[REPLY]
Green Click Media ApS er yderst professionelle. Vi har over det seneste halve år samarbejdet med Green Click Media ApS, og det har virkelig boostet vores firma på internettet. De arbejder ben hårdt på at servicere, og arbejder lyn hurtigt.
Bay Kompressor ApS kan på det varmeste anbefale, at bruge dette firma. Vi er meget tilfredse.
jolandeh fandt anmeldelsen nyttig
Efter at have været i kløerne på mange fusentastere og betalt mange penge til disse uden resultater, blev jeg kontaktet af Green Click Media og var selvfølgelig på vagt.
Men efter snart 1 års samarbejde har jeg erfaret at det har øget min omsætning meget, så de har været alle pengene værd og kan anbefales til andre. De er desuden meget venlige og tjenesteparate, hvis man har brug for akut hjælp.
Anders Aagaard www.aagaard-psykoterapi.dk
jolandeh fandt anmeldelsen nyttig
Vi har igennem længere tid gjort brug af GCMs værktøjer og ekspertise, og de har aldrig fejlet - jeg kan kun varmt anbefale dem som samarbejdspartner.
jolandeh fandt anmeldelsen nyttig
Blev kontaktet at GCM i foråret 2011. Indgik aftale omkring adwords kampagnerne, synes ikke helt de har styrket mine budgetter optimalt, men det går fremad. Så det er positivt indtil videre. Efteråret 2011 indgik jeg aftale om SEO, med forventninger om stigende besøgstal og højere omsætning, det er så småt og meget langsomt ved at træde i karakter nu, men glæder mig utroligt meget til at se den virkelige effekt, indenfor kort tid.
Er generelt glad for samarbejdet, de kommer med en super engagement, og har lyttende og kompetente medarbejdere.
jolandeh fandt anmeldelsen nyttig
Et afgørende område i vores nye vækststrategi, er øget fokus på at styrke vores tilstedeværelse på de forskellige digitale platforme. Gennem de seneste 6 måneder, har vi med stort udbytte trukket på Green Click Medias viden og erfaring.
Green Click Media er en kompetent og indlevende medspiller, hvor service er i højsædet.
Deres grundige analyse og fleksible løsninger har sikret os en stærk tilstedeværelse på de afgørende platforme, som støtter op om vores aktive tilstedeværelse i Danmark, Norge, Sverige.
Vi forventer at ville fortsætte det positive samarbejde ind på nye markeder.
jolandeh fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har i snart et års tid været en glad og tilfreds kunde hos Green Click Media, hvor jeg har benyttet mig af GCM’s ekspertise inden for online markedsføring.
Jeg er i løbende dialog med min faste kontaktperson hos virksomheden, således at vi jævnligt opdaterer mine Adwords kampagner. På denne måde får jeg mest muligt ud af mit abonnement hos GCM. GCM’s arbejde har givet både umiddelbare og langsigtede resultater for min virksomhed, da den AdWordskampagne de satte op, var langt mere effektiv end hvad jeg tidligere brugte, og tilmed til en meget lavere klikpris.
GCM’s arbejde med søgemaskineoptimering har også bevirket, at min hjemmeside nu ligger betydeligt bedre hos Google. Det er resultater der ses direkte på min bundlinje hver eneste måned.
Et andet element der er utroligt vigtigt for mig, er det forhold der opbygges mellem mig som kunde og virksomheden. Jeg føler at jeg er deres vigtigste kunde, dels gennem den kommunikation der foregår, men også gennem GCM’s hurtige responstid og deres professionelle tilgang til mig og min virksomhed.
Jeg kan trygt anbefale Green Click Media, til alle der gerne vil have en professionel og kompetent partner til deres online markedsføring.
jolandeh fandt anmeldelsen nyttig
Først og fremmest blev jeg kontaktet af en MEGET målrettet sælger, der sad fast i haserne. Det har jeg respekt for - og accepterer fuldt ud. Jeg var også bevidst om, at overdrivelse fremmer forståelsen.
Men når hvid bliver til sort - så er det en anden ting.
Jeg fik at vide, at jeg skulle skyde mig at indbetale, så vi kunne komme gang med det samme. Som sagt - så gjort !
Men der gik alligevel flere uger, inden vi kom i gang.
Og hvilken bedrøvelighed !
Det skal allerede nu siges, at vore adwords budget ligger i den absolutte top herhjemme - og dermed også et utal af kampagner.
Det havde man tilsyneladende misforstået totalt og leverede et helt igennem forkert produkt, der til stadighed efter flere måneder ikke har genereret et eneste klik.
Da vi er afhængige af Adwords, så var det derfor også magtpålæggende, at opgaven blev taget seriøst. Første leverede produkt - 0,00 i karakter.
Jeg kontaktede GCM for at få dem til at forstå, at det var useriøst og noget makværk. Prompte reaktion og ny samarbejdspartner. 1 stjerne for dette.
Da omsætningen fortsat styrtdykkede grundet manglende klik besluttede jeg egenhændigt at redigere samtlige kampagner ved hjælp af nogle af teknikkerne fra det leverede produkt. Det burde være min egen stjerne. Men ok, den giver jeg gerne til GCM.
Inden første evaluering modtager jeg så et tilbud på en ny hjemmeside. Altså et mérsalg - bygget på en dårlig oplevelse. Til fuld pris. Karakter 0,00 !
Nu er status så, at jeg fortsat ( som siden 2003 ) selv styrer mine kampagner. Det er blevet bedre og billigere. Men arbejdet og fortjenesten er min helt egen.
Det skal siges, at jeg fik tilbudt mine penge tilbage. Men da jeg er den opfattelse, at man leverer, hvad man lover - så frabad jeg mig dette. Men 1 stjerne for hæderligheden.
Min oplevelse af GCM er derfor, at for små virksomheder, der ikke er afhængige af Adword til den daglige omsætning - så kan de være et godt alternativ. Til min type virksomhed. Nej !
Jeg har gennem det seneste år samarbejdet med Green Click Media omkring både Søgemaskineoptimering af mit firmas hjemmeside og helt ny Adwordskampagne til mit firma.
Min hjemmeside ligger langt højere oppe i søgningerne end ved start af samarbejdet og Adwordskampagnen som GCM har lavet, er 3 gange mere effektiv og til lavere klikpris end den jeg selv fumlede rundt med før.
Der sidder gode ordentlige mennesker ved telefonerne som selvom mit firma er en lille fisk i havet, vender hurtigt tilbage hvis de ikke lige har kunnet tage mit opkald og tager problemstillinger op og vender dem proffesionelt. De kommer gerne med kontruktiv ærlig kritik der kan ændre hjemmeside og min indtjenning til det bedre.
Alt det bedste herfra!!!
jolandeh fandt anmeldelsen nyttig
Lod Green Click Media overtag mine adwords kampagner i mit eget kundecenter og har opnået super resultater bundet i mer' salg og har sparet ca. 35-45% på mit annonce budget, så kan varmt anbefales. Vil også prøve dem med annoncering på Facebook.