[REPLY]
Jeg havde Grønklima til at fylde aircon på to biler. Den ene var tom igen efter 3 måneder og trods adskillige aftaler og opkald mødte der aldrig nogen op. Jeg er nu nødsaget til at få det udbedret hos andet værksted hvis der ikke sker et mirakel.
Vi have aftalt med GrønKlima, at de skulle tilslutte vores varmepumpe inden julen, men mødte ikke op! - Forsøgte efterfølgende at ringe flere gange, men ingen respons! Har Indtalt beskeder men ingen respons! Mail er ligeledes håbløst at kommunikere igennem.
Vi har nu gået igennem julen med et koldt hus, hvilket er totalt uacceptabelt!
Vi kan ikke anbefale Grønklima.dk
Kan ikke anbefalde Grønklima da de ikke møder op til aftalte tid/dag selv om de ber en om at tage fri fra arbejde ventet forgæves på Grønklima der ikke møder op, og når man så ringer tør de ikke tage telefonen måske fordi man har lidt dårlig samvittighed det ville jeg også have. MVH Jannick
Meget tilfreds med perfekt montering af varmepumpe og god information / vejledning vedr. plasering af denne, behalig betjening.
Faglig kompetent. God vejledning.Venlig behandling. Nydeligt arbejde.
Aftalt Arbejde
Aftalt tidspunkt
Aftalt i pris
meget flot arbejde
Vi har været meget tilfredse med kontakten til Grønklima og for montørerne, der udførte et meget omhyggeligt og flot stykke arbejde (opsætning af varmepumpe).
Vi har været meget tilfredse med kontakten Grønklima, der har giver en meget fin service ved telefon forspørgelser.
God ide med et firma der ikke er bange for at røre ved eget indkøbt grej, og oven i købet er rimelig i pris.
God rådgivning og installation af vores Panasonic varmepumpe.
Ikke lang vente tid.
Over holdt aftaler.
God service.
Jeg ringede til grønklima.dk og skulle have udført en opgave over to omgange. Det hele blev lavet til aftalt tid og til den aftalte pris.
grønklima.dk kan varmt anbefales.
Behagelig - høflig betjening. Venlig imødekommende. Produktet fungere fint.
Kan varmt anbefale denne virksomhed til andre....
Se ovenstående.
Iøvrigt har jeg rykket på e-mail, men ikke fået svar.
God kompetent service til aftalt tid og fornuftige priser.