[REPLY]
Jeg vidste ikke hvilken type jeg skulle vælge så jeg sendte et par mails med forskellige spørgsmål.
Svarene kom dagen efter og med klart svar (samt varer numre) om hvilken typer der kunne bruges.
Jeg vil samtidigt gerne rose Jesper G. for hans klare svar og rådgivning.
Varene kom dagen efter jeg bestilte.
Meget fin rådgivning og betjening
Perfekt sted at handle, nogle skriver, at jeres priser er i overkanten, men når man tager i betragtning, at i leverer til 0 kr, så tror jeg ikke at det er tilfældet. Søgte på nettet efter en bestemt vare, I var billigst,så jeg starter min søgning her, næste gang jeg skal bruge en ting. Mvh. John
Jacob Brygger fandt anmeldelsen nyttig
Hej John
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er jo også selv så glade for den portofri levering fordi vi får så mange positive meldinger vore kunder at det rigeligt opvejer de penge det koster os.. :)
Og det glæder mig hvis vi har fået endnu en fast kunde...
Greenline A/S
Har handlet flere gange med Greenline og det fungerer bare! Super priser og gode forklaringer på produkterne - produkt videoerne er super gode! Dem vil jeg gerne se flere af.
Servicen i er også helt perfekt - fik sidste år bestilt de samme varer to gange (en hel del spotbokse, div. pærer, el og FUGA ting, ordrenr.: 416585). Sendte den ene portion retur og fik dækket alle forsendelsesomkostninger - det er sgu i orden!
Bredt udvalg til meget gode priser!
Har har vi handlet nye stikkontakter og andre el artikler mange gange, det fungere bare hver gang.
Kan klart anbefales.
Anders Dybdahl og Jacob Brygger fandt anmeldelsen nyttig
Hey Byggeman :)
Mange tak for din ros.. det er sku godt at høre at det fungerer.. :)
Ha en fantastisk dag
Greenline A/S
Gratis porto, det ka´ vi li´...
De har det man har brug for og lidt mere.
Hej Martin
Tak for din anmeldelse...
Det er jo fantastisk at det hele egentlig er meget nemt :)
Greenline A/S
Jeg har købt lidt af hvert hos Greenline, i snart 15 år, helt fra dengang da der sad 1 mand i Maribo eller hvor det nu var. Servicen har altid været helt på toppen,især hvis jeg var i tvivl, om jeg nu havde fået det hele med. surt at skulle montere en kontakt, og rammen mangler.
Priserne var så lave at min lokale elektriker, ikke kunne gøre det billigere selv.
Og kvaliteten af deres produkter kan ikke sammenlignes, gå hjem og vug Silvan.
Hej Franz
Tak for din anmeldelse, din kommentar om silvan fik smilet og et lille grin frem hos alle 12 mand :)
Og ja det er jo nogen år siden jeg selv sad helt alene på mit lille kontor med min grønne trykknap telefon.. dengang skrev jeg fakturaerne på en skrivemaskine:)
Glæder os til at handle med dig de næste 15 år...
Greenline A/S
Bestilte 2 ting d. 10, fik en mail d. 11. og mine ting var der d. 12. Super god service og tingene var pakket rigtig flot ind så ingen skade kunne ske med tingene.
5 stjerner her fra, det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra Greenline :D
Hej Mathias
Tusind tak for stjernerne og for din flotte anmeldelse af vore service.
Det gør os rigtig glade og giver energi når vi kan se at det nytter at gøre en indsats.
Greenline A/S
Jeg tror ikke en virksomhed kan gøre det meget bedre. De har en god side, med masser af produkter, til en billig pris. Er man i tvivl om noget, ringer man til dem, og for svar på det man spørger om. En af de ekstra goder de giver, er gratis forsendelse, uanset hvad og hvor lidt man køber.
Har købt ved Greenline flere gange, og har ofte modtaget tingene allerede dagen efter, så deres ekspeditionstid fejler intet. Har aldrig modtaget noget forkert, men har selv et par gange købt forkert eller for meget, og der krediteres uden noget øfferi. Pengene ryger bare retur på kontoen igen. Thumbs up for that....
Greenline virker hele vejen igennem, ekstremt professionelle, og efterlader forbrugeren/kunden med en følelse af høj troværdighed og sikkerhed, hvilket giver en lyst til at handle hos Greenline igen.
Hej Flemming
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse som er meget motiverende for vore medarbejdere. Og det er fantastisk at se at der bliver sat pris på alt det vi gør :)
Endnu engang mange tak og så må du ha en fantastisk dag.
Greenline A/S
Bestilte kronepærer 15 W til min lysekrone mandeg og tirsdag formiddag leverede min flinke post allerede postpakken og mest UTROLIGT dette firma tager INGEN PORTO ,det er utroligt at der findes sadanne netbutikker TAK TAK TAK . Jørn Th Simonsen
Hej Jørn
Mange tak for din flotte anmeldelse, vi bliver så glade når vores indsats bliver påskønnet.
Ha et rigtigt god dag.
Greenline A/S
Leveringstiden er typisk 2-3 dage, da der ofte er travlt i forsendelsen.
Servicen er rigtig god, da defekte vare ombyttes, uden noget brok og forsinkelser, så man har den nye vare i løbet af få dage.
De er også normalt flinke til, at skaffe vare hjem, hvis de ikke er i sortimentet allerede.
Prisen er dog ikke den laveste på markedet, men til gengæld er servicen god, hvis en vare er defekt.
Et firma, som jeg gerne handler hos igen.
Hej Jesper
Tusind tak for din flotte anmeldelse som vi blev meget glade for.
Vi kan altid bruge både ros og kritik til at blive endnu bedre til det vi laver.
Greenline A/S
Det kan godt være man kan spare lidt håndøre ved at bestille hos billigvvs.dk, elvvs.dk eller el-grossisten.com. Men det bliver meget hurtigt glemt når man tænker på den service Greenline giver.
Man kan bestille klokken 14 og så er varerne der altid dagen efter. Det er i hvert fald sket alle gangene jeg har bestilt før klokken 14. (Tror endda de lover inden klokken 15)
Og da jeg skulle bruge en afdækning til en LK lydgiver, ringede jeg ind og spurgte om den kunne skaffes. Uden videre snak og uden at jeg foreslog det, gik sælgeren (Rasmus) ud og for at se om der skulle være en lydgiver på lager, hvor han kunne tage afdækningen fra, så jeg kunne få min afdækning.
Det er ikke service man kan købe for en 20'er.. Med mindre man handler med Greenline...
Keep up the good work.. :)
El-installatør
Ole Lund Jakobsen
Hej Ole
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse, det betyder meget for os at vores arbejde bliver værdsat så meget. Og netop service er jo det vi sætter allerhøjest på dagsordenen når vi planlægger vores dag.
Vi ønsker dig en fantastisk dag.
Greenline A/S
Modtog et defekt produkt, der var dog ingen problemer med at få det byttet til et nyt. 5 * herfra. Eneste som måske trækker lidt ned er de lidt høje priser. Men de får stadig 5 *.
Hej Lars
Tusind tak for din ros og alle stjernerne :)
Det glæder mig at din reklamation ikke gav problemer.
Vi gør meget for at holde et højt serviceniveau med rimelige priser og det er vore kunder jo tilsyneladende meget tilfredse med og vi forsøger ikke at konkurrere med de aller billigste på markedet.
Greenline A/S
Har handlet der tit. Både i butikken, og fået det tilsendt. Ingen klager, har ikke kunne finde noget negativt. Altid god, og hjælpsom service.
Hej Alex
Dejligt at høre at du er så tilfreds.
Kan vi slet ikke gøre noget forkert da ? :)
Greenline A/S
Altid hurtig og præcis levering handler der helt sikkert igen.
Hej Povl
Det glæder mig meget at høre og vi er jo så glade når vore kunder kommer igen :)
Tak for stjernerne og ha en god dag.
Greenline A/S
Efter en uheldig start med leveringsproblemer og en skidt support, må jeg erkende at greenline.dk i den grad kom frem i bussen. Jeg blev kontaktet af firmaets ejer, som undskyldte episoden og kompenserede med en gratis levering af noget ekstra udstyr som var nødvendig for at mit amatur kunne fungere...vel og mærke uden beregning...se det er dælme god service...
Thomas Ahrnberg
Hej Thomas
Tusind tak for stjernerne.. dem er vi rigtigt glade for..
Og vi er selvfølgelig ekstra glade når vi også har en tilfreds kunde.. :)
Du må ha en rigtig god dag.
Greenline A/S
Forsendelse til punkt og prik, rigtig god indpakning rørene var tapet til et brædt m. papir omkring , ingen risiko for ødelagte vare.
Mærket er osrams limilux serie og philips master TL-D hvilket passer mig rigtig godt, de skal bruges til planteakvarie også er der gratis forsendelse :)
Hej Dean
Tusind tak for din anmeldelse.. og jeg vil straks viderebringe din ros til pakkeriet.
Glæder mig at du har fået et godt produkt :)
Greenline A/S
God service og gode priser
Hej Peter
Tusind tak for din ros og din anmeldelse.
Og så mu du ha en fortsat fantastisk dag :)
Greenline A/S
Det kan ikke gøres meget bedre. Prisen er meget fin taget i betragtning af levering er gratis og jeg slipper for at stå i kø i harald nyborg...
Hej Tommy
Tusind tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at høre at vi gør det godt...
Og du har helt ret det er sku for kedeligt med den kø hos Harald ;)
Greenline A/S
Bestilte en række varer som blev leveret med præcision. Da der var et problem med en af delene (som Greenline ikke ville kunne have identificeret) var reaktionen prompte og som kunde en exceptionel service.
Hej Anders
Du får lige et forsinket tak for din fine anmeldelse af vores service :)
Ha en rigtig god dag
Greenline A/S
Bestilte igår, har varen i dag. Perfekt. Prisen er mere end ok, når man medregner gratis levering. Jeg endte med at spare en del ift andre danske forhandlere. Indpakning af de tre lysstofrør jeg bestilte var til ug med kryds og slange. Rørene var tapet fast på et stykke træ i en fornuftig tykkelse og passende længde, og så var kassen ellers foret med papir. Det bli'r næppe bedre. En mail og en opringning fra undertegnede blev besvaret venligt, så kundebehandlingen er også i orden.
Én anke: Som akvariemand der leder efter lysstofrør af en bestemt kvalitet, er "standard lysstofrør" en ringe beskrivelse. Det dækker, viser det sig, bl.a. over, at man ikke kan vide sig helt sikker på hvilke rør man modtager. Kinaskrald er det ikke. Normen er Philips og undtagelsen Osram informerede kundeservice mig, og det er da også hvad jeg har modtaget. To Osram, vel at mærke af den gode Lumilux kvalitet, og et enkelt Philips men fra deres ligeledes rimelige Master serie. Til prisen kan det heller ikke gøres bedre, ved en dansk forhandler. Bravo. Personligt havde jeg dog gerne betalt lidt mere for selv at vælge præcist de rør jeg skulle modtage, men detaljefokuserende akvarister er næppe Greenlines største kundegruppe;o) Jeg mistænker endvidere at netop muligheden for at blande mellem de to mærker er en del af årsagen til at prisen holdes i den fornuftige ende, og lageret fyldt.
Alt i alt, ikke mindst fordi det der hos Greenline kaldes standardvarer er langt over hvad den betegnelse normalt dækker, kan jeg kun give max karakter. Jeg handler gerne hos Greenline igen.
Dean fandt anmeldelsen nyttig
Hej Johnny
Mange tak for din anmeldelse og for din præcise beskrivelse af lysrørs problematikken.
Selvom du skriver at du er tilfreds vil jeg straks lade vore sælgere og indkøber kigge på om der er noget vi kan gøre bedre.
Greenline A/S
har handlet lidt blandet et par gange altid fin service og levering til tiden
Hej Johnny
Tusind tak for din anmeldelse..
Ha en fantastisk dag...
Greenline A/S
Super let og overskuelig netbutik - pænt design, super hurtig levering - og super service. Greenline kan kun anbefales. Der er mange netbutikker der kunne lære noget af dette site.
Hej Mikkel
Mange tak for din fornemme ros.. og det ville da glæde mig hvis andre kunne lære noget af os ;)
Greenline A/S
Hos Greenline får man altid god service og de ved hvad de snakker om og så er priserne gode.
Hej Karina
Tusind tak for din ros, det glæder mig meget at du er tilfreds med os :)
Greenline A/S
Nem og overskueligt opbygget hjemmeside, som gør det nemt at finde det man skal bruge.
Man oplyses om hver led i ens ordre, modtaget, behandlet, sendt.
Min ordre blev sendt samme arbejdsdag og så endda gratis levering.
Ikke sidste gang jeg har handlet hos Greenline.
Hej Mrjuul
Tak for din ros som jeg straks videresender til webudviklerne.. de blir meget glade for at høre hvor gode de er..
Greenline A/S
Købte udstyr for et par år siden, og der var absolut intet at klage over :-) kan klart anbefales!
Hej Karsten
Mange tak for din anmeldelse og for din ros. Glæder mig at udstyret stdig virker :)
Greenline A/S
Jeg har altid fået mine varer til tiden, der har aldrig manglet noget og jeg er mere end tilfreds.
Hej Simon
Tak for din anmeldelse og din ros, det betyder meget for os at få sådan nogen pæne anmeldelser.
Greenline billigt og hurtigt
Hej Alex
Det var godt at høre.. måske skulle jeg prøve at handle der en dag ;)
Greenline A/S
god telefonhjælp, hurtig ekspedering, flot service
Hej Søren
Tusind tak for din anmeldelse og for din ros.
Det glæder mig meget at vi er så gode til det vi gør :)
Greenline A/S
Bestilte lysstofrør som ikke var til at opdrive i fysiske butikker. Bestilte tirsdag kl. 12.16 modtaget onsdag morgen. Kan det være nemmere?
Hej Karen
Tak for din anmeldelse.. det glæder mig at høre at du fik fat i de rigtige lysstofrør :)
Greenline A/S
Super hurtig (og gratis) levering.
Kan kun anbefales!
Hej Hansen
Tak for din fine anmeldelse.. vi er rigtig glade for din anbefaling :)
Greenline A/S
jeg har handlet mange mange gange hos greenline, og har gang på gang oplevet den samme gode kundeservice. de har ''alt'' på lager, sender fra dag til dag (gratis). kan anbefales!!!
Hej Allan
Tak for din anmeldelse, det er rigtigt godt at høre fra jer derude når vi gør det godt.. :)
Ha en fantastisk dag
Greenline A/S
Service i top klasse. Jeg sendte en ordre afsted og fortrød lidt efter en af de ting jeg havde bestilt, jeg sendte så en mail med det samme og ville gerne ændre i min ordre. Jeg fik rimeligt et svar retur at det var hermed ordnet, men at leveringen på det jeg ændret ville tage et par dage.
Dagen efter kom det meste og et par dage efter resten. Lige som lovet. Jeg betalte ikke engang mere selvom det var dyrere.
De havde det ikke engang på deres hjemmeside, men alligevel bestilte de det hjem til mig. Jeg syntes at det er service i topklasse.
Ydermere fik jeg et dejligt katalog med, og en lille pose slik, super dejligt efter en 12 timers arbejdsdag at komme hjem til.
Jeg kan varmt anbefale dette firma som en hurtig, fleksibel, venlig, billig sted at handle el varer. De er ikke de billigste, men med deres gratis fragt kan deres konkurenter ikke følge med. Alt i alt bliver de de billigste. Ikke sidste gang jeg handler der.
Hej Morten
Tusind tak for din flotte anmeldelse af os, jeg er virkelig glad for at du har haft så gode oplevelser med at handle hos os og at du giver dig tid til at skrive om det.
Greenline A/S
Fin service og rigtig hurtig levering.
Hej Anders
Tak for anmeldelsen.. det glæder mig at vi har været så gode :)
Ha en fantastisk dag.
Greenline A/S
Er dog næppe den billigste på markedet, men du kan samle sammen til et godt køb - belysning med lavt energi forbug.
Hej Fred
Tak for din anmeldelse.. heldigvis er vi jo heller ikke de dyreste.. og ja, som du siger så er det muligt at gøre et rigtigt godt køb.. og spare mange penge.
Greenline A/S
Jeg er godt tilfreds med mit køb af G9 Led pærer. Hurtig levering og de virker som lovet.
Jeg tror ikke det er sidste gang, jeg handler her.
Hej kasper
Tak for din ros, det er jo dejligt at høre at vi muligvis har fået endnu en fast kunde :)
Greenline A/S
We have had the pleasure of buying our electrical supplies from Greenline.dk on severel occassions. Each time we have receieved prompt og profesional service. We received all our order within 48 hours!! We desperately needed an EDB (6 udgang) panel for our IT department, which all others were selling for 600-700 kroner....we found the same panel at Greenline. dk for 169 kroner....DERFOR greenline.dk!!
Keep up the good work (and prices:)
Robert
Bestilte en række ting og de kom 2 dage efter - som lovet. Jeg synes dog at det kunne være meget rart at modtage en liste over de materiale man har bestilt i ordren, sammen med bekræftigelsen.
Hej Caspar
Godt at høre at du fik varerne til tiden.
Det undrer mig dog at du ikke har fået vareliste sammen med din ordrebekræftelse idet den altid sendes til din email lige efter bestillingen.
Du er meget velkommen til at skrive til mig på nbh@greenline.dk hvis du oplever problemer med denne service.
Greenline A/S
Jeg har handlet ved Greenline mange gange efterhånden. De har et meget stort udvalg i el-artikler. De tilbyder gratis levering og flere gange har jeg oplevet at varerne er kommet mindre end et døgn efter de er blevet bestilt. Kommer helt sikkert til at handle der igen.
Hej Christian
Tusind tak for ros og alle stjernerne.
Vi skal gøre alt hvad vi kan for også at leve op til det i fremtiden.
Hej,
Jeg var på jagt efter ovenstående og fandt hurtigt disse hos Greenline. Super at der er fri fragt... burde der sgu være hos alle web-firmaer. Fik mine loftdåser dagen efter. Super!!! ikke sidste gang at jeg handler hos dem!
Hej
Bestilte en borelære med hulbor som hurtigt blev leveret. Desværre passede de to ting ikke sammen (boret havde nogle nitter på som ikke kunne gå igennem borelæren), hvilket dog blevet rettet med det samme uden bøvl og uden beregning.
Har prøvet lignende situationer, som er blevet løst langt mindre elegant.
Hej Sato
Tak for din positive kritik og godt at høre at vi fik løst dit problem.
Den slags fejl sker jo hver dag og vores udfordring er netop at forsøge at løse det uden problemer.
Ha en fantastisk dag.