[REPLY]
Jeg bestilte i går omkring middagstid en golfvogn og lidt løst diverse. Kl. 13.30 i dag står den på mit kontor, helt uden fragtomkostninger for mig. Det er bare så meget i ok i orden super duper service! Sådan får man glade kunder, der gerne vil anbefale en videre.
Tue Holmberg
Har handlet for første gang på Greenen.dk og det spiller bare , alt holder bestiller den ene dag og modtager de rigtige varer dagen efter.
Dejligt at opleve den seriøsitet.
Kan kun anbefale Greenen.dk til alle andre.
Det var nemt at finde hvad jeg skulle bruge.
Modtog allerede samme aften besked om at varen var på vej til fragtmand. Senere mail med track&tracenr., som vi dog ikke nåede at bruge, for varen ankom samme formiddag.
Hej Stina,
Dejligt at du er tilfreds.
Vi glæder os til at se dig igen en anden gang. Så håber vi, at vi kan presse dig op på 5 stjerner i din anmeldelse :)
Greenen.dk
Greenen golfshop yder en fantastisk kundeservice og er meget behjælpelige. Fik bestilt og tilsendt et nyt golfsæt, som jeg dog fortrød. Fik byttet sættet til et andet uden problemer og fik samtidig rigtig god vejledning og hjælp på telefonen. De er virkelig seriøse!
Hej Kristina,
Tak for den flotte anmeldelse :-)
Greenen.dk
Alt ok, og levering inden for to dage..
Hej Brian,
Perfekt - Tak for din anmeldelse :-)
Greenen.dk
Fik leveret varerne direkte i min garage dagen efter bestilling.
Super service og bestemt ikke sidste gang, jeg handler her.
Hej Lotte,
Tak for din gode anmeldelse :-) vi afleverer med glæde pakker hos dig en anden gang.
Greenen.dk
God service hos greenen. Ville gerne spare fragten, da jeg bor i Billund, så ringede og bestilte over telefonen og det hele lå klar til afhentningen dagen efter.
Hej Søren,
Tak for det - du er altid velkommen til at ringe næste gang du står og mangler noget.
Greenen.dk
Tjekkede nettet for de varer jeg skulle bruge og i var billigst.. Leveret på jobbet inden for et par dage. /Søren
Hej Søren,
Tak for din anmeldelse - Vi ses forhåbentlig igen.
Greenen.dk
Fandt julegaven til den bedste pris – levering inden for kort tid, så det var super.
Hej Tom,
Dejligt at høre - vi ses en anden gang :-)
Greenen.dk
Rigtig god service, og prisen kan ikke findes billigere
Hej Morten,
God service og gode priser - Sådan SKAL det være! :)
Greenen.dk
Super service , hurtig levering og god kommunikation om levering
Hej Hans,
Mange tak for den fine anmeldelse :)
Greenen.dk
Intet at udsætte, - alt ferfekt fra forespørgelse i weekenden på vare, til levering af varen et par dage senere.
Hej Kurt,
Dejligt at du er tilfreds :-) Vi ses forhåbentlig igen.
I topklasse.
Jeg bestilte 4 forskellige ting, bla. et fuldt sæt, og alt lever op til forventningerne. Jeg bestilte en tirsdag aften kl 22 og fik min bekræftning. Så skulle jeg modtage en T&T på det, men den kom ikke ( 1-3 dage lev. ) så jeg skrev til greenen.dk, der var svar meget hurtigt, problemet blev løst og jeg fik min T&T og Torsdag kl 14 var min pakke fremme.
Det er nok ikke sidste gang jeg handler her...
Hej John,
Og vi tager gerne imod dig igen på Greenen.dk - Næste gange presser vi dig forhåbentlig op på 5 stjerner i din anmeldelse :)
Greenen.dk
Kun positive ting hurtig levering. Benytter Dem gerne igen.
Hej Jørgen,
Perfekt - tak for din anmeldelse.
Greenen.dk
...overskriften siger det hele.
Hej Lisbeth,
Sådan skal det være - Tak for din anmeldelse.
Greenen.dk
Jeg har handlet hos greenen.dk er par gang og finder altid de rigtige varer til en fornuftig pris.
Leveres der hvor det passer mig / ex på arbejdet e.lign.
Fragtomk. er konstante, så små køb kan være "dyre" ex ved køb af bolde. Måske kunne det løses med mulighed for afhentning ab lager?!
Hej Mads,
Tak for den fine bedømmelse.
Afhentning på lager er en mulighed der allerede eksisterer - men da vi udelukkende er en webshop, er vi ikke til stede på faste tidspunkter.
Men ring endelig på 30116100 eller send en mail til kundeservice - så finder vi ud af noget.
Greenen.dk
Bestilte søndag aften kl 22. Leveret tirsdag kl 13.
Kun positive ting her fra.
Benytter dem gerne igen.
Hej Tony,
Perfekt - håber du bliver glad for varen.
Greenen.dk
Jeg kan kun give de varmeste og bedste anbefalinger til denne Webshop.
Jeg startede med at sende en forespørgelse på nogle vare via mail og nåede både at få nogle saglige svar, senere gode råd, alt sammen noger der førte til nu 2 gode handler på mindre end 10 dage.
Varerne lever alle op til forventningerne, priserne har været gode og yderst konkurencedygtige og kundeservicen har været i top.
Jeg handler der garanteret igen, med glæde og forventning
Hej Ulrik,
Tak for det - Og vi glæder os til at se dig igen :)
Greenen.dk
Jeg har købt to golffiskestænger. Pakken kom hurtigt, varerne var pakket fint ind og den løbende information vat i top. Jeg handler gerne her igen og anbefaler gerne andre at gøre det samme.
Tak Charlotte :-)
Vi elsker gode anmeldelser..
Greenen.dk
Jeg bestilte en golfvogn til levering på min arbejdsplads. Afgav bestillingen onsdag morgen, og varen var leveret her fredag middag. Jeg havde måske ventet at den var her allerede torsdag når nu jeg afgav ordren inden kl 10 om onsdagen, men jeg skulle først bruge vognen fredag, så det havde ikke den store betydning.
Flot informationsniveau - både ordrebekræftelse, bekræftelse på forsendelse samt track and trace nummer fremsendt - meget tilfredsstillende!
VH
Mikkel Dresler
Hej Mikkel,
Tak for din anmeldelse. Altid dejligt at have tilfredse kunder.
www.greenen.dk
Jeg bestilte 3 varenumre og dagen efter var de der på posten.
Perfekt handel.
Hej Morten,
"perfekt" er et dejligt ord - det er vi glade for..
www.greenen.dk
Fik mine varer til god pris og til tiden uden nogen form for mangel.
Hej Kristine,
Sådan skal det gøre :-)
Tak for roserne.
www.greenen.dk
Jeg havde spørgsmål, derfor sendte jeg en mail. Der kom hurtigt svar. Jeg bestilte varen og den blev leveret dagen efter. Det kan ikke gøres bedre
Hej Bjarne,
Tak for roserne - vi håber at se dig igen en anden gang..
www.greenen.dk
Jeg kan kun give greenen.dk mine bedste anbefalinger.
Det er nemt
Det er hurtig
Det er en god service
Det er billigt
De bedste hilsner
Morten
Hej Morten,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi håber at se dig igen en anden gang på Greenen.dk
Fra bestilling til varen var i hus gik der 36 timer og kunne
følge varen, via trackenummer, hele vejen.
alt i alt en god oplevelse og kan kun anbefale Greenen.dk.
Hilsen Keld.
Hej Keld,
Perfekt - vi håber dit nye redskab giver succes :-)
www.greenen.dk
Jeg skulle have et begynder golfsæt .. forlænget. Ringede, fik god rådgivning - og levering dagen efter :-) SUPER
Hej Kim,
Tak for din positive anmeldelse - Det er altid dejligt at høre.
www.greenen.dk
Fint udvalg, gode priser og levering til tiden.
Hej Helge,
Tak for din positive anmeldelse. Det er godt at høre at du har haft en positiv oplevelse.
www.greenen.dk
Alt gik glimrende, og fik mine golfbolde dagen efter bestilling. Her handler jeg gerne igen.
Hej Thomas,
Dejligt at høre - lad os endelig se dig igen på shoppen :)
www.greenen.dk
Hurtig og ekspedit levering, og en hurtig reaktion på en leverancehenvendelse - lige til UG+.
Hej Torben,
Perfekt - Tak for dine venlige ord.
www.greenen.dk
hvis man mangler en gave og ikke selv spiller golf/ ved noget om golf :O)
Hej Charlotte,
Tak for det - vi håber gaven faldt i god jord.
www.greenen.dk
2 stk. Clickgear 3,0 vogne, 1 putter, 1 cap og 1 handske. 2 dage efter bestilling havde vi varene med fragtmand
Hej Mette,
Tak for de 5 stjerner - Dejligt.
www.greenen.dk
Hvergang jeg har købt hos Greenen, og det er ved at være en del gange, har jeg opleves et meget højt kvaliteteniveau. Heri ligger hurtig og åben dialog om diverse produkter og evt. forsinkelser af ordrede varer.
Hej Jesper,
Dejligt at høre at en af vores trofaste kunder er glad og tilfreds. Ha' en god sommer.
www.greenen.dk
Golfsættet blev bestilt fredag og var med fragtmanden mandag morgen. Super service da Grenen var utrolig gode og samarbejdsvillige. Jeg skulle betale med EAN og det fandt de hurtigt ud af. Kan kun anbefales.
Hej Michael,
Tak for den fine anmeldelse - Vi håber at se dig igen en anden gang på www.greenen.dk
www.greenen.dk
www.greenen.dk solgte mig golfudstyr til julegave. Først fik jeg telefonisk rådgivning, dernæst bestilte jeg via webshop, og indenfor meget kort tid samme dag fik jeg en e-mail med at tingene var pakket og klar til afsendelse. Næste dag modtog jeg dem på Sjælland. Super service og højst anbefalelsesværdig.
Hej Flemming,
Dejligt at høre - Det varmer hos vores kundeservice-afdeling :-)
www.greenen.dk
God mailkontakt med greenen.dk ved bestilling. Levering i løbet af 2 dage. God indpakning.
Hej Lina,
Tak for de 5 stjerner og den gode anmeldelse. DEJLIGT!
Hej,
En god oplevelse -varen var ikke på lager men en venlig herre lovede at skaffe den til levering inden jul. Og den kom som et skud mandag 20/12-flot!
Det var 12 stk Bridgestone E6.
Fin service og venlig betjening
Kan kun anbefale til andre-og det er gjort
VH
René Sørensen
Hej René,
Det er godt at høre at vi holder hvad vi lover :-) Vi håber julegaven bragte lykke..
www.greenen.dk
Købte golfbolde og golffiskestang på Greenen. Leveringen gik hurtigt og nemt, så julegaverne kom sikkert i hus :-)
Hej Anne,
Perfekt - Vi håber julegaven spredte glæde.
www.greenen.dk
kvalitet på varen levede ikke op til forventningerne
Som overskriften siger, så har Greenen et stort udvalg. Købsforløbet foregår smertefrit. Og der bliver leveret indenfor den lovede tid. Sådan kan det gøres.
Sådan! Tak for de venlige ord Peter.
www.greenen.dk
greenen.dk: bestilt golfhandsker, til julegave. Pakken var forsinket, og ufleksibelt postleverandør. Meget god service fra greenen.dk, så jeg fik min pakke, men desværre først ca.10 dage efter min bestilling. Da jeg bestilte varen stod der 1-2 dages levering.
Hej Brit,
Ja du har desværre ret! Men vi fandt heldigvis en løsning sammen, og handskerne kom frem. Dog har vi efterfølgende fundet en god løsning med vores postleverandør, således at lignende ikke kan ske igen. Ha' en god golfsommer.