[REPLY]
Jeg ved den er lukket for længst... og heldigvis for det, for ejeren skylder gud og hver mand penge... Han er i det hele taget en "mand" hvis man kan kalde ham det, det lever på en evig løgn. Så et godt råd til alle.... Køb aldrig noget af-/ eller ha´aldrig noget a´gøre med Michael Hyldeqvist Haas. Vi er rigtig mange der har brandt fingerne... både økonomisk og personligt. Det er min mening om ham og hans måde at leve på og hans måde at sælge på.... Desværre lever han bare af det, på trods af, at han er blevet fyret pga. dårligt samarbejde X antal gange. Måske det var derfor han prøvede at lave sit eget "Firma" igen og neden om og hjem endnu en gang.... sådan er det når man ikke lærer af sine erfaringer... men tror man er den største verdensmanden der findes... Han er total til grin og vil blive det endnu mere i fremtiden... til sidst vil han side tilbage alene og meget ensom... men sådan er det bare når man snyder alt og alle... !!!!
Bestilte en Philips HD/DVD optager til 3000 kr, som indbetaltes over netbank. Fik bekræftelse på ordren 16.2 til levering 27.2.
Da jeg ikke har hørt noget den 5.3, spørger jeg til forsinkelsen og får svaret, at jeg må undskylde den lange ventetid, men de har ikke kunnet skaffe den! Jeg beder så om tilbagebetaling af beløbet, men hører intet fra dem.
Skriver 13.3 og 16.3 og ringer til firmaet, men får at vide på telefonsvareren at der er travlhed pga. sygdom, så jeg skal skrive.
Herefter ringer jeg hver anden, tredie dag, men samme telefonsvarer!
Det er vel ikke bare dårlig service, men en kriminel handling?
Torben Frøslev fandt anmeldelsen nyttig
Møder op i butikken for, at købe tre fladskærme. Får efterfølgende, at vide de alle er på lager, og at jeg kan forvente, at kunne afhente dem lørdag ugen efter (Handelsgruppen har kun åben lørdag). I løbet af ugen hører jeg intet fra dem, og da vi kommer til lørdag er der intet sket. Jeg ringer til dem, men "på grund af travlhed" kan telefonen ikke tages. Jeg forsøger igen og igen med samme resultat. Jeg må nu maile til dem, men der går flere dage før jeg får svar. Nu er det lige pludselig kun det ene TV de har klar, mens de afventer ny leveringsdato på det ene TV mens det sidste så er i restordre nu. Det er jo virkelig ringe service, og de har i den grad snydt mig. Nå men har nu fået to af fladskærmene efter tre ugers venten, men det sidste har jeg simpelthen ikke ville vente på, fordi deres service er så utrolig ringe, har aldrig prøvet noget lignende. Nå men tirsdag d. 3 får jeg besked på, at pengene for det sidste TV vil blive overført til min konto om aftenen, dermed burde jeg have dem senest fredag. Vi har nu lørdag, og jeg har intet set til pengene. Ringer man til dem i dag, kan man igen ikke komme i kontakt med dem. Desuden står der i butiksvinduet, at på grund af sygdom, er butikken lukket, hvilket der også stod sidste lørdag.
Hvis jeg ikke har mine penge mandag/tirsdag bliver de politianmeldt for, at have stjålet godt 12.000 kr som det sidste TV kostede mig.
Til sidst, så har jeg ikke modtaget nogen kvitteringer fra dem endnu på de fjernsyn jeg har købt. Det er skandaløst!
Alt lyder ser ud som og lyder til, at være en fin butik når man står derude. Men tænk en ekstra gang inden i handler. Jeg køber mere eller mindre alt elektronik fra internetbutikker (hvilket Handelsgruppen også er), men har aldrig oplevet så ringe service. Det er næsten umuligt, at komme i kontakt med dem.
Torben Frøslev fandt anmeldelsen nyttig