[REPLY]
Jeg har været meget tilfreds kunde hos Gris og Ko i et års tid. Kød, fisk og pålæg er af god kvalitet, altid frisk og lækkert, pakket praktisk til fryseren. Leveres fersk, koldt og frisk. Det meste kan fås i forskellige pakkestørrelser, og bestillingerne kan nemt ændres eller øges. Flere i familien er blevet kunder, efter at vi har givet dem gavekort til Gris og Ko. Priserne er rimelige og leveringen sker til tiden, man kan også få leveret i sommerhuset - dejligt ! Kan absolut anbefale Gris og Ko !
Jeg har fået leveret 3 x 20 kødpakker fra gris & ko og har været yderst tilfreds med alt, jeg har fået. Kvaliteten er i top, indpakningen så dejlig nem, da det bare kan lægges i fryseren - og det er nemt og fleksibelt at ændre sine bestillinger.
Når jeg har bestilt varer hos Gris og Ko, har kødet altid været i top. Det er skønt at få leveret varerne lige til døren og den måde kødet er pakket ned på er super.
Klart et firma og en service der fortjener at blive anbefalet til familie, venner og bekendte.
Jeg har fået leveret kød flere gange og alt har været i orden. Pakningen er god og levering ligeså. Kan absolut anbefales.
kvaliteten er helt i top og man kan selv besteme hvornår man vil have leveret det er bare et klik så kan man se hvornår man kan få sine vare i sit område....kan varmt anbefale at handle hos gris og ko
Har brugt Grisogko et par gange nu og er ovenud tilfreds.
Det er dejlig nemt og kødet er af rigtig god kvalitet!
Jeg har fået leveret kød en del gange - altid godt - nemt at gå til - friskt kød til brug straks eller lige til at putte i fryseren :-) super godt
Kødet er fint og godt pakket. har bestilt kød flere gange og denne gang bliver heller ikke den sidste. Super
Vi har fået leveringer fra Gris og Ko flere gange. Altid til tiden, godt pakket og god kvalitet
jeg har handlet hos grisogko i over 1 år nu og jeg har kun været tilfreds. og samtidig spare vi penge hver måned:-)
Jeg har været kunde hos Gris og Ko i ½ år og har fået større mængder leveret 4 gange. Varerne er pakket koldt, når de bliver leveret og pakket så det kan gå lige i fryseren. Kvaliteten har været helt i top, der har intet været at udsætte. Super lækkert. OG SÅ LIGE TIL DØREN.
Vi har været godt tilfredse med både pakker og stege. Lækkert.
En lille anmodning ville dog være størrelsesdifferentierede pakker.
Vi er 6 i familien, så en pakke med 300-400 g er lige netop ikke
nok. Måske kunne I overveje store (ud over de normale str.) pakker i jeres pakkemarked og evt. bøfmarked, hvis muligt. Til gengæld er der gode muligheder for store stege, som kan dække vores behov.
Jeg har efterhånden fået en del varer fra Gris og ko, og har altid været meget tilfreds. Du bestiller i ro og fred. Varerne bliver leveret så den står parat til dig om morgenen, men kan fint stå til du kommer hjem om eftermiddagen, da der er is i pakkerne. Varerne er friske og pakket lige til at lægge i fryseren. Priserne er også rimelige i forhold til kvaliteten
Kødet er godt og levering falder til tiden.
God kvalitet og god levering.
En skam de har fjernet deres økologiske varer.
Det er nemt, let og ligetil at handle hos grisogko. Kvaliteten er i top og det er lige til at komme i fryseren. Jeg har købt lam, julefroksotpakke og kød af flere omgange - hver gang siker levering og absolut fornuftige priser
god service, superlækkert kød og kvalitet
Altid god service, og den bedste kød kvalitet.
Levering lige til døren, kød af høj kvalitet og til fornuftige priser.
Fantastisk service og levering lige til tiden
Vi har bestilt ved grisogko to gange, og vi vil blive ved med at bestille derfra. Kødet er fantastisk og det er meget bedre end hvad man køber i de danske supermarkeder(min mening). Deres chilipølser er verdensklasse. Leveringen har der aldrig været problemer med, ej heller at kødet er godt opbevaret i kassen de bliver leveret i. Det er topklasse.
Skal man sætte finger på noget, må det vel være de 300gr kylling i deres pakker at det ikke er 500gr.. Man er vel en mand og vil have mere? Men helt klart verdensklasse!
altid væretbtilfreds med alt de vi har købt ved gris og ko
Alt fungere som det skal når man handler hos Gris og Ko, lige fra bestilling til levering. Kvaliteten er super god. Ingen klager herfra
En rigtig god forretning. De har super gode bøffer og til en rimelig pris.
Levering perfekt. Kassen står ved døren om morgenen og pakkerne er lige til at lægge i fryseren.
Kan kun anbefales!!!!!
har ingen klager og er super tilfreds med kvalitet - service og levering.
ville dog ønske at man kunne vælge pakkestørrelse på lidt flere af pakkerne.
Jeg har ingenting at sætte en fingre på hos GrisOgKo. Jeg har været ovenud tilfreds. Jeg fortrækker langt at give nogle gange 5 kr ekstra hos gris og ko end købe det hos Brugsen f.eks. Smagen er langt langt bedre hos gris og ko end andre steder jeg har handlet før. Jeg har nu taget konsekvensen af dette er abonnere nu på en pakke hver anden måned.
Ikke alene er det nemt og hurtigt, men kødet er super og de har mange fine tilbud. Levering og betaling går som smurt
Jeg har handlet hos jer mange gange. Altid super lækkert kød - altid mørt og godt - hygiejnen er i top - absolut intet at klage over og leveringen er altid til tiden, så 5 stjerner fra mig.
Dorrit Sørensen
Jeg har handlet hos grisogko i et par år nu. Jeg har altis fået leveret til tiden, det rigtige kød og hvis jeg har lavet en fejl, så bliver jeg altid godt betjent af de ansatte i grisogko.
Selve kødet er lækkert, fuld af smag, næsten umuligt at stege tørt. Gode smags varianter. Fine tilbud.
Med venlig hilsen Poul Erik Dreier
Jeg var efterhånden vældig træt af ikke at kunne få en ordentlig hakkebøf af det kød jeg købte i div. supermarkeder, det blev altid en tør 'fornøjelse' hvad enten der var høj eller lav fedtprocent i det kød jeg brugte. Det hakkede oksekød hos GrisogKo er så lækkert at jeg næsten havde tårer i øjene da jeg spiste den første hakkebøf lavet af det kød!!! Samtidig er jeg rigtig glad for at kunne købe hakket kød i 200-250 gr. pakninger. Alletiders til singlehusholdningen.... Jeg nævner glad og gerne min store tilfredshed med GrisogKo til alle der gider høre det.:o)
vh. Kirsten Runebo
Mvh Bodil Toft
har fået flere gange og har været ovenud tilfreds med alt ;o}
kanon service hurtig levering rimelige priser og god kød og skønt det bliver leveret lige til døren
Stort udvalg, godt kød, præcis levering - det kan ikke være bedre - og så er det bekvemt, i stedet for at "stå på hovedet" i supermarkedets køledisk, kan man sidde ved pc'en og gøre sine indkøb i fred og ro.
Vi holder særlig meget af de sønderjyske specialiteter, og kunne godt ønske, at der var en finthakket leverpølse på listen - men sardellen er rigtig god.
Fortæller alle og enhver, at vi får vores kød fra Haderslev.
Ellen og Lauge
Det beste kød jeg nogle siden har fået og super levering tid, hvis man ikke har prøvet det skal det prøves
Har bestilt kød i en del år efterhånden og har været godt tilfreds hver gang jeg har modtaget kødet.
Altid en fornøjelse at handle med jer