[REPLY]
Jeg har købt alt hvad en som skal begynde med hardball skal bruge en fullface maske og et våben.
Da jeg bestilte var der ikke problemer med noget som helst elektronisk og det var meget ligetil.
Jeg fik et mindre problem men det var forudset fra min side og var lidt min egen skyld men det blev løst uden det store fnider og fnader.
jeg havde et spørgsmål til mit våben så jeg ringede ind for at spørge og det var den slags kundeservice jeg ønskede der var overalt ! ingen ventetid/kø og blev hurtigt stillet om til den jeg skulle snakke med og fik det løst på under 5 min.
de var også meget venlige og det føltes ikke som noget de ville have overstået uden det var løst.
har nu været ude og spille med det jeg har købt og er blevet bidt af hardball skal bruge mere udstyr og jeg ved hvor det skal komme fra !
Som Arnold sagde "I will be back"
Andreas fandt anmeldelsen nyttig
Har købt en AK hardball gevær fuld metal og træ af hardball shoppen og kan ikke sætte en finger på noget, hurtig levering, god indpakning og helt igennem en god kvalitet våben. det skyder perfekt!
Kan helt klart anbefale at handle hos hardballshoppen, uden bekymringer, deres webshop er god og troværdig, giver et godt overblik, samt er let at navigere rundt på.
Jeg vil helt sikkert vende tilbage igen nå jeg skal havde flere guns, eller andet grej (mags, kugler m.m) og det skal jeg helt sikkert!
Så 5 stjerner her fra det fynske ! :D
jeg har efter en snak med hardballshoppen. og en rigtig god behandling og må derfor komme med en stor undskyldning til dem :) det var mig der var for hurtig. de fortjener 5 ud 5 og ikke 2.. dette var min fejl og det må igen meget undskylde...
alle de vare jeg har haft bestilt er nået frem til tiden og fejler ikke det mindste de skyder stadig som de skal. ) så jeg igen min fejl.. og vil selvfølgelig forsætte med at handle ved dem.
så kan kun anbefale dem til andre der skal have hardball geværer.. de har fra helt nybegynder og op til de helt store drenge :) også dejligt med prisgranit..
så fejlen var opstået på min gmail konto og derfor ikke på nogen måde hardballshoppens skyld. :)
Bestilte strygemærker og fik dem efter få dage. Mærkerne var lige så flotte som på hjemmesiden.
Har både handlet direkte i butikken og via nettet. Begge dele virker upåklageligt. Kyndige unge mennesker, gode varer og til tiden.
Efter jeg lavede den anmeldelse, blev jeg kontaktet af en medarbejder, som gerne ville hjælpe med at fikse problemet... Det er sgu da kundeservice :) "2 stars more to you guys"
Købte et Våben hos jer, hvor de batterier som i anbefalede ikke passede. Og at de batterier jeg købet passede heller ikke med stikket... Undersøgte sagen hos en anden hardballshop i england og de sagde at dette våben skal bruge nogle speciale batterier... No worries... syntes bare i skulle oplyse dettte, hvis i viste det... er eller ful tilfreds med fraget våben og kvalitet... Jeg handler hos jer igen :)
Kan ikke klage. Bestilt om torsdagen, og 11 timer efter fik jeg en SMS, pakken kunne afhentes i den lokale GLS pakkeshop. Har købt en del hos Hardballshoppen, og service og leveringstid har altid været i top.
Havde lidt problemer med et produkt. Sendte det tilbage og fik en hurtigt, god og troværdig vurdering af situationen som vi fik løst på tilfredsstillende måde. Ros til Hardballshoppen herfra.
Mvh
Mads
Jeg har tidligere bestilt nogle patches til min kampvest, jeg fik dem hurtigt og jeg scorede nogle billige points hos min gruppeføre. Her på det sidste har jeg bestilt 2 x gerber gator knive den ene havde en lille meget overfladisk rids fra producentens (gerber) side, jeg kontaktede Hardballshoppen og fik promte 5%rabat på min næste ordre selv om det var gerber der havde lavet fejlen ved produkted. Det er sku godt lavet. Desuden fik jeg tilsendt den ene pakke over jule ferien selv om de havde lukket, super rart da jeg ikke har så meget ferie hos mili så det betød meget at få kniven en uge før forvented. alt i alt god service, de er til at snakke med jeg har kun gode erfaringer med dem.
Service er jeg ikke helt tilfreds med.
Jeg har oprettet en "sag" i support d.21-12-11 og har ikke fået nogen form for svar retur fra supportten. Det er, efter min mening, ikke nogen god support.
Så summasummarum bliver det ikke til mange stjerner.
Jeg kan ikke give nul stjerner, da der, trods alt, findes en support.
NY ANMELDELSE
DET VAR MIG DER VAR LIDT FOR HURTIG. DET VAR JO BÅDE JUL OG NYTÅR OG SIKKERT MEGA TRAVLT I BUTIKKEN.
DEN "SAG " JEG HAR OPRETTET KØRE BARE SOM DEN SKAL, NU DET ER EFTER JUL OG O.S.V. JEG FOR SVAR HURTIGT PÅ SP I SAGEN. SKYDER VILLE IKKE SOM DEN SKULLE OG ER DERFOR SENDT RETUR, DER BLIV SENDT EN RETUR SEDDEL TIL PORTOEN(DEN SKULLE JEG IKKE BETALE) JEG MENER AT DE FIK SKYDER I MANDAGS OG JEG HAR HER TIL MORGEN FÅET EN BESKED FRA HARDBALLSHOPPEN AT SKYDER ER FÆRDIG OG BLIVER SENDT RETUR TIL MIG I DAG.
EFTER DENNE OPLEVELSE ER JEG NØDT TIL AT ÆNDRE MIN BEDØMMELSE AF HARDBALLSHOPPEN.
HVIS DER GIVES 5 STJERNE SÅ SKAL DET HELE VÆRE HELT OP OG KØRE OG VÆRE OG UDEN NOGEN FEJL, DER ER ALTID NOGET DER KAN GØRES PÅ EN ANDEN MÅDE.
4½ STJERNE VIL JEG MEGET GERNE GIVE, MEN DET KAN JEG IKKE SÅ DET BLIVER, DESVÆRRE, KUN TIL 4 UD AF 5
Jeg havde bestilt diverse tøj og udstyr hos Hardballshoppen, mandag aften, og skulle bruge det fredag eftermiddag. derfor skrev jeg i kommentarfeltet at jeg ønskede levering hurtigst muligt. 2 dage efter havde jeg mine vare og var super glad. var ellers bange for at jeg ikke kunne nå at få det. så fedt ! .
Tak for meget hurtig og kompetent behandling af ordre
Super god service, skulle blot have en lille ting som kunne sendes pr. brev . Efter at have kommuniikeret med jer blev alt ordnet på den bedste og billigste måde. tak.
Hurtig levering. Jeg havde min pakke i løbet af 3 dage.
købte julegaver til min søn og blev ringet op af Kirsten som hjalp mig utroligt meget med hvordan jeg skulle gøre hvis jeg skulle nå at have dem inden jul jeg havde bestilt d.21.12
tusin tak for den store hjælp.det er ikke sidste gang vi handler der
Fik rigtig god service af en af de ansatte ved navn [navn fjernet].
Ringde til ham hele tre gange og alle gange var han glad og hjælpsom, fik bestilt mit gevær hjem efter det var kommet på lager og glæden var stor. Dog efter 15 min knækkende kolben på geværet og jeg ringede næste dag til en der hed [navn fjernet] fra hardball shoppen.
Har virkede MEGET sur og træls over min reklamation og svarede kun i korte stavelser, synes virkelig han for mit vedkommende har ødelaget meget af den tillid jeg har fået gemmen det stykke tid jeg KUN har handlet hos dem udelukkende.
Sendte geværet retur fredag og fik først det andet 8 dage sener efter jeg havde ringet og rykket for det på 6 dagen.
Vi bestiller et gevær hjem specielt til denne kunde, på trods af at geværet ikke mere kom i vores sortiment. Han lovede da også at han ville købe geværet når det kom hjem.
Da kunden modtager geværet vælger han at trække kolben ud uden at læse brugsanvisningen først. Når man ikke trykker på udløserknap inden man trækker kolben ud risikerer man at knække kolben. Dette er også sket for andre kunder, som dog har indrømmet at det er dem der har lavet fejlen. (Dog indrømmer han at det først går i stykker efter 15 minutter, så vi må tolke det således at den ikke har været i stykker ved modtagelsen)
Kunden vil herefter have en anden type gevær og efter lidt snak frem og tilbage aftaler vi at det bliver løsningen.
Vi modtog det defekte gevær mandag eftermiddag og det kom ind på vores værksted onsdag, hvor vi konstaterede at kolben var trukket i stykker på grund af at udløserknappen ikke var trykket ind. Det andet gevær som kunden ønskede det byttet til blev sendt torsdag.
Bestilte at pakken skulle leveres til den lokale Blockbuster og den ankom hurtigt, pakket godt ind uden skader. Man kan stole på Hardballshoppen.dk's levering til hver en tid ;)
Bestilte en 30 ting får nogle dage siden og de kom i løbet af 2 dage og det er bare noget der virker Så Super 5 her fra! Plus jeg fik lige et par bukser til 250 kr fordi de ikke havde flere af dem til 189 Så Totalt Nice!
Bestilte en hue herfra. Ikke noget fancy. God pris. Jeg valgte så den dyre forsendelse, fordi jeg så kunne være sikker på at modtage den, når jeg var hjemme. Varen ankom dagen efter.
Informationer var perfekte.
Alt i alt, intet at bemærke af negative ting. Helt afgjort et sted, jeg gerne vil handle igen.
Jeg bestilte nogle co2 ampuller til en hardball pistol
Samt nogle kugler
Og 2 magasiner.
Desværre forsvandt bestillingen . så det krævede lige en telefon opringning. så tog 2 minutter, men så kørte det hele på skinner.
Ingen ventetid pr telefon , man kom lige igennem. meget sød og venlig dame klarede opgaven med succes
God rådgivning, gode produkter, stort udvalg og hurtig levering.
Vi er en gruppe der har bestilt både våben og ekstra udstyr og vi har hverken oplevet at noget var ødelagt eller ikke funktionælt da det ankom!
Igen en succes, fik min pakke lynhurtigt! Skønt, at jeg kan vælge et drop off sted med GLS. Det gør det hele meget hurtigere og lettere. Noget mange andre kan lære noget af.
Jeg kan varmt anbefale hardballshoppen.dk og vil helt sikkert handle hos dem igen. Prøv evt. at tage en tur derned, sørme også en fin butik.
Gode priser, lynhurtig levering, god service ... Alt er bare i top :)
hardballshoppen har alt hvad man skal bruge til hardball og lidt mere og når men bestiller noget så er det der dagen efter 2 dage og det er mega godt kvalitetten er super god så hvis man skal købe noget hardball våben eller udstyr så er det her man skal købe det
Rigtig godt, havde nogle spørgsmål, som prompte blev besvaret, sendte min bestilling hurtigt! Glimrende !!
hej hardballshoppen. Jeg er yderst tilfreds med den service i tilbyder, jeg bestilte en fjeder til min sniper, og modtog den dagen efter. Selvom det kun var en lille fjeder var der ikke sparet på indpakningen, den var pakket ind i både bobleplast, pap og et par plastikposer.
Det er en professionel butik at handle med. Varen sendes med det samme. Kontakter man butikken pr. tlf. bliver telefonen altid taget uden lang ventetid og det hele foregår meget seriøst. Her handler jeg altid, og husk de har prisgaranti!
Hurtig og let levering. Tingene gik som de skulle og der var hverken yderligere positive eller negative oplevelser med webshoppen.
har købt begynderudstyr til sønnerne og mig selv. God rådgivning i butikken. Stort udvalg, rimelige priser.
hardball shoppen får 5 stjerner selvom den vare jeg købte var beskrevet forkert.. Det er jo ikke så vigtigt om de beskriver en gargoyle som en drage ^^
Men figuren jeg købte var en af de fedeste jeg kunne finde på nettet. Jeg har includeret et billedet af figuren efter den er blevet malet.
Jeg elsker Hardballshoppen! Jeg køber alt mit udstyr der fra! Især fordi de har mange varer og tit på lager, og sender gratis ved køb af over 1.500,- (hvilket man jo tit gør)
- Det eneste minus er deres indpakning. De pakker nogengange 2 pakker i samme indpakning, og hvis det så er masker el. lignene, så kan det godt blive lidt bøjet.
Fik for nyligt to Maruzen VZ61'er hjem og de skulle ha en lyddæmper beregnet til dem, HBS havde så præcis den lyddæmper jeg søgte hjemme (end Tanio Koba VZ61 dæmper), og da det ikke er så let at få lyddæmper ind i landet samt at HBS yder super service plus at det ikke er muligt at finde den andre steder i DK købte jeg den hos dem.
De yde som alle andre gange jeg har handlet hos dem perfekt service.
Hvis det ikke var for de høje priser iforhold til udlandet købte jeg alt hos HBS.
HBS priser er dog blandt de laveste i DK så det er ikke deres skyld men "skatte fars".
jeg har handlet før på hardballshoppen.dk og jeg synes faktisk at det er blevet noget bedre siden sidst flere vare at vælge imellem derfor fortrækker jeg og anbefaler denne her hjemmeside og jeg har 3 grunde
1. hurtig og effektiv levering
2. godt pakket ind sådan ingen skader kan forekomme
3. hjemme side er virkelig nem at finde rundt på selv for dem der ikke lige er så god med det der internet :)
så 5 stjerner herfra
Super hurtigt, ok priser og godt udvalg 5 ud af 5 herfra...
Køber klart derfra igen.
RIGTIG GOD SERVICE OG HURTIG LEVERING, BEDER BLIVER DET IKKE.
Købte SIG 551 med batteri og lader. Super hurtig ekspedetion og levering.