[REPLY]
Desverre var jeg uheldig med å gjøre avtale med et firma som var anbefalt av Tyremate som viste seg å være totalt upålitelig. De hadde tatt mine dekk, og eksisterte ikke på oppgitte adresse. Det viste seg at de var allerede konkurs.
Dette ble heldigvis raskt ordnet opp i av Tyremate. Man bør undersøke nøye på forhånd hvilke firma man skal få sendt og montert dekk.
Jeg ble tilslutt tilfreds med mine nye dekk.
Jeg troede det skulle blive utrolig besværligt at få vinterdæk til min nye brugte bil - da jeg ingen forstand eller erfaring har med det. - MEN ved brug af Tyremate var det hele som en leg ......Jeg kunne nemt overskue at bestille de rigtige til min bil og vups få dage efter stod de foran min dør. Det var en super positiv oplevelse for en " gammel " kone som mig.......også var hjemmesiden utrolig bruger venlig :-)
Hurtig levering, billigt dog skal du selv sørge for montering men der er hjælp at hente
Hej Tyremate - jeg har og er meget tilfreds med jeres service og salgsbehandling - så helt klart 5 stjerner fra mig - jeg skal til foråret købe både dæk og fælge til Subaru Forrester - og er meget spændt på om de 19" med 245/xx på som i anbefaler nu
også kan sidde på - kører PT på 18" 225/xx og der er ikke megen plads,, men jeg stoler på jer. Tales ved til foråret.
MVH Poul Erik
Vareudbuddet og service er tilfredsstillende, (levering - 4 stjerner).
Sæsonrabatter virker useriøse, den ene periode er det f. eks. 10%, næste periode er det 5% og i løbet af samme periode blive det så til 10% igen, samtidig ændres den gældende pris, så forvirringen er nærmest total.
Det er ikke seriøst at tilbyde én rabat i en fastlagt periode og så straks efter igen at tilbyde lignende rabatter.
Jeg har købt 4 dæk, 16" sommerdæk i Uniroyal, incl. alufælge til en V70, men der er rystelser ved 110 km/t, hvad gør man så? Afmonterer og sender til hvem? eller kan de afhentes mod en fragtfri seddel fra Tyremate.
Dæk alene købt flere gange med tilfredshed.
Hej Torben,
Det bedste alternativ er at køre til et værksted og få dine dæk balanceret. Dette burde løse problemet. Vi dækker omkostningerne, hvis du fremviser kvittering og prisen ikke overstiger 600 DKK. Kontakt os gerne på kundeservice, så skal vi nok få dette løst. support@tyremate.com
Mvh Tyremate
Bestilte vinterdæk og fælge,havde dem ved hoveddøren 2 døgn senere,kan bare ikke være bedre,så stor ros for dette.Jeg kan varmt anbefale Tyremate
Hurtig, præcis og dermed troværdig handel og levering, og så endda til den rigtige pris :-)
Jeg har kun godt og sige om mit dækkøb. Så det kan jeg kun anbefale.
Nem bestilling via nettet, og meget hurtig levering. Alt i alt en perfekt oplevelse.
Der var lidt forvirring om hvem der skulle kontakte hvem efter mine dæk var leveret til det lokale værksted.
Jeg kan fint anbefale Tyremate.com til andre.
Men skal du bruge dit dæk her og nu, så er det ikke stedet leveringstiden for mit dæk var 9 dage...
We were in quick need of studded snow tires due to extreme icing in our locale. Tyremate provided the exact product we needed ensuring that we then drove our vehicle in extreme safety. Thank you!
Fin service, gode priser og effektiv levering
Bestildte 4 vinterdæk hos www.tyremate.com som jeg havde fået at vide andre steder ikke kunne skaffes i år. men de leverede hurtigere end de havde lovet. Det hele kunne følges på deres hjemmeside. God service
Har for tre uger siden bestilt et sæt alufælge ved ovenstående "forhandler", med en lovet leveringstid på 4-10 dage. Det eneste jeg har fået fra dem er en ordrebekræftelse på email. De skriver ikke tilbage på beskeder og har ingen telefonnr eller adresse som man kan opsøge dem på
ingen leverance, eller besked om lev tid
Jens fandt anmeldelsen nyttig
Jeg havde bestilt et komplet sæt sommerdæk og fælge til vores bil, med en lovet leveringstid på 10 hverdage.
Efter 15 hverdage er ordren stadig under behandling ,kan jeg selv se, ud fra ordrestatus på nettet.
Ud fra deres hjemmeside står der at de vil give besked om forsinkelser.
Jeg havde efter 15 dage intet hørt, og skrev til dem, hvorefter de lovede levering inden 14 dage.
Efter nu at have ventet mere end 35 dage, har jeg annuleret ordren og dog fået en bekræftigelse på at ordren er annulleret.
På den svenske hjemmeside kan man finde et kontaktnummer til deres kundeservice, men ikke på den danske.
Alt i alt oplevede jeg en:
1) Kundeservice der ikke fungerede
2) Ingen overholdelse af leveringsaftaler
3) Informationsniveau der var ikke eksisterende
Mit tip til andre er derfor:
Benyt enten et firma med fysiske forretninger, som du forhåbentlig nemme kan komme efter, eller et internetbasseret med et godt ry. Tyremate.com kunne jeg ikke finde en bedømmelse af, så derfor har jeg skrevet denne.
Jens fandt anmeldelsen nyttig