We are hiring!

Besvarelse fra Godigital

[DATE]

[REPLY]

Godigital Logo
Kunderne om Godigital : »Super hjemmeside!« »hurtig og god levering« »God kundeservice« 180
Perfekt
9.3 af 10

180 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
Godigital

Gode priser, lige til døren

Jeg bestilte mit kamera hos Godigital.dk, og fik det få dage efter. Deres pris lå næsten lavest.

TAK !

Udvalgt anmeldelse om Godigital

Super hjemmeside!

Jeg har aldrig købt kamera på nettet før, da jeg ikke har følt mig tryg ved det. Dog stødte jeg på GOdigital på en hjemmeside der sammenligner priser, hvor de stod som de billigste. Dette fik mig til at kigge lidt på siden, og jeg blev meget fristet af deres mange lækre ting.

Jeg skrev til kundeservice ang. reklamation, jeg fik svar i løbet af 10 minutter. Efterfølgende spurgte jeg om en masse andre ting, jeg var nok lidt besværlig men kundeservice var virkelig tålmodig og dygtige til at svare på alt hvad jeg var i tvivl om. Til sidst bestilte jeg et kamera næsten 2000 kr billigere end hvad det kostede i min fotobutik.

Jeg betale for lørdagsomdeling fredag kl. 16.24, modtog en orderbekræftelse 10 minutter senere. Næste morgen kl 08.30 ringede postbudet på døren med mit kamera. SUPER service, jeg er meget tilfreds.

• Mark

Anbefales

Hurtig levering - og det var derfor jeg valgte butikken. Kan godt anbefales. Har ikke haft problemer med kameraet så kan ikke sige noget om deres after sale.

hurtig og god levering

Hurtig ekspedition

God kundeservice

Havde et spørgsmål til det jeg ville købe. Fik svar med det samme :-)
Pakke kom som lovet. Perfekt!
Kan kun anbefales.

• 15 point
  • 3 Anmeldelser

Fantastisk leveringstid

Jeg har ikke prøvet pakken endnu, da det er en julegave, men jeg må sige at leveringen var virkelig hurtig!

Godigital

Hurtig nem handel og levering

Alt i alt en perfekt handel. Ingen problemer og hurtig levering af det bestilte.

- alt var perfekt.

- alt var perfekt.

Godigital

Ingen slinger i valsen her

En perfekt og hurtig handel, helt som det skal være. Jeg anbefaler gerne Godigital til andre uden tøven.

• Kasper

Let og hurtig betjening.

Havde aldrig hørt om GoDigital før jeg faldt over dem, som værende de billigste på edbpriser.dk.

Super hurtig levering og let at bestille på hjemmesiden og så var de oven i købet de billigste ;-)

Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Udemærket

Bestilte en kamerataske inde på hjemmesidenm og 3 dage efter lå den ude foran døren. Det kan ikke gøres meget bedre.

perfekt

service og levering var som man kunne forvente! perfekt 5/5 herfra!

Super

Jeg har været godt tilfreds med Godigital.

Faglig, proffesionel og hurtig

Jeg fik en god rådgivning i.f.m. valg af videokameraet pr. email (ingen telefon rådgivning) og dernæst meget hurtig og fejlfri ekspedition af min order - kan absolut anbefale.
Josef

kanont

Bestilte mit kamara fredag og det blev sendt samme dag. Kanon service

Godigital

Super hurtig levering til billige penge

Ikke så meget mere at sige til det end overskriften. Kameraet blev bestilt om Søndagen og var på adressen om tirsdagen - selvom jeg måtte en tur om posthuset

God service, hurtig respons

På forespørgsel var der hurtig respons den anden ve., og varerne blev leveret som lovet, og egne fejl blev rettet hurtigt.
Kun pæne ord

Godigital

Så bliver det ikke bedre!

Flot service. Havde bestilt en forkert vare, som forretningen nåede at rette inden afsendelse. Ingen bøvl, kun god service.

• Verificeret køber

Fin handel og nærsten strakslevering, tak.

Fin handel og nærsten strakslevering, tak.

• k
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

hurtig levering

befriende hurtig levering.

Perfekt handel

Bekræftelse på bestilling af digitalkamera, forsendelse og modtagelse gik meget hurtigt og uden problemer. Kameraet blev bestilt fredag og ankom den følgende mandag. Jeg handler meget gerne med Godigital en anden gang.

6 Stjerner fortjent...

Hej,
har ventet på, at et kamera skulle komme i stock, sendte rigtig mange mails, og de blev besvaret kanon hurtigt.
Til sidst ankom kameraet om fredagen, de pakkede det og jeg fik det med lørdagspost, (100, ekstra.)
Jeg har sjældent oplevet en bedre service og kommunikation med en internet shop i DK. Jeg køber altid i udlandet.
Hvis jeg skal bruge mere udstyr, så er de på min liste som #1.

& stjerner, hvis jeg kunne.

Hurtig kompetent betjening

Kan helt sikkert anbefale godigital!

• Steffen
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Hurtigt uden bøvl

Det var nemt at bestille, betale og varen kom dagen efter.

• Martin
  • Aarhus, DK

Overdådig service

Har købt et kamera hos GoDigital, som siden har skullet repareres under garanti. Både ved købet - og ikke mindst ifm. reklamation - har jeg fået grundig, hurtig og personlig service - på et niveau laaangt over det normale. Kudos og karma - i rigelige mængder - til GoDigital!

Perfekt handel

Jeg bestilte digital-kamera om fredagen, fik ordrebekræftelse næsten med det samme og kamera den følgende mandag. Hurtigt og uden nogen problemer. Jeg handler gerne med Godigital en anden gang...

• Olaf

Alt gik som forventet !

Ingen problemer - du kan roligt købe her.

Godigital

Hurtig og venlig betjening. God pris.

Hurtig og venlig betjening. God pris.

• NiniH

Kanon service

Mit arbejdskamera er gået i stykker og jeg bestiller et nyt fredag eftermiddag, modtager min bekræftelse på mail med det samme - 8 min efter, modtager jeg forsendelses mail fra Godigital med PostDanmarks pakke nr. - Første WAW
Mandag formiddag ligger mit nye kamera med det hele på mit skrivebord - se det kalder jeg service

Ingen problemer!

Fik mit kamera (forsvarligt indpakket) dagen efter uden problemer, hvilket var vigtigt, da jeg stod og skulle bruge det til en ferie.

• Verificeret køber

Perfekt, hurtig og enkel betjening/levering

Hjemmesiden var meget let anvendelig, det var hurtigt at finde de varer jeg ønskede. Prisen var i orden (i forhold til øvrige forretninger med samme sortient). Fin kommunikation efterfølgende med bekræftigelser.

Fremragende service.

Hurtig respons på emails og varen blev modtaget dagen efter den var blevet bestilt.

Min første handel hos Godigital.dk og bestemt ikke den sidste.

• André P

Perfekt

Det fungere bare 110 %

• Merete
  • Verificeret køber

Super hurtig ekspedition :-)

Hurtig og proff. levering og service, kan meget varmt anbefales.

Lyn hurtig og kvalivare.

Simpelthen bare toppen af poppen. Billigste blandt flere. Og pakken lå som jeg kunne ønske dagen efter bestilling. Sweet.

Produktet leveret som ønsket

Produktet blev leveret som ønsket

Godigital

Hurtig levering og god service

Meget tilfreds,god levering og opfølgning på forespørgsel ang. manualer.

• Jonas
  • Hadsten, DK
  • Verificeret køber

Forkert mail men god kompensation

Jeg bestilte et Canon EOS550 spejlreflekskamera hos GoDigital. Uheldigvis skrev firmaet min email-adresse forkert så der gik 2-3 dage ekstra på grund af at den første ordre skulle overskrives med en ny. De beklagede fejlen.

De var hurtige til at skrive tilbage for at informere mig om hvad der skulle ske OG ikke at forglemme ville de give mig en kompensation, hvilket var en skøn kamera-skuldertaske til en værdi af næsten 400,- kr. Det var en behagelig overraskelse og god stil fra dem :)

Godigital

Hurtig levering, god service.

Ringede først til firmaet og fik hjælp. Bestilte varen kl.15.30 og dagen efter, havde jeg modtaget pakken på mit arbejde inden kl. 08,00.

God kommunikation.

God og hurtig kommunikation mellem køber og firma.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk