[REPLY]
Jeg synes at den måde man skal betale, og hente sine ting er total dårlig og giver meget vente tid. har været i Esbjerg og Kolding, det er det samme problem begge steder.
der er mange ting du kan købe i god kvalitet mange andre steder men så koster det også dobelt så meget jeg køber det meste til hus og have i harrald nyborg da jeg ikke har brug for en vandslage der koster over 100,-
Men man skal se sig for, for det er godt nok også meget skrammel imellem. Men går man efter kvalitetsprodukterne, er der ofte mange penge at spare i forhold til Silvan, XL Byg, Bauhaus etc.
Den er rigtig dårlig kategoriseret. Jeg har mange gange kun kunne finde et givent produkt, hvis jeg har kunne søge på den præcise titel. Men hvis man ikke kender det præcise produktnavn, gør det opgaven temmelig vanskelig. Tilmed har Harald Nyborg det med at kalde deres produkter en smule anderledes end andre steder, hvilket jo ikke ligefrem ikke gør opgaven bedre. Jeg har af og til måtte på ind på google, og søge på produkt + harald nyborg, for at finde den rigtige side inde på harald nyborg...virkelig kritisabelt!
Af og til så er der et godt tilbud, men så er det med sikkerhed udsolgt.
Tænk dig grundigt om inden du køber hvidevarer der, og spørg først hvordan reklamationer og service udføres
Min yndlingshjemmeside! Superoverskuelig og god søgefunktion. Kæmpe udvalg inden for næsten alt isenkram. Hvis man bare havde vundet i Lotto så man kunne shoppe amok her!
Søndag købte jeg et par stålreoler i Odense. Da jeg kom hjem manglede der en enkelt del. Jeg ringede fluks til forretningen og bad dem sende mig den manglende del. Den kom idag. Fin service.
Jeg handler af og til hos Harald Nyborg i Odense. Udvalget af vare er ok, og billige priser, Kvaliteten af det de vare de sælger, er ok. Der er ofte kø ved kasserne, da der kan være mange mennesker, der vil benytte sig af deres gode tilbud.
Fin butik til mange ting. Rimelige priser på det meste.
De er billige - det skal de have - men det er sådan set også det eneste der trækker op i bedømmelsen af Harald Nyborg.
Udvalget er varer er ikke stort nok og det er svært at få hjælp/rådgivning til køb af varer, da alle ekspedienterne oftest står bag skranken ved kassen og ekspederer.
Kvaliteten af varerne er heller ikke den bedste, men det er jo også hvad man kan forvente sig med de priser.
De fleste varer er gode, men der er også ting man bør købe andre steder (læs specialister)!
LAAAAANG ventetid på varen... og kundeservice kender de ikke til...
Ja her må jeg sige at jeg har haft en god oplevelse og de ting jeg har haft bestilt hos dem også har levet op til forventningerne, leveringen er der heller ikke noget at klage over - derudover synes jeg lige at fragten er noget høj, men det regulerer jo ganske automatisk hvor meget man handler der.
Kan IKKE anbefale deres webshop, levering 3-5 dage...efter snart 3 uger er varen endnu ikke leveret, heller ingen mails om evt. restordre
De har mange billige produkter - og en del af dem er også billige i kvaliteten, men jeg får god service hver gang og man kan sagtens finde godt værktøj, når det ikke er til professionel brug. Og hver gang jeg har sammenlignet, er priserne MEGET lavere end det lokale byggemarked.
Det får man. Deres websider/butik er uhyrligt ringe, de har ikke en løsning til iPad/iPhone med online formular.
Men når det lykkes at bestille noget så får man det leveret rimeligt rettidigt og med hæderlig kommunikation. Har ikke haft anledning til at prøve og dermed vurdere deres reklamationsservice.
De sælger meget billigt skrald - men har aldrig oplevet problemer med at få byttet eller pengene tilbage.
Syntes deres opsætning af webshop var lidt atypisk i forhold til andre webshops, men fandt da ud af at komme frem til både indkøbskurv og bekræft bestilling, så det lykkedes trods alt!
Syntes tit man oplever at der er udsolgt af vare
ellers er det ok men kun 3 stjerner herfra
Jeg bestilte en kompressor til en rimelig pris. Kompressor blev leveret som lovet og den virker.
Jeg handler der gerne igen
hej. Jeg havde bestilt en sandblæserpistol og 2 sække sand. Da jeg modtog og åbnede pakken var begge poser med sand revet i stykker og 2/3 af alt sandet var smuttet ud af et hul i kassen.
Sandblæserpistolen var heller ikke med i pakken.
Jeg ringede ind for at klage, men får heldigvis pistolen og 2 poser sand tilsendt- selvfølgelig ! derfor de 2 stjerner- ellers en udemærket website
Fin online del, men bærer desværre noget præg af at man nærmest blot har indskannet sit gule katalog og derefter smidt varerne ind i et eller andet shop system. Ikke altid lige nemt at finde det man søger
Det er en fin butik, dog skal man huske at pris og kvalitet mange gange hænger sammen.!
Men det er da muligt at finde kvalitet som er billigt, hvilket jo ikke gør noget.! ;o)
Kvaliteten af batterier var uovertruffen, og svarede fuldt ud til de videoer der var på hjemmesiden.
Høj value for money
-------------
Update
Har nu også købt elektronik online, og igen den lovede vare til den lovede tid - naturligvis til den bedste pris.
Hvad kan man sige.. Det er Harald som det altid har været.
Billigt med deraf følgende service, kvalitet, kassekø m.v. Men det ved man jo inden man går derind.