Execution time: 141ms

Forbrugerklager

Myndigheder

4. august 2010

Always on time!

Har aldrig haft problemer med siden. Har desuden modtaget rabatkuponer ved nogle køb, som uden problemer kan indløses. Rigtig god onlineshop!

Udvalgt anmeldelse om Greedy.dk Online Mens Store

• André
6. juli 2010

Mine høje forventninger igen indfriet

Som de to forrige gange jeg har bestilt noget på greedy.dk, så var varen hurtigt fremme hos mig og den levede fuldt ud op til mine forventninger.
Jeg har nu haft tre gode handler hos Greedy, og jeg regner bestemt med at få mange flere i fremtiden.

12. maj 2010

Effektiv virksomhed.

Køber rimelig ofte ting hos Greedy.dk og har endnu ikke oplevet dårlig kundeservice, eller lavt service niveau.

De er altid til at komme i kontakt med enten over mail eller telefon, og man kan altid regner med at få ens vare inden for en meget kort tidsperiode.

Keep up the good Work !

Thomas Hansen.

7. maj 2010

Fin Service

Fik nogle vare jeg ikke kunne passe. Greedy ombyttede UDEN problemer varene, og det var selvfølgelig uden at charge ekstra porto eller andre skjulte udgifter.

Rigtig fin oplevelse

• KK
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
23. april 2010

perfekt handel

god hjemmeside, og hurtig levering

31. marts 2010

Super service!

Har tidligere handlet ved Greedy.dk! Og det er ikke sidste gang... Lækre varer, hurtig betjening og gratis fragt over 300,- Klasse!!

26. marts 2010

Aldrig haft en problem!

Har købt tøj på greedy.dk 5-6 gange, og har aldrig oplevet nogle former for problemer overhovedet. Fedt tøj + hurtig levering = greedy.dk

• Ib olsen
  • Århus, DK
  • 77 point
  • 14 Anmeldelser
22. marts 2010

Konge!

Den bedste online tøjshop til dato.. Fede ting og super service samt levering..
Kan kun anbefales.. ;)

Ib.

11. marts 2010

Ordre annulleret. Ingen styr på den interne logistik

Jeg lagde en bestilling d. 6/12 på 2 varer.
Den 8/12 fik jeg tilsendt track and trace nummeret på min pakke, og regnede derfor naturligvis med, at den var afsendt.
Den 9/12 modtager jeg så en mail om, at de desværre ikke kan levere ordren alligevel, da det ene af produkterne er udsolgt.

Jeg synes det er pænt uprofessionelt dels at de ikke reagerer hurtigere (de opdagede først at varen, jeg havde bestilt, var udsolgt 3 dage efter jeg havde bestilt den) og dels at jeg modtager mit track and trace-nummer uden at pakken egentlig er blevet sendt afsted. ALLE andre steder jeg nogensinde har handlet på nettet før, har man først fået T&T-nummeret tilsendt, når pakken rent faktisk har været klar til afsendelse.

Det hjalp heller ikke på "købsoplevelsen", at min mailkorrespondence ifbm annulleringen af ordren, var med jordens mest kortfattede og tilsyneladende ligeglade "kundeservice"-medarbejder.

Greedy's "kundeservice" kan dog være ganske sikre på at de ikke behøver besvære sig med at "servicere" mig en anden gang, for det er godtnok både første og sidste gang jeg bestiller noget hos dem...

Update: (Efter Greedy's besvarelse)
Først vil jeg lige sige, at jeg er ret sikker på, at I er ude i en juridisk gråzone ved at offentliggøre vores mailkorrespondence, hvor I endda skriver hvad jeg har bestilt - men fred være med det.
Dernæst vil jeg pointere, at mit primære kritikpunkt var, at der ikke var styr på jeres interne logistik, og at det er dumt at give folk indtryk af at varen er klar til afsendelse, for dagen efter at fortælle, at den ikke er blevet sendt afsted alligevel.

