Execution time: 828ms

PERFEKT
9.8   af 10
611 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

611 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

• LSA

uproblematisk og hurtig levering

produktet kom dagen efter bestiling og svarede til forventningerne

Udvalgt anmeldelse om Hair247.dk v/Salon TT

• Helle
18. august 2010

Fremragende service hos HAIR247!

Jeg bestilte tirsdag d. 10.08.10 diverse hårprodukter hos HAIR247 og modtog omgående en ordrebekræftelse pr. mail. Onsdag d. 11.08. fik jeg så en meget beklagende mail om, at man desværre var udgået for det bestilte, og at min ordre følgelig ville blive 1-2 dage forsinket, hvorfor jeg selvfølgelig var velkommen til at annullere min bestilling (!) Dette gjorde jeg nu ikke, og allerede torsdag d. 12.08. fik jeg så besked om, at ordren var afsendt. Jeg modtog varerne fredag og må sige, at jeg er meget imponeret over hele forløbet - ikke mindst beklagelsen af forsinkelsen! Det er ikke ligefrem en service, man oplever i butikkerne, så HAIR247 får hermed min bedste anbefaling. Behøver jeg at sige, at varerne ankom i fin stand, oven i købet med et par vareprøver vedlagt :)

• N

Pålidelig og hurtig service

Hair247 er et hæderligt lille foretagende - man fornemmer et stort personligt engagement. Min hårvoks kom hurtigt. Da min frisør i mellemtiden havde rådet mig til en gel/potion i stedet, benyttede jeg uden problemer firmaets generøse returneringsgaranti/bytteservice.

• Kristina

www.hair247.dk

Jeg har bestilt hårprodukter på www.hair247.dk og allerede dagen efter modtog jeg varen. Super hurtig ekspedition og så skulle jeg ikke betale for fragten! Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller der. Det kan varmt anbefales til andre interesserede.

• Vinni

Hurtig og god betjening

Jeg har købt Gold hair voks og det var pakket godt og forsvarligt ind. Jeg modtog pakken 2-3 dage efter jeg havde bestilt produktet. Alt i alt en god og fin betjening kan kun anbefale Hair 247, og vil handle der igen. Tak for god behandling

• ME

Overraskende godt

Jeg købte 8 dåser id-voks til lidt under 600 kr. Dette var naturligvis med fri levering. Da pakken kom var der ikke kun 8 dåser voks (som jo er vildt billige), men en pakke tyggegummi og nogle sjove oppustelige id-voks. :)

• pia
1. september 2010

Super huritg levering og god respons på e-mail

Jeg har købt saltvandsspray, men er lidt i tvivl om det lige er mig ;o)

super fin service

leveret fra dag til dag i fin beskyttet indpakning

• RSF
1. september 2010

Lige som det skulle være.

Bestilte voks en hverdagsaften og havde det 2 dage efter. Har kun haft gode oplevelser med hair247

• Anne

Det fungerer bare!!

Hej. Jeg har kun handlet via nettet, og altså ikke talt med nogen. Det hele har fungeret perfekt - produkterne kommer hurtigt i ubeskadiget stand og jeg har straks modtaget mailsvar på min bestilling.
Super Hair247.

31. august 2010

På gensyn i Hair247.dk :)

Efter at have lavet pricematch på div. hårproduktsider, endte jeg på hair247.dk der bestilte jeg en lækker voks D:fi extreme cream, med levering under 100kr og den kom dagen efter jeg bestilte.
I'll be back :)

31. august 2010

Super service og gratis fragt:0)

Super hurtig forsendelse, gratis fragt, billigere produkter og en fin gave i form af tyggegummi. Tak for det. Handler helt klart med jer igen.

• Maria
27. august 2010

Den bedste hjemmeside for hårprodukter

Hair247 er den bedste hjemmeside for hårprodukter, der findes. Deres udvalg er meget stort, priserne er gode, der er hurtig leveringstid og sidst men ikke mindst: GRATIS FORSENDELSE - uanset hvor meget du køber for!!! Hjemmesiden kan varmt anbefales - man får altid super betjening - også hvis man har personlig kontakt.

Mvh. Maria Eskildsen, Nyborg

• Nick

God, hurtig service

Har handlet med Hair247 i ca. et år nu :o) Deres varer kommer altid promte og i god emballage! Meget tilfreds.

• Ditte
27. august 2010

Min pakke kom dagen efter den var bestilt, og der var ingen problemer

Rigtig god servise. Billige produkter, og hurtig betjening!

26. august 2010

Fantastisk service og super hurtig levering

Bestilte mit hårprodukt hos Hair247 om eftermiddagen den ene dag, og havde det i hånden næste formiddag - super hurtig levering.
....og så fik jeg tre vareprøver med, så jeg kunne prøve forskellige produlter i same mærke:-)
Varen var meget forsvarlig pakket ind.
Alt i alt en super handel, og det er ikke sidste gang jeg handler der.

• MM
26. august 2010

10. Der har været en fin service.

Hair 27 har givet mig en meget fin service.
Jeg bestille min vare tirsdag og den ankommer onsdag....super :)

• Pia
26. august 2010

Super hurtig forsendelse og solid indpakket vare

Jeg Bestilte shampoo hos Hair247 tirsdag eftermiddag, og modtog varen kl. 9 næste morgen. Varen var solidt indpakket med ekstra tape om låget. Desuden har jeg haft stor glæde af produktet, da det har hjulpet på eksem og kløe i hovedbunden.

25. august 2010

;o)

Godt sted at handle...varerne kommer meget hurtigt med posten og er forsvarligt pakket ind...UG til denne.

• Thomas

Kan kun anbefales

Har handlet med Hair247 2 gange nu, og begge gange har jeg modtaget min ordre indenfor få dage efter bestilling. Jeg har ikke oplevet problemer af nogen art og kan kun anbefale firmaet.

• Siri

Helt i top sevice

Jeg har købt både shampoo og tonic og fået det jeg bestilte til tiden uden problemer. Jeg bor i Norge

• Pia
23. august 2010

hurtig ekspedition - god overskuelig hjemmeside.

• Nicolai

Og god service

Uovertruffent - som sædvanlig

Endnu en gang virkelig god service og hurtig levering. Tak.

• Majbritt

Fragt

Jeg har ikke haft dårlig oplevelse med jeres indpakning de 3 gange jeg har brugt jer. En stor fordel for mig er at det er fragtfrit. Helt sikkert en af grundende til det blev jer.

• JE

Effektivt, nemt og hurtigt

Hurtig bestilling, betaling samt kvittering over nettet. Levering dagen efter i en praktisk pakker hvor indholdet svarer til bestillingen. Mere billigt og nemt bliver det ikke.

• Margit

hair247, skive

jeg har købt voks og hårlak hos hair247 - er meget godt tilfreds med handlen og hurtig levering. Har handlet i flere år og ingen ting har jeg været utilfreds med. Kun super service :)

• Erik

meget tilfreds

hair 247 Shampoo

• Henrik
20. august 2010

Hurtig levering! -Godt pakket ind!

Ud over det bestilte indhold var der små overraskelser i pakken!

• Amalie
20. august 2010

Min mening om modtagelse af jeres produkt.

Hej..
Jeg købte et produkt på jeres hjemme side torsdag aften, og modtog det tidlig lørdag morgen.
Pakken kom hurtigt og ovenikøbet med gratis levering. Indholdet var i god stand, og jeg blev meget glad for brochuren og den pakke tyggegummi der hørte med.
Det gav mig et smil på læben. Alt i alt er jeg meget tilfreds, og vil helt klart bestille mine hår produkter hos jer igen en anden gang.
Tak for den gode service.
I må have en rigtig god dag (:

Amalie Mørk

• Helle
19. august 2010

di-fi fra hair 247 super

hair 247 di-fi voks den blå bare super god til håret anbefalet af frisøren og altid hurtig og nem forsendelse fra hair247 kommer altid til tiden og er bare i orden.

19. august 2010

hurtig levering

jeg havde produkterne dagen efter bestillingen. Der var en god lille overraskelse i pakken

18. august 2010

Billig og hurtig levering

Billig og hurtig levering

17. august 2010

Hurtigt og enkelt

Købte voks her og det blev leveret dagen efter uden problemer.
Fik oven i købet en pakke tyggegummi med

• PL
17. august 2010

Id hair voks, god pris og ingen fragt.

Har igen for hvilken gang husker jeg ikke bestilt id hair voks, ved Hair247. Leveringen kommer som regel dagen efter min bestilling, med adr til mit arbejde så det kan ikke blive nemmere.

• Marina

"5 stjerner" - rigtig god service

Anmeldelse af Hair247 - 5 stjerner
Super duper service, og med dag til dag leverance som ikke fejler! Pakkerne kommer godt frem, og tingene er pakket godt og forsvarligt. Og så er der altid en lille overraskelse med i pakken :-) Trods manglende varer på hjemmesiden 2 gange så er det klaret mega hurtigt med en mail til hjemmesiden, og de får det ordnet med det samme. Jeg vil til hver en tid anbefale hjemmesiden!!

• Sanne

Altid god service :)

Jeg købte en god hårkur, og den kom allerede efter et par dage. Varene kommer altid til tiden, den er pakket forsvarligt ind, og der er ingen mangler.
Et stort plus er også, at man ikke selv skal betale for portoen, så syntes jeg man har mulighed for at bestille så tit man vil, uden at skulle lægge de mange penge oveni som Post Danmark kræver i porto.

• Bente

Det er bare rigtig godt

Det er bare rigtig godt

16. august 2010

Super nemt og langt billigere end at købe produkterne i butikkerne

Købte 3 x Kevin Murphy voks og sparede 100kr!

• Edith

godt produkt.

Jeg er meget tilfreds med jeres produkter.

• Jytzler
15. august 2010

super hurtig ekspedit

id voks - bestilte det søndag og modtog det uden problemer tirsdag. Hurtig og sikker ekspedit. Kan anbefales

• LLL
14. august 2010

super service

Har bestilt hårvoks hos Hair247 og det kan jeg anbefale andre at gøre. Bestilte en torsdag aften og modtog pakken lørdag. Da vi åbnede pakken lå der en pakke tyggegummi. Syntes det var en sød detalje. super service at de tilbyder gratis fragt indenfor Danmark.

• Olsen
14. august 2010

Hurtigt, nemt og effektivt

13. august 2010

Super hurtig levering...

Jeg har købt Hair.Resort fra Kevin,Murphy. Dejlig enkelt og nemt at lave bestillingen og super hurtig levering. Tak for hjælpen

• Hanne
13. august 2010

Catwalk Tigi, Curly Hair Shampoo

Jeg har købt ovenstående produkt hos Hair247.dk, flere gange og det har været en ovenud positiv oplevelse.
Produktet er blevet bestilt, bekræftet, og leveret få dage efter ved min dør.
Jeg kan varmt anbefale Hair247.dk
Hanne

• Asger
12. august 2010

Perfekt

Lynhurtig levering og alt som det skulle være...

• Stefan
12. august 2010

Super god service.

Jeg har flere gange bestilt fra dette firma. Hurtig ekspedition og god service. Og så ligger der altid en pakke tyggegummi øverste i kassen. Nogen gange er det de små ting der betyder meget.
Havde også en gang hvor jeg bestillte noget som stod til at være på lager på hjemmesiden. Fik hurtigt en mail fra dem om at det var en fejl og med ny leveringsdato samt at de som plaster på såret ville sende en ekstra flaske shampoo. Fik så 6 flasker i stedet for 5. Super firma. Kan varmt anbefales.

11. august 2010

Perfekt levering

Bestilt/købt Pure Pact rosewood lifting gel
Den kom så hurtigt som lovet, perfekt pakket og vedlagt udførlig fragtseddel.
Kan man ønske mere?

• sonja
  • 26 point
  • 6 Anmeldelser
10. august 2010

hurtig forsendelse

fant hvad jeg søgte på nettet og der gik kun to dage hurtigt og effektivt.

• ST
9. august 2010

Hurtig levering uden problemer...

Jeg køber min shampoo hos Hair247.dk - siden er overskuelig og produkterne godt forklaret. Levering sker hurtigt, produkter forsvarligt og overskueligt indpakket:o)

Perfekt handelsite!

Jeg køber alle mine hårprodukter ved hair247 og har altid fået mine varer efter max to hverdag - og som oftest dagen efter de er bestilt.
Priserne er bestemt konkurrencedygtige - specielt når de sendes fragtfrit, så jeg kan kun anbefale hair247.dk

• Gitte

Intet at udsætte

Hair27.dk

Har igen købt 4 stylingprodukter, som blev modtaget 2 dage efter bestillingen. Kun topkarakter at give til dennevirksomhed, som jeg benytter hver gang.

• kasper
8. august 2010

Meget professionel virksomhed.

Meget hurtig levering.Meget billige priser.Køber allle mine hår produkter igennem Hair227.Kan varmt anbefale hjemmeside til alle.

• Martin
7. august 2010

voks

god oplevelse

• Steffen
7. august 2010

Hurtigt og effektivt

Ganske enkelt og ligetil. Produktet kom ganske få dage efter bestilling og der blev fulgt op med afsendelses- og statusmail.

• EEF
6. august 2010

tilfredsstillende

Jeg købte 2 hårbalsam, der blev leveret promte uden nogen som helst problemer fra www.Hair247.dk, indpakning m.v. var i orden, og leveringen skete hurtigt, så det er et firma, som jeg gerne handler med igen.

• Susanne
6. august 2010

Hurtig og perfekt køb!

Bestillingen på nettet var nem og overskuelig og varen var afsendt samme eftermiddag med levering næste dag. God og hurtig service.

• jvj
5. august 2010

god service

Hej jeg har kun handlet med jer to gange og der har været hurtig levring af jeres hårprodukt, d:fi. jeg handler gerne igen. Venlig hilsen Jytte V Jensen.

• Rikke
5. august 2010

Fin og hurtig levering!

Jeg bestilte 2 shampoos hos Hair247, som jeg ikke har handlet hos før. Tog ikke mere end et par dage før jeg modtog dem, så det var hurtig levering! Meget nemt og overskueligt at bestille, så jeg vil uden tvivl benytte Hair247 igen.

• Tine
4. august 2010

Varer til tiden uden porto;-)

Jeg bestilte 3 hårprodukter på et godt tilbud. God indpakning og varen ankom på få dage. Gratis porto (38 kr). Der lå en pakke tyggegummi i pakningen, som en lille hilsen. Køber gerne igen;-)

• PMPONE
4. august 2010

Udmærket

Jeg fik leveret min voks og shampoo hurtigt og effektivt. Selvom prisen på shampoo var højere end hos konkurrenterne gjorde de lave priser på voks og den gratis levering det konkurrencedygtigt.

• Bente
3. august 2010

Hurtigt, sikkert, pålideligt og billigt

Jeg har bestilt produkter 6 gange. Det er meget nemt at bruge hjemmesiden og tilsvarende let at betale. Der kommer hurtig bekræftelse og besked om, at varen er afsendt. Varen leveres meget hurtigt og der er ingen slinger i valsen.

• signe
2. august 2010

Hurtig betjening og fin service. Ingen problemer overhovedet.

Pure pact hårvoks. Et virkelig godt produkt.

30. juli 2010

Nemt og hurtigt

Købte nogle hår-produkter og alt kørte bare som smurt. Fik endda gratis fragt, kan ikke huske hvorfor, men det er altid en ekstra bonus

29. juli 2010

Super god og hurtig service!

Virekligt godt!

• Caroline
26. juli 2010

Lynhurtig betjening......

Altid lynhurtig betjening.
Og stort set altid de produkter jeg er på jagt efter på lager.

26. juli 2010

tilfreds kunde

Meget god behandling. Pakken ordentlig emballeret.Hurtig levering.
Glad for at jeg kunne få produktet via jer når frisørsalongen ,der jag tidligere har købt, nu er gået over til anden leverandør.

• Jesper
25. juli 2010

Lige til tiden og så med tykkegummi og lidt free items

Bestilte min voks midt på ugen hos Hair247.dk og havde den 2 dage efter. Fik lidt ekstra med i pakken. Så kun gode ord her fra. Hair247.dk's hjemmeside er også vildt godt lavet og brugervenlig.
Køb jeres voks her :)

• Brian

Altid hurtig levering

Bestiller altid voks herfra. Super hurtig levering.

• ESA

som det skal være

nemt, billigt, som det skal være.

• Kunde
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
24. juli 2010

God pris, forholdsvis hurtig levering

.................

• Mette
24. juli 2010

Omgående og godt indpakket levering

Hair247 leverede watermint - polishing spray fra Pure Pact omgående og sikkert pakket.

• LW
23. juli 2010

Karakter 5

Det har været en fornøjelse at handle med Hair 247. Hurtig og præcis levering. Kan kun anbefales.

• Dorthe
23. juli 2010

God service - hurtig ekspedition

Jeg køber alle mine Kevin Murphy produkter hos Hair247.dk

Produkterne er fantastiske, og Hair247.dk giver en god service og dag til dag levering. Fri fragt er absolut et kæmpe plus, for jeg kan købe, hvad jeg har brug for fra gang til gang uden at skulle tænke på, at det er dyrt i fragt. Produkterne er pakket super ind, så man ved, at de ikke tager skade under transporten med posten. Og jeg elsker den pakke tyggegummi, der følger med hver gang :-)

21. juli 2010

Super hurtig ekspedition og fri fragt

God og overskuelige hjemmeside med lækre produkter. Jeg bestilte mine varer om eftermiddagen og havde dem næste dag med posten. Gratis fragt og lavere pris på produkterne end hos frisøren.

• Rikke

Kæmpe udvalg

Hair247.dk indfriede mine forventninger og derfor vil jeg anbefale netsiden til andre. God service, hurtig levering og en lille "gave" fra Hair247 med i min forsendelse. Super.

5 stjerner for både service, varer og levering

Hair 247 er en super netbutik, som kun kan anbefales. God service, gode produkter og leveringsbetingelser

• Johnas
21. juli 2010

det var frøste gang men bestemt ikke den sidste

ja 5 taler for sig selv...

20. juli 2010

Hurtig og gratis levering - super god service :-)

Jeg købte en Kevin Murphy bodygaurd og to flasker shampoo fra John Masters Organics hos Hair247. Der var super hurtig - og oven i købet gratis - levering :-) Samtidig benyttede jeg mig af tilbuddet på 5% rabat ved køb over 500,- Og så var der en lille vareprøve med da pakken kom --> så fuld tilfredshed her :-)

19. juli 2010

Anbefalingsværdi :)

Faldt over jer ved en simpel googlesøgning af mine ynglings hår produkter. Syntes godt om den måde jeres side var sat op på, priserne og leveringen er god - i bliver anbefalet til mine venner :)

• Kenneth
19. juli 2010

Super!

Levering dagen efter bestilling og så med en pakke tyggegummi vedlagt.. Kunne ikke være bedre :)

18. juli 2010

5 stjerner fra mig

Super hurtig og let betjening...handler helt sikkert her igen.

• Jane
17. juli 2010

god oplevelse

jeg har været meget tilfreds, jeg har før købt hårmiddel og vil gøre det igen.

• Karla
17. juli 2010

Nemt og hurtigt

Hair247: God information, nemt at bestille og hurtig levering.
Kan anbefale firmaet til andre.

• Signe

Super Service :O)

Kender I dét?
Man står under bruseren og opdager at manden har brugt ens sidste shampoo?!!
Hvad gør man så, når tiden ikke tillader et smut forbi frisøren og købe shampoo og balsam?!
Man klikker da ind på Hair247.dk og wupti, så har man en dejlig pakke med alt, hvad hjertet måtte begærer. Super hurtig levering og god service.
Plus der altid ligger en lille overraskelse i pakken - det er dejligt, det giver en lyst til at komme igen :O)

• Michael

Super

Hurtig levering og nem måde at bestille på.

super firma

Jeg modtog to produkter fra Hair247 hurtigt efter bestillingen. Produkterne lever op til hvad de lovede og der har ingen problemer været. Kan kun anbefale Hair247

• karin
15. juli 2010

Hurtig, nemt og smertefrit

Jeg har købt shampoo, voks og et produkt mere. Hurtigt mail igennem om bestilling, og hvornår ordren var afsendt.
Dejligt med en lille overraskelse - eller 2 - der var en pk. tyggegummi og en prøvepakning /conditioner m i pakken.

