[REPLY]
Heb hier al een aantal keer abonnementen afgesloten. Goede aanbiedingen met leuke extra's. Soms ook een cadeau bij de aanbieding. Snelle levering van de telefoon en aansluiting bij de aanbieder.
Witte iPhone 4 besteld met gratis accessoirepakket. Kon hem nergens op voorraad vinden maar zij hadden hem (volgens de website) wel op voorraad. En inderdaad, ik werd dezelfde avond nog teruggebeld voor een leverafspraak de volgende dag, erg cool. Kon op mijn werk bezorgd worden en de volgende dag stond de koerier met de iphone en simkaart op kantoor. Erg makkelijk om geen papieren enz meer in te hoeven sturen. Zat geen accessoirepakket bij zoals beloofd maar die bleek per post nagestuurd te worden (stond ook in de orderbevestiging, overheen gelezen). Dit pakket werd inderdaad na enkele dagen per post bezorgd. Gewoon toppie, ik kom hier zeker terug.
Op de website staat beloofd dat ik telefoom binne 1-2 weken ontvang. Dit is niet waar, Geloof deze onzin NIet!!.. IK heb merder malen contact op opgenomen, maar krijg steeds zelfde medewerker. En sta min. half uur in de wacht. Na drie half weken nog steeds geen iphone. deze bedrijf neemt geen verantworodelijkheden. Mijn mails worden niet beantwoord. ZE hebben op hun website een kopje escalatie en een mailadres als je order langer dan 2/3 weken duurt. Nou ik heb nog geen reactie ontvangen. Ik zou met deze mensen niet weer in zee gaan...
NIET DOEN< iK bespaar je een hooop ellende!!!!!!!!!!!!!!!!
Ze zijn snel in de afhandeling, vriendelijk en snel in de bezorging.
Tevens hebben ze uitstekende aanbiedingen in vergelijking met andere sites.
Deze was voor mij absoluut een topper.
Mijn eerste toestel Nokia C7 is kapot bij ontvangst, DOA dus, het tweede toestel werd verzonden zonder duidelijkheid waar het ligt en helemaal geen reactie van gsmeasy. Het tweede toestel ging binnen enkele maanden ook haperen en begon hiermee een ellenlange slepende zaak te worden, want gsmeasy heeft mij maanden lang aan het lijntje gehouden met een stroom van waardeloze toezeggingen waarvan er niets zijn nagekomen. Dynafix, hun reparatiebedrijf stuurt je weg door slechts een constatering: val- stoot- en drukschade door de gebruiker, dus schade valt buiten de garantie en daarmee is de kous af! Wat je ook zegt en beweert gebeurt er verder niets. Je moet zelfs onderzoekkosten betalen wil je je toestel ongerepareerd terug! Anders 211 euro betalen! Dit bedrijf gsmeasy neemt totaal geen verantwoordelijkheid ondanks dat de wettelijke garantie geldt om consumenten te beschermen. De wet sinds 2004 zegt dat een toestel dat binnen zes maanden kapot is, moet dus al van fabriek af kapot is, ondeugend dus, de verkoper moet het dan kosteloos repareren of vervangen. Gsmeasy heeft mij van het kastje tot de muur gestuurd om onderuit te komen. Het ontstane geschil ligt nu bij Geschillencommissie. Dit bedrijf scoort goed als het maar om verkopen, je bestelling versturen en afhandeling van je bestelling of aansluiten van je gsmabonnement. Maar wanneer het gaat om service en garantie laat gsmeasy steek vallen met slepende zaak, slechte bereikbaarheid, waardeloze toezeggingen. Je moet sterk in je schoenen staan om je gelijk te halen. Zelfs Qshops keumerk waar dit bedrijf een erkendlid is, is slecht op gebied van bemiddeling.
Tijdje terug HTC Sensation besteld, prima winkelervaring!
Handige website, direct bevestiging via email. Telefoontje van aardige medewerkster die afspraak heeft gepland; en het tijdsvak waarin de bezorger kwam via email en sms doorgekregen: 2 uur van de ochtend die ik verwachtte. Keurig alles bezorgd door koerier en ik kon meteen met nieuwe iPhone aan de slag.
Super!
Vrijdag rond 18.00 de bestelling gedaan. Een uur later al een medewerker aan de lijn om een afspraak te maken voor aflevering.
Door het weekend helaas niet binnen 24 uur, maar maandagavond keurig op tijd de koerier voor de deur!
Helemaal top.
Erg jammer was wel dat er geen micro sim meegeleverd was, waardoor ik de IPhone niet meteen kon gebruiken. Door goede service van t-mobile was deze twee dagen later in huis.
Zaterdag besteld, woensdag al in huis! Jammer dat het weekend er dus tussen zat, want maandag belden ze al meteen voor een afspraak om te leveren. Dit gaat dus supersnel!
Levering ging ook prima! Keurig aan de deur afgeleverd, het verliep sneller dan verwacht. Ondanks dat het contract nog moest worden ondertekend. Binnen 5 min. was ik de gelukkige eigenaar van mijn nieuwe mobiel.
Alles werd snel geleverd, pakket was in orde en prijzen zijn scherp en goedkoop!
via vrienden gewezen op deze site ,
en ik moet zeggen ,men had gelijk
goede service ,vriendelijke mails en
vriendelijke mensen aan de telefoon,
levering is gebeurd binnen afgesproken tijdstip
zaterdag leveringen waren ook geen probleem .
gewoon een dikke acht
Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen zonder palissaden. Nog geen uur na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld voor een bezorgafspraak! Binnen anderhalve dag mijn nieuwe iphone in huis. Bezorging geweldig, afspraak was van tussen 8.30 en 10.30 uur en om 9.00 uur was mijn iPhone al in gebruik.
gsmeasy heeft een duidelijk en overzichtelijk internetsite. Er stond bij de ik de iphone 4 binnen 24 uur geleverd zou worden en dit is ook gebeurd. Wat ik een plus punt vindt is dat je de avond voor levering een email/sms krijg met daarin een tijd indicatie van twee uur waarin ze langskomen.
Ik heb een Htc Desire S Demo toestel aangeschafd via gsmeasy.
Op de site stond dat het toestel maximaal 2 weken in de etalage had gestaan, toen ik echter het toestel kreeg bleek dat de telefoon al langer in gebruik is geweest. Er stonden 99(!) nummers in, Foto's, etc. op. Dit was niet eens gewist!
De info die op de site staat moet wel kloppen en als het om een demo-toestel gaat moet gsmeasy wel het toestel ook daadwerkelijk nakijken!
De aanbieding en de levering zijn verder goed.
gr Lucas
Zeer snel geleverd, binnen 24 uur en netjes afgehandeld.
Leveren kan op elke moment van de dag, ook na werktijd,en ook op elke lokatie,ook op je werk.
Goed, snel en correct geholpen.
Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele bestelproces.
Telefoon werd ook netjes op het afgesproken tijstip geleverd.
geen enkele opmerking/klacht
Top winkel.
alles snel veloopen.vraag me alleen wel af waneer ik het kado ga ontvangen.daar krijg je niet zo veel invomatie over.gr aj van den broek
GSMEasy geeft aan dat je op een gemakkelijke en snelle manier een abonnement kan afsluiten / verlengen / oversluiten.In essentie helemaal waar. Je besteld je abonnement, met evt. GSM of kado en je kunt die avond nog een belletje verwachten van de koerier om een afspraak te maken.
Het mooie van deze aanpak is dat je geen papier werk hoeft op te sturen, nee de koerier neemt foto's en vraagt om een handtekening en pin betaling. Klaar is kees. Heb je een GSM besteld die op voorraad is dan is de kans groot dat je deze direct ontvangt. Klant teverden. GSMEasy tevreden.
Maaaarrrr. Is je telefoon niet op voorraad dan is het verdraaid lastig om te ontdekken waar dit aan ligt of wanneer je deze kunt ontvangen. Enige optie is om een belletje te wagen (lange wachttijden), mailen kun je vergeten daar krijg je geen reactie op.
