We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Goldenplanet anmeldelser

Goldenplanet Logo
Kunderne om Goldenplanet : »Stabil drift og god personlig service« »Super kundeservice« »Smart, let og billigt.« 8
Godt
8.6 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)
Goldenplanet

Stabil drift og god personlig service

Vi har brugt Golden Planet til vores webshop www.manifik.dk i 3 år. Vi er ikke kunde længere, da vores lagerstyring ikke kan snakke med OpenBizbox, men har man "kun" en webshop er Golden Planet et enkelt konkurrencedygtigt produkt og jeg vi har altid fået god og hurtig service

Flemming, www.manifik.dk

Udvalgt anmeldelse om Goldenplanet

5 Stjerner

Har netop kastet mig ud i at afprøve deres Demoshop med henblik på at etablere en webshop.

Jeg er imponeret over deres shopløsning.
Jeg er imponeret over deres service.
Jeg er imponeret over deres opfølgning på mig som mulig kunde.
Jeg er imponeret.

Kan klart anbefales.

Super kundeservice

Har en shopløsning hos Goldenplanet og har lutter positive erfaringer hermed.

Virksomheden yder en fantastisk og meget personlig kundeservice, og har man spørgsmål, får man svar næsten med det samme.

Kan klart anbefale Goldenplanet til andre.

Smart, let og billigt.

Rigtig god distributør af webshops. Brugervenlig og hurtig, at finde ud af.
Har haft webshoppen i to måneder nu og har allerede fået en stor kundekreds.

www.nepton.dk

Mathias

Goldenplanet

Virkelig nem og god webshop med god service.

Jeg har slet ikkeforstand på opsætning af webshop, men her var endelig en shop som jeg kan finde ud af og som jeg er blevet rigtig glad for. Meget logisk opbygget med rigtig gode features.
Og så er de bare hurtige og supersøde i deres kundeservice.
Kunne ikke være bedre:)

Goldenplanet

OpenBizBox er super for ikke programmører

Har man ikke mulighed for at sætte en OsCommerce webshop op selv, er det her en absolut god løsning.

Det er en af de billigste på markedet, uden merpris for alle de gode funktioner og med brugervenligt admin-panel.

Shoppen er let at sætte op uanset hvilket niveau man er på.

God shop der kan anbefales til andre e-købmænd.

Sikkerhed og Service i top

Jeg har en spil site med 8000-10000 unikke besøgende om måneden. Efter muhamed krisen blev den hos Surftown hacket igen og igen. Efter jeg flyttede til Goldenplanet har den efter aldrig været nede. Den har også en meget bedre svartid. Både deres email og tlf support er i top.
Dette er dog ikke et discount hotel. Man betaler for kvaliteten, men har man høje krav til stabilitet er man jo ligeglad om det koster 9 kr om måneden eller 348 kr som jeg betaler

Jesper Kristensen
terranova.dk

Goldenplanet

legetoys.dk bruger stadig Golden Planet.

Golden Planet fungerer igen. Uanset hvor, en kommende forretning køber sin handelsløsning, SKAL hun eller han være opmærksom på de almindelige betingelser. Der eksisterer ingen lejelov på nettet og handelsbetingelserne skal stå øverst på top-3 listen over de allervigtigste ting, man skal lægge mærke til. Hvis man ingen rettigheder har, kan ingen hjælpe, hvis de lukker butikken. Dernæst kommer muligheden for søgemaskineoptimering og til sidst skal man se på de faciliteter, udbyderne tilbyder i butikken. Læg mærke til, at udbyderne lægger vægt på det samme, men i omvendt rækkefølge. legetoys har fået en skriftlig garanti om 3 måneders opsigelse og kun efter specifikke grunde. Det er noget af det bedste i branchen. Dernæst har Golden Planet en supergod søgemaskineoptimeringsmulighed. Desværre mangler de vejledning i den, men det er nok alligevel markedets bedste. Endelig har de også en god forretning, men det er knap så vigtigt. Det kan man altid få udbygget. Det hjælper altsammen alligevel ikke, hvis de bare smider en ud eller der ingen kunder kommer.
Helge Smith
www.legetoys.dk
Legetøj på nettet i 11 år (2008)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk