We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Godtlegetoej anmeldelser

Godtlegetoej Logo
Kunderne om Godtlegetoej : »Super service« »Total iorden« »super godt betjening« 115
Godt
8.4 af 10

115 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (115)

hurtig levering

Jeg bestilte et sæt beskyttelsesudstyr til min datter søndag aften og havde det den efterfølgende onsdag :-)

Udvalgt anmeldelse om Godtlegetoej

• Ghita
  • 21 Anmeldelser

4 Stjerner - trods et par opgaver

D. 13.07.11 bestiller jeg 3 pk. patroner til jagtgevær edison, hvor jeg med det samme modtager en ordrekvittering. D. 14.07.11 får jeg en mail, at det bestilte vil blive pakket og jeg vil modtage en mail med Track og Trace nr.(hvilket jeg aldrig modtager). D. 17.07.11 får jeg så en mail om min bedømmelse af forløbet, så d.18.07.11 ringer jeg og taler med Finn, som fortæller, at pakken er sendt med GLS. Hvis jeg nu selv havde læst grundigt på ordrekvitteringen, havde opringningen til Finn ikke været nødvendigt - min fejl!
Min søn og jeg henter pakken og det skaber lidt forvirring, da der står Legekæden som afsender i stedet for Godtlegetøj. Vi får pakken, som min søn åbner og vi kan se, at der mangler 5 stk. patroner og ved nærmere undersøgelser se det ud til at limen fra producenten har været dårligt, da plasten har løsnet sig fra pappet i siden, men der er ingen patroner at finde i kassen. Vi ville ikke reklamere, da vi ved en fejl havde fået en taske med gratis, men da det viser sig, at patronerne ikke virker fra pakken, som havde løsnet sig, ringer jeg til Finn og fortæller ham forløbet. Min søn har ADD og det var svært for ham at takle. Finn kigger på de resterende pakker og siger at der ingen, som er åbne. Finn sender 1 ny til os, hvilket vi modtager med posten dagen efter. Da vi vil åbne denne pakke har pappet igen løsnet sig en lille smule nu blot i modsat side, men heldigvis virkede patronerne alligevel - jubii...
Forslag til forbedring:
1. Forbedre de billeder som er utydelige.
2. Mere beskrivelse af varen f.eks. jagtgevær med metal. Cap, patronbælte og geværrem følger ikke med.
3. Enten at man modtager en mail med track og trace nr. el. ingen.
4. At der står Godtlegetøj som afsender i stedet for Legekæden.
Husk! det er menneskeligt at fejle og vi er allesammen mennesker og heldigvis for dette!

• Thomas
  • Verificeret køber

Jeg ringede fordi jeg SKULLE bruge varen næste dag. De ville lave en ekstra pakning for mig. De havde ellers afleverede dagens forsendelser. De skrev en mail da den var sendt. Posten kom med varen næste dag. Skønt af handle her.

Total iorden

Jeg bestilte om søndagen, om tirsdagen havde jeg mine varer.

Godtlegetoej

Fin service og hurtig levering!

Oplevede en hjemmeside der var lige så beskrivende som den skulle være - hverken mere eller mindre. De leverede varer var fint pakket og i forventet stand!

hurtig levering

bestilte om søndagen og havde det tirsdag. Så hurtig og god service.

• Ronni
  • Verificeret køber

negativ

Se nu og få opdateret hjemmesiden. Irriterende og bestille en vare som "er tilgængelig", og så viser det sig at den alligevel er udsolgt!!!

super godt betjening

super god betjening pr. telefon og hurtig levering

• Naomi
  • Verificeret køber

Nemt, hurtigt og super service

Jeg kan klart anbefale at handle her. Jeg har fået rigtig god service, hurtig tilbagemeldelse på mine spørgsmål, meget nemt at bestille og dag-til-dag levering. Jeg er meget tilfreds

• Mette

Hurtig levering.

Fin shop og hurtig levering. Måtte dog betale 79 kr. i porto for at få sendt en fastelavnsmaske til 25 kr. Det var lige et lille minus.

Godtlegetoej

Fuld tilfreds med betjening og levering

Jeg havde startvanskeligheder med at afslutte handlen pga scriptfejl på hjemmesiden, hvilket jeg skrev til firmaet, som hurtigt fik fejlen rettet. Som tak for min hjælp, slap jeg for at betale fragt. Varerne var fremme dagen efter, de var bestilt og jeg kan bestemt anbefale at handle der. Jeg gør det selv igen en anden gang.

• Maria

Rædsom

For det første modtog jeg ikke et track and trace nummer, derudover har jeg stadig ikke modtaget min pakke, og efter at have skrevet om jeg kunne få det track and trace nummer, har jeg ikke fået noget svar.
Jeg har ikke i sinde at bruge Godtlegetoej igen.

• Heidi
  • Verificeret køber

nemt at bestille og superhurtig levering

Jeg synes det er en god webbutik, nemt at finde rundt på siden, nemt at søge efter bestemte ting, overskuelig, helt igennem godt og RIGTIG stort udvalg:-) Det var nemt med betalingen og leveringen er det hurtigste jeg nogensinde har oplevet med en webbutik. jeg bestile min vare mandag og den blev leveret med postdanmark om tirsdagen!!!:-)

fantastisk hurtige

bestilte og betalte nemt og hurtigt via hjemmesiden om søndagen. tirsdag fik jeg en sms at jeg kunne hente min pakke på posthuset. Det var da nemt.

Perfekt og hurtig levering

varen blev afsendt omgående og leveret på mit lokale posthus 2 dage senere

• Lotte

Hurtig og problemfri levering

Der gik mindre en 48 timer fra bestilling til levering ved døren. Dejligt og nemt.

Seriøsbutik

Super behandling,hurtig levering

Godtlegetoej

Hurtig levering og alt ok

Høj service

Total tilfreds

Jeg har handlet for første gang og er total tilfreds. Flot hjemmeside, der er nem at finde rundt på, nem at bestille på og modtog min bestilling hurtigt. Jeg vil klart handle der fremover.

• Anders
  • Verificeret køber

servicen var lige i øjet.

Hurtig levering op til jul:)

Godtlegetoej

Gode produkter til gode priser

fantastisk. Min datter er vild med det. God kvalitet

• Ditte

Dejlig hurtig levering.

Jeg vil gerne handle her igen.

Godtlegetoej

Super god service og lynhurtig levering :-)

Bestilte onsdag sidst på eftermiddagen og pakken ankom torsdag aften. Sød og venlig betjening over telefonen.

• Helle
  • Verificeret køber

Helt vildt god og personlig betjening få dage før jul

Jeg manglede et drømmeslot få dage før jul og kunne ikke finde det nogen steder. Kunne ikke få det frem på skærmen hos Godtlegetøj.dk. Derfor ringede jeg derind og fik fat i en flink mand, som guidede mig igennen OG sendte slottet samme dag, så der var en lille trunte, der blev MEGET glad da hun juleaften åbnede sit filly fairy drømmeslot :)))))))

Det var rigtig god service og super hurtig levering.

• Allan
  • Verificeret køber

Det er bare nemt og hurtigt og ingen problemer

• Lene

Hurtig og pålidelig

Selv her op til jul gik der kun to dage, før vi modtog den bestilte vare. Varen blev afsendt fra butikken meget kort tid efter afgivelse af bestilling.

Hurtig ekspedering

Fantastisk at I kunne levere fra dag til dag

• Tina

perfekt

Bestilte søndag aften og tirsdag formiddag havde jeg mit legetøj. Meget fint og og fin hjemmeside.

• ninja
  • kbh. ø, DK

Hurtigt, nemt og billigt

Let og overskuelig hjemmeside. Kæmpe stort og lækkert udvalg, til alle aldre. hurtig levering som lovet. kan klart anbefales.

varen var som beskrevet

Køb af en fjernstyret bil , ingen problemer varen var som beskrevet på siden

Dårlig Service..........

Har bestilt en Guitar på nettet og betalt varen da jeg bestilte den. Skulle afhente varen i butikken og modtog en bekræftigelse på at varen var pakket og klar til afhentning i butikken........... Kører fra Ikast til Holstebro for at afhente varen og opdager at det ikke er den bestilte varer, og får så at vide ved afhentning at de ville også have ringet til os, men havde ikke lige fået det gjort .........

KANON DÅRLIG SERVICE OG HANDLER HER ALDRIG MERE OG ANBEFALER HELLER IKKE ANDRE DET..........................

• Jannie

Hurtig Levering

Nem hjemmeside med hurtig levering, er helt tilfreds.

• Maja
  • Verificeret køber

De kunne ikke levere varen...

Havde desværre en dårlig oplevelse. Varen jeg bestilte stod til at være på lager. Jeg bestilte men fik dagen efter besked på at de alligevel ikke havde varen på lager. Min ordre blev annulleret - fremfor orientering om hvornår varen kunne forventes på lager igen.

• Karin

Storartet service

Hurtig , venlig og perfekt service.

• helene

Godt sted at handle

Man får en rigtig god service og hurtig levering

• Fuck dem
  • Herning, DK

Kunne ikke levere varen

Kunne ikke levere varen, da deres hjemmeside ikke er opdateret med antal på lager. Godt jeg var så tidlig ude så jeg kan bestille andet sted.

Fair og reel sagsbehandling

En af de bestilte varer var udsolgt. Firmaet ringede til mig og vi lavede en aftale om, hvordan vi skulle ordne vores mellemværende. Fair og reelt. Helt ok.

• Casper
  • Verificeret køber

Der var god og hurtig ekspedition. Kunne også kontaktes telefonisk.

Der var god og hurtig ekspedition. Kunne også kontaktes telefonisk.

• Flavia

Super hurtig effektiv levering

De er hurtige og meget effektive. Varen kom allerede på 2. dagen efter bestilling om aftenen.

• Mikael
  • Verificeret køber

Holder ikke hvad de lover.

Bestilte 2 vare som skulle være på lager. Da den ene vare ikke var på lager bortfaldt hele handelen. De kontakter ikke en og spørger om man ønsker denne.Utroværdig side med dårlig service.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk