er, at de ikke kan finde ud af at skrive på pakkesedlen hvem pakken er til.
Noget andet er hele konceptet med at levere ud når man er på arbejde holder simpelthen ikke!
Nu skal jeg til at køre langt pokker i vold for at hente min pakke, måske kan jeg nå det efter jeg har fået fri.
Brug aldrig GLS!
Jeg har personligt skrevet til den webshop, der har sendt mig en pakke med GLS. Mine dårlige oplevelser smitter også af på dem, hvilket de i princippet ikke er fortjent med.
Må håbe de skifter fragtfirma, for jeg køber aldrig varer et sted der bruger GLS.
Og jeg bor i Jylland, så det fungerer ikke helt perfekt her, som man kan læse andetsteds på siden.

Jonas

15. august 2009

Dårlig service, overholder ikke aftaler

Har af flere omgange prøvet at aftale levering af forsendelser til en given dag for bare at konstatere at GLS ikke overholder aftalen. Herefter har de den frækhed at sende et brev, hvor de påstår at de har forsøgt at aflevere forgæves.

Hanne

9. august 2009

Utjekket og absolut dårligt

har igennem mit job haft megen kontakt med dem, og må sige at har aldrig oplevet at pakker er blevet behandlet så ekstremt dårligt, har set chauførerne trampe rundt og smide med dem så man tror det er løgn, og klager man over der er der absolut ingen hjælp at hente, bruger dem aldrig mere.

Karen

7. august 2009

Flabet tlfdame og dårlig service

Jeg afventer en pakke som skal leveres af GLS. Torsdag får jeg et brev sendt med posten om at de om onsdagen har været på min adresse kl. 9.28. Jeg ved med sikkerhed at jeg var hjemme på det tidspunkt så fragtmanden må jo lyve. Da jeg ringer til GLS for at aftale nyt leveringstidspunkt får jeg en flabet tlf.dame i røret som råber ad mig og siger at de først kan levere mandag altså 5 dage efter oprindelig levering. Hun siger desuden at leveringen kan ske ml. 8 og 16 så dvs at jeg skal blive hjemme en hel dag for at vente på dem. Det er bare ikke iorden og jeg kan kun anbefale alle at undgå GLS når de netshopper.

oermen

København NV

5. august 2009

løgn og latin

løj i telefonen om at de havde forsøgt levere den hjemme hos mig, selvom der på deres track og trace stod ukendt adresse indtil mit arbejde, sjovt nok leverede de den dagen efter på mit arbejde uden problemer

Mogens R. og David Olsen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Freddy Nielsen

4. august 2009

Dårlig service

Bestilte en vare Tyskland, afsender bruger GLS som fungerer perfekt i Tyskland men da pakken når GLS i Danmark går det helt galt.
Mandag - Ser på deres hjemmeside at min pakke er på vej til mig, så jeg venter hele dagen hjemme. Da kl er 22 skriver jeg en mail til GLS om hvorfor min pakke ikke blev leveret, de skriver tilbage at der må være sket en fejl og jeg vil få min pakke inden kl 1600 næste dag
Tirsdag - venter hjemme hele dagen og pakken kommer heller ikke, skriver en mail til GLS og de skriver tilbage at de har været med pakken og at der ikke var nogle hjemme og derfor først kan leverer torsdag, det passer selvfølgelig ikke da hele famillien var hjemme.
Onsdag
Torsdag kl 1015 får jeg endelig min pakke
Det er bare ikke i orden at man skal bruge en masse tid på at få sin pakke udleveret, så firmaer der bruger GLS får ikke ordre fra mig framover.

override

31. juli 2009

Dårlig service

Generel uacceptabel service, både som afsender og modtager.

Lars Schilling

28. juli 2009

GLS bør undgås for enhver pris

Det er ubegribeligt, at GLS har så mange kunder. Deres behandling af andre folks ejendele er i bedste fald inkompetent.

Jeg har to gange købt varer på nettet, hvor GLS skulle levere, og begge gange gik der så meget ged i sagen, at det næsten ikke er til at tro, at det kun skyldes dumhed.