Og så synes jeg ærlig talt det er en lidt vattet undskyldning, at gemme sig bag, at "man tager forbehold for trykfejl" :)

Casper Bæhr fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra Greedy.dk Online Mens Store

12. marts 2010

Hej Visti
Jeg skal naturligvis beklage at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Jeg har været i gang med at undersøge sagen. I den forbindelse skal jeg beklage at du modtog et trackingnummer inden pakken blev sendt. Jeg kan se du bestilte varen søndag den 6 dec. Klokken 22.48. Denne pakker vi indenfor 2 dage som lovet. Desværre viser det sig at tørklædet ikke er på sin plads da pakkeren kommer dertil. Derfor skrive vi til dig om morgenen dagen efter omkring dette. Der kan desværre altid opstå situationer som denne derfor skriver vi også på vores side at: * Vi tager forbehold for trykfejl samt lagerfejl i form af lagerstatus og forkert prismærkning.

se evt. mailkorrespondance nedenfor:

Mvh
Peter

Fra kunderservice den
Hej Visti
Vi kan desværre ikke levere 1 x striped scarf da dette er udsolgt. Vil
du blot modtage resten af ordren eller skal den annulleres?
Beklager ulejligheden.

Fra Visti
Hej
Jeg vil gerne have ordren annulleret.

Samtidig vil jeg gerne lige nævne, at jeg ikke synes det er imponerende, at I først finder ud af at tørklædet er udsolgt 3 dage efter jeg bestilte det.

Fra kunderservice
Hej igen
Den er hermed annulleret. Vi har rigtig travlt her i december derfor den lidt længere ekspeditionstid end normalt.

Med venlig hilsen / Best regards

-------------------
SVAR TIL UPDATE.
Som jeg skrev i mit første svar så beklager jeg at du fik tilsendt et tracking nummer. Jeg giver dig helt ret i at det var en fejl, det beklager jeg fortsat. Vi pakker indenfor 1-2 dage. det er af denne grund der går 3 dage inden du får besked om at vi ikke har varen pga. en uoverensstemmelse på lageret. Grunden til jeg har valgt at sætte vores mailkorrespondance ind er så folk selv kan danne sig et indtryk af den kritik du ytre i forhold til vores kundeservicemedarbejde. Du skrive "tilsyneladende ligeglade "kundeservice"-medarbejder. " Det er her jeg bliver nødt til at "hjælpe" mine ansatte da jeg syntes det er en ikke helt fair udmelding. Derfor syntes jeg at andre skal have muligheden for at læse jeres mail korrespondancen og danne deres egen mening i forhold til den kritik.

Du er meget velkommen til evt. at ringe til os på +45 33254411
med forslag til hvordan den enkelte medarbejder kunne have håndteret situationen bedre. Du skal bare spørge efter Peter

Teksten ” Vi tager forbehold for trykfejl samt lagerfejl i form af lagerstatus og forkert prismærkning.” er stort set standard i alt form for produkt reklame.

5. februar 2010

Uden store problemer

Jeg har handlet 2 gange hos Greedy.dk og begge gange uden store problemer.

Første gang gik det hele hurtigt og nemt og jeg var mere end tilfreds.

Anden gang, var der dog et problem med et armbånd jeg havde købt, som så åbenbart var udsolgt.
Greedy.dk sendte hurtigt en mail og forklarede sig, og jeg fik ændret ordren så igen GOD SERVICE (dog burde de måske få styr på deres lager)

4. februar 2010

Hurtigt, stabilt og nemt

Købte flere ting og de kom indenfor kort tid.

14. januar 2010

Har alt det, de andre ikke har, til priser ingen har.

Købte et par Playboy sko til en fantastisk pris. De kom 2 dage senere. Perfekt!

Har netop bestilt et par handsker uden fingre, som jeg aldrig har tænkt over at jeg manglede... Køber generelt sjældent over nettet, men til 50 kr. er man dum ikke at købe 2 par! :)

12. december 2009

Fint udvalg

Godt udvalg og hurtig levering.

12. november 2009

God kundeservice!

