We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Goecker anmeldelser

Goecker Logo
Kunderne om Goecker : »God service« »Kompetent og hurtig service« »Hvis du vil have professionel vejledning, så er det helt klart her du skal handle!« 114
Perfekt
9.2 af 10

114 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (114)

Kompetent og hurtig service

Hos Goecker ved folkene, hvad de taler om. Du får kompetent og produktuafhængig vejledning. Du kan få råd og hjælp - altid velvillgt og venligt.
Det er en fornøjelse at kontakte jer.

Udvalgt anmeldelse om Goecker

• Rasmus
  • 10 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Jeg mener at det hører med i en anmeldelse at man som anmelder også fortæller lidt om hvad man har købt. Og hvor tit man har handlet med forretningen.

Jeg har lagt ordre lige fra 1.000kr og op til næsten 40.000kr. Man får altid den samme gode behandling. Jeg har ikke handlet der igennem mange år - men har lagt omkring 5 ordre i år.

Priserne ligger tit nogle procent over hvad man kan købe produkterne til andre steder - edbpriser.dk osv. og det lægges der ikke skjul på hvis man taler med dem om det.
Modsat hvad jeg har oplevet andre steder får man noget for de ekstra penge man lægger. De har en masse ansatte, som ved hvad de taler om - eller som ærligt siger hvis de ikke ved det - og hjælper en videre. Og vigtigst af alt - de prøver ikke at snyde en - ligesom dem i Fona (som også påstår at deres overpriser er fordi deres service og viden er så sublim - not!)

Hvis der opstår et problem - så er de nemme at få fat i og så taler man om det. Det er netop her man kender en god forretning - når tingene går galt - hvordan opfører de sig så? Her har jeg intet at udsætte på Goecker.

Goecker har stortset altid ting hjemme og det kan være rart for visse typer af kunder.

Så 5 stjerner får den professionelle, leveringsdygtige, kompetente, ansvarlige og servicemindede butik.

Hej Rasmus

Tusind tak for de pæne ord.

Mvh Charlotte, Goecker A/S

Goecker

Nu har jeg handlet hos Goecker i snart 8 år, og der har aldrig været et eneste hick-up! Altid god og professionel vejledning!

Exellent

Virkelig seriøs behandling

Perfekt service!

Altid søde og venlige. Høj professionel standard.

Som det skal være

Af et professionelt sted... :)

• Lone
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Produktet er fint - forsendelsen er langsom !

Prosuktet er fint, forsendelsen er dog ikke så hurtig !

Hej Lone

Nu ved vi ikke hvilken ordre dette konkret drejer sig om. Har du et ordrenummer?

Selvfølgelig kan det ske at vi misser en forsendelse og forløbet fra du køber en vare i vores webshop, til den lander hos dig er længere end normalt.
Vi sender varerne samme dag ordren er lagt - såfremt den er os i hænde senest kl 14.
Er varerne ikke lager kontaktes kunden.
Og hvor hurtigt en restordre kan leveres fra vores leverandører er jo meget forskellig fra produkt til produkt.

Mvh Charlotte, Goecker A/S

Problemfri, hurtig handel

Forretningen har flot vareudvalg. Handel via hjemmesiden fungerer helt problemfrit og varerne leveres virkelig hurtigt. Alt i alt en meget positiv købsoplevelse.

Levering som forventet.

Synes dog det var en dyr porto, der var lagt oveni.

Perfekt betjening

Perfekt og venlig betjening. Hurtig levering. Altid varene på lager.

super godt

jeg bestilte nik color efekt 3 til 250.-, fik at vide den var udsolgt men dagen efter fik jeg en ny mail at de havde fundet flere på deres lager, og hvis jeg stadig ville købe en så skulle jeg bare sende en mail og dagen efter kom den med posten

• Pia Ry
  • 3 Anmeldelser

Fint, hurtigt og nemt

Fint, hurtigt og nemt, lever op til forventningerne

En rigtig god oplevelse

Goecker viser også hvem de er i deres betjening, ekspedition og forsendelse - nemlig professionelle.

hurtig og god ekspedition

gode at handle med. Jeg fik en vare som var transportskadet. Ingen diskussion, dagen efter jeg ringede og fortalte om skaden, lå en ny vare til mig på posthuset. God og hurtig service

• Bente
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Lige som det skulle være

Jeg har kun godt at sige om goecker.dk
Det er både hurtigt og nemt - lige som det skal være!

Goecker

En professionel virksomhed på alle måder

Danmarks vel nok mest professionelle fotovirksomhed. Ikke altid de billigste men det gør en god rådgivning meget ved. Virksomheden henvender sig til det professionelle marked og ikke til privatpersoner.

Troværdig service og råd

Har brugt Goecker i 3-4 år. Kan varmt anbefale dem. De er lidt dyrere end andre - men de 3-5% er godt givet ud. Personale der lytter, forstår og på det grundlag rådgiver. De forsøger ikke at sælge dog det dyreste, men gør faktisk en indsats for at finde ud af dit behov m.m.

Det fede er at ders butikker har 98% af alt. ALT! Så udvalget er der, også til bare at komme ind og pille. Og nej, man forstyrer aldrig. Heller ikke pr. tlf.

• Consult1
  • Slagelse, DK
  • 4 Anmeldelser

Yderst tilfreds

Jeg har fået super servis og behandling.

Meget imødekommende og hjælpsomme

Jeg havde fået bestilt en forkert vare (helt og holdent min egen fejl) - men det blev håndteret flot og elegant. Ingen problemer med at tage den retur og allerede næste morgen var den korrekte vare skaffet hjem.

• Morten
  • 2 Anmeldelser

Perfekt kundeservice

Hurtig og venlig betjening på telefonen - og som lovet blevet ordren sendt afsted samme dag som lovet og jeg havde det dagen efter ! Sådan skal det gøres.