Daarnaast als je een kado heb meebesteld wordt je slecht op de hoogte gehouden van de status. Het is namelijk zo dat de meeste kado's pas worden besteld bij de leverancier zodra het contract getekend is en je eventueel je pin betaling hebt voltooid. Je wordt over het proces niet ingelicht en je moet maar hopen dat het kado er gaat komen. Bellen heeft pas zin als het kado daadwerkelijk besteld / verzonden is, maar dit moment is niet bekend. Tevens heb je dan weer te maken met lange wachttijden.
Al bij al een vrij onzekere situatie, waar de consument niet op zit te wachten. Wat gebeurd er bijv. als het kado niet meer leverbaar is? Het abonnement is inmiddels al verlengt. Zit je daar dan ook aan vast?
Daarom 2 tips voor GSMEasy:
- Wees beter bereikbaar, via mail en telefoon. Een online helpdesk zou een uitkomst kunnen zijn
- Informeer je klanten ook na het afleveren van het contract over de levering van GSM / Kado.
Conclusie:
GSMEasy werkt op een automatische piloot die slecht om kan gaan met excepties, lastige klanten.
Dit bedrijf belooft telefoons snel op te sturen terwijl ze de telefoons helemaal niet op voorraad hebben (en blijkt achteraf, op internet al helemaal niet meer leverbaar te zijn). Dit bedrijf stuurt je van het kastje naar de muur, hebben een waardeloze klantenservice en de chatfunctie werkt ook al niet.
Ik zeg, LET OP MENSEN, dit is niet best!!! Ze maken niet waar wat ze beloven!!!
Geachte heer, vervelend dat u niet tevreden bent. Uiteraard streven wij er naar alle bestellingen goed en snel af te handelen. Kunt u ons misschien uw ordernummer doorsturen zodat wij kunnen nagaan waar het is mis gegaan? Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet GSMeasy customer care.
Bestelling, communicatie en afhandeling - alles verliep prima. Geen enkel gedoe. Alleen jammer dat ze niet laten weten wanneer bijbehorend kado wordt bezorgd.
Al tijden bezig geweest om te vergelijken maar kwam bij GSMeasy het voordeligst uit, mede door de gratis verzendkosten. Super service. Dan kun je ook nog een cadeau uitkiezen en krijg je bij je bestelling nog een "vriendenkaart". Levering super snel, geen gedoe met kopie bank en ID opsturen en dan te moeten wachten, alles bij levering. Geweldig...
Hoewel het product een week niet leverbaar was omdat deze niet op vooraad bleek te zijn is alles netjes gecommuniceerd en is de bestelling keurig netjes afgeleverd. We hoefde niks op te sturen want we konden alles direct met de koerier regelen.. helemaal top!!
hoewel ik moest wachten op mijn telefoon ben ik netjes op de hoogte gehouden en heb ik hem na een week binnen gekregen.
fijne winkel ga zo door!!
mvg
T
Voor mij de eerste ervaring met GSMeasy. Mijn ervaring is: duidelijke website, eenvoudige manier van bestellen, goede informatie stroom via de mail, snelle levering en gemakkelijke afhandeling.
Na vele jaren mijn mobiel hier te hebben besteld en ook abonnement verlengt te hebben kan ik deze site en de mensen er achter. Dus ook de bezorgdienst en de klantenservice aanbevelen en heb ik nog geen betere servies gezien als op deze site.
Vooral doorgaan en ik beveel het iedereen ook aan.
Het is nu voor de derde keer dat ik iets bij GSMEASY besteld heb. En ook voor de derde keer alles naar wens verlopen.
Toppie GSMEASY
Met mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden, en de afhandeling was top!
donderdag iphone 4 besteld, na een uur werd ik al gebeld, afspraak gemaakt voor bezorging op mijn werk, maandagavond netjes sms met de tijd van bezorging en netjes op tijd bezorgd. gsmeasy was de goedkoopste maar ook de beste
Voor mijn zoon was ik op zoek naar de SE arc, icm 2 jaar i-150.
Na vele vergelijkingen was GSMeasy.nl de scherpste aanbieder (verschil vaak meer dan €160), en nog een gratis 16GB micro SDcard.
Met zeer snelle levering met dag en tijdstip met een marge van 2 uur.
Zoals dit van tevoren telefonisch overeen gekomen was.
Enige minpuntje was dat ik pas na 1 dag en na de 2de aanvraag om teruggebeld te worden, terug gebeld werd.
LH
simpel weg geweldig, zo makkelijk en snel alles is geregeld echt goed.
2 jaar geleden bij een abo van 2jr een tv besteld,
17 afspraken,3mnd later, 5 snipperdagen lichter en 50 euro aan telkosten verder had ik eindelijk mijn tv.
vorige week nwe gsm besteld... ik had niet in de gaten dat dit dezelfde organisatie was......
waarschijnlijk zijn ze op en ze doen echt alles om niet te leveren.
eerst gecanceld vanuit hun en nu geweigerd door prvider terwijl de 1e goedgekeurd was......vorige week....
ik heb geen goed woord over voor deze praktijken.
je betaalt je eigen kado al door de telefoon en onkosten....
Op vrijdag 3 dec bestelling geplaatst en eerst navraag gedaan of toestel op voorraad was.
Dit was volgens de medewerker zo en zou binnen 24 geleverd worden.
Nu bijna een week verder en nog niets in huis.Toestel is ineens niet op voorraad.(bericht dat de telefoon een 24 uurs levering had is ineens ook van de site nadat ik ze hierover zei dat dat er niet moest staan als ze het niet waar konden maken)
Al een aantal keren telefonisch contact gehad en iedereen zegt iets anders.
Gisteren zouden ze volgens de medewerker voor 19.00uur bellen om de aflevertijd te bespreken en vandaag heb ik weer gebeld en blijkt het toestel en nog niet te zijn!!!
Erg raar en dubbel allemaal en op de mails reageren ze niet.
Heb eerder betere ervaring gehad met hun en hoop dat het allemaal zonder nog te lang wachten goed komt.
Het grote voordeel behalve bovenstaande kopgegevens is de bereikbaarheid van gsmeasy. De orderopname en afhandeling zijn uitstekend. Het door mijzelf veroorzaakte leveringsprobleem werd snel en accuraat opgelost. Het plaatsen van een order gaat snel, geen gedoe met opsturen van contracten en kopieen maken van ID en bankafschriften. Dit wordt met het afleveren van de bestelling direkt door de betreffende medewerker in orde gemaakt. Snel, gemakkelijk en efficient.
Het contact me GSMeasy verloopt goed, vragen worden snel beantwoord, en de levering verloopt ook zeer goed. Nadat een bepaald tijdvak op een dag voor de levering met je wordt afgesproken, word je een half uur van tevoren ook nog eens gebeld over het precieze tijdstip van de levering. Dit tijdstip wordt ook goed aangehouden.
Levertijd was binnen 24 uur geen rare fratsen, maar besteld en geleverd zoals afgesproken.
alles was zeer goed afgehandeld met bezorgen en info geven voor je bestelling plaats met de tijd was dik in orde voor aflevering lkkr op tijd
Snelle levering, professionele koeriersdienst. Ik koos voor een demo model. Keurig en compleet verpakt en geen gebruikssporen. GSMeasy is wat mij betreft een aanrader.
Snelle en zeer correcte afhandeling waarbij prima over het verloop en de opties werd gecommuniceerd. Ook de aflevering op adres was prima verzorgd.
De aflevering was ook conform het uitgestippelde tijdpad.
beoordeling 5. Tot nu toe verreweg het voordeligst om mijn Nokia C7 ontvangen. Daarnaast was de klantvriendelijkheid en de snelheid van levering top. Ik raad mijn kennissen aan om eerst bij jullie op de site te kijken. Ga zo door.