[REPLY]
Vi havde inviteret 34 gæster til havefest den 3. september og bestilt grillkokken. De dukkede aldrig op! Og svarede ikke på masser af henvendelser under og efter festen!
Jeg gætter på, at de er gået konkurs! Men det er da vildt, at de ikke lige giver besked.
Heldigt at vi ikke havde betalt én krone på forhånd!
Har lige hold nonfirmation for min dreng.
Bestilte grillkokken ,og havde en ordrebekræftigelse det var ok, troede jeg. Maden og kokken har vi intet set til ellers hørt fra.
Festen var i går , har ringet og skrevet til ham ca 1000 gange min. og intet hørt.
Vil give min dårligste anbefaling. Godt at gæsterne var tilfredse med tidligt natmad samt at fakta aldrig løber helt tør for pølser som altid kan bruges til natmad
Maden kommer ikke selvom man har ordrebekræftelse og betalt for maden. Jeg skulle holde fest i går den 04.09.2011, men trods utallige mails og og tlf. opkald kunne jeg ikke komme i forbindelse med dem.
Maden kom ikke, og festen var ødelagt. O stjerner.
Nu bliver de politianmeldt
til vores bryllup bestilte jeg grillkok.dk til at levere maden jeg betalte for at få en kok med ud så denne kunne stå inde ved buffeten og skære kødet ud.
Skrev flere gange frem og tilbage med dem om hvad det krævede osv og sørgede for dette til dagen.
Den udsendte kok nægtede at opfylde mit ønske da det ikke stod i hendes papirer. Ikke så fedt når buffeten var opsat efter hun skulle stå der.
Til trods for at man skulle mene en kok ved hvordan man skærer en culottesteg korrekt så den ikke bliver sej skar ovennævnte kok stegen forkert så den var næsten ikke til at tygge.
Førnævnte steg var ment til at skulle være rød dette var den ikke.
Alt dette har jeg skrevet flere mails til firmaet om men har INTET hørt tilbage. Meget dårligt synes jeg.
Jeg vil dog sige at mad i helhed smagte godt