[REPLY]
Jeg har med stor fornøjelse benyttet mig af Greeds tilbud som startede med at være gode tilbud hvor man oftest sparede min. 30%. Fordelen ved Greed er at det er gode restauranter og at de kun var et tilbud om ugen så man ikke blev bombarderet med tilbud som til sidst druknede i hinanden. Det ugentlige gode tilbud var hvad der adskilte greed fra lignende sider.
Nu er greed imidlertid blevet grådige med 2-3 tilbud om ugen og en besparelse på 30% som i virkeligheden ikke er en rigtig besparelse, men et glas spumante som man får med i prisen. F.eks. står der i denne uge at man kan få en valgfri 3 retters middag på restaurant Fiasko incl. et glas spumante til 295, hvilket er en besparelse på 30%. Menuen koster også normalt 295,- så eneste besparelse er et glas boblevand, som man måske alligevel ikke ville have bestilt.
Så jo, man sparer da noget, men greed er ikke længere så godt som det har været og jeg er blevet mere opmærksom på at se efter om man får value for money. Greed er ikke helt afskrevet endnu og oplevelserne har da også været gode ved tidligere tilbud. Alt administration osv. fungerede perfekt. Men kære Greed: Bliv nu ikke for grådige! Sørg for at det er reelle tilbud :-)
Opdatering:
Havde ikke set at det var 4 retter. Det gør det en smule bedre og en rettelse fra 3 til 4 stjerner.
Nem bestilling, god kundeservice og en god pris. Både mad og betjening på Restaurant l'Alsace som vi besøgte gennem greed.dk var 100 % i orden. Kan varmt anbefales : )
Kærlig hilsner John og Marianne