• Claus
  • 1 Anmeldelse

Perfekt og lynhurtigt!

Jeg fik det, som ingen andre kunne levere til den rigtige pris og nærmest dagen efter. Sådan skulle alle internetforhandlere være!

Goecker

Serjøst leverandør til professionelle fotografer

Har handlet i ca. 20 år. Kan godt anbefales.
Flot showroom med de fleste varer udstillet.
Webshoppen funger fint.

Goecker

Helt perfekt og hurtig levering

Masser af test på Deres hjemmeside, så man bliver underholdt mens man køber. De kan anbefales

Tilsidesættelse af Dansk lovgivning

Handel er ok, god betjening helt i top.
Men jeg undre mig over at der ikke er er dansk manual med de produktet der bliver solgt? Men det er jo dem der skal bruge det de sælger.
Mvh hilsen
Erik

erikromer@it.dk

Jamen kundebehandlingen er super

Gode betingelsesvilkår intet at brokke sig over

fin butik

god og superhurtig betjening

Alt i orden :-)

Kan varmt anbefales.

super

det var nemt og hurtigt :)

• kiw
  • 4 Anmeldelser

Ekstrem hurtig levering

Meget hurtigt og sikker levering. Super proff service!

Perfekt

Handlen gik helt som den skulle, ingen problemer.

• Alex
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Stort udvalg og hurtig betjening

Goecker har min fulde tillid når det handler om at købe fotoudstyr. Der er tale om fagfolk og som sådan har de høj, høj troværdighed. Der er heller ingen fingre at sætte på udvalget; det er stort og af fremragende kvalitet.
Hvis jeg skal finde en lille negativ ting, må det være, at de ofte er en lille smule dyrere and andre forhandlere af identiske varer. Derfor handler jeg lidt sjældnere hos Goecker end jeg kunne have lyst til. For jeg ville foretrække at handle hos de dygtigste, men de er desværre også de dyreste.

perfekt

Ingen klager, alt gik som det skulle, ned til mindste detalje.

Goecker

Goecker er en professionel partner der leverer god kundeservice og hurtig levering.

Dyrt men dejligt

Købte et sæt Elinchrome flash anlæg. Kom dagen efter. Hurtigt ekspederet. Venter utålmodigt på mit 1Dx fra Canon. Gid Goecker kunne lægge mere pres på Canon så jeg ikke skal opleve disse gentagne udsættelser af lev. tidspunkt.

Perfeckt

Bestilte varerne og firmaet informerede mig pr. telefon, at varerne ville blive sendt samme dag

professionelt fotosupermarked

Goecker har varene, og en professionel betjenning, prismæssigt kan man sikkert på nettet finde tingene lidt billigere, men her får man en pakkeløsning hvor varen er på lager, og har man spørgsmål, så har de svar. Vi handler kun hos Goecker, det kan godt være det er lidt gammeldags, men har man fundet et sted hvor tingene fungere, hvorfor så spilde tid andre steder. Vi er superglade for samarbejdet.

Goecker

Den bestilte vare blev leveret til tiden uden problemer

Den bestilte vare blev leveret til tiden uden problemer.

Goecker afsendte også mails både ved bestilling og igen ved afsendelse af varen, så jeg aldrig var i tvivl om hvad der skete.

Goecker

Simpelthen for useriøst ...

Nu har jeg desværre flere gang været nødsaget til at handle med Goecker.dk, og virksomheden virker simpelthen alt for useriøs og lever højt på deres særstatus i Danmark.
første handel:
Jeg bruger Sony og skulle bruge en flashadapter og en hotshoe, jeg ringer til Goecker for at sikre mig at jeg får det rigtige udstyr og jeg taler med en "ekspert", da udstyret endelig kommer viser det sig IKKE at passe til Sony :/
anden handel:
Har for nu halvanden måned siden bestilt et headstrap til mit GoPro Hero kamera, - det var på lager jfr deres webshop da jeg bestilt, Men har intet modtaget endnu - igen alt for ringe.
Jeg hørte fra den for ca 14 dage siden, hvor de pludselig skriver de ikke har glemt mig, men de kan ikke sige noget om leveringsstidspunktet - jeg svare på den mail indenfor 5 minutter efter den var ankommet til mig, hvori jeg udbeder mig en ca tidshorisont, da jeg snart bliver nød til at finde en anden udbyder (i udlandet) og har stadig intet hørt!
tredje handel: det bliver ikke skrevet navn på pakken til mit firma, men den bliver sendt til døgnposten ( på mit ønske) hvilket resultere i jeg skal bruge flere dage på at få udleveret pakken.

Alt i alt er jeg dybt utilfreds, men bliver nød til at handle der i ny og næ pga deres særstatus som forhandler af fotografisk udstyr i Danmark.
Jeg opfordre aktivt alle til at søge alternative udbydere, hvor de kan få en bedre og billigere service at ægte eksperter i stedet for Goecker.
Ved godt der ikke er mange proffessionelle fotografer der bruger Sony, men segmentet er voksende og hvis man kalder sig "ekspert" på området bør man i det mindste vide mere end bare det grundlæggende omkring mærket, ikke bare sælge noget for at sælge noget.
Enten har eksperten ikke gidet at høre på hvad jeg som kunde talte om eller så har han ikke vidst hvad det drejede sig om - uanset hvad er det KUN til en (!) stjerne.

Karsten E. Bülow fandt anmeldelsen nyttig

Goecker

Det kan ikke gøres bedre

God kompetent vejledning. Varer afsendes fluks og leveres fornuftigt indpakket.

Intet at klage over her

Bestilte min beauty dish og modtog den også som forvente rigtig hurtigt.
Intet at klage over her.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk