[REPLY]
Har brugt guleroden.dk flere gange til små (og større) gaver til venner og familie. De har bragt stor glæde og fornøjelse hver gang. Super ide, samt god og nem hjemmeside.
Inden for 30 minutter fra jeg postede min utilfredshed med hjemmesiden her på trustpilot blev jeg ringet op og de undskyldte meget at jeg aldrig har fået svar på mine tidligere henvendelser. De ville gerne sende den manglende vare eller jeg kunne få refunderet mine penge. Jeg får nu mine penge retur og det er jeg super positiv over. Jeg blev gjort opmærksom på at virksomheden overgik til nye hænder i den periode hvor jeg forsøgte at komme igennem til dem, og at der måtte være sket en fejl i forløbet.
Jeg vil naturligvis rette min ellers utilfredse kommentar da jeg har stor respekt for at de kontakter mig efter så lang tid med en beklagelse og et ønske om at rette op på fejlen. En glædelig afslutning på sagen.
Servicen var i top. Jeg havde et spørgsmål og kontaktede dem i deres telefontid, der er mellem 10-11 i hverdagene. Deres nummer 71 13 47 30. Det undrer mig meget med jeres problemer efter de nye ejere. Har I prøvet at kontakte dem?
Alt i alt en god oplevelse :-)
Guleroden.dk fejlede med forkert leverance sidste gang.
Bestiller stort plyshjerte - De fremsender et lille!
Kontakter mig først MEGET lang tid efter, og lover den slags ikke sker mere.
Har så lige forsøgt mig igen med nøjagtig samme produkt - Samme fejl sker igen!
Det er meget dårlig stil, og de lærer ikke af fejl, men vil gerne modtage penge for dyre varer, og så sende de billige!
BRUG DEM IKKE!
Tlf.: 24969668
Etableringsår: 1999
Email: guleroden@guleroden.dk
---------------------------
På CVR.dk står dette firma som ophørt
Cvr-nr: 24988937
Startdato: 12.01.1999
Ophørsdato: 31.03.2011
Adresse: Snerlens Kvarter 10
Engbyen
7400 Herning
-----------------------------------
Jeg bestilte en sjov gris på Guleroden.dk, modtog varen, men den virkede ikke. Sendte grisen tilbage i håbet om at de ville give mig en ny eller i det mindste pengene tilbage.
Har forsøgt at ringe til dem på deres hoved nummer, intet svar.
Har aldrig hørt fra dem siden.
Jeg bestilte 2 drager d. 11.10.2010 med dag til dag levering. Da vi ikke havde modtaget dem d. 15.10.2010 skrev jeg en mail til [link]at såfremt de ikke havde sendt min ordre skulle de annullere den , da vi den efterfølgende dag skulle på efterårsferie, hvor vi netop skulle have dragerne med. Vi valgte istedet at købe et andet sted.
Jeg fik ingen respons på mailen. D. 9.11.2010 er der så trukket 467,00 kr. på min konto. Jeg har bedt dem pr. mail at tilbagebetale pengene adskillige gange siden men får ingen respons.
Jeg bestilte nogle varer den 23/10-2010 fik ikke alle de ting jeg havde bestilt kontaktet derfor guleroden.dk 5 gange på mail og mange gange på tlf. men de svare ikke og tager ikke tlf. de har reserveret kr.233,03 på min konto men har også hævet dem den 10/11-2010 reservationen kan ikke ophæves uden at guleroden.dk faxer dette til min bank. Jeg har samtidig stadig betalt for den vare jeg ikke har fået. Jeg har kontaktet programmet basta på tv.2 vedr. overstående og opforderer jer andre til at gøre det samme. Jeg vil politi anmelde guleroden.dk og kontakte forbrugerombudsmanden.dk
Hilsen Pia
Jeg har ikke handlet hos Guleroden, men i [link] som har samme CVR nr., og ejer. Jeg blev snydt og har andmeldt til kreditkort selskabet. Der vil også komme en politiansmeldelse. Han tager pengerne men leverer ingen varer. Han svarer ikke på telefon eller mail. HOLD JER VÆK!!!!
WARNING - This guy is a total scam. He will take your money and not deliver any goods. STAY AWAY!!!!
Det er godt nok noget tid siden jeg har benyttet guleroden.dk, men jeg har flere gange anvendt servicen uden problemer. Det bestilte er altid nået frem til den lovede tid, som oftest dagen efter, i pæn emballage og god kvalitet til prisen.
Eneste gang der gik længere tid var efter bestilling til senere levering, nemlig i forbindelse med en fødselsdag, hvor pakken kom frem, pænt pakket ind og med lovet indhold.
Jeg har for godt en måned siden været inde på [link] som også er guleroden.dk for at købe et produkt, -der kom aldrig en ordrebekræftelse -og heller ikke noget produkt, så jeg købte det andet steds. Nu godt en måned efter har guleroden.dk hævet 2x 700 kr på min konto, -jeg har mailet til både dem og SUG.dk men INGEN respons fra nogen!!
Måske vi er nogle der kan kontakte KONTANT eller noget, -for det er da virkelig surt at så mange skal miste penge på dem...
Jeg har brugt guleroden mange gange efter hånden. Det er en god side hvis man vil give en gave til en der har fødselsdag eller jubilæum. De gaver jeg har bestilt kommer altid til tiden,og har gjort mange af mine venner, og familie glade for en lille hilsen på dagen, og de har endnu ikke svigtet min tillid.
Har handlet hos [link] der har samme ejer som guleroden.dk.
Historeien er;
Har den 27/3-10 bestilt et sæt måtter til 680,- (+lev i alt 749,-), og til trods for, at der sort på hvidt står, at varen produceres og afsendes inden for 8 hverdage, har jeg endnu ikke modtaget mine varer. I går den 19/4-10 skrev jeg pænt til [link] og bad Dem oplyse, hvornår jeg kunne forvente, at modtage varen.....Har intet hørt, men er til gengæld lige blevet 749,- fattigere i dag!
Venter spændt på, at modtage mine måtter i morgen.....?
Den 22. april 2010: Har stadigvæk intet hørt eller modtaget fra Automåtter. Næste skridt en politianmeldelse!
det er længe siden jeg har brugt siden men husker det som en god oplevelse
Har handlet ved guleroden én gang, og det blev også sidste.
1. Fik forkerte varer, men det er jo menneskeligt at fejle...
2. Enormt dårlig service ved returnering. Måtte rykke flere gange for returnering af betaling, og fik intet svar på noget tidspunkt. Fik dog mine penge retur, efter et par måneder.
[navn]
Står som direktør af [link], [link], [link], guleroden.dk og andre.
Jeg har dokumentation for bestilte varer på [link]. Pengene er betalt - men ikke fået hverken fået varer, respons eller penge retur trods talrige mails og opringninger. Sagen er politi anmeldt.
VIL ADVARE OM AT HANDLE MED PÅGÆLDENDE.
Mvh
[navn]
Billeder er taknemmelige, så ”kæmpe” gavekurv levede ikke op til forventningerne, og indeholdt ikke alle de beskrevne ting. De 400 g. økologisk Ictus Fair Trade kaffe og den bornholmske "sildekasse" i træ med 2 flasker snaps og en flaske bitter a 5 cl., var erstattet af 250 g. BKI kaffe samt 3 små Gammel Dansk på 3 cl. i papemballage.
Da der er 14 dages fortrydelsesret, blev gavekurven returneret samme dag som den blev modtaget, for 6 måneder siden, men pengene er endnu ikke modtaget retur.
Man kan ikke komme i kontakt med firmaet. De svarer ikke på e-mails og der er telefonsvarer på.
Jeg har købt to oppustelige mobiltelefoner hos Guleroden.dk. Alt var godt - varerne kom fint pakket ind, og kun ganske få dage efter bestillingen.
Men den ene af mobiltelefonerne var utætte allerede ved levering. Den kunne holde luft i maksimalt 20 minutter.
Da jeg ikke modtog en kvittering på mit køb fra Guleroden.dk, jeg har gentagne gange mailet og ringet til Guleroden.dk for at få dem til at fremsende en kvittering. Men Guleroden.dk tager ikke telefonen og svarer ikke på emails.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse :-(
Betalte for en vare, afventede spændt.. Varen var på lager, men dukkede desværre aldrig op. Efter 3 forgæves mails og flere forsøg på at ringe dem op, gav jeg op og fik pengene tilbage igennem min bank.
Hold jer væk fra Guleroden, jeg har stadig ikke hørt fra dem - har dog fået mine penge retur.
Har handlet et par gange hos Guleroden med fint resultat - indtil den dag, den går galt med en levering, som ikke når frem til modtageren. Dette får jeg at vide via mail fra Guleroden, og jeg kontakter derfor Guleroden pr. mail for at høre, hvad vi så gør. Jeg får intet svar. Mailer, ringer, FAXER sågar flere gange - intet svar. Efter et par uger sender jeg en mail, hvor jeg spørger hvordan jeg bliver medlem af deres nyhedsbrev: Bingo! Så var de hjemme... Har en fornemmelse af, at der sidder en enkelt fyr og skal klare det hele - og det er synd, for det er et super koncept, og siden er enkel og nem at betjene!
Kristian Tellerup fandt anmeldelsen nyttig
Hurtig levering, meget fin emballering. Eneste minus er, at de ikke sender til udlandet - i hvert fald ikke til USA
Kasper fandt anmeldelsen nyttig
Jeg købte en tyggegummi dispenser samt tyggegummi kugler. Da jeg fik varen viste det sig at tyggegummi er udløbet for 6 md. siden. Jeg har kontaktet firmaet både telefonisk og pr. e-mail, men de er ligeglad. De svarer ikke selvom jeg har forsøgt mange gange, hvilket jeg nu har opgivet.
Kasper fandt anmeldelsen nyttig