[REPLY]
Der er godt nok service på, og mega hurtig levering, også var der lige to guldkarameller med, uhmmm det er lang tid siden jeg har smagt dem, hjemmesiden kan varmt anbefales
Mvh
Inga
Købte en Adax taske over nettet, hos firmaet,den blev leveret personligt,vi bor i samme by.Ville gerne have tasken i en anden farve,og kunne så spørge, om det var muligt at skaffe den.Det kunne lade sig gøre,og også anden gang var der tilbud om at komme med tasken,Det er rigtig god service
Lynhurtig levering, flot indpakket og med en lille lækker overraskelse. Skønt sted at handle.
Smukke produkter og en fantastisk service. Jeg bestilte en gave på Guldknappen, og modtog efterfølgende den fineste indpakkede gave med tilhørende kort.
Sjældent har jeg oplevet så meget service på en netshop!
Tak!
Jeg bestilte en pung. Hun ringede så og sagde at den desværre var udsolgt men hun havde en næsten magen til, men der var Intet billede på hjemmesiden. Jeg tog chancen og sagde ok. Og endte faktisk med at synes at den her var Flottere :)
Utrolig god service! Og så gik man lige et par guldkarameller med på vejen, det var jo lækkert :)
Hurtig levering af vare, der præcist lever op til beskrivelsen på hjemmesiden.
Desuden hurtig besvarelse af spørgsmål via mail.
Ringede til Guldknappen da der var noget galt med prisen på webshoppen. Efter 30 min. tjekkede jeg igen, og da var prisen rettet! Modtog varen dagen efter levering, smukt pakket inde :o)
Kan så absolut anbefales :o)
Virkelig god og hjælpsom betjening. Hvis jeg skal ønske noget, så måtte farverne på billedet godt passe lidt bedre med den virkelige vare.
Jeg havde bestilt et cover til min IPad. Der gik to dage, så lå det i min postkasse - flot pakket ind med en guldkaramel som sløjfe. Godt tænk :o)
Mine varer levede helt op til forventningerne :-)
Uheldig fordi jeg ikke fik den vare jeg havde bestilt, min oplevelse er at der ikke er helt styr på logistikken eftersom to forskellige varer åbenbart havde samme varenummer fordi hjemmesiden ikke var opdateret. Jeg fik så den forkerte vare og da den nåede frem og fejlen blev opdaget - var den rigtige udsolgt.
MEN det skal siges at leveringen overholder den lovede tid, de svarer hurtigt og venligt, både når man skriver eller ringer og der var ingen problemer med at returnere.
Så eneste minus er at jeg selv har fået lov til at betale returportoen - og så selvfølgelig at jeg ikke har fået min vare, men det er nok hændeligt uheld.
Jeg har handlet hos Guldknappen et par gange, og har begge gange kun haft positive oplevelser.
Jeg vil til alle anbefale Guldknappen, som en online butik med alsidigt udvalg, og god hurtig betjening.
Det er nyt for mig at handle på nettet. Fandt en flot NOVA Taske på GULDKNAPPEN og spændende kjole og sko. Var i tvivl om nogle ting og sendte en mail med mine spørgsmål - inden 2 minutter fik jeg lynhurtig svar retur på mine spørgsmål med invitation til også at ringe hvis jeg havde flere spørgsmål. Jeg turde godt bestille. Kort stund efter modtog jeg mail om at pakken nu var afsendt og med pakkenummer så jeg selv kunne følge pakken tur hos PostDanmark. Allerede næste formiddag bankede posten på døren med pakken. Pakken indeholdte 3 sorte guldposer hver med een pakke ihver. Både taske, kjole og de skønneste sko var sirligt indpakket i silkepapir med matchende silkebånd. Alt passer perfekt. Jeg ligner en million i kjolen. Skoene sidder som skabt til mine fødder og tasken er elegant. De bedste anbefalinger til alle andre netshoppere - GULDKNAPPEN holder hvad de lover og gir god service med smil. TAK :-)
Der er et godt udvalgt og som tidligere nævnt hurtig levering. Varen lever op til mine forventeninger.
Jeg bestilte den ene dag og fik leveret den næste i super flot indpakning. Flot og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler i guldknappen og kan klart anbefale andre at gøre det samme
Guldknappen er et besøg værd. Du finder produkter af god kvalitet som du køber når du har lyst til at forkæle dig selv.
Jeg finder sjove ting - lidt ud over det sædvanlige - jeg gerne køber som gave til en god ven/veninde
Jeg har for første (og nok ikke sidste gang) lige handlet hos guldknappen.dk :) Levering og service er helt i top.
Varen bliver leveret inden for den lovede tidsgrænse, og
e-mail bliver besvaret næsten før man når at trykke "send".
Kan varmt anbefales.
Hej Guldknappen.
Synes lige jeg vil give Jer ros for den flotte shop.
Det er nemt at se varerne helt tæt på og I svarer hurtigt på spørgsmål.
Har tidligere købt varer - endda i en meget fin gaveindpakning.
venligst
Heidi
Jeg har købt en Calvin Klein taske, bestillte den d 18-04-10,jeg har lige fået den med posten d 20-04-10, det er hvad jeg kalder hurtig service.
Jeg har købt en Adax taske. Bestilte d. 14.04.2010, tasken blev sendt d. 15.04 og jeg kunne afhente den i døgnboks d. 16.04. Tasken var pakket fint ind i silkepapir.
Alt i alt en super god handel, rigtig god service og super hurtig service.
Kan varmt anbefale andre at handle hos guldknappen :.))