[REPLY]
Jeg har været fast kunde hos Growing Feet i ca. 5 år.
I den tid har jeg faktisk købt alle sandaler, sko, gummistøvler
og vinterstøvler til begge vores børn :-)
Jeg har aldrig oplevet andet end excellent service, vejledning
og høj kvalitet i det omhyggeligt udvalgte sortiment.
Jeg har i begge mine mødregrupper anbefalet Growing Feet
- ligesom jeg her vil gøre det samme :-)
Børns fødder skal have de bedste vilkår - derfor er jeg kunde hos Growing Feet :-)
Kære Grith!
Jeg er helt rørt over at læse din anmeldelse. Tusind tusind tak for de pæne ord, det varmer virkelig. Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig i fremtiden:-)
KH
Signe
Jeg vil anbefale growingFeet til alle.
Billige mærkevarer, hurtig og meget fin levering - ingen gebyrer.
Har nu flere gange handlet med Growingfeet og er fuldt tilfreds med både det store udbud af sko , gode tilbud og hurtige betjening !
Elsker at handle her, god kontakt med butikken. Fin hjælp til str mm.
Det hele var dejligt nemt, synes det var fedt med lidt hjæp til at vælge størrelse. Fik hurtigt min vare, ja det kan ikke gøres bedre, ganske enkelt fantastisk;-))
Super god service, hurtig levering. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Varen var som forventet. Og genial ide med den laminerede fodmåler.
Har aldrig oplevet problemer hverken ved online handel eller personlige henvendelser med forespørgsler. Jeg synes især, at Growingfeet har et godt udvalg af lækre sko både til voksne og især børn. Hurtig levering via GLS, også er det smart, at man kan bestille returfragtsedler med det samme.
Jeg fik uden problemer byttet et par støvler, der var defekte i hælen selvom det var et år siden at jeg købte dem (meget lidt brugt dog). Yderst venlig og hurtig betjening!
Jeg er meget tilfreds med de informationer, men får på hjemmesiden om skoene. At størrelserne er angivet i centimeter for den enkelte sko, gør det nemt og enkelt at bestille den rigtige sko. Og så er der supergod og hurtig service.
Det er fantastisk at modtage sine varer dagen efter sin bestilling.
Fik mine små klip klappere hurtigt, det er rart ikke at skulle vente i dagevis.
Det var supernemt. Ja tak til lige at aftegne barnets fødder, måle dem og bestille et par sandaler. Der kommer efter få dage og passer perfekt. Jeg synes at Growing Feet har gjort sit yderste for at gøre det direkte nemt og overskueligt at købe sko på nettet. Det gør vi helt sikkert igen !
Når jeg ikke kan finde de sko jeg ønsker i butikkerne ( eller når jeg ikke har tid til at gå i butikker) så bruger jeg GrowingFeet. Kun fuld tilfredshed.
Hurtig ekspedition og skoene kom to dage efter bestilling. Kan varmt anbefales!
Alt gik bare hurtigt og nemt. Ingen problemer overhovedet. Vil kalrt handle der igen.
God hjemmesider. Bestil og vupti 12 timer senere har du skoene på
Rigtig god webshop at købe sko hos. Hurtig ekspedition hvis fx sko skal byttes eller returneres.
Mange valgmuligheder af gode sko..
Mange gode mærker både til børn og voksne, hurtig ekspedition og fantastisk service :o)
Super god handel og hurtig levering. Der er ingenting at beklage:)
Vi bestilte 3 par sandaler, til hver af vores drenge. Det er nemt på Growing feets hjemmeside også at finde de rigtige størrelser, der er en størrelses guide. Rimeligt udvalg af sandaler, kunne dog godt tænke mig lidt flere valg i drenge sandaler, specielt tweens drenge udvalget mangler flere sko at vælge imellem. Men alt i alt god net butik:-)
Kære Brigitte!
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er meget enig med dig mht. dit input omkring Tweens drenge, jeg har selv en af slagsen, og det er en udfordring med både sko og sandaler. Det er desværre et område, som mange af mærkerne ikke har fokus på, så der er simpelthen bare ikke så stort udvalg, bortset fra sportssko. Jeg er så småt ved at forberede indkøbet til næste forår/sommer 2013, så hvis du har nogle konkrete input til mærker eller modeller du savner må du meget gerne skrive til mig på signe@growingfeet.dk.
Håber I bliver glade for alle sandalerne!
GrowingFeet.dk
Signe
God hjemmeside med godt udvalg, nem bestilling og hurtig levering. Så alt i alt en positiv og problemfri oplevelse.
Købte to par super fede Nike sko til mine børn. Super service og speedy levering. Eneste minus var at jeg ikke kunne få de 5% ved tilmeldelse af nyhedsbrev til at slå igennem.
Kære Lenette!
Tusind tak for din anmeldelse af GrowingFeet.dk Dejligt at I kunne bruge skoene:-)
Mht de 5% så beklager jeg, at det ikke sker helt automatisk. Du skal enten klikke på 5%'s knappen i toppen eller bunden af nyhedsbrevet, så åbnes shoppen og de 5% fratrækkes automatisk. Hvis du ikke fik 5% på din ordre, skal du endelig skrive til kundeservice@growingfeet.dk, så skal vi nok fixe det så du får rabatten!
GrowingFeet.dk
Signe Ulka
Jeg har handlet hos Growing Feet flere gange og har aldrig oplevet nogen problemer. Deres kundeservice er personlig (jeg blev ringet op efter at have returneret min vare, som ikke kunne fås en størrelse større).
Der er ingen tvivl om at jeg vil handle der igen til både min søn og mig selv.
Perfekt shop både sortiment og service. Og så kan man bestille til hele familien på en gang...
Er vild med GrowingFeet, super service og lynhurtig levering...
Siden er nem at navigere på og bestillingen kom dagen efter.
Levere til tiden og altid venlige på mail og over telefon - jeg køber gerne der fra igen :-)
Kun godt at sige :-)
Siden lover hvad de holder. Simpelt at bestille og god kvalitet på fortøj.
Godt udvalg med priser så alle kan være med. Rigtig god service, der gør at jeg foretrækker dem frem for andre. For hvad gør man skoene alligevel ikke passer? - her er det intet problem!
Nem og overskuelig hjemmeside, helt ok hurtig levering. Jeg shopper her igen!
KAN HELT KLART ANBEFALES AT HANDLE HOS GROWINGFEET. PERSONALET ER SÅ FLINKE TIL AT VEJLEDE, HURTIG LEVERING OG SUPER LÆKRE SKO. JEG VIL 100% HANDLE HOS DEM IGEN I DEN NÆRMESTE FREMTID.