1. Havde i Tyskland bestilt to padler til min solokano. Efter pænt lang tid prøvede GLS at aflevere en dag, jeg var på arbejde. Der lå en meddelelse med GLS-logo og det hele fra chaufføren, hvoraf det dog ikke fremgik, hvem forsendelsen var fra. Da jeg ringede til GLS, kendte de ikke til nogen af de numre, der fremgik af blanketten. Der måtte være tale om en ferieafløser, sagde de. Hvorfor de udstyrer ferieafløsere med blanketter, firmaet ikke selv kender, glemte jeg i min befippelse at spørge om. Jeg blev bedt om at beskrive den pakke, jeg ikke havde modtaget, og måtte så begive mig ud i gætterier om afsender og udseende. Den følgende uge mailede jeg ivrigt frem og tilbage med en GLS-medarbejder, hvis håb om at finde den sandsynligvis halvanden meter lange pakke på deres lager svandt. Til sidst måtte han meddele, at den nok var blevet væk for dem. Heldigvis havde jeg fra begyndelsen involveret den tyske sælger i problemerne, og enden på det blev, at man herfra sendte to nye padler.

2. Købte i sidste uge et stjerneteleskop hos et dansk firma, der pr. mail meddelte, hvilken dag GLS ville levere. Både denne og den følgende dag var vi hjemme hele tiden, men der kom ingen pakke. Hos sælgeren undrede de sig over denne melding og kontaktede GLS, der hævdede, at de havde forsøgt at aflevere pakken, men at der ikke var nogen hjemme. Det er jo bevisligt løgn! Og skulle det være lykkedes for chaufføren at ringe på på en sådan måde, at vi ikke kunne høre det, ville der vel have ligget en seddel i vores postkasse? Leverandøren har nu meddelt, at man har bedt GLS om at returnere pakken, som så vil blive fremsendt med posten. Nu er jeg spændt på, om mit teleskop har været i GLS' hænder uden at tage skade.

Som det nok kan høres, er far skuffet. Én stjerne er faktisk for meget til GLS. Den signalerer trods alt noget positivt. På den nye karakterskala ville -3 være det rigtige at give dette inkompetente og løgnagtige firma.

Ole Christensen

20. juli 2009

GLS formår altid at give kunden en ringe oplevelse.

GLS formår altid at give kunden en ringe oplevelse.

Jesper

26. juni 2009

Næsten umuligt at få sine pakker udleveret

Det er rimeligt svært, at få udleveret sine pakker, hvis man ikke er heldig, at være hjemme, når pakken forsøges afleveret første gang.
Pakken køres derefter til et fjerncentral, så man ikke har nogen chance for selv at afhente, fremfor at anmelde pakken til afhentning i en pakkeshop, som ville være meget nemmere for alle parter.

Selvom hjemmesiden skriver, at man kan få udleveret sin pakke et andet sted, så er det i praksis ikke muligt.

Der svares enten ikke på henvendelser på den anførte email, eller svartiden er så lang, at pakken er sendt retur, før der svares tilbage - med at pakken er returneret til afsender.

Telefonservicen kunne være bedre, men de mange kundeforspørgsler på pakker og udlevering af disse, gør åbenbart ikke noget godt for kundeservicen.
Telefoniske henvendelser giver intet svar, da der ringes ikke tilbage, så man må ringe ind påny.

Det virker som GLS tjener penge på, at returnere pakkerne, da der er en så stor modvilje, for at kunden kan få sin pakke.

Jeg ville meget hellere have skrevet en anmeldelse, om hvor godt det hele virker, men det gør det desværre ikke, som det kan ses.

Ruben Bæk

25. juni 2009

UACCEPTABEL SERVICE GANG PÅ GANG!

Jeg har flere gange handlet online hvor shoppen har brugt GLS som fragtfirma.

jeg har ingen respekt for GLS, og jeg sidder altid hjemme og venter på en pakke. og typisk er det flere dage uden den kommer!

har fået utrolig dårlig service næsten hver gang.

en af gangene bliver min hoveddør sjov nok bare åbnet hvor fragtmanden smider pakken ind uden at sige noget? UHØFLIGT! sådan noget gør man fandeme ikke.
- en anden gang blev min pakke lerveret til en helt anden med en underskrift på nettet som slette ikke hang sammen, pakken kom først over 1-1½ måned.
- prøver også tit hvor pakken ikke kommer til tiden, så der går flere dage..

sidst jeg fik en pakke hjem med GLS kom fragtmanden med pakken, underskrev osv, og så da han skulle til at gå begyndte han at snakke mega sort "øæehh Adsssrres!" og gav mig et mærkeligt blik?

hvad er det for et firma der har sådan en uacceptalt service?
et fragt firma bringer pakkerne ud, især til tiden.
det ser jeg ikke meget af ved GLS.

alt i alt..
så er dette firma utrolig dårligt!
det er for LAVT!

og nej, kender MANGE der er lige så utrilfredse som mig og har haft dårligere oplevelser.
men alt i alt så tæller alle oplevelser jo.

