18. juli 2009
En af Danmarks bedste hardball side.
I den tid jeg har været kunde hos Hardballshoppen, har jeg ikke haft nogen form for store problemer eller vanskeligheder med dem.
Jeg er fuldt ud yderst tilfreds med deres store udvalg af Hardball geværer og alt andet tilbehør til Hardball verdenen.
Med deres opdatering af siden og eventuel den dag (11-Marts-2010) har de fået opdateret nogle af deres kategorier og fået sat nye kategorier op, så frem man bedre kan komme igennem og få et hurtigere gennem kig af hvad varer de nu havde ståendende.
Beklædnings mulighederne til Hardball er stor, så hvis man kan li’ en nation og gerve vil afprøve deres Kamuflage i den danske natur, så har Hardballshoppen en del at vælge imellem.
Dog er der et stort antal, som mest er beregnet til sommer brug. ( T-shirt og bukser, i samme kamuflage). Det dog et stort udvalg alligevel, end hvad andre sider jeg kender til af danske hjemmesider.
Jeg synes selv personlig at deres hurtig levering er god, mens deres kundeservice endnu bedre.
Jeg stillede dem omkring en mail,som fyldte ca. 5 sider Word, med spørgsmål og feedback.
De blev besvaret inden for 1-2 dage.
Det kalder jeg en tilfredsstillende respons.
Jeg har ikke oplevet at mine varer var ubrugelige eller beskadige ved ankomst.
Jeg vil gerne kunne begrunde mit 5 stjerne valg, på den begrundelse af
”Hardballshoppen.dk / Splatter.dk”
Service – 5/5 ( Hurtig besvarelse af e-mails)
Levering – 5/5 ( Hurtig Levering indenfor 2-3 dage)
Kundeservice – 5/5 * ( Fik et hurtigt og tilfredsstillende svar angående batteri lade tid, hvis man ikke havde Lader, som kunne stoppe af sig selv.)
Hjemmeside Opdatering – 5/5 ( Hurtig opdatering af udsolgte varer *Dog var der en smutter*)
Priser – 5/5 ( Rimelige og sikker handel)
Mere jeg kan sige?
Kun at jeg ikke opgiver Hardballshoppen så hurtigt!
Med Venlig Hilsen
Hung Van Plungklang Nguyen
*: Bestilte én M/84 taske med rem, som dog var solgt før jeg bestilte.
( Blev dog ikke trukket beløb på, og der blev vedlagt at beløbet var blevet trukket fra.)
Billeder vedlagt ( For at vise muligheder man kan få ud af et indkøb hos Hardballshoppen)
Varerne, som jeg har købt. og udstillet i billeder.( Ikke alt er fremviset eller skrevet op)
Jeg er iført varer fra Hardballshoppen og enkelte dele er dog ikke fra Hardballshoppen.
Støvler, Swat, sort 497,00 28-04-2009
Stofmærke Special Forces 7,5 x 10cm
Stofmærke U.S. Army 15cm
Stofmærke Special-forces blå/gul 6,5 x 1,8cm
Stofmærke Airborne 6,3 x 1,9
Historisk: Private, U.S. ARMY Special Forces, Airborne Div. Urban Combat.
( Milslim )
Hjelmen er en fra Classic Army (CA)
Overtrukket med Metro/Urban Bandana ( begge dele kan købes på Hjemmesiden)
Billed 4. Boonie / Bøllehat i Metro/Urban ( ikke tilgængelig på Hardballshoppen)
Jakken og Bukserne fik jeg i gave.
( Bare for at understrege, det ikke var for at sige at priserne hos Hardballshoppen var for dyre, nej de er umærket gode. Der vedlagt datoer og priser. ( Håber da ikke det gør noget) )
(Billeder kun til Anmeldelsen )
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Christian, Frederik og Rune Eskildsen fandt anmeldelsen nyttig