We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Grenes

Elsker denne butikken!

Masse fint! Men pass på at summen blir riktig, ikke så oversiktlig kassasystem, men for det meste blir det rett. LIker godt at de har fine ting til barn, økologiske rene matprodukter, favoritthårstrikkene mine, billig god akrylmaling og lerret med utstyr, kul juletrepynt, julelysklyper til furutrær på skogsturer i julemørket, masse servietter og annet man trenger. Men det blir fort mye man tar med seg hehe

Merpris for varer

Jeg har købt en badebørste i Odense Banegårdscenter, den kostede kr. 8,80 troede jeg for, det er den oplyste pris, men da jeg så skulle betale med mit dankort, så var prisen pludselig afrundet til kr. 9,00 og det er mig bekendt kun lovligt, når der betales kontant og direkte ulovligt ved betaling med betalingskort!

L O V E I T =o)

Gotta love it!!

Man kan altid finde krea ting i SG - super!
Deres blog er super cool....fortæller om nye ting i butikken eller om krea-forslag <-- bliver tilsendt på mail, hvis man lyster.

L O V E I T :))

• liv
  • liv
  • Svendborg, DK
  • 42 Anmeldelser

altid et eller andet

Jeg elsker at gå rundt og se på alle de mange ting, og så er de ofte billige,
Især til jul når vi skal spille pakkespil..
men de har også mange hverdagsting, grydelapper, lys, krydderier mm.

jo jo

det er hyggeligt og man finder altid noget

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk