We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Golfsmeden - Game Improving Club Fitting anmeldelser

Golfsmeden - Game Improving Club Fitting Logo
Kunderne om Golfsmeden - Game Improving Club Fitting : »Fleksibel, professionel og super service« »God, hurtig service« »Det er professionelt« 6
Godt
8.4 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Udvalgt anmeldelse om Golfsmeden - Game Improving Club Fitting

Golfsmeden - Game Improving Club Fitting

Fleksibel, professionel og super service

Efter at have fået golfsmeden anbefalet af en god ven tog jeg kontakt til Niels og efter en god snak i telefonen havde vi en aftale 2 dage senere. Jeg havde høje forventninger til det vi skulle igennem og det blev til fulde opfyldt.

Vi startede med at skifte grips og her blev det hurtigt klart hvilken herre vi har med at gøre. Niels hiver første grip af og konstaterer på øjemål at mine skafter er 0.580 og ikke 0.600 som ellers vist nok er standard. At manden kan se det med det blotte øje er efter min mening vildt :). Så efter at have skiftet grips 'on-location' (efter en lang både hyggelig og saglig snak) pakkede vi udstyret og kørte mod Nivå - her var lukket, men Niels tøvede ikke med at foreslå indoorgolf i kokkedal hvilket var fint i -10 grader.
Her lavede vi en analyse af alle jern på henholdsvis loft/lie og lies blev ændret i samme sekund som bolden var slået. Dette er for mig at se den største fordel ved at bruge Niels frem for en golf-shop:
1. Ændringen udføres simultant med at du slår dine jern, så kan man med det samme mærke om det føles rigtigt.
2. Alle jern indstilles individuelt - så ikke noget med 2 grader upright på alle jern.
3. Du modtager et skema hvor loft/lies for hvert jern er anført med før/efter værdier - og i mit tilfælde også en beskrivelse af tykkelserne incl. tape på grips.

Da vi nåede til afregning skulle jeg have to ekstra grips med til nogle wedges jeg afventer fra UK, dem fik jeg med til en yderst fordelagtig pris da jeg betalte for hele pakken. Og derudover kom jeg heller ikke til at afregne for boldene/tiden i indoor. Så alt i alt super valuta for pengene.

Er du den mindste smule udstyrsnørd og har du den mindste smule tvivl om dine grips, lofts eller lies (eller andet) så er det et must at besøge golfsmeden efter min mening.

Nu skal jeg i gang med noget svingomlægning og glæder mig så til at komme tilbage til Niels og se at alt stadig er optimalt efter omlægning.

Mikael
hcp. 9,8

Kvalificeret og god service

Spiller fra hcp. 6 og havde en udfordring med at mine jern føltes for lette. Fik mig en god snak med golfsmeden, som efter lidt måling kunne konstatere at mine fornemmelse var rigtig. Har efter en uge fået mine jern retur - Denne gang var følelsen rigtig i tilbagesvinget. Prisen er rimelig og ihvertfald billigere end hvis jeg skulle ud og købe et nyt sæt.

Fedt at os gearfreaks kan få en kvalificeret anbefaling fra en ægte ekspert og ikke blot en salgsassistent i en golfbutik.

Topservice !

Mødtes med golfsmeden på Nivås range, hvor Niels målte mig igennem og på kort tid kom op med et tykkere grip og lidt mere længde på mine wedges.
Efter at have haft mine køller en overnatning kom de tilbage i super forfatning.

Har nu spillet 6 runder med dem og har fået mere længdestabilitet på alle jern og wedges. Køllerne ligger bare midt i fairway :O)

Hvorfor gjorde man ikke det noget før ????

Thomas Schrøder
hcp. 12,5

God, hurtig service

Jeg skulle have min bellyputter forlænget 4 cm hurtigt, skrev en mail og fik lavet en aftale om aftenen dagen efter.

Forlængelsen er vel at mærke blevet lavet med en stål indsats som blev skåret på mål og ikke en træklods.

Hele seancen tog kun kort tid, godt, hurtigt og billigt.

Vh
Jens

Det er professionelt

Golfsmeden har skiftet alle mine grips, og flytte hovederne fra tre nye wedges over på mine egne skafter. Alt er udført perfekt. En detalje som jeg har bemærket er, at alle grips er monteret så de sidder ens. Det er god kvalitet.

Efterservicen er også i top. Nu skal der spilles lidt med den nye montering, og så skal jeg tilbage og have efterset loft og lie, så de er perfekt afstemt efter vægten. Det er god service

Tak til Golfsmeden som jeg bestemt vil anbefale andre at bruge.

Mvh
Michael

SUPER service

Super god service man får hos golfsmeden. Jeg var blevet anbefalet af en ven, og ringede til så til golfsmeden, som tog sig rigtig god tid til at forklare, og svarede perfekt på de spørgsmål jeg kom med.
1000 tak Niels chr. Pedersen
mvh
Jørgen Andersson

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk