We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Halco

Ekstraordinær god service

Jeg har handlet med Halco et par gange. Selvom jeg er en meget lille kunde, har jeg oplevet god og tidskrævende rådgivning ifht mine indkøb. Varerne har levet op til min forventning og leveringeng har været fin. Ovenstående er vel hvad man kan forvente af et professionelt firma, og det er heller ikke derfor, at jeg skriver denne anmeldelse. Men jeg har også oplevet ekstraordinær god service fra en medarbejder i Halco. Jeg ringede efter lukketid en fredag til en medarbejders mobil (Thomas). Jeg manglede desperat en ubekostelig reservedel, jeg skulle bruge i weekenden. Thomas, der havde fri denne dag, tog forbi Halco og smed reservedelen i et brev, og sendte til mig, så jeg havde det lørdag, uden beregning. Jeg har sjældent oplevet en så god service, og det ligger selvfølgelig også langt ud over, hvad man kan forvente. Men derfor denne anmeldelse.

Halco

Svineren

Har forud for en ordre angivelse nøje forklaret hvilket produkt der ønskedes,
hvad det ikke måtte være, hvad det skulle bruges til og hvordan det skulle forarbejdes.Efter forudbetaling modtog jeg et helt andet og anderledes produkt.Under reklamations forløbet er jeg blevet mødt med uvidenhed, arrogance, mistro, løgne modsigelser der er endt med en afvisning af min reklamation og er i den forbindelse blevet groft tilsvinet.
Jeg kan absolut IKKE anbefale at handle med denne virksomhed.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk