25. august 2010
Elendig oplevelse
Havde bestilt en pakke der skulle leveres med GLS. EFter mange dage, får jeg en sms kl 15. om, at varen er forsøgt leveret og at jeg skal ringe inden kl 16, elleres returneres varen.
Havde været hjemme hele dagen, og der havde ingen bil været. Jeg kigger alligevel straks i postkassen, men der ligger ingen seddel på at de har været der. Ringer og fortæller dem det og de vil levere pakken dagen efter (kundeservice lyder som om de ikke tror på mig).
Ringer dagen efter kl 17. og spørger til pakken. Får at vide at den er leveret og at Carl har skrevet under for mig. Problemet er, at jeg ingen Carl kender. Dvs. nu har en fremmed mand, der bestemt ikke bor i nærheden af mig mine varer. Jeg tjekker self. om den står uden for nogle af deres døre, men nej.
Brokker mig selvfølgelig, men de kunne intet gøre før dagen efter.
Ringer derefter hver dag i 3 dage og spørger til pakken og de siger de forsøger (hvilket de sikkert også gør, men det hjælper ikke rigtigt mig) og at chaufføren skal se om han kan huske hvor han leverede den.
Den 4 dag om aftenen, ser jeg ud af vinduet at der nu står en pakke i en kælderskakt lidt oppe af vejen. Går hen og kigger.. pakken har været åbnet og er våd, men det er mit navn der står på den (her er jeg gået forbi de andre dage også og der stod den der ikke). Har en aftale, så stiller den bare ind uden at åbne.
Jeg ringer og fortæller det til GLS og fortæller jeg ringer tilbage dagen efter for at fortælle om der mangler noget. Her får jeg fin service og de "udsætter" klagefristen til dagen efter, da den jo først er i mine hænder senere end beregnet.
Jeg har gennem hele forløbet snakket med den samme person i kunceservice som, på trods af jeg kunne høre jeg irreterede ham, forsøgte at hjælpe mig på bedste vis.. bare ikke særligt effektivt for mig.
Dagen efter ringer jeg og informerer om at jeg mangler 2 ting i pakken og at ydereligere 1 er ødelagt af fugt (havde bestilt 10 elektroniske tægevedhæng til hunde). Den person jeg havde snakket med, var ikke ledig og jeg lagde en besked. Jeg hørte intet og ringede tilbage dagen efter med samme besked.
Jeg har stadig ikke fået svar fra dem, på trods af, jeg menere at de skal erstatte det der mangler i pakken.
Havde så et par uger efter, bestilt noget ved et andet firma. Opdagede for sent, at de leverede med GLS. Stort set samme historie.. har ikke set noget til dem, men fandt pakken længere nede af vejen.. Denne gang gad jeg dog ikke bruge tid på at ringe til GLS.
Vælger ALDRIG mere at få noget leveret med dem.. Er rasende over at de bare leverer til en tilfældig og lader dem skrive under, når varerne er bestilt i mit navn og adresse.
At de så efterfølgende ikke tager ansvar for at erstatte de ting der mangler i pakkerne (eller i det mindste svare på mine henvendelser), pga. deres fejl, er utroligt uproffessionelt!
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Usability og Cristian fandt anmeldelsen nyttig