We are hiring!

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Super Betjening

Super hjemmeside, gnidnings fri betaling, hurtig afsendelse af varen, passende status information på forsendelse. Alt i alt er det bare alt nethandel burde fungere.

Udvalgt anmeldelse om GodLir

God oplevelse.

Alt fungerede fint. Nem bestilling og levering indenfor den lovede tid.
En god oplevelse. Kan anbefales.
Hvis varen var afsendt samme dag som bestillingen blev foretaget havde det været til 5 stjerner.

Perfekt

Godt eksempel på en super god internet butik. Hurtig levering efter bestilling af varen, desværre måtte vi returnere leverancen, da vores søn fik 2 af samme slags i fødselsdagsgave, returnering skete hurtig og hurtig svar på ?? via email SAMT hurtig returnering af penge til min konto. Jeg handler gerne der igen.

GodLir

Super god service. Hurtige til at svare tilbage på spørgsmål og hurtige til levering! + et stort udvalg af varer man ikke lige finder på andre webshops.
Fuldt hus - en webshop der er kommet for at blive - så 5 stjerner herfra.
Hilsen Jonas.

Super!!!

Fik en halskæde til en virkelig god pris, og fik hurtig levering.
Ingen problemer der! derudover var kæden i god kvalitet.
Oven i købet er der et kæmpe udvalg, og dette er klart et sted jeg vil handle igen.

Super!!!

købte en keyhenger ved jer for 1 uges tid siden,
og vil bare sige tusind tak, for en rigtig god service og for den hurtige levering!

Bestilte onsdag d. 28 og havde varen fredag! :)
God kvalitet og service som lovet!
5 Stjerner herfra!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk