11. marts 2010
***** god hårlak
***** hurtig levering - god indpakning og tak for tyggegummi
Udvalgt anmeldelse om Hair247
10. marts 2010
Let, hurtigt, billigt.. super godt site!
Jeg har tidligere købt hårcreme og kur og denne gang købte jeg shampoo og balsam i en tilbudspakke..
Det er enormt let og leveringen er perfekt, varerne er pakket forsvarligt ind og forsendelsen gik helt som lovet!
Jeg kan klart anbefale Hair247 til alle der gerne vil have sine hårprodukter til en konkurrencedygtig pris og vil have dem hurtigt :) det er et af de bedste sites for hårprodukter..
11. marts 2010
Hurtig og billig
Hair247.dk er hurtig og billig. Jeg bestilte 2 shampoo, fik dem dagen efter. Jeg har både sparet tid og penge.
MVH Helle
Rigtig god service
Problemer ifm med online bestillingen som af uforklarlige årsager blev til det forkerte produkt, men en uforlignelig service med tilbud om betaling af returporto mv. gør det meget anbefalelsesværdigt at handle hos Hair247
hurtigt og nemt
Alt levede bare op til mine forventning
Så nemt og hurtigt
Perfekt handel
Ingeting at sætte fingeren på. Hurtig levering. Fantastiske priser - hele 25% billigere end hos min egen frisør.
10. marts 2010
Hurtigt og nemt - hver gang!
Nu har jeg bestilt hårprodukter hos Hair247 en del gange efterhånden, og hver gang er mine ting ankommet dagen efter! Simpelthen perfekt!
hurtig og go betjæning
Anmeldelse:
Perfekt
Alt levede bare op til mine forventninger. Jeg kommer igen, når jeg har brugt produkterne.
Hurtig levering!
Så nemt og hurtigt.. faktisk det eneste sted jeg gider bestille voks fra.. lidt større udvalg til "bland selv" pakker ku være rigtig hygge
Hurtig og nem handel
Har købt sprayvoks ved Hair247.dk. Fik varen hurtigt. Meget fin indpakning. Fint produkt. Og så var der en pakke tyggegummi med i pakken :-)
Hår produkter
1,2,3, det er hurtigt, nemt og lige til døren.
www.hair247.dk et top stjerne firma.
Super!
Hurtigt leveret til en god pris.
Perfekt service
Hurtig ekspedition, hurtig levering samt bedste pris...s
7. marts 2010
Seriøs leverandør
jeg søgte på økologiske hårprodukter og her poppede Hair247 op med gode tilbud og fri levering.
Det prøvede jeg og bestilte 3 produkter, som hurtigt blev leveret og lever 100% op til ine forventninger - så tøv ikke benyt firmaet.
6. marts 2010
Leveringen er super hurtig produktet lever op til forventning!
Nemt og bekvemt
Meget overskuelig hjemmeside med fordelagtige priser. Super god service og hurtig fragt. Varerne var godt pakket ind og produkterne levede op til forventnigerne!
Helt i top
Jeg kan kun sige jeg her helt tilfreds med Hair 247. Tingene er i orden og hurtig betjening
Fænonenal
Jeg bestilte en GHD Precious styler, som jeg modtog allerede DAGEN EFTER.
Jeg var meget overrasket over den hutige forsendelse, og endvidere var pakken
super flot indpakket. Helt genialt sted at handle, og jeg vil helt sikkert vende retur :)
100 % upåklagelige handel
Alt hvad HAIR247 havde lovet (Pris, levering og kvalitet) blev hodt til punkt og prikke. Og så var der oven i købet en lille pakke tyggegummi med i kassen. ;o)
Mine varmeste anbefalinger.
5. marts 2010
Helt igennem perfekt service!!!!!!!!!!
Jeg er virkeligt glad for at handle hos Hair247, første gang jeg bestilte produkter, fik jeg mine varer allerede den efterfølgende dag, og med en sød og dejlig overraskelse, nemlig en pakke tyggegummi ;-) Jeg kan kun give Hair247 mine varmeste anbefalinger, supersite med super gode varer og tilbud!!!!! Er allerede blevet fast Kunde ;-)
Zara Charlotte Nielsen
Helsingør
Cutrin BIO+++
Hurtig levering og god kommunikation ( mail ) varen super.
4. marts 2010
Jeg bestilte hårprodukter den ene dag inden kl. 13, og varen blev som lovet leveret dagen efter. I pakken lå udover hårprodukterne og et par pakker tyggegummi. Lækkert.
Holder hvad de lover
Har købt trevor sorbie hårprodukter hos Hair247.dk
De skriver på siden at bestiller man inden kl 13, blir ens ordre sendt afsted samme dag, og man kan have det dagen efter, hvis post dk holder deres løfter. Dette holder de, da jeg desperat manglede mit ynglings hårprodukt.
Kan kun anbefales...
Hair247. dk er et super sted at handle.. Alt er bare som det skal være,, har handlet der flere gange nu,, og hver gang har det bare været perfekt,, også er det også til en rigtig god pris,,,:D
hair247
Det er nu anden gang jeg betiller produkter hos Hair247.dk, og det er bare det nemmeste og hurtigste - ja og billigste.
Hair247
Hair247
Jeg har købt produkter fra FSV.
Jeg er meget tilfreds. Bestillingen kom meget hurtigt, og det er et kæmpe plus, at man ikke betaler for forsendelsen.
2. marts 2010
Kan kun sige at her modtager man GOD service ud over det sædvanlige.... En historie kort, jeg fik bestilt noget forkert, og samme dag jeg opdager det bliver der sendt det rigtige afsted.
karina
Bestilt shampo og "krøllecreme" fra Trevor Sorbie flere gange. Hurtig levering og servicen helt i top :-)
1. marts 2010
Super
Jeg har købt hårlak fra Swartzkopf fra Hair247.dk. Ordren blev afsendt om agtenen og jeg modtog varen med posten dagen efter. Alt som bestilt og en ordrebekræftigelse. Alt i intakt emballage.
super betjenning
Bestilte varen om lørdagen hos Hair247, mandagen var varen allerede hos mig, perfekt. Så endda med en lille eksta gave. Super super super.
Fin pris. Hurtig levering
Super hurtig levering.
Überrask levering
Kjøpte hårvoks på lørdag. Tirsdag var pakken levert! Super handel!
27. februar 2010
5-stjernet
2 Kevin Murphy produkter, bestilt lørdag - mail søndag, at varer er pakket og afsendt - mandag modtaget med posten. Vel emballeret , endda vedlagt en pakke tyggegummi. Har før handlet hos Jer, og er naturligvis vendt tilbage, fordi jeg er 100 procent tilfreds med kundebehandling. Hele tiden fulgt op af mails, så jeg vidste hvor jeg var i Jeres system. Keep up the good work
27. februar 2010
god og hurtig service
Hej.
Jeg oplever en god og hurtig service, og er meget tilfreds med mine produkter.
Nina
26. februar 2010
Supereffektivt
Jeg fik mine varer lynhurtigt- tak for det Hair 247
26. februar 2010
Super sted at handle.
Jeg fik min ordre leveret dagen efter jeg bestilte, og den var pakket godt ind og endda med en lille overraskelse.
Hurtig og effektiv levering
Jeg bestilte en voks og en shampoo. Varerne blev bestilit om aftenen og kom med posten to dage efter.
25. februar 2010
Modtog varen (kevin murphy, hair resort) dagen efter jeg bestilte fra Hair247, perfekt og hurtigt - det kan vist ikke gøres bedre :-)
Tilfreds kunde
God og hurtig ekspedition med opfølgning og bekræftelse. Klart en vi vil genbruge
24. februar 2010
perfekt
jeg har købt id voks fra hair247. Det var let at bestille og det kom hurtigt med posten. Det var billigere end i butikkerne. Så det var jo rigtig godt.
23. februar 2010
Fungerede fint
Købte hårprodukter fra Hair247.
Bestilte om lørdagen, fik mine varer om mandagen. Sætter meget pris på hurtig levering og god service.
22. februar 2010
Super hurtig service
Vedr. hair 247. Super service. Mine varer kom dagen efter bestillingen. Var desværre ikke hjemme så jeg måtte en tur på posthuset.
Stor ros til virksomheden og så lå der ovenikøbet en pakke tyggegummi oven i pakken.
22. februar 2010
Helt som forventet
Hair247 leverede hurtigt mine produkter, tilmed gratis. Fin hjemmeside, hurtigt og nemt.
21. februar 2010
Billigt og godt
Jeg bestilte voks for tredje gang og fik gratis leveret efter 2 dage! Det er nemt og med rigtig god service.
20. februar 2010
Super firma OG super service!
Nu er det ikke første gang, jeg har købt produkter fra Hair247 - MEN det er ABSOLUT heller ikke den sidste!!! De behandler ordren super hurtig, det er billigt OG det er NEMT... OG hvis man som jeg dummer sig, og bestiller det forkerte - JA så bytter de med et smil...!!! Kan kun anbefales!!!
Imponerende
Har købt skum og voks til mit hår, hos firmaet HAIR247, UFATTELIG HURTIG LEVERING. Dagen efter bestillingen modtog jeg pakken med posten.
KAN KUN ANBEFALES!!!
Perfekt oplevelse
Produkt. D-FI hårvoks
Det er anden gang jeg handler hos Hair247, og det kan varmt anbefales.
Super kundeservice, hurtig levering og til næsten halv pris af hvad jeg skal betale hos min frisør.
Perfekt oplevelse :)
17. februar 2010
Godt produkt til en fornuftig pris
Produkt: Dumb blonde shampoo og balsam
Leverandør: Hair247.dk
Jeg har bestilt produkter for første gang, og er meget tilfreds, både med leveringstid, pris og kundeservice.
Køb bare løs!
Superhurtig levering og gode priser. Har handlet hos hair247 før og det var samme indtryk - så - gå bare igang med at handle :-)
17. februar 2010
God info både via mail og brev
Lynhurtig levering, gode priser og da en vare ikke kunne leveres fik jeg en anden uden beregning. God info både via mail og brev.
16. februar 2010
Tak.
Hair247.dk er da helt klart et sted jeg vil handle igen. Købte "dust it" til min hovedbund som jeg kun har god erfaring med fra før. Tidligere har jeg købt dette produkt fra frisører, men til en hel anden pris. Jeg fik her 2 stk. for 189 Kr. Levering dagen efter jeg havde bestilt. Det bliver ikke bedre. Så tak for det! :)
15. februar 2010
Super hurtig levering - krøller allerede dagen efter...
Mine hårprodukter fra Hair247 kom allerede dagen efter og alt var som det skulle være :0) Jeg var meget glad og tilfreds!
Supereffektivt!
God og præcis vejledning og en efterfølgende ekspedition, der 100% levede op til løfterne.
Super
Jeg modtog to produkter fra Hair247 hurtigt efter bestillingen. Produkterne lever op til hvad de lovede og der har ingen problemer været. Kan kun anbefale Hair247
14. februar 2010
Super god service og lynhurtig levering.. Flot vare og indpakning.
Rigtig hurtig levering og lækkert glattejern, som var flot og indbydende pakket ind. Det er første gang, at jeg har handlet der, men bestemt ikke sidste. Helt tilfredsstillende indformation i hele købsprocessen.
14. februar 2010
Hurtig levering og god kundepleje
Har købt specialshampo hos hair247 ca. tre gange nu. Hver gang har der været hurtig levering og levering af det rigtige. Den lille pakke tyggegummi, som følge med hver ordre, er en god lille kundeservice, som jeg håber de bliver ved med at have. Selvom man ved den er der, er det en god lille overraskelse alligevel. Et ekstra stort plus er så også at portoen betales af hair247. Det kan jeg godt lide som kunde.
14. februar 2010
Varerne kom meget hurtigt - de har et stort udvalg af OSIS produkter, som jeg er meget begejstret for. Hjemmesiden er overskuelig og god at handle på.
12. februar 2010
Varen kom meget hurtigt
Hårprodukterne kom meget hurtigt med gratis forsendelse. Pakket i forsvarlig embelage.
11. februar 2010
Altid tilfreds
Jeg køber jævnligt shampoo hos Hair247, og har altid været meget tilfreds med leveringen. De afsender samme dag og uden porto gebyr.
11. februar 2010
Fem stjerner til Hair247
Jeg søgte efter billig TIGI Catwalk shampoo på nettet. Normalt kan man kun få små flasker af 350 ml shampoo og 250 ml balsam for omkring 300 kr. Mange andre sider reklamerede med denne nogenlunde pris med gratis porto. Da jeg så kom ind på Hair247 så jeg, at de havde tilbud på 750 ml shampoo og 750 ml. balsam til 300 kr - og med kun 29 kr i fragt (mener jeg)!!! Desuden modtog jeg pakken dagen efter med posten - så jeg giver helt klart 5 stjerner til Hair247 - for gode tilbud, overskuelig bestilling og hurtig levering :-)
Fin hurtig betjening
Købt hårprodukter. God hurtig service.
super
Super service og den billigste...
Der er ikke noget at sætte en finger på!
super duper handel
jeg har købt shampoo og der var ikke så mange dikkedarer, pakken kom efter et par dage, hel fin og fornuftigt indpakket! et firma jeg helt sikkert gerne vil handle hos igen!
9. februar 2010
en fornøjelse at handle med....
hair247 var de billigste med id wax. gratis forsendelse og pakken kom til tiden. voksen var pakket forsvarligt ind. og der lå også en pakke tyggegummi i. ha ha meget sødt.. køber for fremtiden min voks der..sådan skal det gøres....
8. februar 2010
Anmeldelse af Hair247
Nem og tilgængelig hjemmeside. Øjeblikkelig ordebekræftelse i min mailbox. Varen når frem hurtigt, sikkert og godt emballeret - fragtfrit vel at mærke, og altid med en lille hilsen, som en pakke tyggegummi ved. Produkterne lever helt op til forventningerne, og der er gode rabatter at score.
8. februar 2010
Hurtig god service
Jeg var overrasket over at pakken allerede kom dagen efter jeg bestilte den. Det synes jeg virker meget effiktivt. Desuden var det en rigtig god ide lige at sende en pakke tyggegummi med i pakken.
6. februar 2010
Problemfrit køb
Jeg har flere gange handlet med hair247 og har endnu haft nogen som helst problemer. Kan varmt anbefale det
5. februar 2010
Fin service og hurtig levering
Bestilte 4 * American Crew voks og allerede dagen efter var de på vej. Hair247 kunne dog kun levere 3 * voks og kompenserede med en god shampoo - og sendte dagen efter den sidste voks. Flot service:-)
4. februar 2010
Super service og den billigste...
Der er ikke noget at sætte en finger på!
3. februar 2010
Udvalg og service i top!
Rigtig god levering
Jeg fik min vare dagen efter
30. januar 2010
Hurtigt og billigt
ID Hair Extreme Titanium. Fantastiske pakketilbud, LYNHURTIG og GRATIS levering og kæmpe udvalg af hårprodukter på sitet. 5/5!
28. januar 2010
Hurtigt og billigt
pure pact, ginseng og avocado voks. God pris, hurtig og gratis levering og altid lidt tyggegummi....jeg er blevet fast kunde.
26. januar 2010
Ekstremt hurtigt - god service!
Tænk, at det kan være så let at bestille sine hårprodukter på internettet - bestilt torsdag formiddag, leveret dagen efter!
Og så er det fragtfrit!
18. januar 2010
Lynhurtigt og nemt...
Super nemt, bekvemt og hurtigt - og så tilmed fragtfrit:-)
15. januar 2010
Super netbutik. Fantastisk service og hurtig forsendelse. Kan varmt anbefales
Jeg har købt shampoo, balsam og voks hos hair247. De havde en fantastisk service og jeg har siden anbefalet den til alle mine venner og ved at flere af dem også har handlet der og været yderst tilfredse...
14. januar 2010
gratis og hurtig levering fra hair247
Fik min pakke to dage efter bestilling (som var en søndag), billige priser og gratis levering, endda uden krav om mindstekøb. Vedlagt var bl.a også udførlig information om produkterne.
Vil fremover kun handle hårprodukter herfra.:o)
9. januar 2010
Hair247 - min favorit blandt netbutikker!
Her føler jeg mig altid 100% tryg og bliver ud over det sædvanlige godt betjent når jeg henvender mig personligt. Priserne er i bund og fragt gratis. Det er som juleaften - hele året rundt :o)
Jeg kan kun anbefale Hair247 på det varmeste !
9. januar 2010
Super service og hurtig respons. Levering dagen efter bestilling!
Hair247 - jeg købte diverse hårprodukter til en fin pris
8. januar 2010
Simpelthen som det skal være
Første gang jeg handlede her, og bestemt ikke sidste. Nem, overskuelig hjemmeside, gode tilbud og da jeg bestilte var der gratis fragt! Kan varmt anbefale andre at handle her fra, en sikker og god handel! Leveringen kom også som lovet.
7. januar 2010
Super
Har handlet der flere gange, synes det er en super side med fantastiske priser, og så er der endda gratis fragt :)
7. januar 2010
Perfekt hurtig levering
hårdplejemidler
5. januar 2010
hurtig levering
Varer kom dagen efter bestilling - flot levering!
4. januar 2010
godt voks, men kom for sent!!
Det hele var godt, havde lige bestilt voks så jeg kunne nå at få det før en fest, men der gik 2 dage for lang tid og havde derfor ingen voks. det var sq noget ::::.
4. januar 2010
Hurtig levering, præcist det der var bestilt.
Jeg bestilte 5 x ID Voks. Information på hjemmesiden er i orden, efter ordre kommer der også fin information. Varene kom til tiden. Super, dejligt at handle på nettet :)
2. januar 2010
Bestilte produkterne, og de blev leveret to dage efter. Hurtig, fejlfri service.
31. december 2009
Yderst tilfredsstillende service!
super beskrivelse af produkterne. Nem betaling og meget hurtig levering! Yderst tilfredsstillende service!
16. december 2009
Super netbutik
Billig og rigtig hurtig levering. Desuden hurtige til at svare på spørgsmål!
13. december 2009
Et stort udvalg til folk der går op i deres hår! :)
Jeg synes det var rigtig dejligt at surfe rundt og savle over alle de lækre produkter på hair247.dk.
Jeg har kun bestilt derfra én gang, men det gik da som jeg havde forventet - Mine varer ankom til tiden, de var fine pakket ind og endda med en pakke tyggegummi oveni. En positiv overraskelse - det kan jeg lide!
Det ENESTE jeg vil sige er "dårligt" ved den her side, er dens lay-out. Det er lidt rodet, men det er jo bare en perfektionist-ting! :)
12. december 2009
Kun positivt
Jeg har nu for anden gang købt ved dette firma og har kun godt at sige om dem. Meget hurtig levering, god beskyttelse af varerne og en lille gave :-) Det ene af mine produkter havde endda større indhold end jeg havde betalt for. Meget positiv oplevelse.
11. december 2009
Virkelig god butik.
Jeg har købt voks der flere gange, til en pris der er 30-50 % mindre end i lokale butikker. Varen kommer altid dagen efter, og jeg har ikke haft nogen problemer.
11. december 2009
Nemt, hurtigt og billigt!
Jeg har kun købt en enkelt vare derinde, men jeg fandt siden overskuelig og især billig ift. lignende butikker. Det hele var ordnet inden for 1 time, og nu har jeg modtaget min vare 24 timer efter bestilling.
Ikke sidste gang at jeg handler her.
8. december 2009
super priser og dag-til-dag levering
har købt voks der flere gange og det er for det første det billigste sted at købe fudge matte head voks på nettet, men leveringen er gratis og meget hurtig. Og så smider de sgu endda en pakke tyggegummi med i pakken - det kan godt være at det er lidt ligemeget, men synes altså det var en god service, fik i hvert fald mig til at føle mig godt behandlet.
21. november 2009
God pris og perfekt hurtig handel, det kunne ikke være bedre
Bestilte 2 stk. hårshampoo torsdag aften og lørdag ankom de med posten.
Det var bare super og jeg vender helt sikkert tilbage.
17. november 2009
kan nærmest ikke være lettere:)
Hurtigt nemt og havde den voks jeg manglede til 60% af den normale pris :)
15. november 2009
Nemt, Hurtigt og en lille overraskelse
Overskuelig hjemmeside, hurtig gratis levering, gode priser, produkterne leveres som ønsket og en lille overaskelse medfølger. Handler her helt sikkert igen,Tak
12. november 2009
Det her sted kan klart anbefales.
Jeg har aldrig før købt hårprodukter online. Efter en hurtig sammanligning med andre online-butikker stod det klart at denne butik var billigere end de andre, og så er forsendelsen oven i købet gratis. Det var super simpelt og med hurtig forsendelse. Kan helt sikkert anbefales.
12. november 2009
ingen problemer
Købte hårspray og voks. Kom én dag efter. Det er bare nemt, hurtigt og altid i orden.
8. november 2009
Meget hjælpsomme i al almindelighed og hurtig levering af varene.
Ydermere er det portofrit.
7. november 2009
Perfekt
Handlede onsdag aften, mail torsdag om afsendelse og hentede pakken fredag aften i PostDK's døgnpost. Bedre bliver det ikke !!