We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Hairoutlet anmeldelser

Hairoutlet Logo
Kunderne om Hairoutlet : »super service« »Super service!« »Fremragende service!« 5
Godt
8.3 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Hairoutlet

Hairoutlet

Skrev Lene en mail en sen aften, og alligevel kom der svar med det samme. Jeg har efterfølgende bestilt varer herigennem og det har kun været en positiv oplevelse og så er der penge at spare.

super service

Lene yder rigtig stor service, så det er en ren fornøjelse at handle her. Billigt og rigtig hurtig levering... Det kunne andre godt lære lidt af.

Super service!

Jeg købte mange hår produkter hos hairoutlet.dk og pakken kom hurtigt og godt pakket ind. De er meget billigt, anbefales.

Fremragende service!

Jeg har købt et hårprodukt gennem Hairoutlet.dk
Da jeg modtog varen, via Post Danmark, var den fuldstændigt smadret og ubrugelig. Jeg ringede til forretningen og fik deres søde ejer i røret. Forklarede problemet og hun beklagede meget og lovede straks at sende en ny til mig. 2 dage senere havde jeg den nye -ilagt æsken var en lille håndskrevet hilsen hvori der stod, at hun håbede at den denne gang var kommet uskadt frem!
Se dét er topservice!

Kan varmt anbefales

Jeg er storbruger af hårprodukter, og det kan virkelig løbe op hos en frisør.
Derfor køber jeg altid mine hårprodukter her hos hairoutlet.dk

Prisen er langt under frisørens, de har ofte gode tilbud og portoen er den samme uanset mængde. Jeg bestiller altid flere ad gangen, dermed scorer jeg mig en endnu større rabat ved at handle her.

Produkterne er altid iorden.
Er der spørgsmål, tager de altid telefonen og uanset hvornår du bestiller, kommer varen hurtigere end andre :)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk