We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Harald Nyborg anmeldelser

Harald Nyborg Logo
Kunderne om Harald Nyborg : »Nemt, hurtigt og billigt« »Dårlig service.« »Stort udbud« 289
Middel
6.4 af 10

289 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (289)

Nemt, hurtigt og billigt

Handl ved Harald Nyborg og du går ikke hjem i sorg

Udvalgt anmeldelse om Harald Nyborg

Harald skrald

Jeg syntes Harald Nyborg har et super koncept, deres udvalg er i top og det er nemt at finde rundt, DOG har jeg nu 2 gang været ude for at deres service er sååå ringe i detailbutikkerne at jeg skammer mig på deres vegne.

Jeg var på et tidspunkt i en af deres butikker og fandt den vare jeg skulle bruge, dvs. priser og skilte var pillet ned, men varen hang der, så jeg spurgte hvad årsagen var og fik svaret: det er fordi varen er udgået og ikke længere kommer i vores sortiment, nå tlnkte jeg jammen så kunne jeg jo bare købe udstillingsmodellen, men ak nej, det kunne slet ikke lade sig gøre, og det kunne de iøvrigt slet ikke brug tid på at pille ned, jeg forklarede dem at jeg godt selv ville pille den ned og også gerne betale fuld pris for den, men igen her blev jeg blankt afvist.

Med sådan en oplevelse kunne man få lyst til at give dem fingeren, men jeg kan faktisk godt lide at komme i deres butikker da jeg finder deres koncept godt og brugervenligt.

Dårlig service.

Har aldrig oplevet så dårlig service som i Harald Nyborg Glostrup. Skulle købe et par plastik kasser med låg. Kasserne var til at finde, men det var plastik lågne ikke.
Mest naturlige i denne situation er at henvende sig i informationen, og her starter balladen. Der står 3 medarbejdere i informationen, som i hele træk prøver at undgå kontakt. Ingen imøde kommen her.
Får med besværd kontakt til en af dem. En ung knægt, hvor jeg forklare at jeg ikke kan finde lågne til de kasser jeg har fundet. Viser ham enda min udskrift med bestillings numrene, hvor til han svare. "Nej, det kender han ikke noget til" og tilføjer "Der var en kunde tilligere, og der viste han heller ikke hvor de var" .. Også sker der ikke mere !!!!! Ikke noget med at gå ud på lageret eller tjekke computeren, han stod bare og gloede tomt ud i luften som om at han var høj. Må ærligt indrømme, at efter sådan en behandlig så har man ikke lyst til at spørge nogle af de andre arbejds sky Harald Nyborg ansatte.

Stort udbud

Manglende info, om restlager og prisændringer

Meget langsom levering

8 dage for at sende en handbruser. Det er for lang tid. hos de fleste virksomheder, får man inden 2 dage.
Da jeg ringede for at høre til det, var sælgeren ligeglad, indtil jeg snakkede om at anullere ordren. Så skete der noget.
Alt i alt et firma der ikke virker på nethandel.

Ringe udbud - høje priser

I "gamle dage" - omkring 1980 - havde Harald Nyborg det hele; også de mærkelige ting. Et besøg forleden viste, at virksomheden er blevet en ringe klon af Jysk og Silvan. Til gengæld er priserne for høje og udbuddet af varer alt, alt for begrænset. Dér kommer jeg ikke mere!!!

Fin butik

meeeeennn frygtelig lang ventetid i butikken. For få til at ekspederer kunderne.

Harald nyborg i Næstved

Er et herligt sted at handle.

er 3sjerner passende?

Egentlig burde de nok have fortjent 4 eller 5 stjerner for kundeservice, da jeg for et par uger siden mødte op i Holbæk afdeling med en kost jeg købte, hvor skaftet brækkede af første gang jeg brugte den. Købte så et nyt skaft da jeg havde smidt kvitteringen på kosten ud. Skaftet passede dog ikke i gevindet og jeg ende med en lortekost, med brækket og nyt skaft der havde kostet det samme som hvis jeg fra starten havde købt en Fiskars. Da jeg langt om længe kom op i butikken med hele molevitten parat til skænderi, blev jeg mødt af en ekspedient med ordene "ja det er ikke den bedste kost vi sælger, så du får bare pengene retur, selvom du ikke har kvittering" - Derfor fortjener de flere stjerner, men det trækker fra at de sælger et så ringe produkt - og at deres "studenter" der skal hente varerne på lageret kan virke uendeligt lade og langsomme.

Harald Nyborg

Utrolig dårlig kundeservice eller mangel derpå.

Køber et produkt om eftermiddagen og konstatere at produktet ikke virker, aflevere det følgende dag, med forventning om at man kan få et tilsvarende produkt, da der står 5 stk på deres hylder, men det er absolut ikke tilfældet, man får at vide produktet skal sendes til rep. og der går 1-2 måneder før man eventuelt får det retur. Det kan heller ikke lade sig gøre at få sine penge retur. Godt råd aldrig handle hos Harald Nyborg, jeg gør det aldrig mere
Service nr. 257669

michael fandt anmeldelsen nyttig

God information

God information, men der er ofte behov for yderligere oplysninger (oftest tekniske oplysninger) om promoverede produkter.

Super velvillige medarbejdere.

Venlige medarbejdere. Super service og fantastisk hjælpsomhed. Dejlig med en verdens bedste returret.

Virkelig god service i Odense

Handler meget og ofte i HN-Odense, den nye butik er godt organiseret, udvalget er ok, og deres priser er meget fornuftige.
Flere gange har jeg købt en vare, for derefter at se den billigere i næste folder, HN refunderer uden bøvl differencen, når man kommer med sin faktura, bedre bliver det ikke :-)

Harald Nyborg

Der er ting der er gode til brug i haven & osv.

De ting som de har er gode og brug til så og store børn, der er ting til alle og en vær, i har nogen super rene ting til lejlighed udenfor og indenfor, håber der kommer flere gode ting, til lejlighed, over det hele det er godt i har lavet rækker!

5 ugers restordre...

Super gode priser og derved heller ikke en forventning og den store service, men en vare som er i restordre i 5 uger.... Nej.

Harald Nyborg

Et besøg hver for en hver festivaldeltager !

De har alt man skal bruge til at tage på festival til markedets bedste pris

Harald Nyborg

Ganske fine produkter til billige priser

Købte for et år siden et "badeværelse" og det har levet op til alle forventninger og lidt til:)

Dårlig behandling i butik

Vi købte et minianlæg i Holbæk, da det kom var æsken totalt i stykker radio og højtalere lå løst i æsken og ledningen ovenpå. Jeg påtaler, at varen havde været ude og i væsentlig dårligere stand end en ny, hvorfor jeg forlanger en anden. Den meget ubehage sælger sagde at sådan pakkede det firma deres produkter, hvortil jeg svarede, at så ville jeg ikke have den, men pengene tilbage, så fik jeg en anden hver enkelt del var pakket i plastic ledningen rullet sammene og det var solidt plantet i flamingo. Det viste sig så vi ikke kunne bruge den, da vi bor i et hul og er afhængig af tagantenne, det kunne man ikke sætte i, da der bare var en tynd ledning som antenne. Da vi så kom tilbage med den blev vi igen svinsk behandlet, jeg skulle forklare det med antenne 5 gange pakke den ud og vise ham det, for ikke nok med han var ubehøvlet, han var også langsomt opfattende

svær

synes ikke jeres side er så let at sinde rundt i og synes søge funktionen finder mærkelige ting

helt ok

godt sted at kigge forbi hvios man skal på festival

Nogenlunde.

Man får hvad man betaler for.

Rodet - men gode priser

Lidt rodet hjemmeside, men priserne er gode.
Vi køber sikkert igen

Bare kanon god.

Herlig katalog-site - virkelig nem tilgængelig & masser af billige varer.

fragten

er for dyr i forhold til andre :)

nogen gange godt !

Ikke alle varehuse er service venlige ;(

harald nyborg

endnu en ynglings butik og webside, nemt og finde nemt og bestille, og billige priser, men i butiken, om der er 5 mennesker eller 100 mennesker så tager det lige lang tid, det er lidt træls det trækker ned til 3 stjerner

Martin Thomsen fandt anmeldelsen nyttig

Købte en mikro ovn

Efter 2 gange, dukkede den mellem glasruder og man kunne intet se inde i ovnen og digitalen begyndte også at dugge.

Så tænker man, så byt lortet, joooo, men det er ikke så nemt, for tager det som tab, når man handler i disse butikker.

Har prøvet 1 gang før at købe et produkt hos haralg nyborg, efter 2 uger gik det i stykker, tog så ned for at få det byttet, men nej, skulle det byttes skulle det være i ubrudt embalage, ja god dav, man er jo tvunget til at pakke ud, for at se om lortet virker, men bytte kunne vi så ikke, nu er vores mikroovn, utæt i ruden og vil vi bytte den, næææ kan ikke betales sig at klage da den ikke bliver byttet.

Harald Nyborg bryder Dansk lovgivning på mange måder.

Michael Wojciechowski fandt anmeldelsen nyttig

• Lars
  • Randers, DK
  • 24 Anmeldelser

Super Butik, gode priser

Jamen hvad gjorde vi før vi fik Harald Nyborg, hvor fandt vi alle de sager henne.

Gode priser

Harald Nyborg har generelt nogle rigtig gode priser, det er fint alternativ til Silvan, der ofter er meget dyr

Dejligt

med netshop når man bor langt væk fra en HN butik - men ærgeligt at leveringstiden er lang og at nogle småting til køkken/bryggers som 2 hylder SKAL afhentes i en butik.

Dejligt, hurtigt.

Hyggeligt sted, masse billige ting til hjemmet, købte bla. Vaskemaskine org lidt hjemme fitness udstyr der.

Harald Nyborg

Har mange gode dimser og er billig!

De har næsten alt hvad en rigtig gør det selv mand skal bruge også til en fornuftig pris hvor alle kan være med. Servicen er altid i top.

Kan kun anbefales!

Godt tilfreds

En god discount butik, man får hvad man betaler for.

Harald Nyborg

Medarbejdere stikker af i Odense!

Jeg skulle have hjælp af en kvindelig ansat i Odense, som var på vej til frokostpause og lod som om hun ikke hørte jeg kaldte på hende.
Og øgede hendes skridt for at komme væk fra mig.

En anden gang skulle jeg spørge kundeservice om hjælp, og jeg blev henvist til ham der stod ved siden af.
Og fik den besked med at han ikke har tid til at hjælpe og pegede på en 3 kollega længere ned i butikken, selvom der ikke var nogen der.

Det er irriterende at man selv skal hente sin kvittering fra printeren og samtidig at man skal den anden vej gennem kassen.

Harald Nyborg

Ikke så meget pjat med Harald

Der har aldrig været meget spræl over Harald Nyborg, hverken i butiksindretning eller layout i deres foldere.
I folderne er produktbeskrivelserne trængt sammen på meget lidt plads, hvilket går igen på deres hjemmeside.
Jeg synes, at det er ok for det er jo deres linje.
Konceptet med at udfylde et skema i butikken ved jeg ikke om de har ændret - men det har de nok ikke :)

Hjemmeside mangelfuld

Bestilte et tilbud på arbejdslamper, de var udsogt og kunne leveres om 3 måneder fik jeg at vide 2 dage efter de var betalt. jeg kunne lave en ny bestilling hvis jeg ville have dem.. ugen efter var de stadig "muligt" at bestille dem,..

kedelig hjemmeside

Siden er ikke særlig godt lavet, rummer ikke særlig meget - og ser ret kedelig ud. Den er ikke lavet af nogen, der gerne vil sælge varer.

Produktet i orden

Ingen problemer.

Jeg ææælsker Harald Nyborg

Det er et fantastisk koncept som gør at der altid findes kvalitetsvarer til priser der er langt billigere end konkurrerende byggemarkeder.
Det er rigtigt at man selv skal vide lidt om hvad det er man køber men det er jo netop det der gør at de kan gøre det billigt.
Der er også mulighed for at købe et bredt udvalg af "brug og smid væk" produkter, som jeg faktisk også mener har en berettigelse. Pensler f.eks.
Når du er færdig med at male smider du penslen ud, uden at få dårlig samvittighed, fordi de er så ringe at det aldrig vil kunne betale sig at rense den. Smart. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal afsted.

John Guldbrand Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

Selvbetjenings butik

Jeg savner den gamle butik i Odense

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk