[REPLY]
Jeg bestilte fastelavnstønder, m.m. til mit arbejde. 2 dage senere var det leveret. Det leverede levede op til mine forventninger og var billigt i forhold til andre steder. Så alt i alt er jeg meget tilfreds med servicen.
Søgte en kvalitets blyantspidser på nettet. Var både på Ebay og Amazon før jeg fandt Graficals gode tilbud. Selv med porto blev prisen pr. stk. ved køb af 4 ca. 60,- Bedre pris/kvalitet fandt jeg ikke andre steder. Tilmed var de her 2 dage efter:-] Rigeligt i god tid til at børnene kunne få den med til deres første skoledag ved deres skoleskift til privatskole!
Jeg var en sen aften ved at løbe tør for sort printerblæk. Der var tilbud om gratis fragt og to dage efter var blækket bragt til døren.
Alt var som det skulle være kunne ikke have været bedre.
Jeg har handlet en del gange og alt har været godt, hurtig levering, meget professionelt. Et sted jeg vil anbefale og har tænkt mig at fortsætte med at handle hos i fremtiden.
Leverancen forløb helt efter bogen, der er intet at klage over. grafical.dk har et utrolig bredt og dybt sortiment og priserne er meget konkurencedygtige, ift. hvor vi plejer at handle kontorartikler. Så det må blive en anbefaling uden forbehold.
Stort varelager, billige priser, nemt at finde rundt på hjemmesiden. OG IKKE MINDST: HURTIG LEVERING! iKKE SIDSTE GANG JEG HANDLER HER :D
Super god service og hurtig levering, samt gode produkter og stort udvalg. Vil klart anbefale denne butik hvis man skal købe kontor artikler!
Nem at bestille hos jer og en meget hurtig levering. Alt OK
billigt, nemt og hurtig levering
Med en dreng i 1. klasse går der mange blyanter, farver og lign. til. Hvis man gerne vil give sit barn redskaber i en ordentlig kvalitet koster det mange penge at gå i boghandlen. Hos Grafical fandt jeg de samme produkter, men til en brøkdel af prisen. Og tilmelder man sig deres nyhedsbrev, får man ofte tilbud om fri fragt, hvilket jo bare gør det endnu bedre. Jeg har bestilt flere gange og varerne er kommet efter ganske få dage..
Det har været super. Leveringen gik hurtig. Det eneste vi har er at vi bestilte nogle mapper i A5 og troede de var magen til dem vi havde. Dem fra jer var bare lidt længere. Ellers har vi været godt tilfreds og det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer. Venlig hilsen Poul og anja
Varerne var her efter 36 timer. Pakket perfekt, gode produkter til billige penge.
Let og overskuelig hjemmeside. Aldrig prøvet at få mine varer så hurtigt. Dagen efter blev de leveret. Super!
Nem og overskuelig hjemmeside. Lave priser og en effektiv levering. Det var der nogle der kunne lære noget af.
Firmaet kan absolut anbefales. Fine varer, billige priser. Eneste ulempe er, at man ikke får nogen faktura, så man skal huske at gemme sin ordrebekræftelse. Det er åbentbart den, der er fakturaen, selvom der ikke står faktura på den.
Jeg har købt noget en enkel gang det er nemt og ville også være effektivt, hvis bare det blev sendt med posten ...
det var nemt og overskueligt, men kunne ikke finde ud af om de er E-MÆRKET, men tog chancen alligevel.
Graffical har et meget bredt sortiment som matcher vores behov hos Bora Bora. Det er rart at kunne købe alle vores kontorartikler mm. det samme sted.
Dog vil jeg gerne pointere, at de sidste 2 gange vi har bestilt varer hos jer, dagen efter har modtaget mail med enten tilbud om gratis levering eller andre tilbud. Lidt frustrerende først at få af vide om disse ting på selve dagen. Det ville være en stor hjælp hvis vi fik mail et par dage før tilbuddet træder i kraft. Det vil betyde, at vi vil købe større leveringer.
Hurtig levering og enormt brugervenligt, at GLS vil stille pakken et angivet sted. Fin emballage og produkter til en favorabel pris. Ikke sidste gang, jeg bestiller fra Grafical.dk.
Modtog alle varer dagen efter bestilling, nemt og billigt.
Nem og overskuelig opsætning. Vil helt sikkert anvende yderligere..
Vi bestilte en masse kontor artikler hos Grafical som var på lager og blev sendt dagen efter.. Troede vi.. Vi modtog tingene i forskellige pakker på forskellige tidspunkter og en af tingene ble først sendt 10 dage efter ordren. Ingen gave eller noget blev medsendt som plaster på såret. Finder i fremtiden en anden forhandler på dette grundlag. Pris/fragt var eller OK!
Hej Brian,
Vores lagerstatus synkroniseres hver dag klokken 10.00 med lageret. Status reguleres i takt med bestillingerne på webshoppen, men der kan godt blive trukket fra lageret andre steder fra, som så desværre først bliver opdateret på webshoppen næste morgen kl. 10.00.
Normalt har vi ret store antal af de enkelte varer på lager, så det er heldigvis ikke så ofte, at det giver problemer, men det sker desværre engang i mellem.
Jeg beklager, at det har givet dig problemer.
Mange hilsner
Grafical.dk
Carsten
Jeg bestilte plastic lommer i glas klar udførelse, betalte over nettet, og de kom simpelthen til tiden, så det er ikke sidste gang jeg handler der, om end jeg har plastic lommer i glas kar til et stykke tid, skulle have været brugt til noget jeg skulle kopiere, men printeren ville ikke, så nu har jeg plastic lommer, rigtig mange, men da jeg dyrker slægtsforskning, så får jeg brug for dem der.
Kan kun anbefale dette firma, i vil ikke fortryde.
Vareantal og kvalitet i top
Intet at klage på
tak for omhyggelig præsis levering af bestilte vare som levede op til forventninger
Der er kun positive oplevelser jeg har.
det var en prøve og det gik fint.
Ovenstående stjerner er givet udelukkende på vurdering af firmaet grafical - ikke GLS.
jeres firma grafical opfylde i bund og grund mine behov. et stort udvalg, lave priser, og varerne var på lageret.
desværre var GLS der skulle levere det, så dårlige, at jeg efter gentagne rykkere først fik mine varer 1 uge efter jeg bestilte hos jer.
jeg bestilte om fredagen, og burde få mine varer tirsdag.
GLS kom aldrig, men påstod at der ikke var nogen på adressen på et tidspunkt hvor jeg VAR der.
så skulle de komme ud torsdag, men der kom varerne heller ikke, da de åbenbart var kommet med en bil, der ikke kørte min rute.
Fredag var jeg blevet lovet at de ville være der inden kl 16, hvilket var heldigt, da min arbejdsplads (hvortil jeg havde bedt varerne leveret) lukker kl 16, og jeg kunne gå hjem. GLS kom først med varerne kl 16.30 - så jeg havde måttet vente på dem.
Jeg har altså intet at klandre jer for, men hvis jeg ikke får et andet alternativ til GLS, kommer jeg ikke til at handle hos jer mere.
Har kun positiv at sige om firmaet, nem bestilling og hurtig levering..
Alt gik efter planen hurtig levering i hel stand. Mail retur med ordrebekræftelse og leveringstidspunkt.
Bestilte noget hos dem og leveringen var ok, dog har de tilføjet mig deres nyhedsbrevliste uden accept hvilket ikke er i orden!!
De havde lige præcis det jeg manglede til brylluppet. det var nemt at bestille på nettet og det var hurtig levering.