/Ruben

Sarah

6. juni 2009

LAVESTE SERVICE

Blev nødt til at tage en fridag for at kunne få fat i den, dels p.g.a. deres udbringningstider, men også deres åbningstider.
Deres brev med forgæves aflevering manglede en afsender, heldigt at jeg ikke havde skrevet min adresse forkert, ikke underligt at min søsters pakke blev væk.
Fik brev der var dateret den 28., men de 5 hverdage talte fra den 27.

Michael

4. juni 2009

Totalt ufelxsibel og useriøst firma

Jeg syntes ikke at GLS skulle have lov til at eksistere, fatter heller ikke at firmaet kan løbe rundt med den dårlige service de køre med.

De vil have at man skal være hjemme mellem 8-16 på en hverdag, det er jo helt umuligt når man som mig arbejder i dette tidsrum.

Man kan heller ikke få chaufføren til at ringe til en når personen er ved at være / holder uden for - ens lejlighed så man lige kunne nå hjem og tage i mod pakken, det er godt nok dårlig stil og dårlig service.

Så man ringer til dem for at lave en aftale og tror at man kan få den bragt ud næste dag ... men nææææ nej den bliver først bragt ud om mandagen næste uge.

Heldigvis arbejder jeg et sted med gode kollegaer så jeg har fået en kollega til at tage imod min pakke på min arbejdsplads, men det er jo helt urimligt at det skal være sådan.

Næste gang jeg bestiller noget og GLS står for udbringning ja så finder jeg varen et andet sted også selvom det så bliver lidt dyre.

GLS KAN ikke anbefales - Hold jer væk.!!

Henrik Hansen

29. maj 2009

amatøragtig leverance!

Ingen problemer med bestilling og betaling. Leverancen var elendig. Ankom med GLS 2½ uge efter bestilling. Jeg afkrydsede ved bestillingen at pkken måtte stilles ved døren. Det gjorde GLS ikke. Lovede den blev leveret dagen efter, det skete 4 gange. 5. gang blev den leveret 2½ uge forsinket. Amatøragtigt.

mark jensen

20. maj 2009

De kan varmt anbefales

Jeg har ingen klager over GLS, her i Jylland virker det perfekt, og jeg sender alle mine pakker fra min webshop til mine kunder med GLS, og de har været utrolig tilfredse.

Kan kun anbefales!!!

Anne Sofie Sørensen

6. maj 2009

Verdens mest ufleksible og useriøse firma

Jeg har fået leveret med GLS to gange og ingen af gangene en succes:

Første gang: Jeg skal have en pakke fra ASOS, og da de har sendt med PostDK før opgiver jeg bare min almindelige adresse, selvom jeg har fuldtidsarbejde. Efter en uges tid ligger der så en seddel fra GLS om, at de har forsøgt at aflevere min pakke og at jeg skal ringe til dem. Godt så, det gør jeg. Og samtalen forløber sådan her:
"Ja hej, jeg kan se, at I har forsøgt at levere en pakke til mig?"
"Ja, det var første leveringsforsøg! Hvornår vil du have dit andet? I morgen mellem 8 og 14?"
"Altså, jeg har fuldtidsarbejde, så det er ikke supergodt på en hverdag mellem 8 og 14, men..."
"Det er altså det eneste tidspunkt, vi leverer på! Så må du tage fri!"
"Jamen, jeg kan ikke tage fri en hel dag! Kan I ikke være lidt mere konkrete om, hvornår I kommer?"
"Nej, mellem 8 og 14."
"Okay, kan jeg få det leveret til min mors arbejde?"
"Kun hvis det ligger 50 meter eller mindre fra det oprindelige afleveringssted."
"Det gør det ikke."
"Har du ingen naboer, der kan tage imod?"
"Nej, DE har også fuldtidsarbejde!"
"Har I ikke en carport, vi kan ligge den i?"
"Nej, jeg bor i lejlighed!"
"Jamen, så må du hente den i Kolding! Mellem 8 og 15 på hverdage!"
"Men jeg bor i SØNDERBORG! Og jeg har ingen bil! Og desuden har jeg aldrig fri før kl. 15."
"Nå."
"Men jeg har ferie i næste uge, og der kunne jeg måske komme til Kolding og hente den. Hvad er adressen?"
"Vi beholder altså ikke pakker så længe. Den bliver sendt tilbage på næste mandag!"
"Jamen...."
"Du må enten tage fri eller få en til at tage pakken for dig! Farvel."
Heldigvis var der en af naboerne - en ældre dame - der udsatte sin indkøbstur for at tage imod min pakke. Ellers havde jeg ingen mulighed haft for at modtage den overhovedet.