Har handlet en del hos Greedy og har aldrig oplevet noget der mindede om problemer! Her for nylig fik jeg dog en defekt vare, men Greedy var gode og hurtige til at finde en løsning på problemet.
Som Thomas skrev i forrige anmeldelse. Keep up the good work!

• Martin
  • 97 point
  • 44 Anmeldelser
11. november 2009

Hurtigt

Hurtig og sikker levering

• morten l
27. september 2009

Kvalitet, Hurtig levering, Nem ordre behandling, Overskuelig hjemmeside!

Kvalitet af vare, Hurtig levering, Nem ordre behandling, Overskuelig hjemmeside at benytte. Men føler det nemt at finde de vare man leder efter, og det nemt at finde de "populære" ting som andre har købt i form af top10 liste. Alt i alt god betjening med fokus på køberen.

31. august 2009

Helt perfekt

Jeg har nu handlet ved Greedy 2 gange.

Det spiller sgu, jeg lyster ikke engang at skrive hvad der er godt, fordi det har alle de andre har på siden gjort. De bytter uden brok, hvis man feks lige har været lille nok i vurderingen af ens størrelse :-) osv osv. Det dur bare. Andet er der ikke at sige til det.

FJ

10. august 2009

bare oplev det her sted det er sku perfekt.....

det er nu 3 gang jeg bestiller ved greedy de har jo alt og lidt mere til.. de ting jeg har købt her inde kan jeg ikke finde andre steder. bliv medlem i vil ikke fortryde det der er noget til alle....

Tak GREEDY for alle de fede varer jeg har fået igennem jer....

9. juli 2009

Perfekt og fantastik service!!!

Min oplevelse med greedy fra tidligere køb og så nuværende er FANTASTISK!
De leverer til tiden, de har en utrolig god service over telefonen.
De er utroligt hjælpsomme. Jeg takker for en rigtig god handel.
Det er en hjemmeside som man trygt kan regne med.

MANGE TAK GREEDY!

2. juli 2009

Super Service!

Har bestilt flere gange fra greedy.dk - dagen efter er det på posthuset og er lige præcis hvad man har bestilt. Så kan det næsten ikke være bedre!

Kommer til at handle flere gange hos dem og kan anbefale dem til andre.

30. juni 2009

Virkelig hurtigt

Min bestilling kom ind af døren dagen efter jeg havde bestilt den.

Jeg kan klart anbefale denne webshop.

21. juni 2009

Super nice herfra :D

ingen problemer.. nem at overskue hjemmesiden

20. juni 2009

lækker webshop

Fik min vare præcis som annonceret. Og så er er shoppen også lækker at bruge, hvilket bestemt er et plus!

• MBN
16. juni 2009

Fremragende webshop

Jeg har benyttet Greedy flere gange nu, og hver gang har jeg fået leveret mine varer hurtigt og uden problemer. De kan absolut anbefales.

• Nadia
8. juni 2009

Alt forløb som det skulle!

Jeg kan kun sige at jeg er tilfreds. Jeg har kun købt 1 gang foruden denne ordre, og alt forløb som det skulle. Fik mine varer i løbet af et par dage, og da jeg skulle bytte den ene t-shirt pga. at den var for lille, forløb det også her smertefrit, så kan kun anbefale hjemmesiden :D

8. juni 2009

Smertefrit som altid

Så fik jeg lagt min 14. ordre hos dem og igen forløb alt helt smertefrit, der gik 2 dage fra jeg havde bestilt til jeg stod med et lækkert produkt i hånden.

Kan kun anbefale denne virksomhed til andre!

26. maj 2009

Fint køb, indpakning kunne forbedres

Bestilte en trøje, t-shirt, øreringe og nogle sandaler

Alt forløb fint og levering var hurtig.

Dog var kassen tingene ankom i MEGET lille. Kassen bar tydelig præg af der ikke helt var nok plads.

Der var desuden også en kasse til sandalerne som var mast flad og er nu derfor ubrugelig (Se vedlagte billede)

Købte trods alt over 1000kr (gratis levering) og forventede lidt mere.