• Mette

Hurtig og effektivt

Bestilte produkter om formiddagen og havde dem dagen efter :) pakken var fin og indholdet lå godt beskyttet. I pakken var også en dejlig overraskelse af den spiselige slags. Rigtig fin oplevelse og klart et firma jeg vil anbefale andre. Mette

• Kasper

Fremragende nethandel.

Jeg har efterhånden brugt Hair247 en hel del gange når jeg skal købe hårprodukter, og hver gang leverer de en fornem service. Varen bliver stort set sendt med det samme, der er gratis forsendelse og priserne er generelt meget fair. Mine varmeste anbefalinger.

14. juli 2010

Super hurtig levering og alt var nemt og lige til

Har kun positive ord om min oplevelse med at handler på Hair247

• Gitte

Meget tilfredsstillende...

Er meget tilfreds med min kontakt med Hair247.
Det var nemt at bestille på nettet, forsendelsen var gratis og der gik kun et par dage inden jeg havde mit produkt.
Indpakningen var fin og der var endda en lille ekstra overraskelse i pakken ;-)

• Gry

tip top

Fik varer fra Hair247 - alt var super og hurtig ekspedition!

• BI

5 stjerner: Top karakter - igen

Fine produkter, god indpakning og super hurtig betjening! Tak for endnu en god oplevelse!

Supergod kundeservice.
Jeg bestilte en hårvoks til min nevø, samme dag fik jeg at vide, at pakken var sendt. Jeg modtog den dagen efter MEGET forsvarligt indpakket. Klart et sted jeg vil anbefale at handle.
Kir Richter

• tine
12. juli 2010

Hair247

Jeg har købt (igen) purepact advokadoshine og er meget meget tilfreds med vores handel. I har rimelige priser og I er helt fantastisk hurtige til at sende det. Jeg har flere gange oplevet at det er fra dag til dag. jeg kan kun anbefale jer at fortsætte med at gøre som I gør.

• Inge
12. juli 2010

Tiptop

osisupload - OSIS+ Upload Volume
Bestilling blev bekræftiget omgående og leveringstiden omg. blev overholdt, så alt var helt i orden, og jeg handler helt sikkert gerne igen.

• Anders
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
10. juli 2010

Hurtig levering og gode priser :-)

• Heidi
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
9. juli 2010

God og hurtig service samt gratis levering...

Jeg har handlet hos Hair247 en del gange, og jeg har intet negativt at sige. Det er nemt at lave en bestilling, ordren bekræftes hurtigt via mail, afsendelse af varen bekræftes via mail, gratis levering, varen modtages i løbet af 1-2 dage afhængigt af, hvornår på dagen man bestiller, og produktet modtages i en fin indpakning med f.eks. vedlagt tyggegummi, produktprøve samt katalog...

9. juli 2010

Tak for en super oplevelse, du/i er alle stjerne hver mange glade solskinshilsner fra en meget tilfreds kunde ;O))))

Tak for en super oplevelse, du/i er alle stjerne hver,mange glade solskinshilsner fra en meget tilfreds kunde ;O))))

Se alle anmeldelser

Se alle 611 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (611 anmeldelser)

Hair247.dk v/Salon TT Support

Dag til dag levering

Bestil dine varer inden kl. 15.00 på hverdage - så sender vi dem samme dag.

Gratis fragt i Danmark

Vi leverer altid gratis i Danmark - uanset købsstørrelse.

Hvem er vi ?

HAIR247.dk sælger hårprodukter og hårstyling af høj kvalitet. Vi forhandler kendte mærkevarer som ID Hair, D:fi, American Crew, Kevin Murphy, John Masters, Trevor Sorbie og mange flere. Fragten er GRATIS i Danmark.

Køb f.eks. 4 ID Hair Hard Gold til kr. 324,- - GRATIS leveret.

Skriv til kundeservice@hair247.dk
Ring til 23839799