Anden gang: Jeg bestiller fra ASOS igen, men denne gang er jeg klog af skade og skriver min mors arbejde på, fordi der altid er nogen mellem 8 og 18. Så burde mine trængsler være forbi... Troede jeg. For 3 uger efter min bestilling er der stadig ingen

Lamoca

Min erfaring med GLS

For noget tid siden, bestilte jeg en stor pakke fra ASOS som de sendte med GLS. Første gang, de kom med pakke var der ingen hjemme så de efterlod en seddel osv. Jeg ringer, der bliver aftalt en anden dag. Vi søster og hendes veninde bliver hjemme hele dagen for at holde øje med pakken. Ved tre-tiden, ringer min søster til GLS for at høre om pakken er på vej da de jo leverer imellem 8-16. De siger den er på vej. Kl. 15.30, min søster ringer igen. Stadig på vej. Kl. 15.50. Stadig på vej. Efter kl. 16 ringer vi så igen og de siger den er forsinket men på vej. Kl. 16.30 ringer vi så en sidste gang og får så at vide at nu har den været forsøgt leveret??!!!!! Min søster tog fri fra skole for at blive hjemme og holde øje, og de siger de HAR FORSØGT at levere den? De sagde endda at den var forsøgt leveret ved 14 tiden. Jamen, hvorfor helvede fortæller I os så at den stadig er på vej??? Jeg ved ikke om de har ændret på reglerne nu, men dengang var der kun levering to gange også skulle du selv komme ud og hente den. Jeg blev selvfølgelig pisse sur og følte mig snydt, min søster havde været hjemme hele dagen ved vinduet for at holde øje. Jeg ringer så igen og siger at de må komme ud igen for den havde i hvert fald ikke blevet forsøgt leveret. De nægter så pga. de kun levere max. to gange og chafføreren bliver kun betalt for det. Jeg er sgu glad når vi har siddet og ventet førgæves på pakken. Men de nægtede simpelthen og sagde jeg selv måtte hente pakke. Det gad jeg ikke, så pakken blev sendt retur til ASOS. Og hvad sker der så? DEN FORSVINDER FANDME på vej tilbage så der selvfølgelig også var bøvs med at få pengene tilbage.

For et par dage siden havde jeg bestilt en pakke fra Topshop. Kl. 6.50 ringer det på døren, jeg var heldigvis oppe, så jeg skynder mig over for at åbne. Min pakke var smidt lige uden for døren og leveringsmanden var skredet - naturligvis var det en GLS pakke. Naturligvis.

Netshopperske

Virkelig et lortefirma!

Har bestilt flere gange forskellige steder, hvor GLS stod for leveringen. Min erfaring er: PostDK: Dyrt, men pålideligt, GLS: muligvis billigt for leverandøren, men PISSEdårlig service grænsende til ja, jeg ved snart ikke hvad jeg skal kalde det, men grænsende til bedrageri.

GLS kundeservice er altid flink og sød og serviceminded, problemet er at de enten er dumme eller har en utrolig lemfældig omgang med sandheden. Har oplevet tre gange at GLS påstår at have forsøgt at levere en pakke, hvor jeg har været hjemme og siddet på min flade en hel dag og ventet på dem. Når man ringer er pakken altid på vej. Men kommer den - næh. Til gengæld kan man være sikker på at der NÆSTE dag ligger en seddel om at nu kan man få lov at køre til Taastrup og hente den. Jeg er studerende, har ingen bil og bor i København. En tur til Taastrup (derude i ingenmandsland, hvor GLS ligger) tager en krig, koster klejner og når jeg kommer dertil hvor Taastrupturen er nødvendig, har jeg jo allerede brugt to HELE dage 8-16 på at vente på en chauffør, der aldrig dukkede op. To dage, hvor jeg kunne have været på arbejde og tjene penge i stedet.

At de så påstår de har forsøgt at levere, når man VED det ikke passer (og hvorfor skulle modtageren påstå noget andet? Man er jo for helvede interesseret i at få sin pakke), er bare dråben der får bægeret til at flyde over.

Det er simpelthen flabet. Og undskyld sproget, jeg er bare ved at gå ud af mit gode skind lige nu. Jeg køber ikke længere varer hos folk, som leverer med GLS. Så håber jeg de ændrer praksis.

S****

Uacceptabelt firma

Jeg havde bestilt kattemad på *****, de sendte så afsted, men der kom ikke noget den aftalte dag. Jeg skrev til dem og de gav mig TT nummeret. Jeg kunne så se, at de skrev de havde været her mellem 13 og 14, hvor jeg VAR hjemme. Jeg var ude en times tid ved 17 tiden, så de lyver når de siger ingen var hjemme. Jeg skrev så en mail til dem om, at de måtte aflevere det på min mors adresse i stedet, men de svarede med jeg i stedet skulle ringe.
Det prøvede jeg så, men efter et kvarters ventetid blev den taget med : "HALLO.. Hallo" dyt dyt dyt.. Hun lød virkelig som om det var irriterende jeg ringede og tror ikke på hun ikke kunne høre mig. Efterfølgende kunne jeg ikke komme igennem, så jeg droppede det og skrev til *****, at jeg ville have mine penge tilbage og det fik jeg.

Mia Nielsen

Dårlig service og levering

Synes det er et dårligt firma, der ikke har gode afhentningsmuligheder eller fleksible leveringstider. Det er bare for dårligt at de siger de kommer med en pakke mellem 8-16 og så kommer de bare ikke. Og når man ringer til GLS tager det 10 min at komme igennem og så får man bare at vide at man skal have mere tålmodighed. Dårligt firma

Heinz B Tomis

Herlev

23. april 2009

fordi GLS idømmer mig 8 timers stue arrest med min hund fra 8-16 i min lejelighed

Da jeg i tirsdag s fik brev fra GLS , om at der var forsøgt afleveret en pakke til mig ringede jeg og bad dem om at leverer den på torsdag imellem 12 og 16 , men nej det skulle være imellem kl. 8-16 , så sagde jeg at jeg kunne ikke sidde i 8 timer med min hund i min lejelighed og vente på dem og spurgte om de ikke kunne ringe en time eller to før pakken ankom nej det kunne de ikke.

Så spurgte GLS kundeservice om jeg ikke kunne bede mine venner tage imod pakken , så spurgte jeg hende om hun selv kunne tillade sig at bede sine venner sidde i 8 timer og vente på hendes pakker , og hun indrømmede at det kunne hun ikke tillade sig .

Så spurgte hun om jeg kendte en butik de kunne afleverer den i og jeg svarede post Danmark , og det kan vi ikke og så spurgte de om jeg havde et arbejde de kunne afleverer den på og jeg svarede at det havde jeg ikke og de blev ved med at sige at det var afsender der havde bedt om den service og jeg ikke kunne ringe til dem samme dag de leverede for at høre hvad tid de ville komme .

Jamen jeg kan ikke slå en knude på min hunds tissemand og den skal luftes , i kan da ikke forlange at man sidder hjemme i 8 timer og venter på levering , det er for meget at i ikke vil løse problemet , jeg er hjemme hele dagen men skal ud og lufte hunden og så måtte jeg selv tage toget og bussen fra Herlev til Tåstrup og hente pakken på 8 kilo.

Jeg gruer for den dag jeg får en 30 kilo pakke hundemad fra Zooplus i Tyskland , hvad skal jeg så gøre ?

Skrev et klage brev på engelsk til GLS Danmark fordi zooplus i tyskland ikke kan dansk og det eneste de sagde var at de beklager min dårlige oplevelse , og at det er den service afsender har betalt for og indgået aftale om med GLS og at jeg skulle kontakte afsender såfremt jeg mente de skulle leveres på anden måde .