• Nick
25. maj 2009

Uden tvivl en af de bedste

Jeg har før brugt GREEDY.DK til at købe igennem, de har det store plus at de har tøj som ingen andre, eller andre hard to find produkter. deres størrelses udvalg er lidt af et minus, da de ikke har alle de "normale" størrelser på lager.
ud over det, så er der super hurtig levering, extrem god kundeservice.
hvad mere kan man sige?

Besvarelse fra Greedy.dk Online Mens Store

25. maj 2009

Hej Nick. Mange tak for de fine ord. Jeg vil lige kommentere på det med størrelserne. Vi køber altid s-m-l-xl som udgangspunkt. Nogle gange tager vi også 2XL ind. Desværre rammer vi nogle gange mere rigtigt end vi selv havde regnet med. Og så går det stærkt med at tøjet bliver udsolgt i de populære størrelser og vi ender med 1x small tilbage :-(

• Nikolaj
  • 14 point
  • 2 Anmeldelser
16. maj 2009

Webshoppen med det hele!

Greedy.dk er for mig, stedet jeg går hen for at se på lækkert tøj, billige og trendy accesories, samt flotte sko. Designet er innovativt, imødekommende og let overskueligt, hvilket gør det behageligt at besøge siden.. Ud over dette er leveringstiden også helt i top..

5 stjerner !!!

• Anders
11. maj 2009

Tjah tallene taler vel for sig selv

Super nem hjemmeside. Let at navigere rundt på og selvfølgelig super fedt udvalg!

29. april 2009

Fede t-shirts

Har købt to t shirts derfra og har lige bestilt min tredje.

Fedt udvalg, hurtig levering og sidst jeg bestilte en t shirt fik jeg et gratis armbånd med. Alt i alt en god side.

• Marie
29. april 2009

Fantastisk

Hjemmesiden er let og overskuelig, leveringen sker fejlfrit og hurtige og produkterne er super fede.
Det eneste problem er at der ikke er mere pigetøj:-)

Elsker Greedy

• zarko
  • København, DK
  • 100 point
  • 35 Anmeldelser
27. april 2009

Fremragende.

Bestilte en halskæde, den gik i stykker, sendte et billed ind af den og de sendte en ny samme dag, behøvede ikke engang sende den ind! Kanon! - Levering er også fra dag til dag, så bedre bliver det sgu nok ikke =))

Mvh
Carl

6. april 2009

Perfekt

Alt er altid som det skal være jo

30. marts 2009

Perfekt!

Har handlet der flere gange efterhånden hen over længere tid, og varen kommer altid hurtigt, er fejlfri og er præcis som forventet

• T.
28. marts 2009

PERFEKT!

Det er sjældent man finder en oversjuelig hjemmeside, med så mange fede ting!
og servicen er i top!
Respekt!

19. marts 2009

Brugervenlig!

Jeg har netop købt hos Greedy.dk for 4. gang, og oplevelsen var endnu en gang positiv. Hjemmesiden er godt indrettet og meget brugevenlig, og alt kører som det skal, helt sikkert ikke sidste gang at jeg gør indkøb der!

17. marts 2009

dejlig nemt og hurtigt

jeg fik varen inden for 2 dage og det var dejligt, at der ikke gik længere tid.
hjemmesiden er nem at overskue og gør det nemmere at finde hvad man skal have.

17. marts 2009

Danmarks bedste kundeservice

Jeg har adskillige gange bestilt hos Greedy, og også benyttet mig af deres retur system. Altid har der været hurtig levering og fremragende kundeservice.

Greedy er i mine øjne et symbol på god kundeservice, et højt overordnet niveau som mange andre e-butikker kunne lære noget af..

9. marts 2009

+++

Dejlig webshop med fede ting.

Er kun meget få gange blevet skuffet og har handlet der flere gange :)

2. marts 2009

Stort udvalg og hurtig levering!

