[REPLY]
Der er ikke så meget at sige. Der er for det meste styr på tingene plus de har opdateret layout som virker rigtig godt.
4 svin til dem.
hol kunne lære en hel masse.
Der er et rigtig godt forum, og et rigtig stort plus er at folk er generalt meget positive, også over for n00bs som mig. Dét + at de bringer nogle kanongode artikler.. Det var alt fra mig..
Signed: thesheriff66
Siden indeholder mange gode nyheder om hardware samt et brugervenligt layout. Har man brug for hjælp til hardware eller lign. kan denne side varmt anbefales!
Udemærket site, har brugt det i mange år, men de er faldet lidt af på den med det "nørdede" indhold, men alt i alt stadig et godt site.
Rigtigt glimrende site...
Dog syntes jeg den er faldet lidt af på det sidste med manglende aktivitet og "fake" nyheder fra comon.dk... Men det indgår ikke bedømmelsen...
Grunden til at den kun får 4 stjerner er at det er "svært" at framelde sig deres nyhedsbrev der oftest er indholdsløst og irrelevant...
Gode saglige, uvildige tests som hr og fru jensen kan læse og forstå.
Nej det er ikke en shop, men de leverer stadig en vare i form af tests.
Er man til enkelte tests er siden såmænd ganske udmærket, men som forbruger savner jeg de store sammenligninger, som man ofte finder på større websites. Hvad angår forum, må jeg give SuperflyDK ret. Desuden må man stille spørgsmålstegn ved sitets troværdighed, når ejeren selv opretter en Trustpilot.dk bruger kun for at give sit eget site god omtale. Temmelig dårlig stil IMO.
Thomas Jacobsen fandt anmeldelsen nyttig
Super fed site, masser af hjælp at finde for dem som måske ikke er så gode til det med IT.. :D
En udemærket nyheds- og artikel-kilde når det gælder hardware. Der er et stort forum på siden også, som dog bærer mere og mere præg af meget unge brugere.
Thomas Jacobsen fandt anmeldelsen nyttig
Et meget seriøst site bestående af velskrevne artikler, et meget entusiastisk crew og en meget stor skare af seriøse brugere.
Kan kun anbefales.
/Simon
Super side, med et godt forum, med hurtige svar, og god stemning :-)
Der kommer dagligt en ny artikel af højkvalitet.
Jeg synes HWT.dk er et godt sted, faktisk det bedste danske hvor hardware geeks holder til! Tonen på forums er i en helhed egentlig ganske god og synes nu der er minimal "grisen" hinanden til...
Absolut et sted jeg kan anbefale!