Skrev til GLS at de skulle skamme sig at de er så privatkunde fjendske , at samme dag som man kan se på track trace at pakken ankommer , ikke engang kan ringe til dem og spørge hvad tid pakken ankommer de tilbyder kun stue a

Jonas Svava Iversen

23. april 2009

Utroværdige

Påstår at have været forbi en dag hvor jeg med sikkerhed kan sige at jeg var hjemme hele dagen da jeg passede min syge datter.

Martin Rytter Schmidt

21. april 2009

For mange fejl..

Har desværre alt for ofte haft problemer med leverancer fragtet af GLS. Har oplevet lange forsinkelser, pakke der blev væk - tilmed stjålet, fragtmænd der blot afleverede pakkerne udenfor uden at ringe på, dårlig kundeservice, og ikke mindst manglende anmeldelser af forgæves afleverede pakker fordi jeg ikke har været hjemme, hvilket resulterer i en returnering få dage senere.

Alt i alt en enkelt stjerne, og et ønske om FORBEDRING på de fleste fronter.

Randi Rasmussen

9. april 2009

Ingen information

Da jeg skulle have tilsendt en vare jeg havde købt, valgte firmaet at sende det med GLS. Det var også fint da de lige som postdanmark har track and trace, men da budet så kom med min pakke, kunne han ikke finde ud af hvor jeg boede, derfor fik jeg ikke min pakke eller en anmedelse i min postkasse! Så skulle man tro at de i det midste ville sende en med posten som VED hvor jeg bor, men nej! I stedet måtte jeg selv tage kontakt til GLS. Jeg ringede til kundeservice og fik afvide at det kunne hun ikke hjælpe mig med, jeg skulle ringe til et telefon nummer jeg kun kunne få af hende. Så gjorde jeg det og fik kontakt til den lokale afdeling, her fik jeg afvide, at jeg kunne vælge at få den bragt ud igen en anden dag eller selv hente den. Jeg valgte det sidste, jeg vil nødigt risikere at de ikke kunne finde det igen! Så næste gang vil jeg prøve at holde mig til firmaer som får poatdanmark til at bringe ud, de er måske ikke altid så hurtige, men det ved i det midste, HVOR jeg bor!

Niels fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Emil

Solrød

9. april 2009

Billigere og bedre end postdk

Bedre service for mindre penge... det er min oplevelse af GLS

Gustav Hoder

Valby

1. april 2009

Hvordan kan man ringe på uden at bemærke fuldmagten 15cm væk? Mystisk...

GLS er noget nær det mest stupide firma man kan forestille sig. Den seneste "levering" startede med at de formåede at bringe pakken ud, ringe på, finde ud af at der ikke var nogen hjemme og så returnere pakken. Mærkeligt nok overså de det A4-ark som dækkede hoveddøren med instruktioner om, at pakken skulle placeres bag den ulåste låge. Denne besked var placeret så snedigt, at enhver som benyttede ringeklokken ikke kunne undgå at se den. Og hvis GLS nu havde formastet sig til at kaste et blik på denne seddel, ville de have set hvordan beskeden står skrevet på både dansk og engelsk. Men det er da klart, at hvis nu chaufføren kun kan polsk kan det da godt blive et problem. Så er det jo heldigt at kunden den førstkommende hverdag kan ringe ind til deres kundeservice som kl 9:02 (to minutter efter åbningstid) har "Utroligt travlt for øjeblikket." Som må man da efter tre opkald bare prøve tirsdag, og det lykkedes på mirakuløs vis efter kun 12 minutters ventetid. Der beklages, og pakken vil naturligvis blive leveret dagen efter, dvs. om onsdagen. Da pakken heller ikke onsdag viser sig nær hoveddøren, kan et opkald til kunde"service" og 15 minutters ventetid vise sig nødvendigt. Der beklages, en sorteringsfejl har fundet sted, og pakken vil naturligvis blive leveret førstkommende hverdag. Alle gode gange tre? Det bliver en spændende dag i morgen...

Nanna Marx

30. marts 2009

Forfærdelig service

De ringer ikke til en, og de har ikke ret mange afhentningscentre. Hellere Post DK!!!

Niels fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Morten

14. marts 2009

ingen levering.

købte varer om torsdagen, valgte at betale ekstra for at være sikker på levering om fredagen. desværre for mig var det gls som stod for denne service. nu er det lørdag og jeg har ikke modtaget noget endnu. kundeservice har lukket lørdag og søndag til trods for de bringer pakker ud disse dage, ja hvis man altså lige betaler ekstra for det.

Christian

20. februar 2009

De kan finde ud af at levere pakker... Post danmark kan godt lukke. Super god oplevelse...

Det er et rigtigt godt koncept de har startet op med de pakke-shops. Det virker sku også. Dejligt med en seriøs leverandør.

Netshopper

18. februar 2009

Dårlig kundeservice og umulig levering

Jeg shopper meget i udlandet og desværre er GLS oftest det firma, som leverer pakkerne. Hver eneste gang er det et rent helvede - de insisterer på at levere pakkerne når man ikke er hjemme, også selvom man har fortalt dem det.

Lige pt. venter jeg på to pakker, som jeg skal bruge fredag (onsdag i dag). Den ene står til at blive afleveret i dag, den anden i morgen. Jeg ringer til GLS og gør opmærksom på, at jeg ikke er hjemme, men at jeg gerne vil have pakkerne leveret på fredag, hvor jeg kan tage fri. En sur dame i kundeservice fortæller mig, at det kan jeg ikke ændre på - man kan ikke ændre leveringstidspunkt FØR pakken har været leveret forgæves til én. Så i morgen kan jeg ringe ind og få ændret leveringen for pakke 1 til på fredag. Og på fredag kan jeg så ringe ind igen og bede om at pakke 2 bliver leveret til mig på mandag. Så jeg skal altså holde fri i 2 dage, fordi GLS ikke er sat op til at levere til privatkunder, men alligevel absolut holder på at gøre det.

Hold jer væk!

Dårligt behandlet kunde

17. februar 2009

Professionalitet...? Hvor?

Virkelige uhjælpeligt personale, som er sure og ubehøvlet over for deres kunder...? Hvorfor? Ingen ved det!?!? (Måske de burde finde sig et andet job)
Levering på privat addresser om formiddagen? Hvorfor ikke pm aftenen?!?! som ALLE andre bude gør det!!! (DHL, UPS, OSV.) Hos disse firmaer bliver man ringet op af en SØD og HJÆLPSOM person, som aftaler et leverings tidspunkt med dig. Kan denne "lille" service lade sig gøre hos GLS? NEJ NEJ NEJ!
Hvis du selv har valget mellem flere forskellige leverings firmaer, så HOLD DIG VÆK FRA GLS og deres ekstrem dårlige service :-(
De var gode engang, med disse tider er forbi nu ;-(
Man kan kun håbe de får vendt rundt på siturationen...

Mathias, David Olsen og Niels fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)

Se alle anmeldelser

Se alle 112 anmeldelser
Annonce fra Google

KARAKTER FORDELING

VIRKSOMHEDEN ER ANMELDT AF:

trustpilot brugere (112 anmeldelser)

De bedste virksomheder

www.hardcasa.dk
Verdensklasse
2. Intimo
www.intimo.dk
super service med et lille bitte men...
3. Hardballshoppen
www.i123.dk
Webhotel
3. Unoeuro
www.unoeuro.com
Bedste host jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med
GLS APS
Denmark er erhvervslivets pakkedistributør. Vi afhenter og bringer erhvervspakker i Danmark og udlandet, og vi tilbyder ekspreslevering såvel som kundetilpassede logistikløsninger. Ret beskrivelsen
Virksomhed:
Antal omtaler:
1 omtale
Ret virksomhedsinfo

Download TrustGuard

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Download TrustGuard

Forholdsregler mod falske anmeldelser

• Vi foretager stikprøver af brugernes troværdighed
  • Vi tager forbehold overfor anonyme anmeldelser
  • Vores brugere rapporterer utroværdige anmeldelser
Som forbruger bør du altid forholde dig kritisk til indholdet på hjemmesider.
Læs mere i vores retningslinjer

For virksomheder

Tag kontrol med dit omdømme og skab et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed.
Se Trustpilots sektion for Virksomheder
Trustbox
Annonce fra Google
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?