Varene kom dagen efter jeg bestilte (jeg har bestilt flere gange fra Greedy og deres service er i top!). Jeg elsker det store udvalg af det nyeste mode, keep up the good work! :D KLASSE!

27. februar 2009

Hurtig betjening, nem hjemmeside.

Det tog mig 4 min. at finde de ting jeg skulle - og betale.

Det kan kun være top klasse! :D

18. februar 2009

Kanon!

Syntes Greedy.dk er en fed hjemmeside, med en hel del smarte og forskellige vare, både til drenge og piger.

12. februar 2009

Glimrende udbud - nem navigation

Det er et rigtig godt site

31. januar 2009

Sendte vare tilbage som blev byttet hurtigt!

Jeg købte nogle T-shirts som desværre ikke var den rigtige størrelse, de blev sendt tilbage og 2 dage efter havde jeg den anden t-shirt i rigtige størelse uden problmer!

14. december 2008

Spændende & bredt udvalg, gode priser og hurtig levering

Vi har bestilt 2 gange via internettet, til vores teenagesøn, som selv har fundet siden og ønsket sig forskelligt derfra. Varerne kom hurtigt, uden problemer. Han, og vi, er yderst tilfredse med kvaliteten.

Der kan vi absolut give vores varmeste anbefaling af Greedy.dk

Hilsner fra
Hellerup

12. december 2008

Glimrende!

Jeg har bestil fra denne side flere (4-5) gange, og er aldrig blevet skuffet! Produkterne er billige, leveringstiden overholdes og kundeservicen generelt god. Jeg har for nyligt fået varer byttet indenfor en uge (modtaget, sendt retur og modtaget igen), hvad må siges at være i orden, postvæsenet tagt i betragtning.

11. december 2008

Sindsygt fed side!!

For det første har I nogle utrolig fede ting på siden, for det andet er det billigt (som min SU-pung og ikke mindst min bank vidst er glade for), og så kommer varerne til tiden...
Jeg vil uden tvivl anbefale siden til så mange som muligt - så.. keep up the good work ;)
Go' jul til alle jer, fra mig...

8. december 2008

Tøj til tiden

Er godt tilfreds med mine handler på greedy.dk

Fik mit tøj efter 2 dage og der var ikke noget at komme efter så 5 stjerner herfra!

14. november 2008

God service samt hurtig levering til Grønland fortjener klart fem stjerner

De tog dem 3 dage om at levere en vare til mig selvom jeg bor i Grønland

23. september 2008

Overvejende stort udvalg og hurtig levering!

Fik alle tingene inden 5 dage.. og havde nu bestilt lidt af de hele!

• Nisli
  • Slagelse, DK
  • 75 point
  • 25 Anmeldelser
1. juli 2008

Fint

Bestilte nogle varer søndag og havde dem tirsdag. Alt var som det skulle være, så jeg er ganske tilfreds.

13. april 2008

Okay

Alt gik fint, næsten. Varen kom til tiden, efter lovet leveringsdato. Men der manglede noget i pakken. Jeg skrev ind til dem og fik af vide at den var sendt afsted med en forkert ordre. Fik valget mellem at få pengene tilbage eller vente på en venlig sjæl leverede den tilbage. Jeg ventede, den kom ikke og fik pengene tilbage. God håndtering af sagen og sådan nogle ting kan ske.

Christian fandt anmeldelsen nyttig

27. august 2007

Levering og service var fin denne gang.

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (54 anmeldelser)
nettjek.dk (1 anmeldelse)

Greedy.dk Online Mens Store Support

Om supporten

Vi sælger trendy og modebevidste accessories, tøj og grooming produkter til mænd online. Vi tilbyder Danmarks bedste udvalg af accessories. De nyeste og mest unikke tøj brands fra USA blandet med stærke Europæiske brands. Vores produkter hentes over hele verden, hvorfor du hos Greedy.dk kan købe varer, der ikke er at finde i andre butikker. Er det fedt vil vi have det!

Skriv til sales@greedy.dk
Ring til +45 33254411