[REPLY]
Simpel bondefangeri. Overlader al bevisbyrde til kunden, når der opstår fejl. Uacceptabel kundeservice.
Blev tilmeldt via min-mave.dk mens jeg var gravid!! Hold jer fra det. Det bliver dyrt.
Sender en betalt regning og true med RKI hvis den ikke bliver betalt IGEN. Hold fingerene lang væk!
I min søgen efter en bestemt bog, havnede jeg tilfældigt på Gyldendals-børnebogklub.dk, hvor jeg som nyt medlem kunne købe bogen for kun 9 kr.
Lidt skeptisk læste jeg videre og undersøgte betingelserne for medlemsskab. Inden for et år hæfter jeg mig for at købe tre bøger/varer til normalpris.
Linket som skulle føre mig til indmelding virkede ikke, så jeg kontaktede kundeservice. En åbenlys fejl, de ville rette op på så hurtigt som muligt.
Et par dage efter forsøgte jeg igen at tilmelde mig, og her var der ingen problemer. Jeg bestilte de ønskede varer, fik med det samme en ordrebekræftelse med leveringstid på ca. 14 dage.
Efter ca. 14 dage kom mine varer, forsvarligt emballeret, men den ene vare var noget skramlet. Jeg kontaktede kundeservice via mail, og fik meget hurtigt svar tilbage med beklagelse og refundering af beløbet. Jeg forstår måske ikke helt, hvorfor det tager 14 dage med levering, men det er ikke afgørende for mit køb, hvis det er eneste forskel.
Prisen på en del varer er lidt højere end andre steder, til gengæld synes jeg deres "rodekasse" ofte indeholder mange gode tilbud på anderledes varer/bøger til de helt små.
Jeg må fremhæve deres afmeldingsystem af månedens bog. Det er bogstaveligt talt to klik, og så sendes en bekræftelse på afmeldingen pr. e-mail. Lettere kan det vist ikke gøres.
Jeg er så også medlem af den famøse børnebogsklub. Har afbestilt alle bøger da de ikke henvendte sig til min lille baby. Alligevel modtog jeg en dag en bog, selvom jeg havde afbestilt den, og sendte den straks retur.
Jeg fik en regning på 49 kr. for administration, som jeg nægtede at betale.
Da jeg kom tilbage fra en måneds ferie lå der 3 rykker fra deres inkasso firma. Jeg ringede til dem og forklarede situationen og de ringede mig op efter at ha talt med gyldendal - der var intet at gøre - jeg skulle bare betale ved kasse 1 (regningen var nu på 649) - jeg var nødt til at finkæmme gl. mails og bruge en masse tid i telefonen for ENDELIG at få afsluttet sagen. Og det blev den, gyldendal havde taget fejl. Ren udnyttelse af privatpersoner, som ikke har råd til at ha en advokat i baghånden.
Og ikke nok med det, ingen undskyldning fra Gyldendal.
Jeg ringede til dem for at høre hvor jeg skulle sende min faktura hen på tabt arbejdsfortjeneste (har brugt 2½ time på denne sag, plus porto plus telefonregning) De blev kampsure og der var stadig ingen undskyldning.
Men de får regningen. Jeg synes simpelthen det er at udnytte folk på det groveste. Så må vi se hvor stor regningen bliver om 5 år med renters rente, så kan det være jeg har råd til at køre en sag mod dem.
De lokker med en gratis (?) gave som overhovedt ikke er gratis! Og man må ikke melde sig ud igen!!!!!!!! Og da jeg ringede til deres kundeservice der spurgte kundeservice damen mig sgu: hvorfor ringer du og stiller mig alle de spørgsmål!!!?!???!!! (jeg spurgte selvfølgelig om hvordan det kunne være rigtig at man benyttede sådan en firmapolitik).....
HOLD JER LANGT VÆK FRA GYLDENDAL!!!!!
Jeg bestilte igennem min-mave.dk en gratis gave fra Gyldendals børnebogklub. Efterfølgende ville man modtage et tilbud, og ønskede man ikke dette skulle man huske at melde fra da man ellers ville modtage bøger.
Jeg modtog aldrig denne gave, og skrev 3 GANGE til Gyldendal før jeg modtog et ligegyldigt svar fra dem om at bogen var sendt, og jeg måtte jo bare retunere den for egen regning.
Jeg har hverken modtaget nogen mail, brev eller noget som helst andet i mellemtiden! Deres kundeservice udviser en total ligegyldighed.
Jeg syntes ærlig talt ikke det kan være mig der skal have udgifter for deres fejl! Jeg har stadig ikke modtaget min gratis gave, men istedet fået en udgift for at sende en bog jeg aldrig har bestilt tilbage til dem!!!
Jeg kommer aldrig til at benytte denne bogklub!!!
ditte marie fandt anmeldelsen nyttig
Ind i mellem er der gode tilbud på siden. Deres månedstilbud er tit meget dyre synes jeg og jeg modtager ikke altid månedsbladet, så jeg kan se og læse om månedens bog. Når jeg ikke modtager bladet glemmer jeg at jeg skal tjekke på nettet hvilken bog det der og evt. afmelde den. :-( Desuden er leveringstiden lang - ofte 3 uger eller mere.
Have agreed to receive GRATIS!!! babypakke, and then was obliged to pay for it or to buy three more packages. This must be stated in advertisement, or highlighted in the contract, but not written with the small, almost invisible letters on the reverse side of the page.
Jeg har nu været medlem i nogle måneder og har været flittig bruger af deres side, med mange køb. De er en af de få netbutikker der også bruger opkrævning pr. efterkrav, men køb kræver også medlemsskab. Har altid fået leveret bestilte varer, men har tilstadighed svært ved at forstå at odrerekspedition tager omkring 14 dage. De lover dog ikke hurtigere levering.....Så ikke en side man kan bruge til indkøb af gaver.....med mindre du bestiller 3 uger inden den skal gives.....