11. marts 2010
Ordre annulleret. Ingen styr på den interne logistik
Jeg lagde en bestilling d. 6/12 på 2 varer.
Den 8/12 fik jeg tilsendt track and trace nummeret på min pakke, og regnede derfor naturligvis med, at den var afsendt.
Den 9/12 modtager jeg så en mail om, at de desværre ikke kan levere ordren alligevel, da det ene af produkterne er udsolgt.
Jeg synes det er pænt uprofessionelt dels at de ikke reagerer hurtigere (de opdagede først at varen, jeg havde bestilt, var udsolgt 3 dage efter jeg havde bestilt den) og dels at jeg modtager mit track and trace-nummer uden at pakken egentlig er blevet sendt afsted. ALLE andre steder jeg nogensinde har handlet på nettet før, har man først fået T&T-nummeret tilsendt, når pakken rent faktisk har været klar til afsendelse.
Det hjalp heller ikke på "købsoplevelsen", at min mailkorrespondence ifbm annulleringen af ordren, var med jordens mest kortfattede og tilsyneladende ligeglade "kundeservice"-medarbejder.
Greedy's "kundeservice" kan dog være ganske sikre på at de ikke behøver besvære sig med at "servicere" mig en anden gang, for det er godtnok både første og sidste gang jeg bestiller noget hos dem...
Update: (Efter Greedy's besvarelse)
Først vil jeg lige sige, at jeg er ret sikker på, at I er ude i en juridisk gråzone ved at offentliggøre vores mailkorrespondence, hvor I endda skriver hvad jeg har bestilt - men fred være med det.
Dernæst vil jeg pointere, at mit primære kritikpunkt var, at der ikke var styr på jeres interne logistik, og at det er dumt at give folk indtryk af at varen er klar til afsendelse, for dagen efter at fortælle, at den ikke er blevet sendt afsted alligevel.
Og så synes jeg ærlig talt det er en lidt vattet undskyldning, at gemme sig bag, at "man tager forbehold for trykfejl" :)
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Casper Bæhr fandt anmeldelsen nyttig